Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
این چند روز که نت دیگه خیلی بد شده تقریبا هر چی برد آوردم رفتم اسم طرف چک کردم دیدم ایرانیه :))
یعنی اسمش هم نیبنم میفهمم اونم از ایرانه چون قشنگ تو دفاع تابلوئه که اونم پینگش بده.من که همیشه تا دسته 2 و یا 1 راحت میرفتم این چند روز که سیزن 3 شروع شده تو همین دیویژن4 موندم ~X(پینگ و دیلی زیادش کم بود جدیدا هی تیک هم میزنه وسط بازی.یهو توپ دستته بعد میبینی چند ثانیه بازی پرید جلو :|

کروس جای پدری خوبه چون با کانسلو اون عقب هافبک رو میبندن بعد پاس کروس هم تو کارت وینتر عالی شده فقط حواست باشه با وجود 5 ستاره بودن اکثر نقدها میگن یکم سنگنیه حرکاتش.
ولی 850 تا این بوتراگوئنو و 150 تا خودت میشه 1 میل.بگرد یه مهاجم غولی پیدا کن به نظرم همه رو براش بده.چون تیمت بالانسه.البته دروازبان گویا فقط برای کمیستری گذاشتی

یدونه sbc هم الان اومده +86 فوت هیرو بیس یا ورلد کاپ که پلیر پیک هست بین 2 بازیکن.شاید یهو یه چی خوبی داد.البته که به من بین ماسکرانو و جو کول هر دو بیس داد :-&
همین کارو میکنم ممنون از پیشنهادت شاید مهاجم فلیکس یا دمبله وینتر خریدم فلیکس و قرضی دارمش چند تا بازی کردم خیلی خوب بود با سیلوا هم لینک میشه
گلرم فقط به خاطر کمیستری گذاشتم هر چند کلا به گلر اعتقادی ندارم همین رولی هم گاهی وقتا واکنشای استثنایی نشون میده گاهی وقتا هم مفت گل میخوره مثل بقیه گلرا
استریمای نیک و نمیدونم میبینی یا نه همون run the fifamarket
دیشب کلی شیر پلی دادن بهش همین SBC HERO جدیده نود درصدشون هر دو تاش بیس بود اونم بازیکنای چرت و پرت :-" :-"

همین کارو میکنم ممنون از پیشنهادت شاید مهاجم فلیکس یا دمبله وینتر خریدم فلیکس و قرضی دارمش چند تا بازی کردم خیلی خوب بود با سیلوا هم لینک میشه
گلرم فقط به خاطر کمیستری گذاشتم هر چند کلا به گلر اعتقادی ندارم همین رولی هم گاهی وقتا واکنشای استثنایی نشون میده گاهی وقتا هم مفت گل میخوره مثل بقیه گلرا
استریمای نیک و نمیدونم میبینی یا نه همون run the fifamarket
دیشب کلی شیر پلی دادن بهش همین SBC HERO جدیده نود درصدشون هر دو تاش بیس بود اونم بازیکنای چرت و پرت :-" :-"
آره نیک هم میبینم یکی دیگه هم auziomf یا همچین چیز،اتفاقا دیشب داشتم میدیدم که توکن ها رسیده به 15 ملت رفتن 85*10 رو گرفته بودن.واقعا بد بود :|قبلش هم 83*25 که اون دیگه افتضاح بود.
خواستم بگم هر کدوم رو گرفتید اصلا بازش نکنید که گند میزنه به احوالتون :))

آره نیک هم میبینم یکی دیگه هم auziomf یا همچین چیز،اتفاقا دیشب داشتم میدیدم که توکن ها رسیده به 15 ملت رفتن 85*10 رو گرفته بودن.واقعا بد بود :|قبلش هم 83*25 که اون دیگه افتضاح بود.
خواستم بگم هر کدوم رو گرفتید اصلا بازش نکنید که گند میزنه به احوالتون :))
تا TOTY باز نکنیم؟:دی

آقا این Kroos چطوره ؟ ارزش ۲۰۰ تا داره بدیم بالاش؟

تا TOTY باز نکنیم؟:D

آقا این Kroos چطوره ؟ ارزش ۲۰۰ تا داره بدیم بالاش؟
واقعا میتونی 1 ماه صبر کنی؟:D
من خودم به همه توصیه میکنم ولی فکر کنم شب خوابم نبره تا بازش کنم :))

کروس هم به نظرم اونطوری نیست که حتما واجب باشه بگیریش.بیشتر باید ببینی به تیمت میخوره یا نه.مثلا تیم امید به نظر میاد کروس بدردش میخوره ولی من خودم چون سبک بازیم همش از کنار هست و بازیکن سرعتی پسندم،کروس بدردم نمیخوره حتی با وجود لینک خوبی که میده.چندتا ویدئو دیدم میگفتن پاس های عالی میده ولی حرکاتش کنده

واقعا میتونی 1 ماه صبر کنی؟:D
من خودم به همه توصیه میکنم ولی فکر کنم شب خوابم نبره تا بازش کنم :))

کروس هم به نظرم اونطوری نیست که حتما واجب باشه بگیریش.بیشتر باید ببینی به تیمت میخوره یا نه.مثلا تیم امید به نظر میاد کروس بدردش میخوره ولی من خودم چون سبک بازیم همش از کنار هست و بازیکن سرعتی پسندم،کروس بدردم نمیخوره حتی با وجود لینک خوبی که میده.چندتا ویدئو دیدم میگفتن پاس های عالی میده ولی حرکاتش کنده
دیگه تمام زورم ومیرزنم باز نکنم :)) چون من خداییش بین همتون بدشانس ترینم نمیدونم چرا انقدر ضعیف کارت میده به من8-|

اولش فکر کردم منظورت از تیم امید تیم جوانانه‌:دی

سلام رفقا...آقا تیم ما داغونه، اولین بازیکن پیشنهاد میدید چی بخرم؟
بازیکن ذخیره هم مسی و کرویف و مندی و هیرو فورلان دارم که با کمال تأسف همشون Loan هستند.
چند وقته شروع کردی؟تیمت خیلی کار داره.بعد این کارتهای جام جهانی چند روز دیگه اکسپایر میشن و نصف تیمت رو دیگه نداری :D

با بازیکن خریدن کارت پیش نمیره.بازیکن رو وقتی میخرن که مثلا یکی دو پست باشه یا اینکه خیلی پول داشته باشی.به نظرم فعلا سعی کن از تو sbc یا objectives بازیکن پیدا کنی ضمن اینکه تو این حین پکهایی رو هم که باز میکنی امید داشته باشی بازیکن خوبی گیرت بیاد.

• Like
Reactions: Arash-S212
اینم آموزشش رو میخوام بسازم ولی عجالتا ball roll و step over رو یاد بگیر.اگه هم بازیکن 5 ستاره داری elastico و reverse elastico رو یاد بگیر
حمید خان من اینارو تمرین کردم تو آرنا و یاد گرفتم ولی نمیدونم تو بازی باید کجا استفاده کنم :D ؟ تو بازی هر وقت اومدم استفاده کنم خراب کردم:D

حمید خان من اینارو تمرین کردم تو آرنا و یاد گرفتم ولی نمیدونم تو بازی باید کجا استفاده کنم:D ؟ تو بازی هر وقت اومدم استفاده کنم خراب کردم:D
اسکیل زدن اول تمرین زیاد میخواد دوم اینترنت خوب.شاید باور نکنی ولی با پینگ بد اسکیل بزنی برعکس ضد خودت عمل میکنه
ولی اینکه کجا این اسکیل ها رو بزنی:
ball roll اکثر جای زمین میشه زد مثلا دفاع خیلی حواسش جمع هست یدونه این سمتی یدونه اون سمتی میزنی که راه باز بشه یا خیلی حرفه ای بشی باهاش میتونی دروازبان رو رد کنی ولی عجالتا بهترین جا وقتی هست که با بازیکن حریف کورس گذاشتی و از کنار داری به محوطه جریمه طرف نزدیک میشی.تو این حالت یه ball roll بزن.اینجا چون تو کورس هستید طرف تا بیاد جمع و جور کنی تو رفتی.فقط خیلی نباید بهت چسبیده باشه.

step over رو از این جهت گفتم که به جز اینکه اسکیل هست در واقع speed boost هم هست.یعنی یدونه کامل که بزنی و سریع دکمه سرعت رو بگیر انفجاری فرار میکنه.ولی برای اینکه بخوای باهاش بازیکن حریف رو جا بذاری حتما بعد اینکه اسکیل رو زدی با 45 درجه به چپ یا راست فرار کن نه مستقیم.مخصوصا تو محوطه جریمه.فرض کن تو محوطه هستی و دفاع حریف هم جلوته.استپ اوور میزنی سریع دکمه سرعت و جهت به چپ یا راست حریف میزنی.اینطوری هم حریف رو جا میزنه هم یهو استارت میزنه و میتونی تک به تک بشی.ولی خب تمرین زیاد میخواد

elastico و reverse elastico هم میتونی پشت محوطه بزنی که حریف رو دریبل کنی یا یکی از بهترین اسکیل های ترکیبی اینه که تو محوطه جریمه یا نزدیکش وقتی داری کورس میذاری و حریف دنبالته،اول یدونه فیک شات و استپ کامل انجام میدی.فیک شات که همون شوت بلافاصله پاس رو بزن ولی بعد هیچی دیگه نزن تا بازیکن یکدفعه کامل بایسته.اینجا اونی که تو کورس باهات بوده رد میشه بعد تا بازیکن بعدی اومد سمتت یدونه reverse elastico بزن.همینو بجای reverse elastico میتونی یکی دو پا کنی.یعنی فیک شات-ایست کامل-یکی دو پا.برای یکی 2 پا هم L1 رو بگیر بعد آنالوگ سمت راست رو به راست یا چپ بازیکن بگیر برای چند لحظه(تقه نزنی-باید نگه داری)برای کی دو پا فکر کنم 3 ستاره به بالا بزنن.

چند وقته شروع کردی؟تیمت خیلی کار داره.بعد این کارتهای جام جهانی چند روز دیگه اکسپایر میشن و نصف تیمت رو دیگه نداری :D

با بازیکن خریدن کارت پیش نمیره.بازیکن رو وقتی میخرن که مثلا یکی دو پست باشه یا اینکه خیلی پول داشته باشی.به نظرم فعلا سعی کن از تو sbc یا objectives بازیکن پیدا کنی ضمن اینکه تو این حین پکهایی رو هم که باز میکنی امید داشته باشی بازیکن خوبی گیرت بیاد.
من سه هفته ای میشه فک کنم، ولی خب نمی‌رسم خیلی زیاد بازی کنم. همینکارو میکنم. اره جام جهانی هم از دست میدم کم کم. فعلا که چیزی نصیبمون نشده.

من سه هفته ای میشه فک کنم، ولی خب نمی‌رسم خیلی زیاد بازی کنم. همینکارو میکنم. اره جام جهانی هم از دست میدم کم کم. فعلا که چیزی نصیبمون نشده.
خب برای سه هفته همون چندتا کارت خوبی هم که داری عالیه.چند هفته دیگه بازی کنی تیمت اوکی میشه.سعی کن حداقل توکن ها رو جمع کنی بلکه از جایزه اونا چیزی گیرت بیاد

اسکیل زدن اول تمرین زیاد میخواد دوم اینترنت خوب.شاید باور نکنی ولی با پینگ بد اسکیل بزنی برعکس ضد خودت عمل میکنه
ولی اینکه کجا این اسکیل ها رو بزنی:
ball roll اکثر جای زمین میشه زد مثلا دفاع خیلی حواسش جمع هست یدونه این سمتی یدونه اون سمتی میزنی که راه باز بشه یا خیلی حرفه ای بشی باهاش میتونی دروازبان رو رد کنی ولی عجالتا بهترین جا وقتی هست که با بازیکن حریف کورس گذاشتی و از کنار داری به محوطه جریمه طرف نزدیک میشی.تو این حالت یه ball roll بزن.اینجا چون تو کورس هستید طرف تا بیاد جمع و جور کنی تو رفتی.فقط خیلی نباید بهت چسبیده باشه.

step over رو از این جهت گفتم که به جز اینکه اسکیل هست در واقع speed boost هم هست.یعنی یدونه کامل که بزنی و سریع دکمه سرعت رو بگیر انفجاری فرار میکنه.ولی برای اینکه بخوای باهاش بازیکن حریف رو جا بذاری حتما بعد اینکه اسکیل رو زدی با 45 درجه به چپ یا راست فرار کن نه مستقیم.مخصوصا تو محوطه جریمه.فرض کن تو محوطه هستی و دفاع حریف هم جلوته.استپ اوور میزنی سریع دکمه سرعت و جهت به چپ یا راست حریف میزنی.اینطوری هم حریف رو جا میزنه هم یهو استارت میزنه و میتونی تک به تک بشی.ولی خب تمرین زیاد میخواد

elastico و reverse elastico هم میتونی پشت محوطه بزنی که حریف رو دریبل کنی یا یکی از بهترین اسکیل های ترکیبی اینه که تو محوطه جریمه یا نزدیکش وقتی داری کورس میذاری و حریف دنبالته،اول یدونه فیک شات و استپ کامل انجام میدی.فیک شات که همون شوت بلافاصله پاس رو بزن ولی بعد هیچی دیگه نزن تا بازیکن یکدفعه کامل بایسته.اینجا اونی که تو کورس باهات بوده رد میشه بعد تا بازیکن بعدی اومد سمتت یدونه reverse elastico بزن.همینو بجای reverse elastico میتونی یکی دو پا کنی.یعنی فیک شات-ایست کامل-یکی دو پا.برای یکی 2 پا هم L1 رو بگیر بعد آنالوگ سمت راست رو به راست یا چپ بازیکن بگیر برای چند لحظه(تقه نزنی-باید نگه داری)برای کی دو پا فکر کنم 3 ستاره به بالا بزنن.
آقا دمت گرم. :D فقط چندتا سوال.اسکیل ball roll رو وقتی تو کورس هستیم و دکمه r2 رو گرفتم باید بزنم؟ برای step over باید کاملا بازیکن ایستاده باشه بزنم یا تو کورس وقتی r2 رو گرفتم چون متفاوت اسکیل میزنه؟

• Like
Reactions: hamid_barca
آقا دمت گرم. :D فقط چندتا سوال.اسکیل ball roll رو وقتی تو کورس هستیم و دکمه r2 رو گرفتم باید بزنم؟ برای step over باید کاملا بازیکن ایستاده باشه بزنم یا تو کورس وقتی r2 رو گرفتم چون متفاوت اسکیل میزنه؟
خواهش میکنم
تو کورس که هستی با R2 دارید تنه به تنه میرید،لحظه ای که حس کردی الان موقعشه سریع R2 رو ول کن و تنها کاری که میکنی همون بال رول میزنی بعد که اسکیل رو زدی دوباره سریع R2 رو بگیر و فرار کن.فقط باید توجه به فضا بکنی.اگه یکم فاصله داشتید به تو بزن که موقعیت فراهم بشه ولی اگه دیدی خیلی بهت چسبیده به بیرون بزن(به سمت خط طولی زمین)اینطوری حداقل یکم فضا باز میکنی میتونی پاس تو عرض بدی داخل.

اگه بازیکن 5 ستاره داشتی موقع بال رول اگه سریع فیک شات بزنی اول یه نصفه بال رو اینطرفی میزنه بعد سریع میکشه اون طرف.اسم اسکیل ball roll scoop هست.اول بال رول میزنی ولی تا انیمیشن اسکیل شروع شد سریع فیک شات بزن.این برای وقتی خوبه که بهت چسبیده و نمیذاره به داخل بزنی برای همین یه بال رول به بیرون نشون میدی ولی یهو میکشه داخل.

برای استپ اوور بدون R2 ولی در حال حرکت باید باشی.مثلا رو به جلو داری میری ولی بدون دویدن بعد که اسکیل رو زدی دقیقا اون لحظه ای که پاش پشت توپ میاد R2 رو بگیر تا speed boost فعال بشه.جهت رفتنت هم بستگی داره که حریف کجان.ولی معمولا وقتی میزنن که حریف کامل رو به روت باشه که بعد اسکیل به جهت چپ یا راست بری ولی با زاویه کم مثلا 45 درجه.نه اینکه کاملا به جلو میری بعد بگیر سمت راست یا چپ(90 در جه جهتت عوض نشه)
فقط حواست باشه اگه درست نزنی تبدیل به reverse step over میشه.فرقش اینه که این بیشتر بدن میاد و یه پا بیشتر نمیندازه تا حریف گول بخوره.نمیدوم منظور درست رسوندم یا نه :D
برای استپ اوور،آنالوگ رو از داخل میکشی بالا بعد نیم دایره ولی برای ریورز استپ اوور فقط نیم دایره رو میزنی.احتمالا چند بار که بزنی فرقشون متوجه میشی

آخرین ویرایش:
خب برای سه هفته همون چندتا کارت خوبی هم که داری عالیه.چند هفته دیگه بازی کنی تیمت اوکی میشه.سعی کن حداقل توکن ها رو جمع کنی بلکه از جایزه اونا چیزی گیرت بیاد
اره ، الانم ۱۳ تا توکن جمع کردم. فقط به نظر شما این بازیکن های جام جهانی که رفتن، با چه بازیکن هایی جایگزینشون کنم؟ با خودشون؟ یا گزینه های بهتری با همون قیمت هستند ؟
البته دروازبان اوبلاک دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or