FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
به عنوان کسی که نزدیک به 400 تا بازی آنلاین فیفا 15 تا حالا انجام دادم، و با دوست آشنا هم زیاد بازی کردم. میتونم بگم فیفا 15 اگه اون اعتبار سالهای قبل رو نداشت، نمراتش ازینی هم که هست کمتر میشد. گیم پلی بازی فوق العاده بد شده. تو تاپیک فیفا به اندازه کافی در موردش حرف زدیم.
اما من بازم فیفا رو ترجیح میدم، یکی به این دلیل که لایسنسها، پرزنتیشن از جمله گزارشگر و صدای استادیوم و .... برام مهمه. PES تو این موارد به قدری زیر خطر فقره که حاضر نیستم به خاطرش هزینه کنم. گزارشگر بازی باعث میشه خوابم بگیره :دی
هسته گیم پلی PES توی دمو بهتر از فیفا بود به نظرم، اعصابم به هم نمیریخت وقتی گل میخوردم، احساس میکردم کنترل بازیکن و بازی دست خودمه، توی فیفا 15 بارها و بارها شرایطی پیش میاد که قشنگ احساس میکنید هیچ کنترلی روی بازی ندارید. کافیه توی دیویژن 1 تا 3 بازی کنید تا حریفتون بازیش خوب باشه، عملاً موقع دفاع کردن دوست دارید دسته رو بکوبید تو دیوار. فقط منتظرید توپ بیاد دستتون تا حمله کنید. هیچ لذتی از دفاع کردن نمیشه برد.
انیمیشن های اضافه هم توی بازی زیاد هست، یه سری انیمیشن ها که هیچ جوره نمیشه کنسلشون کرد و باعث میشه کنترل بازیکن از دستتون برای مدتی خارج بشه و عملاً گند بزنه به حس بازی.

به طور خلاصه:

فیفا:
گرافیک بهتر، پرزنتیشن به مراتب بهتر که اصلاً قابل قیاس با PES نیست، لایسنس های تقریباً کامل، مودهای آنلاین به مراتب متنوع تر و کیفیت سرورهای به مراتب بهتر.

PES:
گیم پلی بهتر.

حالا خودتون سبک سنگین کنید ببینید کدوم مهمتره، به نظر من گیم پلی PES هنوز اونقدر نسبت به فیفا بهتر نشده که مثل سالهای 2005-2006 بیخیال اون همه جنبه های مثبت فیفا بشم. حتی اگر اونقدر هم بهتر شه، ولی فکری به حال لایسنس و مودهای آنلاین و کیفیت سرورها نکنن، بازم سمتش نمیرم. الان سال 2014ـه و استانداردهای گیم و توقع گیمرها از سازنده فرق کرده. نداشتن یه آنلاین متنوع و با ثبات برای یه بازی ورزشی = عدم فروش.

من رو حالت لجندری، اگه تیم 5 ستاره بردارم، زیر 4 تا به CPU نمیزنم، گل هم نمیخورم. اصلاً فلسفه قیاس دو بازی با درجه سختی و بازی با CPU مسخرست. CPU هر چی هم که باشه بعد از یه مدت تکراری میشه. هوش مصنوعی بازی رو باید تو قرار گیری بازیکنا، عکس العمل دروازه بان ها و ... مورد مقایسه قرار داد. به نظر من تو این مورد هم PES و هم Fifa مشکلات خودشون رو دارن.

ولي من گيم پلي رو ترجيح ميدم
و بازي pes لذت بهتري داره برام
البته اين نظر منه و سليقه ها متفاوته
:)

ولي من گيم پلي رو ترجيح ميدم
و بازي pes لذت بهتري داره برام
البته اين نظر منه و سليقه ها متفاوته
:)

این دیگه به سلیقه افراد بستگی داره.
به نظر من هنوز اونقدر از نظر گیم پلی بهتر نشده که چشممو به روی مشکلات لایسنس و گرافیک و ... ببندم. ممکنه نظر بقیه متفاوت باشه.

من رو حالت لجندری، اگه تیم 5 ستاره بردارم، زیر 4 تا به CPU نمیزنم، گل هم نمیخورم. اصلاً فلسفه قیاس دو بازی با درجه سختی و بازی با CPU مسخرست. CPU هر چی هم که باشه بعد از یه مدت تکراری میشه. هوش مصنوعی بازی رو باید تو قرار گیری بازیکنا، عکس العمل دروازه بان ها و ... مورد مقایسه قرار داد. به نظر من تو این مورد هم PES و هم Fifa مشکلات خودشون رو دارن.

ماهم گل میزنیم دوشواری هم نداره اینو برای فن بوی های عزیز پی ای اس میگم که فکر میکنم فیفا ماله نووب ها هست

خب من تونستم هردو بازیو بلاخره بازی کنم و نظرمو میدم

اینطوری که مردم از پی ای اس تعریف کردن من فک کردم شرایط مث زمان PS2 شده!

پی ای اس پیشرفت کرده تو همه زمینه ها و خیلی مرفح تر از نسخه های این چند سال اخیرشه،ولی همچنان فیفا با وجود یه سری اشکالاتش بازی بهتریه از نظر من!

همه موارد مثبتی که پی ای اس بازا دارن باهاش حال میکنن،چند ساله تو فیفا هست،ولی من نمیدونم چرا کشف کردن بازی فیفا برا یه سری طرفدارای پی ای اس انقد سخته!

به نظر من تنها مشکل واقعی فیفا در حال حاضر اینه با رونالدو یا مسی و همچین بازیکنایی میشه یه تنه کل تیم حریفو دریبل کنی و گل بزنی!اونم ظاهرا با پچای جدید تا حدی برطرف شده

این مشکلیه که من تو پی ای اس از 10 تا 13 دیدم و 14 رو دیگه اصن بازی نکردم به همین دلیل!تو 15 هم دوباره همین قضیه هست و فقط یکم سخت تر از قبل شده این کار!

از نظر بازی تاکتیکی و فیزیک بازی و اینا همه جوره فیفا بهتره!همه این موارد چندساله تو فیفا داره روش کار میشه ولی پی ای اس دو ساله داره رو بازی بدون اینکه از پایه بهمش بریزه کار میکنه!مثلا قابلیت پارک اتوبوس که کل تیم تو 1/3 دفاعی جمع میشن و عین رئال مورینیوی خدا بیامرز میشه ضدحمله زد
4.gif
یا قابلیت آفسایدگیری دستی که چند ساله وجود داره!یا قابلیت تاکتیک چیدن موقع ضربات کرنر و ایستگاهی برای زدن ضربه سر و دفاع کردن و خیلی چیزای دیگه که مطمئنم خیلی طرفدارای پی ای اس ندیدن!

کریر مود و فیفا اولتیمت که اصن مسترلیگ و آنلاین پی ای اسو قورت میده!قابلیت استعدادیابی،خرید و فروش بازیکن مشابه فوتبال واقعی،اخراج شدن به خاطر نتایج ضعیف یا تمدید قرار داد در صورت موفقیت،کنفرانسای مطبوعاتی برگذار کردن،حتی مراسم توپ طلاهم برگذار میشه تو کریر!مطبوعات راجع به تیم شما نظر میدن و ... کلا جو واقع گرایانه تری تو این بخش نسبت به پی ای اس هست

نکته دیگه هم گرافیک و جو بازیه که واقعا پی ای اس هنوز نا امید کنندس!واقعا بازی کردن تو برنابئو تو فیفا دقیقا حس بودن تو برنابئو رو میده!تماشاگرا همون شعاراییو میدن که تو واقعیت میدن! برین تو آنفیلد بازی کنین شعار Never Walk Alone رو میخونن!ولی تو پی ای اس اولا ورزشگاها خیلی کمن،دوما تفاوتی نداره با چه تیمی و تو چه ورزشگاهی بازی میکنی!حتی یه بخشیم اضافه شده که از طریق سایت گل اخبار روز تیم مورد علاقتو میتونی بخونی!شادیای بعد از گل،صحنه های آهسته و گزارشگر بازی و لیسانس همه تیما،همه اینا باعث شده تا بازی واقع گرایانه تر و زنده تر از پی ای اس باشه!پی ای اس از این نظرا هنوزم مث نسخه های قبل بی روحه!

البته دوتا نکته مثبتم داره نسبت به فیفا،یکی همین پلیر آیدی،یکیم طراحی استایل و جثه بازیکنا!

راجع به ایرادایی مث یه سری شوتا و دروازه بانا هم که دوستان گفتن تو هردوتا هست،اینطور ایرادایی همیشه تو همه فوتبالا بوده و برطرف کردنش واقعا کار آسونی نیست!شبیه سازی فوتبال با همه ورزشای دیگه فرق داره! به شخصه هیچوقت این چیزا باعث نشده تجربه بازی برام بد بشه و همیشه باهاش کنار اومدم!

هرچند واقعا نمیتونم درک کنم چرا بعضیا پی ای اسو به فیفا ترجیح میدن،ولی بهتره به سلیقه هم احترام بزاریم و سر دوتا بازی کلکل بیخود نکنیم!

من یه چیزی میخوام بگم و طرف حرفم هم با اون دوستانیه که به گفته خودشون چند ساله فیفا بازن و تو تاپیک فیفا 15 انتقاد های به جا و گاها بیجایی از فیفا 15 میکنند : چطور میشه کسی که فیفا 15 رو اونجوری میکوبه و میگه افتضاح شده و ازش نمیشه لذت برد میاد کلی از pes 2015 تعریف میکنه و میگه بهش شاهکار،دوست عزیز تو اگه واقعا سلیقت اونقدر بالاست که فیفا 15 به خاطر یه سری مشکلات در بخش گیم پلی اونم فقط توبخش آنلاین دلت رو زده ، چطور با چنین دید و سلیقه ای داری به pes 2015 میگی شاهکار!!! در صورتی که pes 2015:
1-نه گرافیکش در حد نسل هشته
2-نه صدا گزاری و گزارشگری خوبی داره
3-نه چمن درست حسابی ای داره
4-نه لاینسس کاملی داره
5-نه گیم پلیه آنچنان متحول شده ای داره
6-نه هوش مصنوعیه درست حسابی ای داره مخصوصا دروازه بان هاش
7-نه مد آنلاین به درد بخوری داره
8-فیس و استایل بازیکنها هم که به شدت کارتنیه
9-انیمیشن های خوشحالی و ... بسیار مضحک و خنده دار و تکراریه
10-10تا استادیوم با طراحی معمولی و تماشاگران کاغذی و رباط گونه

در آخر باز هم تکرار میکنم روی صحبت من با pesفن ها نیست با فیفا باز هاییه که الان دارن در مورد pes به به و چه چه میکنن

باز خوبه زشت طراحی میکنن تو فیفا که مدریچ از دور مو داره از نزدیک کچله عمو جون پی اس تو هر چی کم داشته باشه تو طراحی فیفا به گرد پاشم نمیرسه

آره پسرم معلومه !! واقعاً چی فکر میکنی پیش خودت ؟ اسکن 360 درجه رو داری با نقاشی مقایسه میکنی !:))
حالا که حرف از گرد پا شد بذار ببینم چیا داره این طوفانتون :
1.طراحی چمن !!!؟
2.طراحی استادیوم ها !!!؟
3.طراحی تماشاچی ها !!!؟
4.طراحی بافت لباس ها !!!؟
5.طراحی زاویه های دوربین !!!؟
6.طراحی صدا گذاری و جو ورزشگاه ها !!!؟
و...
آهان طراحی گرد پا دارید که فیفا نداره اونم به امید خدا میگیم بذارن.

آره پسرم معلومه !! واقعاً چی فکر میکنی پیش خودت ؟ اسکن 360 درجه رو داری با نقاشی مقایسه میکنی !:))
حالا که حرف از گرد پا شد بذار ببینم چیا داره این طوفانتون :
1.طراحی چمن !!!؟
2.طراحی استادیوم ها !!!؟
3.طراحی تماشاچی ها !!!؟
4.طراحی بافت لباس ها !!!؟
5.طراحی زاویه های دوربین !!!؟
6.طراحی صدا گذاری و جو ورزشگاه ها !!!؟
و...
آهان طراحی گرد پا دارید که فیفا نداره اونم به امید خدا میگیم بذارن.

در مقابل باگ هایه خنده دار فیفا اینا چیزی نیست پسرم قند عسلم دل بندم شما برید گیم پلی فیفا رو ببین از وسط زمین میشه گل زد وای:)) بعد بیا به پی اس گیر بده همه این گیر هایی که دادای میشه برطرف کرد ولی باگ فیفا رو :))
من موندم شما فیفا بازا اینجا چکار میکنید برید خودتون ببندین به یه زریهی چیزی دعا کنید اپدیت بده بلکه بتونین بازی کنین برید افرین برید کارتونتون بازی کنین شده شبی فوتبالیستا (حالا بازی شروع میشه بارسا و رءال شوت بازی زده میشه مسی پا به توب و گللللللللللللللللللللل) خخخخخخخخخخخخخ وای مردم از خنده

یه چیز جالب الان کشف کردم اینه که این بازی PES بسیار بسیار حرفه ای و تکامل یافته و نسل بعدی ... حتی رزلووشن 1080 هم نداره ... یعنی از اول هم نداشته با پچ هم درست نمیشه و خوشحالی فن بوی های PES این هست که منتظر میمونن کی بشه PESEdit پچ بده بیرون فیس ها رو درست کنه ، نقل و انتقالات رو بتونن به روز کنن ، لباس و اسم تیم ها و اسم بازیکن ها رو درست کنن بخصوص توی این عکس با گرافیک شاهکار و نسل بعدی و بسیار بسیار تکامل یافته ...

ولی خب شکر خدا فیفا همچین مشکلاتی نداره چهره ها اسکن 360 درجه شدن ، نقل انتقالات همون روزی که بازی اومد بیرون کامل به روز بود ، تا دلت بخواد لاینسس داره و لذت میبری وقتی صدای مارتین تایلر رو میشونی که داره از عملکرد نیمار توی جام جهانی و مصدومیت آخرش صحبت میکنه ...

آقا تا همین چند ماه پیش که فیفا 14 هنوز داشت فروش میکرد و با اینکه حداقل 1 سال از ریلیزش میگذشت اول بود,PES 14 کجا بود؟!!!!:d
یکی بیاد شفاف سازی کنه!!!:d

در مقابل باگ هایه خنده دار فیفا اینا چیزی نیست پسرم قند عسلم دل بندم شما برید گیم پلی فیفا رو ببین از وسط زمین میشه گل زد وای:)) بعد بیا به پی اس گیر بده همه این گیر هایی که دادای میشه برطرف کرد ولی باگ فیفا رو :))
من موندم شما فیفا بازا اینجا چکار میکنید برید خودتون ببندین به یه زریهی چیزی دعا کنید اپدیت بده بلکه بتونین بازی کنین برید افرین برید کارتونتون بازی کنین شده شبی فوتبالیستا (حالا بازی شروع میشه بارسا و رءال شوت بازی زده میشه مسی پا به توب و گللللللللللللللللللللل) خخخخخخخخخخخخخ وای مردم از خنده

ببین ما اگر فیفامون مشکل داشته باشه حداقل شماره قبلیش رو بازی میکنیم شماها چی !؟ نکنه میرین ps2 میخرین تا بتونید Pes صد سال پیش رو بازی کنید
البته بهت حق میدم اگر از بازی و باگ و طراحی چیزی سر در نمیاوردی، گیریم فیفا با آپدیت درست شد،Pes شما که با 100تا آپدیت هم درست نمیشه. این خنده هات از روی ناچاری هست دیگه چه میشه کرد ، خوش باشید .

خوشم میاد دوستان ما از کارشناسای گیم اسپات و ای جی ان هم بهتر میدونن .اگه نه متا بازی و نه کارشاسای سایت های معتبر بلکه خدا هم بیاد بگه گیم پلی pes بهتره دوستان ما قبول نمیکنن .اشکال نداره شما با این قدرتی که دارید به راحتی میتونید سوار پراید بشید و حس کنید سوار مازراتی هستید.

من pes 15 رو pc بازی کردم خوشم اومد
fifa 15 هم بازی کردم خوشم اومد
دم جفتشون گرم
دوتاشون خوبن هر کی میتونه دوتاشو تهیه کنه خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or