FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
خب این بنظرم یکم مثبته که حداقل نشون میده دارن روش کار میکنن و بهتر از این هستش و نکته جالب تر از اون اینه که بعد از 3 هفته که کنسول های نسل بعد لانچ میشن، عرضه میشه
و تا اونجا که متوجه شدم EA این ها رو برای نسل بعد تایید کرده:

- نور پردازی بهتر
- جو بهتر استادیوم ها
- حرکات روان تر و بهتر بازیکنان به طوری که تا حالا تو سری وجود نداشته
- جزئیات بیشتر بازیکن ها و واقعی تر بودن بازی
- لود سریع
- پشتیبانی از دوال سنس

احتمال داره خیلی جای کار داشته و حسابی عقب باشن و دارن شبانه روزی کار می کنن برای بهبود و ارتقاء بازی

منبع

امیدوارم که حق با شما باشه
ولی تو این فاصله یک ماهه تصور میکردم تبلیغات زیادی رو استارت بزنه.
البته از اخباری که شنیده شد و شما هم گفتی مثل هماهنگی با فرم SSD کنسول ها و سرعت خیلی بیشترشون یا ساپورت دوآل سنس که به شخصه خیلی این مورد خوشحالم کرد میشه نتیجه گرفت دارن روش حسابی کار میکنن ولی انقدر خود بازی ناامید کننده بود برام این یکی هم همچین بگی نگی دل سردم کرده.
دیر یا زود یک ویدیو گیم پلی بدن ازش میشه خیلی چیزا رو فهمید.

• Like
Reactions: si.armin
بعد این آپدیت آخر یه مقدار باگ تو بخش کریر مود دیده میشه متاسفانه خصوصا تو بخش خرید و فروش بازیکن و مذاکره کردن و ...
اول فصل مربی رو زن گذاشتم بعد برا مذاکره یه مرد کچل میاد مذاکره میکنه :))
قبل اپدیت اینطوری نبود
سطح آلتیمت بازی هم از سخت شدن قبل اپدیت به راحت شدن تغییر پیدا کرده ولی بنظرم دفاع بهتر شده
الان میاد اینارو درست میکنه ولی اجابت مزاج میکنه رو گیم پلی
آپدیت این هفته بیاد ببینیم چه کرده

اول فصل مربی رو زن گذاشتم بعد برا مذاکره یه مرد کچل میاد مذاکره میکنه :))
قبل اپدیت اینطوری نبود
سطح آلتیمت بازی هم از سخت شدن قبل اپدیت به راحت شدن تغییر پیدا کرده ولی بنظرم دفاع بهتر شده
الان میاد اینارو درست میکنه ولی اجابت مزاج میکنه رو گیم پلی
آپدیت این هفته بیاد ببینیم چه کرده
الان مشکل اینه که برای همه اون کچله داره میاد :D

خب با توجه به چند هفته از ریلیز بازی و با توجه به اینکه سهامدار ea و دنبال لایک کسی نیستم و روی دربایستی باکسی ندارم نظرم رو در مورد فیفا 21 رُک میگم، متاسفانه این Agile driblingباعث آرکید شدن بازی شده بازی کلا اسکیل و سرعت محوره اگه شما ساده بازی میکنید هیچ شانسی توی فیفا 21 ندارید اسکیل زدن خیلی گیم چنجر هست و دفاع کردن از 21 هم سخت تره چون هم Agile dribling اضافه شده هم سرعت خیلی پر رنگ تر شده گلر ها هم نقش هویج رو ایفا میکنن، من نمیدونم چرا این نسخه به سمت آرکید بازی و pes رفت؟ توی این بازی delay کسی داشته باشه راحت میبازه حتی بازیش خدا باشه من اکانتم رو عوض کردم همچنان دیلی دارم که فکر میکنم مال سرورهای سونی هست خلاصه این بازی کامل به سمت آرکید رفته و شاید ea در حال آزمون و خطاست این بازی واقعا توی بخش آنلاین مستلزم تمرکز فوق العاده نت عالی و مهارت و دفاع عالیه در کل همونجور قبلا گفتم بازم میگم کسی که اهل فوتبال باشه مجبوره بازیو تهیه کنه ولی این نسخه واقعا آرکید شده و اینجور نیست که طرف بعد چند قرن بازیو تهیه کنه و از بازی لذت ببره، توی پارتی چت بودم یکی از بچه های دهه اخرای 70 بهم گفت دوستام میگن این نسخه وین توی چمپیون خیلی سخت شده من بخاطر اکانت عوض کردن تازه این هفته 30 بازی ویکند مو زدم فهمیدم صحبت این دوستم برای چی هست البت من همون نتایج توی فیفا 20 میگرفتم اینجا هم گرفتم توی 10 بازی اول خیلی بد بودم یهو نت بهتر شد بعد بازی 17م دیگه افتادم روی دُور،

از پارسال خیلی بیشتره، شانسیه دیگه بعضیا بن شدن ولی کانال ها نمیگن یکی از بچه های اینجا هم کوین فروخته کل اکانتهاش بن شده فیفا رو فروخت
والا دیگه وقت و حوصله اسنایپ و خرید و فروش مثل پارسال ندارم . تیم تکمیله فقط یه ورنر و راموس و لوکاس گلد می خوام
چون از یه هفته قبل تا دو ماه دیگه بیشتر پک های بدرد بخور رو دارم سیو می کنم برای toty . تا اون موقع یه 400 500 تا پک داشته باشم . اگه چیز خوبی گرفتم که ادامه میدم اگه نه که از مستطیل سبز خداحافظی می کنم (:|

به قول خودت نیاز به تمرکز بالا نت هلو و بازیکنای خوب داری تا فقط بدوی و دریبل کنی و گل . اصلا کار ترکیبی و پاسکاری در این بازی فاجعه هست . کافیه حین بازی با یه پاس اشتباه توپ لو بره و تمام . به نظرم مهم ترین چیز پینگ و نت هلو است که ما نداریم .

-----------
یه سوالی برام پیش اومده . تو بازی کال اف وارزون پی سی بازا چیت میزنن توی فیفا هم قابلیت کراس پلی نیست ولی یه کنسول باز هم میتونه همچین کاری کنه ؟؟
اخه دیشب ساعت 3 شب تو ویکند خوردم به یه عربستانی . تیم قشنگ پی تو وین . ایکون زولا و پوگبا و امباپه و نیمار و .... اما بازی در حد نوب سگ . چهار تا پاس نمی تونست بده . همش می خواست تو عمق بندازه . قشنگ بسته بودمش و دو تا گلم بهش زدم . بازیکنای من همه فرفره و عالی . همین که نیمه ی دوم شروع شد انگار بمب انداختن وسط تیم من . همه فلج راه نمی رفتن . اخه میشه بعد 30 ثانیه نت بترکه ؟!!! هیچی 4 بر 3 باختم . تا حالا اینجوری تو یه بازی برام پیش نیومده بود .

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
والا دیگه وقت و حوصله اسنایپ و خرید و فروش مثل پارسال ندارم . تیم تکمیله فقط یه ورنر و راموس و لوکاس گلد می خوام
چون از یه هفته قبل تا دو ماه دیگه بیشتر پک های بدرد بخور رو دارم سیو می کنم برای toty . تا اون موقع یه 400 500 تا پک داشته باشم . اگه چیز خوبی گرفتم که ادامه میدم اگه نه که از مستطیل سبز خداحافظی می کنم (:|

به قول خودت نیاز به تمرکز بالا نت هلو و بازیکنای خوب داری تا فقط بدوی و دریبل کنی و گل . اصلا کار ترکیبی و پاسکاری در این بازی فاجعه هست . کافیه حین بازی با یه پاس اشتباه توپ لو بره و تمام . به نظرم مهم ترین چیز پینگ و نت هلو است که ما نداریم .

-----------
یه سوالی برام پیش اومده . تو بازی کال اف وارزون پی سی بازا چیت میزنن توی فیفا هم قابلیت کراس پلی نیست ولی یه کنسول باز هم میتونه همچین کاری کنه ؟؟
اخه دیشب ساعت 3 شب تو ویکند خوردم به یه عربستانی . تیم قشنگ پی تو وین . ایکون زولا و پوگبا و امباپه و نیمار و .... اما بازی در حد نوب سگ . چهار تا پاس نمی تونست بده . همش می خواست تو عمق بندازه . قشنگ بسته بودمش و دو تا گلم بهش زدم . بازیکنای من همه فرفره و عالی . همین که نیمه ی دوم شروع شد انگار بمب انداختن وسط تیم من . همه فلج راه نمی رفتن . اخه میشه بعد 30 ثانیه نت بترکه ؟!!! هیچی 4 بر 3 باختم . تا حالا اینجوری تو یه بازی برام پیش نیومده بود .
برام منم پریشب همینجور شد تا دقیقه 80 دو هیچ جلو بودم یهو دیلی خیلی بدی شد پاس میخواستم بدم می‌گرفت 3 دو باختم، نمیدونم چه کوفتیه، فیفا هرسال بدتر از سال قبل میشه امیدوارم بساط میکرو ترنزکیشن برچیده بشه گیم پلی آدم وار بشه

• Like
Reactions: naderblue and zerio
اگه کوین بخری احتمال بن شدن از خرید و فروش چقدره ؟ در حد 500 هزار کوین ؟
امسال خیلی شدید شده و کلا کنسول بن هم میکنن! به نظرم به ریسکش نمی ارزه.

خب با توجه به چند هفته از ریلیز بازی و با توجه به اینکه سهامدار ea و دنبال لایک کسی نیستم و روی دربایستی باکسی ندارم نظرم رو در مورد فیفا 21 رُک میگم، متاسفانه این Agile driblingباعث آرکید شدن بازی شده بازی کلا اسکیل و سرعت محوره اگه شما ساده بازی میکنید هیچ شانسی توی فیفا 21 ندارید اسکیل زدن خیلی گیم چنجر هست و دفاع کردن از 21 هم سخت تره چون هم Agile dribling اضافه شده هم سرعت خیلی پر رنگ تر شده گلر ها هم نقش هویج رو ایفا میکنن، من نمیدونم چرا این نسخه به سمت آرکید بازی و pes رفت؟ توی این بازی delay کسی داشته باشه راحت میبازه حتی بازیش خدا باشه من اکانتم رو عوض کردم همچنان دیلی دارم که فکر میکنم مال سرورهای سونی هست خلاصه این بازی کامل به سمت آرکید رفته و شاید ea در حال آزمون و خطاست این بازی واقعا توی بخش آنلاین مستلزم تمرکز فوق العاده نت عالی و مهارت و دفاع عالیه در کل همونجور قبلا گفتم بازم میگم کسی که اهل فوتبال باشه مجبوره بازیو تهیه کنه ولی این نسخه واقعا آرکید شده و اینجور نیست که طرف بعد چند قرن بازیو تهیه کنه و از بازی لذت ببره، توی پارتی چت بودم یکی از بچه های دهه اخرای 70 بهم گفت دوستام میگن این نسخه وین توی چمپیون خیلی سخت شده من بخاطر اکانت عوض کردن تازه این هفته 30 بازی ویکند مو زدم فهمیدم صحبت این دوستم برای چی هست البت من همون نتایج توی فیفا 20 میگرفتم اینجا هم گرفتم توی 10 بازی اول خیلی بد بودم یهو نت بهتر شد بعد بازی 17م دیگه افتادم روی دُور،
امسال نت شدیدا تو بازی تاثیرگذاره حتی بیشتر از سال پیش اگه نت خوب نباشه اصلا نمیتونی دفاع کنی! ولی حقیقتا من فیفای امسال رو با تمام ایراداتش به دوتا فیفای قبلی ترجیح میدم! جلوگیری از toxic بودن و وضع بهتر سرورا به نظرم باعث شده تجربه ی بهتری تو بخش آنلاین به خصوص ویکند لیگ رقم بخوره. من سال پیش تا آخرای فیفا که تیم درست و حسابی ببندم نتونسته بودم الیت بشم ولی الان تو دومین ویکند لیگی که شرکت کردم این هفته الیت شدم! فکر کنم همین نشون میده که چقدر وضع سرورا بهتر شده.(سال پیش لتنسی 70 بود الان 35) اینترنتم هم از مخابرات هستش و جوری نیست که بگم کیفیت بالایی داره! در مورد agile dribling هم به نظرم نیاز به نرف شدن داره چون عملا باعث شده بازیکنایی مثل نیمار و امباپه غیرقابل مهار بشن و البته از اون بدتر team press هستش که امسال شیوه ی جدیدی از پرس کردن رو نشون میده و حالا که تیما تو آلتیمیت قوی شدن واقعا OP شده و نیاز به نرف داره.

بازی رو من با تاخیر گرفتم چند دست بازی کردم اومدم بگم چرا انقدر میکوبید بازی رو که در ادامه فهمیدم داستان چیه!!!!
واقعا بازی فوتبال نیست به نوعی بسکتبال کم گله و هیچ تاکتیکی هم مهم نیست جز استفاده از دفاع و گوش های سرعتی!
الانم تو ریوالز از یکی 3-0 جلو بودم دقیقه بیست از بازی رفت بیرون و بازی خیلی شیک باخت برام ثبت کرد و از اسکیل پوینتم کم کرد!!!

فعلا ea شبیه ایران خودرو هست هرچی تولید میکنه باید استفاده کنیم اگه استفاده نکنیم جایگزین نداریم
و باید 1 سال تمام کیبورد گاز بگیریم از بیکاری بازی ها دیگم حس بازی ندارن کی حوصله داره بازی افلاین بره
من که حوصله افلاین ندارم بازی ها شوتر انلاین هم بعد یه مدت خسته کننده میشن
pes هم که من هرکاری کردم نتونستم ارتباط باهاش برقرار کنم جالب نبود برام

در رابطه با پینگ ea اعلام کرد که پینگی که قبلا به شما نشون داده میشد یه باگ بوده پینگ اصلیتون رو باید ×2 میکردین که وینگ اصلیتون به دست بیاد یعنی اگه کسی پینگ 40 داشته و الان پینگش 80 هس تعجب نکنه قسمت مارکتینگ ea با این باگ میخواسته بگه وضعیت سرور هارو بهتر کرده ?

LOLLLL :D

• Like
Reactions: dargon9090
برخی از تغییرات اعمال شده آپدیت جدید فیفا

? قضاوت داوران بهتر شده و سر هر خطایی کارت نمیگیرین
? وقتی هم در حالت ضد حمله قرار دارید داورد سوت پایان رو نمیزنه
? برخی از باگ های بازی رفع شده ( مانند پرش غیر طبیعی بازیکنان که کلیپشون رو در کانال گذاشتیم )
? مدت زمان سلبریشن پس از گل افزایش یافته

©hannel : @FIFATOOLS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or