FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چیزی هست نمیدونم متوجه شدین یا نه.
وقتی مثلا مد CYC یا SOQ رو بازی میکنیم مثلا توی تیم ملی هلند وان در سار یا توی تیم ملی Argentina, لیساندرو و لوچو گونزالس هستن ولی توی مد WC اینا اصلا جز تیم نیستن (حتی توی منوی اصلی عضو کل تیم هم نیستن) آخه چرا؟:(( حالا بگیم ون در سار چون تو جام جهانی تو تیم ملی بازی نمیکنه ولی لیساندرو و لوچو چرا؟:(( Argentina خیلی بازیکن داشت رو نیمکت حالا کامل هم شد. من لیساندرو رو میخوام.

یه چیزی هست نمیدونم متوجه شدین یا نه.
وقتی مثلا مد CYC یا SOQ رو بازی میکنیم مثلا توی تیم ملی هلند وان در سار یا توی تیم ملی Argentina, لیساندرو و لوچو گونزالس هستن ولی توی مد WC اینا اصلا جز تیم نیستن (حتی توی منوی اصلی عضو کل تیم هم نیستن) آخه چرا؟:(( حالا بگیم ون در سار چون تو جام جهانی تو تیم ملی بازی نمیکنه ولی لیساندرو و لوچو چرا؟:(( Argentina خیلی بازیکن داشت رو نیمکت حالا کامل هم شد. من لیساندرو رو میخوام.
بعضی بازیکنا تو لیست نیستن و لی تو لیست کلی هستن که روز انتخاب بازی کنا میتونی دعوتشون کنی تیم ملی

بعضی بازیکنا تو لیست نیستن و لی تو لیست کلی هستن که روز انتخاب بازی کنا میتونی دعوتشون کنی تیم ملی

اینو که خودم میدونم. من هر 32 تیم رو انتخاب کردم و با برادرم دو نفری بازی میکنیم و لیست همه رو هم انتخاب کردم. اینا تو لیست کلی هم نیستن. شما ون در سار یا لوچو رو نگاه کنید.

اینو که خودم میدونم. من هر 32 تیم رو انتخاب کردم و با برادرم دو نفری بازی میکنیم و لیست همه رو هم انتخاب کردم. اینا تو لیست کلی هم نیستن. شما ون در سار یا لوچو رو نگاه کنید.

آقا یکی جواب مارو بده. راه حلی نداره این؟ بازیکنای مهمی از تیم حذف میشن.

امروز 4 5 تا بازي كردم من خيلي خوشم اومد به نظرم نسبت به 10 بازم پيشرفت كرده . جَو استاديوم ها واقعا عاليه و حس جالبي ميده . وزن توپ هم بهتر شده . بازي نسبتا سريعتر شده كه از نظر من مشكلي نبود . احساس ميكنم Faceهارو هم بهتر ساختن يعني به مدل واقعي شباهت داشت . گرافيك هم بهتر شده . سيستم پنالتي زدن هم جالب بود ضربات ايستگاهي هم سخت شدن كه راحت نميشه گل زد . كلا لذت برديم . فيفا 11 چيز توپولي ميشه

آقا:biggrin1:کسی این مشکلی رو که من داشتم رو نداشته؟ بابا یه نگاهی بکنید ببینید واقعا چرا بعضی از بازیکنا حذف میشن از لیست کلی مثل
Lisandro Lopez,Argentina:biggrin1:

آقا:biggrin1:کسی این مشکلی رو که من داشتم رو نداشته؟ بابا یه نگاهی بکنید ببینید واقعا چرا بعضی از بازیکنا حذف میشن از لیست کلی مثل
Lisandro Lopez,Argentina:biggrin1:
حالا چرا تو گير دادي به Lisandro Lopez !:biggrin1:
داويد ويا تو بچسب رفت بارسلونا!:smile:

حالا چرا تو گير دادي به Lisandro Lopez !:biggrin1:
داويد ويا تو بچسب رفت بارسلونا!:smile:
لیساندرو رو به عنوان مثال میگم تنها اون نیست.:biggrin1: (بازیکن مهمیه دیگه):biggrin1:
دوما ویا چه ربطی به این داره؟:biggrin1:

بازی نسبت به فیفا 10 تغییرات ریز زیادی کرده که کسانی که فیفا 10 رو بالای 100 ساعت بازی کردن میفهمن چی میگم.. البته این تغییرات در جهت پیشرفت و بهتر شدن بودن و من هم مشکلی ندارم باهاشون.
اما لازمه از درجه ی سختی بازی گله کنم؛ روی درجه ی سختی Pro به تیم حریف بالای 5 گل میزنم اما روی درجه ی World Class به زور میشه بازی رو برد و معمولاً 5 گل میخورم!
در صورتیکه در فیفا 10 معمولی روی درجه ی WC به تیم حریف حتی 6 گل هم زدم با تیم بارسا..
روی Legendary هم میشه حریف رو با کمی سختی کشیدن برد.. اما این ....
در هر صورت بازی خیلی خوبیه.. برای من که خوره ی فوتبال هستم این چیزا مشکل نیست و دارم ازش لـــذت خیی زیادی میبرم.

دوستان FiFA باز سلام !

من چند دست 4 نفره این بازی رو بازی کردم .
جدا از یه سری تغییرات و پیشرفت های خوب اعمال شده و مدهای مخصوص جام جهانی و حال و هواش (که بعضیا رو به شدت جوگیر کرده!) یه مشکل اساسی عجیب تو این نسخه دیدم / اونم این که بازیکن ها همین جور دائم میخورن به هم / اصلا همش درگیرن با هم !! اینقدر که کلا لذت بازی رو خراب میکنه و گند زده به گیم پلی ..... .
(البته لازم به ذکره که من قبل ازین دموی بازی رو تو PS3 بازی کرده بودم که همچین مشکلی نداشت و اصلا شاید تو حالت 1نفره و 2نفره هم این مشکل وجود نداشته باشه.)

لیساندرو رو به عنوان مثال میگم تنها اون نیست.:biggrin1: (بازیکن مهمیه دیگه):biggrin1:
دوما ویا چه ربطی به این داره؟:biggrin1:
یه مثال دیگه پیدا کردم.:biggrin1: چرا این گارای تو Argentina نیست؟:biggrin1: این Papa دیگه کیه؟ خیلی قاطیه.:biggrin1: یعنی چی؟:biggrin1:

جه جوري ميشه اسم بازيكنها رو بيارم بالاي سرشون. تو PES ميشد اين كارو كرد ميخواستم بدونم تو فيفا هم ميشه. اولين باره فيفا بازي ميكنم جيزي نميدونم :cheesygri

جه جوري ميشه اسم بازيكنها رو بيارم بالاي سرشون. تو PES ميشد اين كارو كرد ميخواستم بدونم تو فيفا هم ميشه. اولين باره فيفا بازي ميكنم جيزي نميدونم :cheesygri
تو این هم میشه. تو قسمت Settings هست. فکر کنم تو قسمت Taskbar باشه.;)

خوب اول از همه به تمامی دوستان افتتاح سایت جدید رو تبریک میگم. چون خیلی ها ممکنه آشنایی با محیط سایت جدید نداشته باشن و به علت تقاضای بالای دوستان مبنی بر نقد بازی World Cup لینک این نقد رو براتون همین جا قرار میدم.
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or