FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
پارسال یکی از جاهایی که میشد بهش امید داشت از نظر منبع درامدی و پک های خوبی که میداد اسکواد بتل بود . با سطح لجندری میشد الیت یک شد و تو پکاشم 4 ماه اول بازیکنای خوبی پک کرده بودم.
امسال جلوی تیم تمام برنز لجندری بذاری همشون مسی و r9 میشن چه برسه التیمیت. حالا من موندم ملت چطوری تا 130 تا امتیاز میارن خدا داند . پکاشم همش چرت .
یعنی تضمینی بهتون میگم تو 80 درصد مگا پک ها و رار مگا پک ها هیچی نیست . طمع خیلی بد چیزیه . متاسفانه ea هر سال داره طماع تر میشه و بیشتر از التیمیت می خواد پول در بیاره اونم بدون پیشرفت خاصی در خود بازی و بخش التیمیت. اخرین کاری که کرده بودن هم غیر قابل فروش کردن پک های لیگ اس بی سی بود که با اعتراض شدیدی مواجه شدن. بعید نمی دونم در مورد اس بی سی ایکون و ایکون سواپ هم نقشه ی شومی دارن . همه این کارها برای اینه که فیفا پوینت بیشتری به فروش برسه .

بعد این اپدیت که نمی دونم وضعیت پینگ نشون داده رو اصلاح کردن وضعیت پینگ و دیلیتون چطوره ؟
برای من کلا غیر قابل بازی شده به نحوی که تو چلنج های دوستانه هم نمی تونم بازی کنم چه برسه ریوالز و ویکند :-&
-----
پ.ن : اگه اون قبلی پینگ واقعی نبود و باید ضربدر 2 میشد . تهش الان باید پینگ 80 میشد نه دو خط نارنجی یا کلا قرمز که بزنه 180 . قشنگ شاهد یه دروغ دیگه از این شرکت هستیم مثل دروغ هایی که قبل بازی ارائه میده

آخرین ویرایش:
با این آپدیت برگشتیم به فیفا 20 و قبلتر...پینگ من که برگشت رو همون 120-130 به بالای فیفا های قبلی... :Wallbash::-t

دروازبانا هم همچنان مثل شربت گل میخورن.... 8->8->:|:|
این چه مثالی بود زدی؟ ? مثل شربت؟ ?شربت مگه گل می خوره؟?

بنظر من بعد از این 2 آپدیت اخیر بازی بالانس خوبی پیدا کرده و خیلی بهتر شده(کریر بازی میکنم.درمورد انلاین نظری ندارم)
ولی باگهای عجیب و غریب زیاد شده.مربی کنار زمین با پیراهن و شورت ورزشی طرح شطرنجی با شماره 99 وایمیسته :Cheesygrin:

• Like
Reactions: samadi741
تکراریه بعضی از تصاویرش ولی چند تا هم جدید داره از ولتا هم هست
جو‌ ورزشگاه ها فوق العاده شده و قشنگ میشه عظمت سازه های ورزشگاه رو حس کرد قشنگ حجم دادن به ورزشگاه ها
این جو انفیلده که فوق العادست البته کیفیت عکس های لیک شده پایینه
178411

Attachments

• A4745A7A-7BFF-49EA-85D4-8589BE229EA8.png
    A4745A7A-7BFF-49EA-85D4-8589BE229EA8.png
    1.5 MB · مشاهده: 13
آقا یا من ریاضیم ضعیفه یا ea دروغگوئه چون هرجوری حساب میکنم پینگی که قبلا 30 تا 35 بوده رو دوبرابر کنی هیچ جوره نمیشه 80 تا 90! و از اون جالب تر اینه که دیلی های فیفای قبلی برگشته و علاوه بر اون قطعی هم زیاد شده!
دوستان 2 نفر انلاین مشکل دار! میتونین با هم بزنین ! من با دوستام نمیتونم بزنم !
از شاهکارای بعد از آپدیته. منم نمیتونم

آقا یا من ریاضیم ضعیفه یا ea دروغگوئه چون هرجوری حساب میکنم پینگی که قبلا 30 تا 35 بوده رو دوبرابر کنی هیچ جوره نمیشه 80 تا 90! و از اون جالب تر اینه که دیلی های فیفای قبلی برگشته و علاوه بر اون قطعی هم زیاد شده!

از شاهکارای بعد از آپدیته. منم نمیتونم
من این مشکل الان با فیفا 20 دارم !

داور بهتر شده من حرفمو پس میگیرم ولی همچنان موقع مذاکره میان با لباس ورزشی میشینن مذاکره میکنن! احتمالا تو آپدیت بعدی با بیکینی میان برای مذاکره :D
من واقعا موندم چطور جایی رو که قرار نیست دست بزنی ایرادشو برطرف بکنی میزنی خراب میکنی توش؟جالبه بعد از اپدیت مربی کنار زمین با لباسی که براش انتخاب کردی نمیاد و با شورت و پیراهن میاد.
استامینایی که قبل این 2تا اپدیت مشکل داشت بنظرت برطرف شده؟

• Like
Reactions: Lord Stark
من واقعا موندم چطور جایی رو که قرار نیست دست بزنی ایرادشو برطرف بکنی میزنی خراب میکنی توش؟جالبه بعد از اپدیت مربی کنار زمین با لباسی که براش انتخاب کردی نمیاد و با شورت و پیراهن میاد.
استامینایی که قبل این 2تا اپدیت مشکل داشت بنظرت برطرف شده؟
آره امروز اینو دیدم! مربی هم کنار زمین با لباس تیمش وایساده :D به این بحث استامینا هنوز دقت نکردم یه مقدار بیشتر توضیح بده ...

قبلا گفتم سر فیفا 20 ... بنظر میاد EA بجای برنامه نویس های حرفه ای داره از دانشجوهای ترم دوم نرم افزار استفاده میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or