خوشم میاد بازی بقدری عالی از اب در اومده که فیفا بازها فقط به همین گیر بدن الکی بزرگش نکنین این مشکل روPES جدا از مشکلات Gameplay، توی Licence بینهایت مشکل داره که نصف زیبایی بازی رو میگیره. (نگید بچه بودیم با همین ها خوش بودیم، اون موقع بچه بودیم و گیم پلی PES هم خیلی خوب بود. آنلاین هم زیاد مرسوم نبود. گرچه من تو همون موقع هم نسخه های Mod شده رو بازی میکردم!)
کسی منکر گیمپلی بهتر PES تو این سال نیست؛ ولی "به قدری عالی از آب در اومده" رو فقط میشه واسه PES 6 استفاده کرد!خوشم میاد بازی بقدری عالی از اب در اومده که فیفا بازها فقط به همین گیر بدن الکی بزرگش نکنین این مشکل رو
بزرگ کردن نداره شما دارید بزرگش میکنید از لفظ نصف لذت بازی استفاده میکنید دقیقا نمیدونم چطور این london FC Vs North london نصف لذت بازی رو میگیرهکسی منکر گیمپلی بهتر PES تو این سال نیست؛ ولی "به قدری عالی از آب در اومده" رو فقط میشه واسه PES 6 استفاده کرد!
بزرگ کردن هم نداره، این که بری London FC Vs. North London بازی کنی به اندازه کافی مسخره هست!
وقتی لوگو ها، پیرهن بازیکنان، نام تیم هنگام گزارش و... رو نبینی و نشنوی؛ نصف لذت بازی [حداقل برای من و خیلی های دیگه] از بین میره!بزرگ کردن نداره شما دارید بزرگش میکنید از لفظ نصف لذت بازی استفاده میکنید دقیقا نمیدونم چطور این london FC Vs North london نصف لذت بازی رو میگیره
وقتی لوگو ها، پیرهن بازیکنان، نام تیم هنگام گزارش و... رو نبینی و نشنوی؛ نصف لذت بازی [حداقل برای من و خیلی های دیگه] از بین میره!
خخخخ نظرات این فضلا توی حلقم ))
همه ی این چیزایی که بهش میگن مشکل ، با یه پچ حل میشه ، همشون با یه پچ کم حجم هم حل میشن
حالا بدو تا برسی پسرم ))
برو همون مشقاتو بنویس بعد فیفاتو بازی کن
Sent from my iPhone using Tapatalk
خانواده اطلاع دارن حصین گوش میدی؟! بابایی میدونه تو آهنگ هاش حرفای بد بد میزنه؟!ببین پی اس امسال چقدر شاهکار شده که جلیز ویلیز فن های فیفا اینجوری از الان در اومده ها
مونده تا برسی :پی
اصن هیچ موقع نمیرسی
بازی ما توی نمایشگاه ها به عنوان برترین انتخاب میشه ، بازی شما رو کجا به عنوان برترین انتخاب میکنن؟مهد کودک گل لاله؟مونده تا برسی پسرم ، اصن هیچ موقع نمیرسی
Sent from my iPhone using Tapatalk
بزرگ کردن نداره شما دارید بزرگش میکنید از لفظ نصف لذت بازی استفاده میکنید دقیقا نمیدونم چطور این london FC Vs North london نصف لذت بازی رو میگیره
بازی ما توی نمایشگاه ها به عنوان برترین انتخاب میشه ، بازی شما رو کجا به عنوان برترین انتخاب میکنن؟مهد کودک گل لاله؟مونده تا برسی پسرم ، اصن هیچ موقع نمیرسی
اينا توهم شماستدقیقا یکی از نقاط قوت بازی PES نسبت به فیفا رو برای من شرح بدید تا من همین الان PES رو اورجینال بخرم ... گزارشکر خوب داره ؟ نداره ، لاینسس کامل داره ؟ نداره ، کیت و تیم داره ؟ نداره ، بازی از انیمیشن های غیر تکراری غنی هست ؟ نیست ، تکنولوژی خط دروازه داره ؟ نداره ، اسکیل موو های جدید داره ؟ نداره ، گرافیک بازی بالاتر از فیفا هست ؟ نیست ، گیم پلی سر تره ؟ نه خیر ، چمنش زیبا تره ؟ نه خیر ، پس نتیجه میگیریم فیفا فن بمونیم و سمت پی ای اس نریم و الکی پولمون رو تو چاه نریزیم.
پنج هفته در صدر فروش برتر UK ... مونده تا برسی .... از 42 نقد نمره 82 گرفتن ... مونده تا بررسی ... ارائه شاهکار از نسخه 08 تا الان ... باز هم مونده تا برسی در آخر ... اینقدر ندو که تش تلخیه میشی مثل کونامی ... نفس تخیله
یه گیمر واقعی جفتش رو تجربه میکنه :biggrin1:
این افراد نووب هستند که فقط سمت یکیش میرند