FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه مسئله ای دارم من. اول بگم من تو کامپیوتر بازی می کنم و با دسته. دوستانی که با کامپیوتر و دسته بازی میکنن میدونن برای اینکه شوک راست کار کنه باید از یه برنامه ای به اسم x360ce استفاده کنیم تا شوک راست کار کنه و بتونیم حرکات تکنیکی انجام بدیدم!
خوب تا اینجا همه چی اوکیه و من تونستم شوک سمت راست رو فعال کنم و کار میکنه. ولی مسئله ای هست اینه که ویبره کار نمیکنه!! یادمه تو نسخه های قبلی مثلا وقتی تکل میکردی رو پای حریف یا اونا تکل میزدن و یا توپ به تیر دروازه میخورد یه ویبره ریزززز میزد.
ولی برام کار نمیکنه ویبره!!! (تو بازیهای دیگه مشکل ندارم و ویبره میزنه ولی تو فیفا نه!!!)
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟

دوستان نسخه ی نسل بعدی باید جدا خریده بشه یا من هر اکانتی از فیفا ۲۱ واسه ی سری اکس بخرم خود ب خود نسل بعدیه؟

والا تا قبل عرضه که اوکی بود.
یعنی من رو PS4 که خریدم بعدا رو PS5 نسخه نسل بعدی رو زدم برای دانلود.
یادمه اون موقع ایکس باکس هم به همین صورت بود.
الانم فکر میکنم همینطور باشه ولی بازم قبل خرید چک کن که مطمئن شی.

سلام دوستان نمیدونم کجا بپرسم ولی ممنون میشم یه جا برای خرید اکانتی ps4 قانونی که بشه با خود کنسول دانلود کرد معرفی کنید

سلام دوست عزیز
شما هر اکانت قانونی که بگیری میتونی با خود کنسول دانلود کنی مشکلی نیست
اگر بخوای کامل بگیری که بدون نیاز به واسطه میتونی گیفت بخری رو اکانتت ادد کنی و بازی رو دانلود کنی
(حواست باشه در این صورت اگر بعدا بخوای بفروشیش باید یه اکانت جدید براش بسازی تا بتونی بازی رو تنها بفروشی)

چه خلوت شده اینجا ! . یه سوال پینگ شما داخل بازی دقیقاچند هست ؟

برای من 80 هست احساس میکنم به پای بازیکن سنگ بستن
برای منم همینه البته کلا پینگ خیلی به دیلی داخل بازی ربط نداره بعضی وقتا پینگ 90 روون تر از پینگ 60 هستش

آخرین ویرایش:

پینگ من 50 هستش ولی بستگی به ساعت بازیم داره اگه وسط روز بازی کنم خیلی سنگینه و دیلی داره
ولی مثلا 1 شب یا صبحا بازی میکنم بازی خیلی روونه
اینکه نتمون اشغاله هیچ شکی نیست ولی وضعیت سرورا هم خیلی اشغاله طرف تو کانادا زندگی میکنه دیروز سه تا دی سی خورد
اولش دو تا خورد بعد رفت نت عوض کرد اومد سومیم با یه نت دیگه خورد بعد بی خیال شد بازی و بست استریمشم قطع کرد8-|

مشکل پینگ اینترنت ایران حتی اگه عدد پایینی هم باشه بازم به دلیل اینکه تاخیر زیاد داره باعث میشه بازی روان نباشه.مثلا در خارج از ایران با اینکه پینگ اینترنت بعضی وقتا عدد بالایی هست به دلیل تاخیر کمتر بازی اون حالت سنگینی رو نداره.

ممنون از دوستان که پاسخ دادن . من با کامپیوتر بازی میکنم معمولا ساعت 6 صبح تا حدودا 10 صبح بازی روان هست و تاخیر نداره . این ساعت وقتی به مارکت خرید و فروش فیفا نگاه میکنی مقدار خرید و فروش بازیکن ها کم هست و بار سرور ea کم هست و البته در همین زمان بار شبکه تو اینترنت ایران کم هست به نظرم از 6 صبح تا 10 صبح بهترین زمان بازی هست . البته جدیدا بسته اینترنت شبانه حذف کردن همین باعث میشه شبکه شب ها خلوت تر باشه و بار سرور ها شبکه داخلی کم بشه و احتمالا در ماه های اینده سرعت بازی در شب بهتر باشه

• Like
Reactions: kanway and omiid72
رفقا پینگ رو دارید از کدوم سرور محاسبه میکنید؟
از خود بازی میبینید یا از سرور خاصی به صورت دستی پینگ میگیرید؟
داخل بازی گزینه نمایش پینگ روشن کردم و همچنین اول بازی پینگ نشون میده
که مشخصه/

البته یه گزینه جدید هم اضافه شده دسته بازی در بالا تصویر نشون میده که میتونید
ببینید چقدر بازی شما با سرور تاخیر داره اونم می تونید در قسمت تنظیمات بازی پیدا کنید

• Like
Reactions: Horror
گندش دراومده که ea به ازای مبلغ سنگین کارتای تاپ آلتیمیت رو در اختیار پلیرا قرار میداده :)) مثلا برای رود گولیت پرایم مومنت حدود 1.700 پوند می گرفته! یا برای 3 تا مومنت شانسی 1400 پوند هزینه گذاشته. بلافاصله ea توییت زده که پیگیری میکنه. هنوز اثبات نشده که خود ea به طور مستقیم پشت این قضیس ولی تقریبا محاله که همچین بازیکنایی بدون اطلاع ea به این راحتی بین اکانتا جا به جا بشن!

گندش دراومده که ea به ازای مبلغ سنگین کارتای تاپ آلتیمیت رو در اختیار پلیرا قرار میداده :)) مثلا برای رود گولیت پرایم مومنت حدود 1.700 پوند می گرفته! یا برای 3 تا مومنت شانسی 1400 پوند هزینه گذاشته. بلافاصله ea توییت زده که پیگیری میکنه. هنوز اثبات نشده که خود ea به طور مستقیم پشت این قضیس ولی تقریبا محاله که همچین بازیکنایی بدون اطلاع ea به این راحتی بین اکانتا جا به جا بشن!
من دیروزتویکی ازکانالهای تلگرام دیدم یکی ازکارمندانeaپول میگرفتش بازیکن جابجا میکرد.خبرش روخوندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or