شما به من میگی حذب باد بدون اینکه چیزی از من بدونی.من باید ناراحت بشم شما داری گلایه میکنی؟
بی احترامی من کدوم قسمت حرفامه؟
من کجای حرفای شمارو درباره متا و امتیازای الکی رد کردم؟ که میگی نفهمیدی[/QUOTE
من خیلی وقته تو سایت هستم و کامنت های شما رو دیدم و معمولا تو بحث های مختلف جوری نظر میدی که بگی حرف حرف منه. خب شما که منو نمیشناسی چطور میگی که میگم ملاک امتیاز یوزرهاست اصلا کی گفتم؟ شما حالا که یه شماره از فیفا امتیاز پایین تر از نسخه ی قبل گرفته طوری کامنت میدی که یکی فیفا رو بازی نکرده فکر میکنه با چه افتضاحی طرفه.
مثلا این جمله که میگین با یه بازیکن گل بزنید از پایه غلطه و این اتفاق تو سری pes به وضوح اتفاق میافته. من از pes 2009 به اینور فقط فیفا بازی کردم ودلیل اصلیم این بود که با یه بازیکن خوب مثل رونالدو و یا آدریانو و رونی میشد کل بازیکن ها رو دریبل کرد و گل زد و یا نود درصد شوت های از راه دورشون راحت گل میشد و اصلا حس شبیه ساز به آدم دست نمیداد ولی برای گل زدن تو فیفا باید تیمی کار کرد و خیلی کم پیش میاد با یه بازیکن همه کار کرد. حالا نمیدونم تو شماره های اخیر هم تو pes همچین موردی هست یا نه.
بعدشم ما فقط نباید به ساخت چهره و استایل بازیکن ها توجه کنیم. همین ضعف لاینسس و گیمپلی ضعف بسیار بزرگیه و اینو قبول دارم که تو دو شماره ی آخر pes تو طراحی بازیکن ها بهتر عمل کرده.
افرین مجید اقا این میشه حرف حساب
خوشحالم که کامنتای منو دنبال میکنید.ناراحتم که برداشتتون اونجوری بوده که حرف حرف منه.
اصولا چون از یه چیزی مطمئنم اگرم اینطور حس کنید عیبی نداره به خاطر اعتمادیه که به حرفم دارم چون همش تجربیه و از رو عکس و فیلم نیست
شما درست میگید قبلا تو PES میشد همرو دریبل زد منم قبول دارم اما تو 15 نمیشه ولی تو فیفا 15 اپیدمی شده.هر کی بگه اینجوری گل نمیزنه و نمیخوره دروغ میگه
حالا ما چی گفتیم؟گفتیم توپ سبکه ...
توپ واقعی وزن داره ... چرخشش مشخصه ... فیزیکش مشخصه
تو فوتبال واقعی دروازبان دورخیز میکنه شوت میزنه به زحمت تا اینور نیمه میاد.اما بازیکنای فیفا بدون اینکه انیمیشن شوتشون این حس و بهتون بده که فشاری داره به توپ میاد به راحتی توپ رو تا فرسنگها پشت دروازه میفرستن
شما موقع کرنر ببین بازیکن با کجای پاش داره سانتر میکنه ؟
حتی میتونه با پای راست با بیرون پا کات توی پا بده این وحشتناکه تو فوتبال واقعی ... فقط باید خندید و هیچی نمیشه گفت
اما تو PES شما چرخش توپ روی زمین رو ببین.میزان قدرتی که پشت توپ هست مسافتی که توپ میره.حرکتی که توپ بعد از واکنش دروازبان داره رو ببین... انگار توپ یه موجود زندس به همه چی واکنش صحیح نشون میده
موقع کرنر ببین با کجای پا سانتر میکنه بازیکن.توپ چقدر زیبا میرسه رو دروازه...
اینا میشه جلوه های بصری بازی که خود بازیکن لذت ببره از بازی بگه وای چه شوتی.چقدر طبیعی.پس توپ چیزیه که خیلی مهمه و ما اینجوری میفهمیم وزن داره یا نه
این ایراد بازی منطقیه یا اینکه بگیم فلانی شبیه مارمولک و میمون و غازه؟
حق با شماست خود منم همه جا گفتم نداشتن لایسنس انگلیس بده.اما چیزای اذار دهنده بیشتری هم هست