FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
نمیدونم شما بازی رو فروختی یا نه ولی دیروز بازی به شدت سنگین بود. اکثرا اون روزی که آپدیت میاد بازی خیلی کند ‌و سنگینه. منم دیروز ۳ دست بازی کردم گذاشتم کنار چون واقعا نمیشد بازی کرد ولی امروز قشنگ زمین تا آسمون فرق داشت. اگه نفروختی یه امتحان بکن.

تو آپدیت که چیزی ننوشتن ولی فکر کنم هم دفاع‌های تحت کنترل AI رو یه کم پرتحرک‌تر کردن و هم دروازه‌بان‌ها رو قوی کردن. دومی رو که تقریبا مطمئنم چون یه جوری یهو دستشون دراز میشه و توپ رو رد میکنن که قشنگ تفاوتش با قبل مشخصه. در کل امروز که بازی کردم تفاوت خیلی زیادی با قبل ندیدم صرفا یه کم دفاع راحت‌تر شده بود.

• Like
Reactions: zerio
اپدیت رو انجام بدی و التیمیت بازی کنی فرقشو قبل اپدیت و بعد اپدیت متوجه میشی به خصوص جلوی اونایی که پینگ بهتری از سرور میگیرن نسبت به شما . اول فیفا 20 هم همین طوری بود که بعد اپدیت اپدیت تاثیرشو کم کردن خیلی . امسالم همین کارو کردن .
قبل اپدیت تکل ایستاده میزدی بازیکنت تا زانو میرفت تو حلق بازیکن حریف و توپو ازش میگرفت اینجا دفاعت زور نداره پاشو بلند کنه و اصلا بیشتر مواقع تکل نمیره . تو حالت جاکی هم قشنگ مدافع پوششی وقتی ال 2 رو داشتی میرفت و تو فضای خالی قرار میگرفت و به موقع اضافه میشد و پوشش میداد الان با کم کردن تاثیرش با دفاعی که سلکت داره هر دو میرن تو پای حریف و عملا بیشتر فضا میدن به حریف
تکل ایستاده که زدنش ریسکیه اصن.در 90درصد موارد خطا میگیره و در 95درصد اون 90درصدی که خطا میگیره کارت میده :))
تو محوطه جریمه که اصلا نمیشه کاری کرد.افتضاحه اصن
البته بعد از اپدیت اینو تست نکردم که ببینم درست شده یا نه

• Like
Reactions: zerio
پس به خاطر همون Constant pressure هستش. این استایل یعنی همون پرس سنگین که طبیعتا استامینا هم زیاد مصرف میکنه. معمولا بیست دقیقه آخر بازی وقتی که تیم عقب باشه ازش استفاده میشه.
overload ball side هم تو جریان بازی D-pad پایین رو بزنید میبینید. برای وقتی استفاده میشه که تیمت تحت فشاره و میخوای بازیکنات تو دفاع به خوبی جا به جا بشن. سال پیش اوایلش خیلی OP بود که به خاطر همین ea نرفش کرد و الان بیشتر از 20 دقیقه روشن بشه تیمت نابود میشه :D فقط باید آخرای بازی که گل جلویی ازش استفاده کنی.

اون گزینه رو که چک کردم خاموش بود
استایل دفاع رو هم بردم روی Balanced ولی تاثیری نداشت
انگار کلا تو کریر این نسخه Stamina تا دو برابر یا حتی بیشتر مصرف میشه و ریکاوری هم تاثیر چندانی روش نداره

=======

آپدیت هم کردیم و باز هم کیت سوم بعضی تیما اضافه نشد 8-|

• Like
Reactions: ehsas1
ما نفهمیدیم چرا هی گیم پلی چنج میکنن بلاخره کی به یک گیم پلی می رسن هر ماه یه گیم پلی باید تجربه کرد یه روز
دفاع سریع یه روز کنده یه رو اتوبوس هرچی هست یه مدل بمون ea حداقل همون سبک بازی یاد بگیریم تا یاد میگیریی
کلا دفاع کردن عوض میشه و باز باید از اول تمرین کرد

دوستان از کجا ea play Premier واسه کامپیوتر با قیمت مناسب میشه خرید؟
من خودم از cdkeysell خریدم اوکی بود ( اون موقع ارزونتر از بقیه جاها بود)
الان چک کردم این سایت از بقیه بهتر بود قیمتش ( قبلا خودم خرید داشتم اوکیه سایتش)
سی دی کی اورجینال EA PLAY (Origin Access) - سی دی کی اشتراکی(آنلاین)
---------------------------------
برای پیسی دوباره سه گیگ آپدیت دادن-_-

• Like
Reactions: Delux1
این وسط نکته جالب اینه که هیچ تصویری از نسخه نسل بعدی منتشر نمیکنن :|
دیگه چیزی به عرضه نمونده

خب این بنظرم یکم مثبته که حداقل نشون میده دارن روش کار میکنن و بهتر از این هستش و نکته جالب تر از اون اینه که بعد از 3 هفته که کنسول های نسل بعد لانچ میشن، عرضه میشه
و تا اونجا که متوجه شدم EA این ها رو برای نسل بعد تایید کرده:

- نور پردازی بهتر
- جو بهتر استادیوم ها
- حرکات روان تر و بهتر بازیکنان به طوری که تا حالا تو سری وجود نداشته
- جزئیات بیشتر بازیکن ها و واقعی تر بودن بازی
- لود سریع
- پشتیبانی از دوال سنس

احتمال داره خیلی جای کار داشته و حسابی عقب باشن و دارن شبانه روزی کار می کنن برای بهبود و ارتقاء بازی

منبع

اگه کوین بخری احتمال بن شدن از خرید و فروش چقدره ؟ در حد 500 هزار کوین ؟
از پارسال خیلی بیشتره، شانسیه دیگه بعضیا بن شدن ولی کانال ها نمیگن یکی از بچه های اینجا هم کوین فروخته کل اکانتهاش بن شده فیفا رو فروخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or