FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
شایعاتی قوی هستش که FIFA 22 نسخه نسل بعدی میخواد با موتور گرافیکی (Frostbite (4th gen در زمان معین خودش رونمایی میشه.

همین طور بازی بتلفیلد هم داره با این موتور گرافیکی ساخته میشه و گفته شده که تخریب پذیری در نسخه ششم بتلفید فوق العاده خواهد بود.

و نکته آخر این که، EA به صورت جداگانه هم از موتور گرافیکی ورژن (Frostbite (4th gen رونمایی خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
شایعاتی قوی هستش که FIFA 22 نسخه نسل بعدی میخواد با موتور گرافیکی (Frostbite (4th gen در زمان معین خودش رونمایی میشه. همین طور بازی بتلفیلد هم داره با این موتور گرافیکی ساخته میشه و گفته شده که تخریب پذیری در نسخه ششم بتلفید فوق العاده خواهد بود. همین طور EA به صورت جداگانه هم از موتور گرافیکی ورژن (Frostbite (4th gen رونمایی خواهد کرد.
از فیزیک جدید خبری نیست؟
تا وقتی که نخواد درستش کنه من Ps5 نمیخرم.چون 99درصد دلیل خرید Ps5من فیفا هست.از سهامداران Ea اگه کسی اینجا هست به گوش تیم سازنده بازی برسونین چون تصمیمم جدیه :))

از فیزیک جدید خبری نیست؟
تا وقتی که نخواد درستش کنه من Ps5 نمیخرم.چون 99درصد دلیل خرید Ps5من فیفا هست.از سهامداران Ea اگه کسی اینجا هست به گوش تیم سازنده بازی برسونین چون تصمیمم جدیه :))
اونو باید منتظر موند و دید ، ولی با توجه سابقه ea در نسل هشتم و مود UT که آرکید هست زیاد منتظر پیشرفت فیزیک و انیمیشن در راستای شبیه سازی و بر اساس واقعیت نباشید.
البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم و فیفا نسل نهم رو پرقدرت آغاز کنه.
منم اصلی ترین دلیل خرید کنسولم همین فیفا و pes هستش.

• Like
Reactions: ehsas1 and Siamak61
دقت کردین نسبت به نسخه پلی 4 فیزیک تو پلی 5 بهتره مخصوصا تو توپ گیری همونطور که میدونید یکی از رو مخیای فیفا اینکو توپ رو با پانداختن یا تکل میگیری ولی اکثرا دوباره میفته جلو پای بازیکن حریف تو نسخه 5 این مشکل تا 90 درصد برای من حل شده

• Like
Reactions: Horror
کسی التیمیت بازی میکنه هنوزم یا فقط من خیلی اعصاب دارم:D
خدایی کسایی که از 18 و 19 انتقاد میکردن الان سر 20 و 21 چی میگن؟؟؟
اونا در برابر اینا بیشتر شبیه به فوتبال بودن بازی فقط شده مثلثو پر کن یا علی مدد
هر بازی ده تا گل داره همه گلاهم تو محوطه جریمه
من موندم این چه فوتبالیه که گل با سانتر نمیشه زد بیرون محوطه جریمه نمیشه گل زد!!

• Like
  • Love
Reactions: delux2 and Siamak61
اونا در برابر اینا بیشتر شبیه به فوتبال بودن بازی فقط شده مثلثو پر کن یا علی مدد
من موندم این چه فوتبالیه که گل با سانتر نمیشه زد بیرون محوطه جریمه نمیشه گل زد!!
با سانت تیز میشه گل زد . در مورد شوت فقط بغل پا بزن با پا تخصصی بازیکن . مثلا راشفورد میتونه بغل پا گل کنه یا مسی واقعا خوب بیرون منطقه جریمه گل میکنن
هرچند پینگ اگه اجازه بده

ویکند بازی کردم الان تاخیر وحشتناک هست شما پلی نکنید که مجبور می شید کله بکوبید تو دیوار :))

من با مخابرات تعطیلم ولی با نت خط بعد از ۱۱ شب وضعیت خوبه. هفته پیش تونستم باهاش تا الیت ۲ برم اگه مشکلی نداری بزار بعد از ۱۱ بازی کن!

۱۸ رو که من دوست داشتم ولی ۱۹ فاجعه ای بود که ۲۱ جلوش پادشاهی میکنه :دی

گل گفتی بخدا هر سری باید نزدیکتر بشی تا بتونی گل بزنی سریا دیگه فک کنم فقط 6 قدم بشه گل زد با این روند کلا لذت فوتبال و شوتای از راه دور گرفته شده
فیفا 18 از لحاظ تنوع بهترین عنوان نسل 8 بود بنظرم

• Like
Reactions: omiid72
منم خیلی19رودوست داشتم وبازیش کردم .خوبیش این بودبیشترپاسکاریوتاکتیک همه چیزرومشخص میکردواصلاخبرازمیگ میگ نبودفقط فینیس شوتاش باگ بود.دفاع کردنش هم خیلی بهترازفاجعه20 بودخلاصه بااینکه بهترین فیفاازنظرخیلیهانبودمن باهاش خیلی خوب ارتباط برقرارکرده بودم.بهرحال سلیقه ایه

من با مخابرات تعطیلم ولی با نت خط بعد از ۱۱ شب وضعیت خوبه. هفته پیش تونستم باهاش تا الیت ۲ برم اگه مشکلی نداری بزار بعد از ۱۱ بازی کن!
عالی من یکم عصبی میشم برا همین باختم زیاده نهایتش 15 تا 17 برد میتونم بدست بیارم امیدوارم دراینده بهتر عمل کنم با این وضعیت اینترنت

• Like
Reactions: kanway
منم برام فیفا 19 خیلی خوب بود.هم میشد خوب دفاع کرد هم میشد با سانتر و هد گل زد هم میشد فوتبال بازی کرد.20 واقعا فاجعه بود.21 بهتر از 20 هست ولی بازم همه چیز سرعته
بله متاسفانه بازیکن هایی هستن که دفاع خوبی دارن در دنیا واقعی اما به علت سرعت پایین در فیفا 21 عملا مورد استفاده قرار نمیگیرن ناچارن باید بازیکن ها سریع تر استفاده کرد چون ضد حمله ها مسخره در این بازی هست مخصوصا پاس فرار وسط مدافع هرکاری میکنی نمیشه گاهی جلوش گرفت و صدرصد گل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or