FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من متوجه این مورد نشدم اما توی نسخه 10 یک اشتباه فاحش توی آفساید گیری وجود داره و اونم اینه که وقتی بازیکن صاحب توپ فقط دروازه بانو پیش روی خودش داره اگه یک یار خودی هم در کنارش باشه و به اون بازیکن پاس بدید داور آفساید میگیره .

نه نمیگیره.

من 1000تا گل زدم اینطوری

دوستان ظاهرا زیاد قانون آفساید رو خوب بلد نیستن.:biggrin1:عزیزم این چیزی که شما میگی هم آفساید هست.یعنی اگر شما تک به تک باشی.و فقط دروازه بان جلوت باشه.و یه یار هم کنارت باشه و از شما جلوتر باشه بهش پاس بدی آفساید میشه.

دقیقا زمانی که مهدوی کیا تو هامبورگ بود همچین موقعیتی پیش اومد که صبر که یارو بیاد بیرون از آفساید بعد بهش پاس داد زد تو گل که اونم اومد پای مهدی کیا رو ماچ کرد

دوستان ظاهرا زیاد قانون آفساید رو خوب بلد نیستن.:biggrin1:عزیزم این چیزی که شما میگی هم آفساید هست.یعنی اگر شما تک به تک باشی.و فقط دروازه بان جلوت باشه.و یه یار هم کنارت باشه و از شما جلوتر باشه بهش پاس بدی آفساید میشه.

دقیقا زمانی که مهدوی کیا تو هامبورگ بود همچین موقعیتی پیش اومد که صبر که یارو بیاد بیرون از آفساید بعد بهش پاس داد زد تو گل که اونم اومد پای مهدی کیا رو ماچ کرد

نه...

اگه دوتا بازیکن تو 18 باشن و فقط دروزبان جلوشون باشه افساید نیست

فرض کنید سفید مهاجمه اگه الان بازیکن سفید صاحب توپ , توپو به بازیکن خودی سمت راستش پاس بده این آفسایده یا نه ؟

fb89953ddaf44614a3c4.gif

فرض کنید سفید مهاجمه اگه الان بازیکن سفید صاحب توپ , توپو به بازیکن خودی سمت راستش پاس بده این آفسایده یا نه ؟

fb89953ddaf44614a3c4.gif

آفسایدِ
حتی اگه توپ رو شوت کنه ، دروازه بان توپ رو برگردونِ و توپ بیفته جلوی پای بازیکنِ سمت راستی و گل بزنه ؛ گل به دلیل آفساید مردود اعلام می شه
.
آره آفسایده...
شرمنده وقتی پست دادم ، پستت نبود:biggrin1:

آره آفسایده...:biggrin1:

اگه آفسایده که پس داور فیفا 10 در این مورد درست آفساید گیری میکنه . اما من فکر نمیکنم این آفساید باشه راستش توی دنیای واقعی من تا الان اینجور آفسایدگیری ندیده بودم . اگه کسی یک مورد شبیه این دیده که داور آفساید گرفته باشه به ما هم بگه یا لینکشو بزاره .

fb89953ddaf44614a3c4.gif
درسته کاملاً آفسایده .
4039 خیالت راحت آفسایده من یه فلش آموزش آفساید دارم اگه خواستی آپش کنم برات لینکشو pm کنم .

برا منم بفرستش.

این عکسه که گذاشتین آفساید نیست.

بحث قانون های افساید شده اینجا :D

نه آقا این 100 درصد آفسایده(طبق قوانین 2سال پیش) و اگه قوانین تغییری نکرده باشه هنوز هم آفسایده
اگه جلوی اون بازیکن دفاع حریف بود که معلوم بود تکلیف چیه.اما در مواردی که هیچ دفاعی جز دروازه بان نیت(یا به فرض محال خودِ دروازه بان هم نیست) هز پاسی که به بازیکنی جلوتر از شخص پاس دهنده برسه بدونِ تردید آفسایدِ:biggrin1:
.
در موردِ این تصویری هم که گذاشتی اگه دقت کنی می بینی که بازیکن به سمت عقب(نسبت به موقعیت خودش) پاس می ده و تنها در این صورتِ که دو مهاجم در مقابل دروازه بان و بدونِ حضور دفاعِ حریف می تونند به هم پاس بدند

درسته کاملاً آفسایده .
4039 خیالت راحت آفسایده من یه فلش آموزش آفساید دارم اگه خواستی آپش کنم برات لینکشو pm کنم .

ممنون دوست عزیز فایل ویدئویی رو دیدم حق با شماست و داور فیفا 10 هم درست آفساید گیری میکنه .
نه آقا این 100 درصد آفسایده(طبق قوانین 2سال پیش) و اگه قوانین تغییری نکرده باشه هنوز هم آفسایده
اگه جلوی اون بازیکن دفاع حریف بود که معلوم بود تکلیف چیه.اما در مواردی که هیچ دفاعی جز دروازه بان نیت(یا به فرض محال خودِ دروازه بان هم نیست) هز پاسی که به بازیکنی جلوتر از شخص پاس دهنده برسه بدونِ تردید آفسایدِ:biggrin1:
.
در موردِ این تصویری هم که گذاشتی اگه دقت کنی می بینی که بازیکن به سمت عقب(نسبت به موقعیت خودش) پاس می ده و تنها در این صورتِ که دو مهاجم در مقابل دروازه بان و بدونِ حضور دفاعِ حریف می تونند به هم پاس بدند

کاملا درست میگید من الان این فلش دوستمون رو دیدم حرفای شما رو تایید میکنه .

توی اون تصویری که گذاشتم اگه بازیکن سفید پوش سمت راست صاحب توپ بود و به بازیکن سمت چپی که یک کم عقب تره پاس بده در این حالت آفساید نیست . دقیقا همین حالت پریروز توی بازی سپاهان اتفاق افتاد و عماد رضا دروازه خالی توپو به تیرک دروازه زد و داور هم آفسایدشو نگرفت .

بابا حواستون هست؟؟؟
اینجا تاپیک fifa world cup?? یا برنامه نود؟؟؟
قراره راجع به بازی حرف بزنیم نه اینکه مشکلات fifa 07 , 08 رو اینجا بیایم نقد کنیم

از این قرار است.

همه دیگه پاسخوشن را میگیرن

خط آفساید برابر با خط توپ است.

اگر بازیکن دهنده پاس به بازیکنی که جلوتر از او قرار دارد پاس دهد آفساید است.

اما اگر یک قدم از آن عقب تر باشد آفساید نیست . مثل این صحنه. (اگر B2 به C پاس دهد آفساید نیست) .

اما اگر C جلوتر از B2 بود و B2 به او پاس می داد آفساید است
learning_football-law_offside_13.jpg

خط آفساید در تصویر زیر مشخص شده است.
300px-OffsideBallLine.svg.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or