FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقا این PES 15 چرا نمیاد یخورده بخندیم بهش؟ :d
ولی بی شوخی امسال به PES امیدوارم. قطعاً گندکاری پارسالش رو رفع کرده که هیچ، یه سرو گردن هم از 2013 اومده بالا کاملاً مشخصه.
اما از لحاظ مقایسه ای :
از هر کی بپرسی NFS رو بیشتر می پسندی یا Forza Motorsport، بهت میگن فرزا بخاطر سیمولیت بودنش جذابیت و سختی خودش رو داره. اما خیلی ها هم هستن که آرکید رو بیشتر میپسندن.
همین قضیه توی مقایسه این دو تا بازی هم صادقه. کسی که میخواد طعم واقعی کنترل بازیکنا رو بچشه و یه فوتبال سیمولیت و طبیعی بره (مثل خودم)، میره سمت فیفا
اما خیلی ها براشون حاشیه مهم تر از متنه. یعنی کاری به کنترل ندارن. فقط براشون جذابیت بازی مهمه. بخاطر همین میرن سراغ PES.
هر کدوم جذابیت های خودشو داره.
منی که فیفا باز هستم، امکان نداره یک سال PES رو تجربه نکنم.

چرا چاخان مینویسید یه بدبختی میره 200 تومن پول میده pes میخره من هردو رو امسال بازی کردم pes 2015 demo و fifa 15 جدی میگم طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی پول پای pes ندین اگر خیلی علاقه دارین روی pc بازی کنید از نظر گرافیک pes فقط روی شبیه سازی بازیکن ها خوب کار کرده ولی حرکات بازیکن و چمن و جو بازی و گیم پلی و دویدن بازیکن عکس العمل دروازه بان و خیلی جزیات دیگه واقعا fifa 15 فرق داره خدایی اینو نوشتم کسی الکی جو گیر نشه و تبلیغاته دروغه بعضیا که هیچ سودیم براشون نداره فقط تعصبه خوب اقا میای الکی تعریف میکنی یه بازی رو الکی شاخ میکنی یه بدبختی میره میخره پولش حروم میشه حداقل دموی هر دو تا رو بازی کنید بعد بخرید کاریم به اسم بازی نداشته باشید یا روی pc امتحانش کنید

چرا چاخان مینویسید یه بدبختی میره 200 تومن پول میده pes میخره من هردو رو امسال بازی کردم pes 2015 demo و fifa 15 جدی میگم طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی پول پای pes ندین اگر خیلی علاقه دارین روی pc بازی کنید از نظر گرافیک pes فقط روی شبیه سازی بازیکن ها خوب کار کرده ولی حرکات بازیکن و چمن و جو بازی و گیم پلی و دویدن بازیکن عکس العمل دروازه بان و خیلی جزیات دیگه واقعا fifa 15 فرق داره خدایی اینو نوشتم کسی الکی جو گیر نشه و تبلیغاته دروغه بعضیا که هیچ سودیم براشون نداره فقط تعصبه خوب اقا میای الکی تعریف میکنی یه بازی رو الکی شاخ میکنی یه بدبختی میره میخره پولش حروم میشه حداقل دموی هر دو تا رو بازی کنید بعد بخرید کاریم به اسم بازی نداشته باشید یا روی pc امتحانش کنید
کمال تشکر رو دارم که اینقدر منصافه نقد کردی!!

امسال که متای PES بالاتر از FIFA شد می فهمید کدوم بهتره:)
بوکمارک هم خواستید بکنید

باش تا متاش بالاتر از فیفا بشه ... میشه ؟ آره میشه ...

خواب دیدی خیر باشه داشی مگه الکیه ؟؟؟ 5 هفته اس رتبه اول چارت UK رو ول نکرده بازی حتی جدیدترین بازی ها هم نتونستن فیفا رو به زیر بکشن بعد PES ؟ اصلا به قیف کونامی میخوره ؟

باش تا متاش بالاتر از فیفا بشه ... میشه ؟ آره میشه ...

خواب دیدی خیر باشه داشی مگه الکیه ؟؟؟ 5 هفته اس رتبه اول چارت UK رو ول نکرده بازی حتی جدیدترین بازی ها هم نتونستن فیفا رو به زیر بکشن بعد PES ؟ اصلا به قیف کونامی میخوره ؟
دوست من این چارت مارت و بیخیال چون برمیگرده به قدرت کمپانی ea
اصل متا است که خود کاربرا رای بدن
فیفا که اومده همه چیزش مشخص شده برای طرفداراش
امیدوارم متای ساکر هم بالا باشه تا یک سال خوب فوتبالی رو داشته باشیم

آقایون آفلاینیان و مخصوصا pc پایرت بازان درسته فیفا نسل پیش بهتر بوده منم مثه شما از pes زده شده بودم ولی امسال ea عوضی کاری کرد که بلکل از فیفا زده بشم اینارو هم کسی افلاین میزنه میفهمه کسی که بازی رو پایرت میکنه و با cpu بازی میکنه و به به چه چه میکنه نمیفهمه بازی چه باگها و گیم پلی ای داره نظرات انلاین بازهارو بخونید تابفهمید که ea امسال چه اشی واستون پخته حتم ندارم امسال pes بهتر از فیفا میشه فقط امیدوارم سروراش خوب باشن

اتفاقاتی که تو فیفا میافته 70% دست خودتون نیست...اصن مسخره بازی شده...دروازه بانا اصلا بالانس نیستن...ی وقتایی توپ های آرومو احمقانه رو گل میخورن ی وقتایی توپ های خفنو میگیرن...اصن معلوم نیست فازشون چیه...واقعا مشکلات بازی یکی دو تا نیست که بشه ازش گذشت...هر روز ی مشکل جدید میبینم...همین الان که دارم این پستو میدم باز یک مشکل پیش اومده...نیمه اول بازیو از طرف 1-0 جلو ام بعد ثانیه ای که پر میشه برای نیمه ی دوم روی صفر گیر کرده تا یکی از بازی بیاد بیرون...واقعا شده سوحان روح...

من جفتشو روي ps4 بازي كردم
فيفا كيفيت تصاوير و افكت هاي جالب داره
دموي پي اس گيم پلي طبيعي و خوبي داره
حالا بايد صبر كنيم تا بازي اصلي pes بياد
ولي من تا همين پارسال فيفا ميزدم
ولي مطمئنا با اين وضعيت pes بازي خواهم كرد چون به نظرم قشنگتر بود

آقایون آفلاینیان و مخصوصا pc پایرت بازان درسته فیفا نسل پیش بهتر بوده منم مثه شما از pes زده شده بودم ولی امسال ea عوضی کاری کرد که بلکل از فیفا زده بشم اینارو هم کسی افلاین میزنه میفهمه کسی که بازی رو پایرت میکنه و با cpu بازی میکنه و به به چه چه میکنه نمیفهمه بازی چه باگها و گیم پلی ای داره نظرات انلاین بازهارو بخونید تابفهمید که ea امسال چه اشی واستون پخته حتم ندارم امسال pes بهتر از فیفا میشه فقط امیدوارم سروراش خوب باشن

الان چند هفتس من و این مصطفی 2 روحیم در 1 کالبد :d
هی من میام پست بدم میبینم این جوون همون نظر منو که هنوز تایپ نکردم با چند تا کلمه اینور اونور داده ... دیگه فقط نگاه میکنم ... منم الان تنها نگرانیم سرورای بازیه ... انشالا که افتضاح نباشه متوسط باشه بی فوتبال نمونیم
الان موردی دیدم تو pes که خیلی لذت بردم ... داشتم با هافبک دفاعی بازی سازی میکردم نزدیکم یه بازیکن بود شرایط مناسبی نداشت یعنی چند نفر نزدیکش بودن ... خودش با دست اشاره کرد یهو که پاس بده یکی دیگه ... :-b
هیچی اقا ... میخواستم دسترو بکوبم تو سرم و از شعور بالاش تشکر کنم... تو خط دفاعیم چند بار پیش اومد واسم
بعد تو فیفا دروازبان میاری بیرون اصلا اشنایی نمیده به مهاجم و به سرعت از کنارش رد میشه انگار مثلا بیرون زمین کار واجب داره

نوشته شده توسط [emoji769:
MASOUD 3;3521876]الان چند هفتس من و این مصطفی 2 روحیم در 1 کالبد :d
هی من میام پست بدم میبینم این جوون همون نظر منو که هنوز تایپ نکردم با چند تا کلمه اینور اونور داده ... دیگه فقط نگاه میکنم ... منم الان تنها نگرانیم سرورای بازیه ... انشالا که افتضاح نباشه متوسط باشه بی فوتبال نمونیم
الان موردی دیدم تو pes که خیلی لذت بردم ... داشتم با هافبک دفاعی بازی سازی میکردم نزدیکم یه بازیکن بود شرایط مناسبی نداشت یعنی چند نفر نزدیکش بودن ... خودش با دست اشاره کرد یهو که پاس بده یکی دیگه ... :-b
هیچی اقا ... میخواستم دسترو بکوبم تو سرم و از شعور بالاش تشکر کنم... تو خط دفاعیم چند بار پیش اومد واسم
بعد تو فیفا دروازبان میاری بیرون اصلا اشنایی نمیده به مهاجم و به سرعت از کنارش رد میشه انگار مثلا بیرون زمین کار واجب داره

دروازه بانهای فیفا واقعا مسخره شدن
امسال میخواستن از پی اس تقلیدکنن ولی گندزدن توی بازی

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or