PES کم شدن نمره هاش بدلیل مشکلات لایسنسه ولی FIFA خود بازیش مشکل داره گیم پلی وبخش انلاینو خود بازی PES چند لول بالاتر فیفاست
آنلاین PES در قیاس با فیفا خنده داره
PES کم شدن نمره هاش بدلیل مشکلات لایسنسه ولی FIFA خود بازیش مشکل داره گیم پلی وبخش انلاینو خود بازی PES چند لول بالاتر فیفاست
FIFA 14 روی پی سی نسخه نسل قبلی بود !اول اینکه من از این موضوع اطلاعی نداشتم و توی هیچ کدوم از خبرهای این بازی نخونده بودم نسخه بین نسلی هست. فقط دیدم که کونامی گفته بود بی نهایت این بازی برای پی سی بهینه شده!!! و دوم اینکه EA پارسال به محض اینکه کنسول های نسل 8 اومدن ، نسخه نسل بعدی فیفا 14 رو داد بیرون و امسال هم که همه دیدن دیگه تو گرافیک رو دست نداره بازی. ولی اینکه خیلی از دوستان میان میگن بازی تو گرافیک خداس خندم میگیره آخه ...!
FIFA 14 روی پی سی نسخه نسل قبلی بود !
خیلی حرکت چیپی بود ماهم گوشامون مخملی
82 از پنج نقد الان این ملاک معیار سنجشه
نسخه PS4با 28 نقد83 رو ول کردی اینو میزاری؟
--------
نشستن همونجا دست به دعا بردن متا بیاد پایین لاقل صبر کنید تا نسخه PS4 بیاد پایین
PES کم شدن نمره هاش بدلیل مشکلات لایسنسه ولی FIFA خود بازیش مشکل داره گیم پلی و بخش انلاین و خود بازی PES چند لول بالاتر فیفاست
لیست نامزدان The Game Awards 2014 منتشر شد
بهترین بازی ورزشی/مسابقه ای
- FIFA 15 – EA Canada/EA Sports
- Forza Horizon 2 – Playground Games/Turn 10 Studios/Microsoft
- Mario Kart 8 – Nintendo
- NBA 2K15 – Visual Concepts/2K Sports
- Trials Fusion – RedLynx/Ubisoft
اینکه فقد یک نامزد ـه که بولدش کردی!
احتمالا زیاد امسال هم مثل پارسال 2K بهترین خواهد شد
اعتبار گیمزکام بیشتره یا Bafta GamesAwards بریتانیا که بخشی ش بره گیم ـه ؟ جوابش با بیننده ها
اولا کامنت من بیشتر جنبه خبر رسانی داشت تا کل کل دوما اعتبار همونی که تو دوست داری بیشتره خودتو نمیخاد ناراحت کنی سوما من هر دوش رو بازی میکنم و فن هیچ کدوم نیستم چهارما به نظر من امسال nba2k تو بازیهای ورزشی از همه موفق تر بود
امسال که متای PES بالاتر از FIFA شد می فهمید کدوم بهتره
بوکمارک هم خواستید بکنید