FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نقدی چیزی از بازی نیست؟(تو بازیسنتر) اگه هست آدرس بدین
ایشالا تا آخر هفته روی سایت قرار میگیره.

یک چیزی در مورد این شماره خیلی برای من جالب هست. طرفدارها یا منتقدان این بازی به 3سه دسته تقسیم شدند. یک سری میگن هیچ تغییری نکرده بازی و دقیقا مثل FIFA10 هست.(البته به جز قسمت پنالتی و Two-button) دسته بعدی میگین تا حدودی بازی تغییر پیدا کرده است اما بنیادی و کامل نیست و مشابه FIFA10 هست. سری دیگه هم که میگن تغییرات بنیادی تو بازی ایجاد شده و همه چی دگرگون شده:biggrin1: به نظر من که دسته دوم درست میگن.

این ورلدکاپ فقط تیم ملی داره اره؟ باشگاهای معروف نداره حالا همین 5تا باشگاهی که بالا نوشتمم داشته باشه عالیه چون 5 نفری فقط با این تیما بازی میکنیم
نه دیگه فقط تیم ملی داره. تو نسخه جام جهانی که تیم ملی ها خیلی حال میدن چون روشون خیلی کار میشه و معمولا تو فیفا هم باشگاهها حال میدن و تیم ملی ها اصلا اون زیبایی رو ندارن چون تو اون هم رو باشگاهها کار میشه.

نقدی چیزی از بازی نیست؟(تو بازیسنتر) اگه هست آدرس بدی
بیا عزیزم.اینم نقد من:biggrin1:حال کن.
خوب دوستان بازی تقریبا ساعت 4 رسید دستم.از همون موقع تا الان داشتم بازی میکردم.در یک کلام باید بگم-عالی تر از عالی شده.
گیم پلی بسیار سرعتی و نرم و روون تر از قبل شده.خوشبختانه ea هرسال داره پیشرفت میکنه.بازیکنان در هر شماره وزن متعادلتری رو پیدا میکنن.stop بازیکنان در روی توپهای هوائی که شماره های قبل واقعا عذاب آور بود-کاملا حل شده.یعنی وقتی مثلا با Lt Y پاس چیپی میندازید وقتی توپ داره نزدیک به بازیکن میشه کافی هست که آنالوگ راست رو به طرف جلو بزنید تا خیلی زیبا بازیکن با پاش توپ رو به جلو بندازه.این مورد واقعا عالی و بی نظیر کار شده.

گرافیک هم نسبت به فیفا 10 پیشرفت کرده.هرچند خیلی چشمگیر نیست این پیشرفت.اما در همین حد هم واقعا عالی هست.چمن-استادیوم-طراحی بازیکنان همه و همه عالی هستن.

اما مهمترین بخشی که شدیدا به من حال داد و من رو سه ساعت پای خودش نگه داشت بخش جام جهانی بود.واقعا از ea ممنونم.که روی این بخش انقدر عالی و کامل و با صبر و حوصله کار کرده.وقتی شما وارد این مود بشید یا میتونید مستقیم وارد جام جهانی بشید و یا میتونید یک تیم رو بردارید و از مرحله مقدماتی بازیها رو شروع کنید.الان من ایران رو برداشتم.مثل واقعیت با تیمهای-کویت-امارات-سوریه- هم گروه شدم.برای هیچ تیمی هم خدائی کم نذاشتن.مثلا همین ایران وقتی بازی تو زمین ایران باشه-مینویسه بازی تو تهران انجام میشه.سرود ایران به صورت کامل پخش میشه.اسامی تقریبا همه بازیکنان به صورت کامل خونده میشه.به جز شجاعی که میگه سلیمانی!!چهره بعضی از بازیکنان خیلی شبیه خودشون هست.

مود story qualifyng هم که دیگه بی نظیر هست.به نظرم بهترین بخشش هست که تا مدتها شما رو پاش نگه میداره.

یه دست آرژانتین بودم و داشتم با برزیل بازی میکردم.هی چهره دونگا و مارادونا رو نشون میداد.
که واقعا کپی خودشون هم هستن.در کل باید بگم هیجان بازی در سطح بی نظیری قرار داره.

خلاصه دستشون درد نکنه.واقعا عالی و دلچسب هست.اگر کسی هنوز بازی رو نخریده باید بگم تو خریدش حتی 1 ثانیه هم شک نکنه و سریعا بره بخره.
اقا عجب فوتبالیه
دیشب با اخوی 2تایی تو یه تیم رفتیم جام جهانی تو یک هشتم از اسپانیا تو پنالتی باختیم
این اخوی خاک بر سر گند زد با این پنالتی زدنش.

ولی این پنالتی زدنشم خیلی جالبه.تو تمرین وقتی داشتیم پنالتی میزدیم خیلی اسونتر از مسابقه بود.مثلا همین بازی با اسپانیا اون جهتی که حرکت میکنه و باید روی سبز بزنی خیلی سرعتش زیاد شده بود و واقعا ادم گیج میشد.نکته جالبتر اینه که بسته به مهارت بازیکن در زدن پنالتی مقدار رنگ سبزی هم که وجود داره فرق میکنه.مثلا رونالدو رنگ سبزش خیلی زیاد بود و راحت میشد پنالتی زد ولی بازیکنی مثل فریرا تقریبا اندازه یه بند انگشت بود که ما هم پنالتی رو زدیم به اسمان

خداروشکر برخورد توپ به تیرک خیلی کم شده ولی هنوز هست.

در کل از زمان گیمر شدنم تا به امروز همچین فوتبالی که انقدر زیبا کارشده باشه تجربه نکردم.تاکتیک واقعا در بازی نقش مهمی داره.در فیفاهای قبلی مثل 8و9وبه خصوص 10 اصل گلهایی که زده میشد از طریق ضد حمله بود اما در این شماره با یک تاکتیک خوب و یک بازیه درست و منطقی اگر حریف 10تا دفاع هم چینده باشه با پاسکاریهای تک ضرب و منطقی و سریع مثل بارسلون میتونید از عمق به گل برسید.خود من یه گل از همین روش به ساحل عاج زدم نامردا 20 نفره تو دفاع بودن

من فکر میکنم یکی از دلایلی که فیفا10 نسبت به 9 پیشرفت زیادی نکرده بود(اصلا از فیفا10 خوشم نیومد)همین world cup بود که میخواستن این تغییرات و پیشرفتهای عالی رو درش اعمال کنن.

در کل بهترین فوتبالی که تا به حال بازی کردم.حتی خیلی خیلی بهتر از pes5 که در زمان خودش شاهکاری بود.

ارزو میکنم با این پیشرفتی که ea میکنه رگ غیرت کونامی هم به جوش بیادهرچند که بعید میدونم تا چندین سال دیگه بتونه حتی نزدیک فیفا بشه.
تا اونجائی که شده کامل توضیح دادم.امیدوارم کارت راه بیوفته

دوستان درمورد تغییرات گیم پلی این نسخه اختلاف نظر دارند با اجازه من چند مطلب رو روشن میکنم .
هسته اصلی گیم پلی هر نسل در شماره اول اون نسل پایه ریزی میشه اون هم نه در همون سال بلکه از چند سال قبل تر روی اساس گیم پلی اون نسل کار میشه . در نسخه های بعدی تغییرات بنیادی صورت نمیگیره چون هزینه و وقت بسیار زیادی برای طراحی و ساخت گیم پلی یک نسل صرف میشه .
در شماره های غیر اصلی مثل همین جام جهانی و جام ملتها تغییرات باز هم کمتر میشند چون اولا زمان کافی برای دادن تغییرات اساسی وجود نداره و دوم اینکه معمولا اعضاء اصلی تیم مدیریتی شماره های قبل جای خودشونو به یک تیم جدید میدند ( یکی از علتهاش اینه که کدهای اصلی بازی ثابت هستند و تغییری در اونها داده نمیشه ) .در نسخه های غیر اصلی حداقل 50 درصد از کدها آماده هستند .
بنابراین اینکه گفته میشه گیم پلی این نسخه نسبت به نسخه 10 تغییر اساسی کرده نظر کاملا اشتباهیه .

سلام
خُب من هم امروز گرفتم و یه 2-3 ساعتی بازی کردم.
به نظرم اینطور که بعضی ها اینجا میگن به کلی تغییر کرده نیست.تغییر کرده(البته پیشرفت بگیم بهتره) ولی اساسش همون Fifa 10 هست.
پنالتی هاش خیلی خوب شده و خودش یه جور مینی گیم حساب میشه!هیجان خیلی زیادی هم به بازی میده!
فقط امیدوارم این فیس مربی هارو تو Fifa 11 هم ببینیم!چون ایده ی خیلی خوبیه!

فقط امیدوارم این فیس مربی هارو تو Fifa 11 هم ببینیم!چون ایده ی خیلی خوبیه!
متاسفانه سینا توی اکثر این نسخه ها که وسط کار میاد این صورت مربی ها درست میشه ولی تو نسخه اصلی دیگه بیخیالش میشن. احتمالا دلیل این قضیه اینه که ممکنه تو طول فصل مربی بر کنار بشه یا بره یک باشگاه دیگه و .... ولی به نظر خود من می تونند خیلی راحت این بخش رو توی Manager Mode اعمال کنند. برای اون مشکلی هم که بالا گفتم می تونند خیلی راحت یک چیزی مثل Squad Update بدن و اسمش رو بزارن Manager Update. تازه ممکنه اصلا به این آپدیت نیازی هم نشه و تمام مربی های بزرگ تو باشگاه های خودشون بمونند.

سلام بچه ها . . . تو این که بازی فوق العاده اس که دیگه فکر نکنم شکی باشه ولی من یه چیزی خواستم اینجا بزارم گفتم شاید بدردتون بخوره...یه تیم هست به اسم Adidas Ultimate 11 که قفل من خواستم کد این تیم که اکثر بازیکنای دنیا توشن براتون بزارم که یه حالی بکنیم (فقط CR9 ) نیست تو تیمش!!!
اینم کد : WSBJPJYODFYQIIGK

متاسفانه سینا توی اکثر این نسخه ها که وسط کار میاد این صورت مربی ها درست میشه ولی تو نسخه اصلی دیگه بیخیالش میشن. احتمالا دلیل این قضیه اینه که ممکنه تو طول فصل مربی بر کنار بشه یا بره یک باشگاه دیگه و .... ولی به نظر خود من می تونند خیلی راحت این بخش رو توی Manager Mode اعمال کنند. برای اون مشکلی هم که بالا گفتم می تونند خیلی راحت یک چیزی مثل Squad Update بدن و اسمش رو بزارن Manager Update. تازه ممکنه اصلا به این آپدیت نیازی هم نشه و تمام مربی های بزرگ تو باشگاه های خودشون بمونند.
آره برهان.متاسفانه اعمال نمیکنن.بیشتر هم از تنبلی شون هست!! وگرنه خُب مربی وسط فصل بره!!مگه امکان اینکه بازیکن وسط فصل بره نیست!! فیس بازیکن هم پس نسازن دیگه!
علاوه بر اینها,فیفای PC هم چند تا ایده ی خوب داره که نمیدونم چرا به نسخه ی کنسولی وارد نمیشه!!مثلا تا پارسال(قبل فیفا 10)تو Manager mode بازیکن میخریدی نمیتونستی شمارشو عوض کنی!(داوید ویا رو میخریدم میشد شماره ی 50,:biggrin1:رغبت نمیکردم بازیش بدم!)یا یه قسمت داره که بازی رو شبیه سازی میکنه!! تو هم به صورت Live اتفاقای بازی رو میبینی اگه اوضاع وخیم هم شد میتونی بری از ادامش بازی کنی!!اون خیلی از این سیستمی که فقط نتیجه ی بازی رو مشخص میکنه بهتره! نمیدونم چرا وارد نسخه ی کنسولی نمیشه!واقعا ظلمه آدم تو یه فصل و اون همه بازی با دره پیت ترین تیمهایی که نیم ستاره هم به زور دارن بازی کنه!
یا وقتی میخوای یه بازیکن بخری اگه نیاد دلیل نیومدنش رو تو یه قسمت میتونی ببینی و پیشنهادت رو طبق اون دلیل تنظیم کنی(مثلا یا میگه باشگاه پول بیشتری میخواد یا بازیکن حقوق بیشتری میخواد یا تیم بازیکن کم داره نمیتونه دیگه بفروشه و...)اینها باید وارد نسخه ی کنسولی هم بشه!ولی مثل اینکه اینها میخوان یواش یواش هر سال 2-3 تا ایده ی جدید رو وارد کنن که کم نیارن!:biggrin1:

1-خوب احتمالا گولت زدن به جای world cup بهت فیفا 10 انداختن:-"

2-نظرات شاد و بسیار شاد رو فقط در ایران میتونید ببینید.

1-دوستان خواهشن بلاهایی که سر خودتون میارن رو به کسی نسبت ندید........:laughing:

2-نظرات بسیار شاد تر از بسیار شاد رو هم در بعضی پستها میشه دید:cheesygri

در کل و به دور از شوخی هر چی بیشتر بازیش میکنم بیشتر به نظریه ای که دادم اعتقاد پیدا میکنم
همون طور که بیشتر دوستان هم ذکر کردن تغییرات چشم گیر نبوده نسبت به 10.

1-دوستان خواهشن بلاهایی که سر خودتون میارن رو به کسی نسبت ندید........:laughing:

2-نظرات بسیار شاد تر از بسیار شاد رو هم در بعضی پستها میشه دید:cheesygri

در کل و به دور از شوخی هر چی بیشتر بازیش میکنم بیشتر به نظریه ای که دادم اعتقاد پیدا میکنم
همون طور که بیشتر دوستان هم ذکر کردن تغییرات چشم گیر نبوده نسبت به 10.
میشه بپرسم شما انتظار چه تغییری رو داشتی بگو ما هم بدونیم!
میخوای گیم پلی رو زیر و رو کنن که واقعا تو این نسخه یه جورایی زیر و رو شده شوت زدن بهتر طبیعی تر اسونتر_ چهره ی بازیکنا طبیعی تر شده_ گزارشگر هم بسیار عالی تر از نسخه ی قبلی هست(تمام بزیکنا رو نام میبره) چهره ی مربی ها رو عینا ساختن_ مد هاش بسیار جالبتره _ دریبل زدن بسیار بهتر و اسون تر شده چمن بسیار طبیعی تر و .....
میتونم 10 تا مورد دیگه یا بیشتر هم بگم اگه شما انتظار داری یه بازی دیگه با یه گیم پلی و گرافیک کاملا متفاوت بدن دستت اون دیگه قضیش فرق داره

میخوای گیم پلی رو زیر و رو کنن که واقعا تو این نسخه یه جورایی زیر و رو شده شوت زدن بهتر طبیعی تر اسونتر_ چهره ی بازیکنا طبیعی تر شده_ گزارشگر هم بسیار عالی تر از نسخه ی قبلی هست(تمام بزیکنا رو نام میبره) چهره ی مربی ها رو عینا ساختن_ مد هاش بسیار جالبتره _ دریبل زدن بسیار بهتر و اسون تر شده چمن بسیار طبیعی تر و .....
میتونم 10 تا مورد دیگه یا بیشتر هم بگم اگه شما انتظار داری یه بازی دیگه با یه گیم پلی و گرافیک کاملا متفاوت بدن دستت اون دیگه قضیش فرق داره
فیفا بازهای قدیمی و درجه یک مثل معراج و برهان-میان میگن تغییرات خوب و چشمگیر بوده.
اونوقت اینا چی میگن من نمیدونم.من میگم حالم از فیفا 10 بهم میخورد و 09 به نظرم خیلی بهتر بود.ولی این شماره واقعا بی نظیرتر از بی نظیر هست.بعد اینا میگن فقط پنالتی فرق کرده.!!!در این شماره دفاع مثل شماره های قبل خالی نمیشه.اگر دوست داشته باشی میتونی با افغانستان هم جوری دفاع کنی که اشک طرف مقابل در بیاد.نکته بسیار عالی اینه که در شماره های قبل مثل وقتی گل عقب بودی و میخواستی ترکیب رو حمله ایی کنی بهت اجازه نمیداد بیشتر از 5 حمله بزاری.و باید حداقل 2 تا دفاع میداشتی.
اما تو این شماره من خودم ترکیب دارم با 6 تا حمله و 3 تا هافبک و فقط یه دفاع.
پاسکاری ها بسیار نرم و طبیعی شده.دیگه تنها راه گلزنی ضد حمله نیست.و اگر تاکتیک خوبی داشته باشی.میتونی با یه بازیه سرعتی دفاع های خیلی فشرده رو هم باز کنی.شوت زدنها عالی تر از عالی شده.کات دادن در هنگام ضربات کرنر و ایسگاهی بسیار عالی شده.مثلا تو شماره های قبل موقع کرنر جهت رو یکم میدادید به یه طرف و بعد روی آنالوگ رو تا ته میگرفتم تا کات بگیره.ولی تو این شماره هر چقدر روی آنالوگ رو بگیری کات میده.یعنی اگر خیلی رو آنالوگ رو بگیری وحشتناک کات میگیره.برای همین ضربات کرنر و ایستگاهی مثل قبل راحت نیست و نیازمند تمرین زیادی هست.سانترهای در حین بازی هم که واقعا عالی شده.دیگه هر ننه قمری نمیتونه بهترین سانتر رو بکنه.شما میتونی بری اول با یه بازیکن درپیت سانتر کنی-بعدش برید با بکهام سانتر کنید تا براحتی متوجه این موضوع بشید.بازیکنها با پای مخالف معمولا سانتر خوبی رو نمیکنن.و کلی تغییر دیگه که حوصله ندارم برای کسانی بنویسم که حرف زدن براشون عین آب تو هاون کوبیدن هست.
در نهایت هم میگم شک نکنید بهترین فوتبالی هست که تاحالا عرضه شد.

من که 6 سال فیفا رو قبول ندارم و pes فقط بازی میکنم یه دست که world cup بازی کردم pes رو گذاشتم لای دفتر خاطرات ! از بس این بازی طبیعی هست ... من هیچ نقضی تو این بازی ندیدم ( البته به جز درست نکردن قطبی که همین که ایران رو با چهره هایی تقریبا واقعی درست کردن خیلیه ! الان با ایران رسیدم فینال جام جهانی ! )
واقعا نمیدونم بعضی ها برای چی میگن بازی بد کار شده !

شاید به نظر شماها تغییراتش خیلی زیاده ولی واسه من که تا همین دیروز 10 رو بازی می کردم و سوییچ کردم رو world cup به غیر از چیزایی که گفتم تغییر دندون گیر دیگه ای ندیدم البته به قول شما وضعیت گزارشگر هم قابل ذکره

شاید به نظر شماها تغییراتش خیلی زیاده ولی واسه من که تا همین دیروز 10 رو بازی می کردم و سوییچ کردم رو world cup به غیر از چیزایی که گفتم تغییر دندون گیر دیگه ای ندیدم البته به قول شما وضعیت گزارشگر هم قابل ذکره
اتفاقا این سوئیچی که شما میگی رو بنده هم انجام دادم و دقیقا Blu-ray بازی 10 رو در آوردم و ماله Wold Cup رو جاش گذاشتم. تغییرات بازی که کاملا انکار ناپذیر هست به این دلیل که با هر کی که در ضمینه فوتبال صحبت میکنی میگه بازی نسبت به 10 تغییر کرده اما همون طور که گفتم نظرها متفاوت است. یک سری میگن تغییرات جالبی نبود و یک سری میگن عالی شده؛ اما اینکه بیایم بگیم هیچی عوض نشده و فقط گزارشگرهای بازی بهتر شده واقعا جای تاسف داره. تازه همین گزارشگرها به نظر من تو نسخه قبلی بهتر و جذاب تر بودن. تنها نکته مثیتش همون ذکر دقیق نام بازیکن ها هست. توصیه می کنم بهت حتما نقد سایت خودمون رو بعد از راه اندازی بخون تا تغییراتش رو کامل متوجه بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or