FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
81864224385534009469.jpeg
تلاشتون قابل تحسینه.راستی اتفاقی امتیاز نسخه PS4 رو ندیدید؟
خوب دوستان تازه در نظر بگیرید که:
PES به دلیل نداشتن لایسنس کلی نمره منفی نثارش شده که با این حال باز هم از FIFA امتیاز بیشتری کسب کرده.با این اوصاف دیگه PES با آشغالی به نام فیفا مقایسه نکنید.
این نسل نسل PES هست.

PES به دلیل نداشتن لایسنس کلی نمره منفی نثارش شده که با این حال باز هم از FIFA امتیاز بیشتری کسب کرده.با این اوصاف دیگه PES با آشغالی به نام فیفا مقایسه نکنید.
این نسل نسل PES هست.
البته این نظر شماست ولی من بازم امسال پرو بهم نچسبید! کلا وقتی یه چند سالی بری سمت فیفا دیگه پرو حال نمیده! حالا میخواد متای فیفا کمتر باشه:d

این نسل نسل PES هست.

Oh my Sh...t
هیچ وقت به فیفا لقب آشغال رو ندید ، برای سال ها فیفا بهتر از PES بوده و بحث ما توی این تاپیک هم همین هست ... من اتفاقا متای نسخه PS4 رو هم دیدم ولی جالب بود نسخه PC متا نداشت و جالبتر اینکه نسخه PC به شدت بهینه شده! مزخرف تر از همه نسخه ها بوده تا الان ... پس نتیجه میگیریم بازی که الان به عنوان آشغال باید تلقی بشه فیفا نیست ...

خیلی حرکت چیپی بود ماهم گوشامون مخملی=))
82 از پنج نقد الان این ملاک معیار سنجشه
نسخه PS4با 28 نقد83 رو ول کردی اینو میزاری؟
--------
نشستن همونجا دست به دعا بردن متا بیاد پایین لاقل صبر کنید تا نسخه PS4 بیاد پایین:)
PES کم شدن نمره هاش بدلیل مشکلات لایسنسه ولی FIFA خود بازیش مشکل داره گیم پلی و بخش انلاین و خود بازی PES چند لول بالاتر فیفاست:)

خیلی حرکت چیپی بود ماهم گوشامون مخملی=))
82 از پنج نقد الان این ملاک معیار سنجشه
نسخه PS4با 28 نقد83 رو ول کردی اینو میزاری؟
--------
نشستن همونجا دست به دعا بردن متا بیاد پایین لاقل صبر کنید تا نسخه PS4 بیاد پایین:)
PES کم شدن نمره هاش بدلیل مشکلات لایسنسه ولی FIFA خود بازیش مشکل داره گیم پلی و بخش انلاین و خود بازی PES چند لول بالاتر فیفاست:)

نه عزیز نیازی نیست ما دست به دعا ببریم متای این بازی بیاد پایین حالا به خاطر هرچی ، وقتی دیشب رفتم تو تاپیک بازی PES نسخه PC متوجه شدم دوستان با چه فاجعه ای به اسم فوتبال آرکید دارن دست و پنجه نرم میکنن ... متا رو هم شانسی دیدم و گذاشتم ... شما فکر کن گیم پلی بازی با اون همه باگ خنده دار و اون فلش موقع کرنر و انیمیشن های اشتباه و خطا های نگرفته داور خیلی بالاتر از فیفا هست. یا فکر کن که مود های آنلاینش از فیفا خیلی بیشتره در صورتی که نیست اینو همه دیگه میدونن ...

Oh my Sh...t
هیچ وقت به فیفا لقب آشغال رو ندید ، برای سال ها فیفا بهتر از PES بوده و بحث ما توی این تاپیک هم همین هست ... من اتفاقا متای نسخه PS4 رو هم دیدم ولی جالب بود نسخه PC متا نداشت و جالبتر اینکه نسخه PC به شدت بهینه شده! مزخرف تر از همه نسخه ها بوده تا الان ... پس نتیجه میگیریم بازی که الان به عنوان آشغال باید تلقی بشه فیفا نیست ...
چیزی که عوض داره گله نداره.دو نسل پیش PES آقایی میکرد و در اوج بود ولی نسل پیش FIFA...آیا در اوج بودن PES در 2 نسل پیش، باعث شد که نسل پیش فیفا فن از خجالتش در نیاد؟؟الان هم همینطوره...PES با نداشتن لایسنس متای بهتری گرفته.یعنی خیلی بهتر از فیفا هست...
متا بی ارزشه؟ شانسیه؟ نسل پیش متا بی ارزش و شانسی نبود؟ الان یهو شانسی شد؟
حالا برید متای کمتر رو بزارید.متا رو بی ارزش کنید و.... مهم اینه که PES با وجود نداشتن لایسنس امتیاز بهتری گرفته...
البته این نظر شماست ولی من بازم امسال پرو بهم نچسبید! کلا وقتی یه چند سالی بری سمت فیفا دیگه پرو حال نمیده! حالا میخواد متای فیفا کمتر باشه:d
شما نظر و سلیقه ات محترمه ولی خیلی ها بر خلاف شما ترجیح میدن بهترین شبیه ساز فوتبال نسل جدید رو بازی کنند.

شما نظر و سلیقه ات محترمه ولی خیلی ها بر خلاف شما ترجیح میدن بهترین شبیه ساز فوتبال نسل جدید رو بازی کنند.

همه حرفاتون قابل هضم بود به هر بدبختی که شد ولی این جمله آخر نه ... توجه شما رو به این تاپیک جلب میکنم ، بهتره با دقت پست ها رو بخونید و ببینید که آیا این بازی لقب بهترین شبیه ساز نسل رو در اندازه اش هست که از آن ـه خودش کنه یا نه l-)

http://forum.bazicenter.com/thread93339/page14/

چیزی که عوض داره گله نداره.دو نسل پیش PES آقایی میکرد و در اوج بود ولی نسل پیش FIFA...آیا در اوج بودن PES در 2 نسل پیش، باعث شد که نسل پیش فیفا فن از خجالتش در نیاد؟؟الان هم همینطوره...PES با نداشتن لایسنس متای بهتری گرفته.یعنی خیلی بهتر از فیفا هست...
متا بی ارزشه؟ شانسیه؟ نسل پیش متا بی ارزش و شانسی نبود؟ الان یهو شانسی شد؟
حالا برید متای کمتر رو بزارید.متا رو بی ارزش کنید و.... مهم اینه که PES با وجود نداشتن لایسنس امتیاز بهتری گرفته...

فازت چیه داداش؟!:d

فازت چیه داداش؟!:d
معمولا پست های چیپ رو جواب نمیدم ولی امتیاز متا هست داداش.حالا چی میگی؟رو که نیست.سنگ پای قزوینه...امروز 28 آبان سال 1393 هست.گفتم یه وقت اگر رفتین غار یه چند سالی خواب تشریف داشتین ملتفت بشین که نسل جدید شروع شده و یه چیزایی برعکس شده و یه سری اتفاق های جالبی افتاده
حداقل تلاش رفیقت بهتر بود که در برابر لینک متا ،امتیاز نسخه وان رو با 5 نقد یا آدرس تاپیک بازیسنتر PES ورژن PC رو میذاره..

معمولا پست های چیپ رو جواب نمیدم ولی امتیاز متا هست داداش.حالا چی میگی؟رو که نیست.سنگ پای قزوینه...امروز 28 آبان سال 1393 هست.گفتم یه وقت اگر رفتین غار یه چند سالی خواب تشریف داشتین ملتفت بشین که نسل جدید شروع شده و یه چیزایی برعکس شده و یه سری اتفاق های جالبی افتاده
حداقل تلاش رفیقت بهتر بود که در برابر لینک متا ،امتیاز نسخه وان رو با 5 نقد یا آدرس تاپیک بازیسنتر PES ورژن PC رو میذاره..

آخه تلاش من اگه بهتره واسه اینه که توی اون تاپیک همه دارن از بازی مینالن ، درسته یه ملتی به خاطر کرک فیفا هنوز تجربه نکردن این عنوان رو ولی اینقدر هم که شما دارین روی این نسخه PES هایپ میکنین اصلا اینجوری نیست ... حداقل کسایی که بازی رو انجام دادن دارن اینو میگن

جناب Siminsecret کاری به کل کل شما با دوستان دیگه ندارم و میتونین تا صبح شما دوستان بزنین تو سر و کله همدیگه ولی نسخه پی سی بازی PES 2015 نسخه ما بین نسلی هستش نمیدونم خبر دارین یا نه ؟

و در ضمن نسخه نسل بعدی بازی هم نسخه های کنسولی هستن که روی ایکس باکس وان با رزولشن 720 و روی پلی استیشن 4 با رزولشن 180p هستش . کاری هم ندارم بهترین شبیه ساز نسل هستش یا بد ترین شبیه ساز نسل یا چه میدونم آشغال ترین بازی کل تاریخ صنعت گیم !!

حداقل میخواین گیر بدین موردی نداره اصلا کل بازی رو زیر سوال ببرین ! موردی هم نداره ولی شما مثل این که اطلاع ندارین نسخه پی سی نسخه مابین نسلی هستش (کلا نسخه ناقصی هستش !! ) یعنی یه سری امکانات نسل بعدی توش هست و یه سری نه و بیشترش هم مربوط به بخش گرافیک میشه و ............

نظرها متفاوته
ولي منم يه چند سالي هستش فيفا بازي ميكردم
اما امسال با وجود داشتن گرافيك بهتر و لايسنس كاملتر فيفا از گيم پلي pes15 خوشم اومد و ترجيح دادم اونو بازي كنم
و فيفا رو بوسيدم گذاشتم كنار
سي دي بازيش هم نو مونده گوشه اتاق داره خاك ميخوره
البته ميخوام بفروشمش ولي هنوز فرصت نكردم برم توپخونه

Sent from my iPhone using Tapatalk

جناب Siminsecret کاری به کل کل شما با دوستان دیگه ندارم و میتونین تا صبح شما دوستان بزنین تو سر و کله همدیگه ولی نسخه پی سی بازی PES 2015 نسخه ما بین نسلی هستش نمیدونم خبر دارین یا نه ؟

و در ضمن نسخه نسل بعدی بازی هم نسخه های کنسولی هستن که روی ایکس باکس وان با رزولشن 720 و روی پلی استیشن 4 با رزولشن 180p هستش . کاری هم ندارم بهترین شبیه ساز نسل هستش یا بد ترین شبیه ساز نسل یا چه میدونم آشغال ترین بازی کل تاریخ صنعت گیم !!

حداقل میخواین گیر بدین موردی نداره اصلا کل بازی رو زیر سوال ببرین ! موردی هم نداره ولی شما مثل این که اطلاع ندارین نسخه پی سی نسخه مابین نسلی هستش (کلا نسخه ناقصی هستش !! ) یعنی یه سری امکانات نسل بعدی توش هست و یه سری نه و بیشترش هم مربوط به بخش گرافیک میشه و ............

اول اینکه من از این موضوع اطلاعی نداشتم و توی هیچ کدوم از خبرهای این بازی نخونده بودم نسخه بین نسلی هست. فقط دیدم که کونامی گفته بود بی نهایت این بازی برای پی سی بهینه شده!!! و دوم اینکه EA پارسال به محض اینکه کنسول های نسل 8 اومدن ، نسخه نسل بعدی فیفا 14 رو داد بیرون و امسال هم که همه دیدن دیگه تو گرافیک رو دست نداره بازی. ولی اینکه خیلی از دوستان میان میگن بازی تو گرافیک خداس خندم میگیره آخه ...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or