Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
اگه از این 2 کارت دارید(libertadores-sudamericana)که ریت بازیکن 74 به پایین هست(یعنی سیلور به پایین)قیمتشون چند برابر شده.از 200-300 کوین رسیدن به 2-3 هزار کوین و حتی بالاتر بسته به پست بازیکن.چون یه sbc اومده که همچین بازیکنی میخواد.حواستون باشه الکی کوئیک سل یا ارزون نفروشید

00.jpg 000.jpg

نصف شبی پشم و برگی برای آدم نمیذارن :D
پک جامبو ریر یا همچین چیزی که فقط زده گارانتی یدونه +83 داره باز کردم این عزیز رو داد.اونم تریدبل :o
View attachment 279939
مثل اینکه شبا بازی دیوانه میشه دیشب ساعت 3 از جایزه های وینکدم به من اینو داد از پک ریر پلیر

EA SPORTS™ FIFA 23 Standard Edition Xbox Series X_S-2022_12_27-04_55_38.png
موشکی هم هست واس خودش ولی خیلی گرونه میفروشمش راحت 2 تا پست ومیشه باهاش بازیکن خوب بست

EA SPORTS™ FIFA 23 Standard Edition Xbox Series X_S-2022_12_27-12_26_23.png

حمید جان اگه وقت داشتی یک ویدیو روی فورمیشن ها و تاکتیک ها و اینستراکشن ها درست کن. ویدیوی خوبی نیست در این مورد توی یوتیوب. من اصلا نمیفهمم چرا میان فورمیشن۴۴۲ میذارن ولی تاکتیک رو روی ۴۲۲۲ و پوزیشن همه بازیکنها عوض میشه.

سلام...دوستان توکن جدیدی معرفی شده؟
تا الان 14 اومده.اینجا میتونی دنبال کنی:
FIFA 23 Winter Wildcards Swap Tokens Tracker | FUTBIN
مثل اینکه شبا بازی دیوانه میشه دیشب ساعت 3 از جایزه های وینکدم به من اینو داد از پک ریر پلیر

View attachment 280086
موشکی هم هست واس خودش ولی خیلی گرونه میفروشمش راحت 2 تا پست ومیشه باهاش بازیکن خوب بست

View attachment 280087
اصلا هم حسادت نمیکنم.مگه نمیبینی دارم میخندم :((
ولی جدای از شوخی اگه میفروشیش پولش با برنامه خرج کن.من اول بازی ژینولا رو فروختم 2.4 میلیون کوین ولی گند زدم به پولش و الان محتاج یه مهاجمم

حمید جان اگه وقت داشتی یک ویدیو روی فورمیشن ها و تاکتیک ها و اینستراکشن ها درست کن. ویدیوی خوبی نیست در این مورد توی یوتیوب. من اصلا نمیفهمم چرا میان فورمیشن۴۴۲ میذارن ولی تاکتیک رو روی ۴۲۲۲ و پوزیشن همه بازیکنها عوض میشه.
حتما.یکی از برنامه هام برای ویدئوها همین ترکیب های مختلف هست
ولی بخوام خلاصه بهت بگم دلیلش 2تا چیز هست.شما یه ترکیب میچینی که بیشترین کمیستری رو داشته باشه چون کمیستری استایلی که به بازیکنت میدی ربط مستقیمی به این داره که تعداد کمیستریش چندتا باشه(اینو تو ویدئو اول آموزش التیمیت هم گفتم).مثلا میخوای 433 بازی کنی ولی rw lw خوبی نداری در عوض cam خوبی داری.خب میای یه ترکیب میچینی که اون cam رو بتونی بازی بدی ولی تو بازی که رفتی ترکیب رو میذاری رو همون 433 که میخواستی.اینطوری کمیستری تیم و بازیکن بهم نمیریزه
دلیل دومش هم اینه که شما وسط بازی عقب میافتی یا 1-0 جلویی و دقیقه 80 هست.خب برای همه اینا باید برنامه داشته باشی و ترکیبهای مختلف پشت دستت آماده باشه

دوستان کدوم اسکیل ها بیشتر بکار میاد؟ :D
اینم آموزشش رو میخوام بسازم ولی عجالتا ball roll و step over رو یاد بگیر.اگه هم بازیکن 5 ستاره داری elastico و reverse elastico رو یاد بگیر

تا الان 14 اومده.اینجا میتونی دنبال کنی:
FIFA 23 Winter Wildcards Swap Tokens Tracker | FUTBIN

اصلا هم حسادت نمیکنم.مگه نمیبینی دارم میخندم :((
ولی جدای از شوخی اگه میفروشیش پولش با برنامه خرج کن.من اول بازی ژینولا رو فروختم 2.4 میلیون کوین ولی گند زدم به پولش و الان محتاج یه مهاجمم

حتما.یکی از برنامه هام برای ویدئوها همین ترکیب های مختلف هست
ولی بخوام خلاصه بهت بگم دلیلش 2تا چیز هست.شما یه ترکیب میچینی که بیشترین کمیستری رو داشته باشه چون کمیستری استایلی که به بازیکنت میدی ربط مستقیمی به این داره که تعداد کمیستریش چندتا باشه(اینو تو ویدئو اول آموزش التیمیت هم گفتم).مثلا میخوای 433 بازی کنی ولی rw lw خوبی نداری در عوض cam خوبی داری.خب میای یه ترکیب میچینی که اون cam رو بتونی بازی بدی ولی تو بازی که رفتی ترکیب رو میذاری رو همون 433 که میخواستی.اینطوری کمیستری تیم و بازیکن بهم نمیریزه
دلیل دومش هم اینه که شما وسط بازی عقب میافتی یا 1-0 جلویی و دقیقه 80 هست.خب برای همه اینا باید برنامه داشته باشی و ترکیبهای مختلف پشت دستت آماده باشه

اینم آموزشش رو میخوام بسازم ولی عجالتا ball roll و step over رو یاد بگیر.اگه هم بازیکن 5 ستاره داری elastico و reverse elastico رو یاد بگیر
ژینولا اول بازی زدی بعد به 850 کا بازیکن گیر میدی :Dاونم یه بازیکن L که اسکیلش 3!
مشکل همینجاست که با کوینش چیکار کنم هر کاری کنی رسما بازی ازت کوینتو میگیره میدونی که
بفروشم بازی کنم بخرم دو هفته دیگش قیمتش افت میکنه الان کانسلو گرفتم 80 کا ضرر دادم تا اینجا دمبله 60 کا
بخوامم نگهش دارم به کارمم میاد ولی میترسم یه دفعه EA SBC بدتش مخصوصا این کارت SBC خورش ملسه یه دفعه میخوره تو سر قیمتش

ژینولا اول بازی زدی بعد به 850 کا بازیکن گیر میدی :Dاونم یه بازیکن L که اسکیلش 3!
مشکل همینجاست که با کوینش چیکار کنم هر کاری کنی رسما بازی ازت کوینتو میگیره میدونی که
بفروشم بازی کنم بخرم دو هفته دیگش قیمتش افت میکنه الان کانسلو گرفتم 80 کا ضرر دادم تا اینجا دمبله 60 کا
بخوامم نگهش دارم به کارمم میاد ولی میترسم یه دفعه EA SBC بدتش مخصوصا این کارت SBC خورش ملسه یه دفعه میخوره تو سر قیمتش
خودش نه ولی پولش خوبه تو این وضع :D

اینو به نظرم حتما رد کن تا قیمتش پایین تر نیومده.به قول خودت شاید تو sbc هم بیاد مثل پارسال
ولی الان که فکر میکنم اگه اون موقع ژینولا رو یا ردش نمیکرد یا به جاش باز یه بازیکن متا میخریدم.من 2.4 میل فروختمش بعد 3 تا بازیکن نسبتا خوب خریدم ولی به نظرم یک مرد جنگی به از صد سربازه :D الان اگه با پولش امباپه خریده بودم تا آخر بازی خیالم از مهاجم راحت بود.

من اگه جای تو بودم حتی شده امباپه گلد میخریدم.مگر اینکه تیمت کمبود زیاد داشته باشه و مجبور باشی مثلا 2-3 تا بازیکن بگیری

خودش نه ولی پولش خوبه تو این وضع :D

اینو به نظرم حتما رد کن تا قیمتش پایین تر نیومده.به قول خودت شاید تو sbc هم بیاد مثل پارسال
ولی الان که فکر میکنم اگه اون موقع ژینولا رو یا ردش نمیکرد یا به جاش باز یه بازیکن متا میخریدم.من 2.4 میل فروختمش بعد 3 تا بازیکن نسبتا خوب خریدم ولی به نظرم یک مرد جنگی به از صد سربازه :D الان اگه با پولش امباپه خریده بودم تا آخر بازی خیالم از مهاجم راحت بود.

من اگه جای تو بودم حتی شده امباپه گلد میخریدم.مگر اینکه تیمت کمبود زیاد داشته باشه و مجبور باشی مثلا 2-3 تا بازیکن بگیری
پنج شنبه میخوام بفروشمش موقع تیم بستنه کارتا یکم میکشه بالا
تیمم یه جورایی انترید داره که نمیدونم چیکارش کنم به خاطر سیلوا مجبورم انگلیس ببندم اونم کارتاش خیلی گرونه
الان دمبله و کانسلو و پدری و وینی و یوترا تریدن بقیه آنترید یه مندی هم تریده که آنچنان قیمتی نداره کوینم که وضعش خرابه کلا 150 تا :D
دارم کروسم میبندم جای پدری

Capture.PNG

پنج شنبه میخوام بفروشمش موقع تیم بستنه کارتا یکم میکشه بالا
تیمم یه جورایی انترید داره که نمیدونم چیکارش کنم به خاطر سیلوا مجبورم انگلیس ببندم اونم کارتاش خیلی گرونه
الان دمبله و کانسلو و پدری و وینی و یوترا تریدن بقیه آنترید یه مندی هم تریده که آنچنان قیمتی نداره کوینم که وضعش خرابه کلا 150 تا :D
دارم کروسم میبندم جای پدری

View attachment 280097
کروس جای پدری خوبه چون با کانسلو اون عقب هافبک رو میبندن بعد پاس کروس هم تو کارت وینتر عالی شده فقط حواست باشه با وجود 5 ستاره بودن اکثر نقدها میگن یکم سنگنیه حرکاتش.
ولی 850 تا این بوتراگوئنو و 150 تا خودت میشه 1 میل.بگرد یه مهاجم غولی پیدا کن به نظرم همه رو براش بده.چون تیمت بالانسه.البته دروازبان گویا فقط برای کمیستری گذاشتی

یدونه sbc هم الان اومده +86 فوت هیرو بیس یا ورلد کاپ که پلیر پیک هست بین 2 بازیکن.شاید یهو یه چی خوبی داد.البته که به من بین ماسکرانو و جو کول هر دو بیس داد :-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or