FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
عرض ادب
دوستان کسی نیست کمک و راهنمایی کنه ؟؟؟!!!
من خیلی وقته بازی نکردم ولی یادمه قبلا که چنین پیغامی میداد یه بازیکن محروم داشتم تو ترکیب(کارت قرمز) یا بازیکن مصدوم یا قرارداد یه بازیکن تموم شده بود باید چک کنی همه واجد شرایط باشن برای بازی

درود
چرا در فیفا 21 شوت های من همش توی درو دیواره اما واسه رفیقم همش گل میشه؟
تنظیمات دسته هامون مشابه هم هست
من این مشکل رو با فیفا 19 ندارم اصلا!
کلا به نظرم فیفا21 خیلی مضخرفه ... (نظر شخصی) کلا اگه قرار باشه تیم حریف ببره خودت رو بکشی هم طرف میبره ... شبیه لیگ خودمونه:D:D
ولی در کل برای شوت کردن سعی کن از R1/Rb استفاده کنی ... شوت ساده میزنی همش یا بلوک میشه یا در و دیواره

• Like
Reactions: Adroit
دوستان من از ایکس باکس اکانت فیفا رو ساختم اما در مرحله اخر که دو گزینه میاد که یکی هست ارسال کد و .. و یکی دیگه not now هست دومی و انتخاب کردم الان اکانتم تایید نمیشه؟؟؟

آقا من چندین مشکل دارم با این بازی
یکی اینکه چرا چیزی به نام یارگیری وجود نداره ؟ چرا همش دفاع هام جا میمونن؟ تنظیمات خاصی داره؟
خلاصه بخوام بگم از فیفا 20 به اینور دو اسله که سبک دفاع کردن عوض شده و یه طورایی همه چی دستی شده باید خودت دفاع کنی
با استفاده از سوییچ کردن بازیکن با l1 و انالوگ سمت راست باید دفاع کنی دیگه گذشت اون دوران ضبدر و نگه داری بره توی پای بازیکن

خلاصه بخوام بگم از فیفا 20 به اینور دو اسله که سبک دفاع کردن عوض شده و یه طورایی همه چی دستی شده باید خودت دفاع کنی
با استفاده از سوییچ کردن بازیکن با l1 و انالوگ سمت راست باید دفاع کنی دیگه گذشت اون دوران ضبدر و نگه داری بره توی پای بازیکن
خب این اصلا خوب نیست. تو ۲۲ بهتر شده تا حدی
نیمار و امباپه رو داشتی باشی بازی و درمیاری با ۴ تا پاس که بعیده به مقصد نرسه:دی

• Like
Reactions: Siamak61
خب این اصلا خوب نیست. تو ۲۲ بهتر شده تا حدی
نیمار و امباپه رو داشتی باشی بازی و درمیاری با ۴ تا پاس که بعیده به مقصد نرسه:D
باید یه فرقی باشه بین پرو پلیرا و بازیکنایی که تازه شروع کردن
فکر نکنی منظورم خودمما من خیلی نوبم ولی همین الانشم تو 21 بازی بالانس نیس و حق کسایی که حرفه ای ترن خورده میشه

باید یه فرقی باشه بین پرو پلیرا و بازیکنایی که تازه شروع کردن
فکر نکنی منظورم خودمما من خیلی نوبم ولی همین الانشم تو 21 بازی بالانس نیس و حق کسایی که حرفه ای ترن خورده میشه
اصلا بحث پرو و آماتور نیست وقتی همه چیز بازی یعنی سرعت و وینگر هرسالم وضعیتش بدتر شده
یه چیز جدید اضافه میکنن یه چیزی از روش برمیدارن کلا از دید من باید بازی و بکوبن از نو بسازن
نبود رقیب قوی برای EA بیشتر به این قضیه دامن میزنه

• Like
Reactions: ardalthebest
آقا من چندین مشکل دارم با این بازی
یکی اینکه چرا چیزی به نام یارگیری وجود نداره ؟ چرا همش دفاع هام جا میمونن؟ تنظیمات خاصی داره؟

بزرگترین مشکل بازی همین مورد
متاسفانه همینم شده که اکثر بازیا پینگ پونگی گل رد و بدل میشه
و به سختی پیش میاد آدم تو بازی با پلیرهای هم سطح خودش کلین شیت کنه!

• Like
Reactions: Siamak61 and Destro
بزرگترین مشکل بازی همین مورد
متاسفانه همینم شده که اکثر بازیا پینگ پونگی گل رد و بدل میشه
و به سختی پیش میاد آدم تو بازی با پلیرهای هم سطح خودش کلین شیت کنه!
۵ به هیچ جلو ام. از دقیقه ۸۰ به بعد بازی میفته دستش یا مساوی میشه یا میبره :| :| :|

۵ به هیچ جلو ام. از دقیقه ۸۰ به بعد بازی میفته دستش یا مساوی میشه یا میبره :| :| :|
دقیقا بازی یه جوریه که بازنده و برنده از قبل مشخص شدن ... بعضی وقتها من خودم هرچی میزنم تو گله ... بعضی وقتها هرچی میزنی گل نمیشه ...
وقتی رو دور برد هستم دلم برای حریف میسوزه ... بدبخت هرچی حمله میکنه گل نمیشه من یه حمله میکنم گل میشه :))

باید میدان داری کنی، از دقیقه 75 دیدی جلویی برو تو زمین حریف از گپ بین دفاع و هافبک ها استفاده کن با تایمینگ درست میدان داری کن، اینقدر میدان داری کن که گلرشو بیاره بالا ولی تو وسوسه نشو همچنان میدان داری کن تا گریه بشه :))

میگم من اشتباه میکنم یا همیشه همینطور بوده که آپدیت نقل و انتقالات تابستون رو روی نسخه حاضر آپدیت نمیکردن و روی نسخه بعد میومد؟آخه الان رو فیفا 21 آپدیت ها انجام شده و مثلا مسی الان تو پاریس هست.من یادم نمیاد این موقع سال نقل و انتقالات دیگه اپدیت کرده باشن و میذاشتن رو نسخه جدید.:-??

آپدیت:الان توجه کردم فقط مسی رو اضافه کردن به پاریس.بقیه خریدهاشون نیست هنوز :-??

میگم من اشتباه میکنم یا همیشه همینطور بوده که آپدیت نقل و انتقالات تابستون رو روی نسخه حاضر آپدیت نمیکردن و روی نسخه بعد میومد؟آخه الان رو فیفا 21 آپدیت ها انجام شده و مثلا مسی الان تو پاریس هست.من یادم نمیاد این موقع سال نقل و انتقالات دیگه اپدیت کرده باشن و میذاشتن رو نسخه جدید.:-??

آپدیت:الان توجه کردم فقط مسی رو اضافه کردن به پاریس.بقیه خریدهاشون نیست هنوز :-??

مسی به خاطر علاقه ی مدیران EA و قراردادهای قبلیشون با ایشون، بعد انتقالش، با یه اپدیت اضافش کردن ولی باقی بازیکنا رو خیر.

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or