FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی چی چه جوری 2 نفره میشه کدوم قسمتش؟

تو منوی بعد از انتحاب تیم شما دسته ی دو رو به سمت هر تیمی که میخواین ببرین!!!!!

تو قسمت کاپیتان کشور هم همون اول باید اتخاب کنید چند نفره میخواین بازی کنید بعدش همین دیگه بعد نداره:cheesygri

بچه ها برای باز کرد تیم adidas ultimate 11 میگه باید بری تو سایت ea بعد از اینکه عضو شدی یه کد میده
من اون کد رو میزنم اما میگه کد اشتباه است
کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

دوستان می گم پیشنهاد کنیم قطبی را هم درست کنند,با اون حرکات بعد از گلش مردم کلی می خندند!
عد از گل های من نشون میده بازیکن داره میدوئه و دستش رو تکون میده بعد از 6 - 7 ثانیه میره صحنه خوشحالی ! چرا اینطوریه ؟
قبل از اینکه به صحنه ی خوشحلی,کنترلش دست خودت!یعنی می تونی یه کم بدویی!بعدش هر دکمه ای بزنی یه حرکتی می ره!اگر هم دکمه ای نزنی,رندوم یه حرکتی می کنه!

واقعا Ea یه شاهکار تحویل داده من که خیلی لذت بردم
گرافیک نسبت به 10 پیشرفت کرده و چیز های خوب همونجوری مونده
فقط یه مشکل داره نمی دونم چرا این finesse shot ها یا همون ضربات فنی اینجوری شده و اصلا باهاش ضربه نزنی بهتره
قلق خاصی داره؟؟؟

واقعا Ea یه شاهکار تحویل داده من که خیلی لذت بردم
گرافیک نسبت به 10 پیشرفت کرده و چیز های خوب همونجوری مونده
فقط یه مشکل داره نمی دونم چرا این finesse shot ها یا همون ضربات فنی اینجوری شده و اصلا باهاش ضربه نزنی بهتره
قلق خاصی داره؟؟؟
خب این فینش شات که شما باهاش حال نکردی تبدیل به باگ شده بود تو بازی کافی بود تا اسکیل بازیکنت یه مقدار بالا باشه اونوقت از هرجا میزدی میرفت تو گل...الان درستش کردن قلقش هم اینه که باید علاوه برمهارت بازیکن وشرایط بازی به اندازه کافی به توپ قدرت بدی تا بره تو چارچوب البته تو چارچوب بودنش هم به معنی گل شدن نیست دروازبانها خیلی بهتر شدن وواکنشهای خوبی نشون میدن

خب این فینش شات که شما باهاش حال نکردی تبدیل به باگ شده بود تو بازی کافی بود تا اسکیل بازیکنت یه مقدار بالا باشه اونوقت از هرجا میزدی میرفت تو گل...الان درستش کردن قلقش هم اینه که باید علاوه برمهارت بازیکن وشرایط بازی به اندازه کافی به توپ قدرت بدی تا بره تو چارچوب البته تو چارچوب بودنش هم به معنی گل شدن نیست دروازبانها خیلی بهتر شدن وواکنشهای خوبی نشون میدن
آره معراج راست میگی.واقعا تو فیفا 10 دیگه خیلی مسخره شده بود.از هرجا میزدی زرتی میرفت تو گل.2-3 هفته پیش داشتم با داداشم بازی میکردم-اون از 30 متری زد تو گل.منم لجم گرفت با ابراهیموویچ دقیقا از وسط زمین چپوندم تو گل:sick::biggrin1:واقعا چرت و مسخره بود.
ولی تو این شماره باز بهتر شده.ولی خوب بازم هست.به نظرم کلا حذفش کنن خیلی بهتره.من خودم اصلا ازش استفاده نمیکنم.بازی رو لوس میکنه.نمیدونم پیش خودشون چی فکر کردن این مدل شوت زدن رو گذاشتن.شوت زدن که انقدر راحت نیست.

آره معراج راست میگی.واقعا تو فیفا 10 دیگه خیلی مسخره شده بود.از هرجا میزدی زرتی میرفت تو گل.2-3 هفته پیش داشتم با داداشم بازی میکردم-اون از 30 متری زد تو گل.منم لجم گرفت با ابراهیموویچ دقیقا از وسط زمین چپوندم تو گل:sick::biggrin1:واقعا چرت و مسخره بود.
ولی تو این شماره باز بهتر شده.ولی خوب بازم هست.به نظرم کلا حذفش کنن خیلی بهتره.من خودم اصلا ازش استفاده نمیکنم.بازی رو لوس میکنه.نمیدونم پیش خودشون چی فکر کردن این مدل شوت زدن رو گذاشتن.شوت زدن که انقدر راحت نیست.
البته تو FIFA10 هم به این مسخرگی که شما میگی نیستش ولی بود. اگر مهارتش رو به دست میاوردی راحت می تونستی گل بزنی. الان تو این نسخه خیلی متعادل تر شده و دقیقا مثل فوتبال واقعی هست چون شوت زدن برای بازیکن های بزرگ از این چیزی که شما فکر می کنی هم راحت تر هست. البته من به شخصه از وسط زمین گل نزدم ولی فاصله 30 متری یک فاصله خیلی متداول برای شوت زدن تو بازی های سطح بالا هست که گاهی اوقات هم گل میشه. در کل این قسمت تو این نسخه ایده آل ترین حالت خودش رو به دست آورده.

تیم ایرانم داره؟
بله دوست عزیز داره و بسیار هم کامل و خوب طراحی شده است. تقریبا تمام بازیکنانی که در این مدت به تیم ملی دعوت شدن با اسامی صحیح در بازی حضور دارند. افشین قطبی هم صورتش رو نساختند اما اسمش رو در زیر ترکیب تیم می نویسند.

البته تو FIFA10 هم به این مسخرگی که شما میگی نیستش ولی بود. اگر مهارتش رو به دست میاوردی راحت می تونستی گل بزنی. الان تو این نسخه خیلی متعادل تر شده و دقیقا مثل فوتبال واقعی هست چون شوت زدن برای بازیکن های بزرگ از این چیزی که شما فکر می کنی هم راحت تر هست. البته من به شخصه از وسط زمین گل نزدم ولی فاصله 30 متری یک فاصله خیلی متداول برای شوت زدن تو بازی های سطح بالا هست که گاهی اوقات هم گل میشه. در کل این قسمت تو این نسخه ایده آل ترین حالت خودش رو به دست آورده.
نه برهان اتفاقا کاملا راحت و مسخره بود.
کافیه قلقش دستت میومد راحت از وسط زمین گل میزدی ، مخصوصا تو مد آنلاین که اعصاب خرد کن بود! مثلا خود من داشتم آنلاین بازی میکردم ، طرف از وسط زمین گل زد ، گفتم انطوریاس(:biggrin1:) ، 5 تا مثل خودش از وسط زمین زدم ، از بازی پرید بیرون:biggrin1:

ای کاش فیفا 11 رو هم با همین سبک وسیاق بسازن من که خیلی از این ورلدکاپ راضیم
چمن هم عالی طراحی شده یه نکته دیگه هم باید اشاره کنم اونم اینه که اگر دقت کرده باشید تو 10 دوسه تا ورزشگاه هستن که دائما ابری و بارونی کار شدن علیرغم اینکه حالت افتابی هم دارن ولی دائما اورکست وبارونی هستن این نقیصه هم برطرف شده بعلاوه سانتیاگو برنابئو هم هست که دیگه تکمیل میکنه لیست ورزشگاههای ورلد کاپ رو هرچند من دوست داشتم امیریتس واولترافورد هم تو بازی باشن همینطور سنسیرو:biggrin1:
آره معراج راست میگی.واقعا تو فیفا 10 دیگه خیلی مسخره شده بود.
با ارشاوین توتی رونالدینیو رونالدو مسی باهر کدوم بزنی صاف میره تو گل
البته تو FIFA10 هم به این مسخرگی که شما میگی نیستش
چرا برهان دقیقا به همین مسخره گیه:biggrin1:درسته زدن اینطورگلها برای سوپراستارها راحته ولی هیچ وقت اونقدر فضا دراختیارشون نمیزارن که فرتی توپ رو بچپونن تو گل!

دیدی برهان به همین مسخرگی هست:biggrin1:قبلا هم گفتم من از فیفا 10 به شدت بدم میومد.و به نظرم 9 و 8 خیلی بهتر بودن.مطمئنم هستم که دلیل این ضعف world cup بوده.
واقعا فوتبال بی نظیریه.تقریبا بی نقص ترین فوتبالی هست که ساخته شده.دمشون گرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or