FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
مسی به خاطر علاقه ی مدیران EA و قراردادهای قبلیشون با ایشون، بعد انتقالش، با یه اپدیت اضافش کردن ولی باقی بازیکنا رو خیر.
مارو سرویس کردن از بس همه میرن سراغ این تیم :| اصلا هم بالانس نیست با این گیم پلی داغون ۲۱

مارو سرویس کردن از بس همه میرن سراغ این تیم :| اصلا هم بالانس نیست با این گیم پلی داغون ۲۱
من Season بازی میکنم با بارسا دویژن 3 ، از هر 10 تا مچ حداقل 6 تاش جلوی پاریسه، 2 تا فرانسه، 2 تا هم رندوم بین لیورپول، من یو، بایرن و دورتمونده.
بارسا کلا مرخص بود و با مسی میتونستی یکم جمع کنی همونم ازش گرفتن بردن پاریس :| خط هافبک پدری با قدرت 77، فاتی 76 دفاعا هم بجز پیکه که دفاعش خوبه ولی انقدر سرعت داغونی داره که جلوی هر کسی کم میاره، آراخو 73 دست 75 لنگله هم 83 ! تنها امیدم سرعت دمبله ست میذارم جلو ضد حمله سرعتی میزنم...
تازه تو نخسه بعدی راموس و واینالدوم و دوناروما هم میان دیگه از هر 10 تا مچ 9 تاش پاریس میاد! امباپه خیلی اوپیه سرعتش خیلی بالاست حتی بدون دریبل هم میتونه از بین مدافعات یهویی استارت بزنه همرو رد کنه تا تو پلیرت رو سوییچ کنی میبینی رسیده به دروازه :| شوتاش هم فقط کافیه یکم رو پاش بشینه اکثرا میره سه کنج! تک به تک هاش 99 درصد گله، حتی شوتشم جالب نباشه دروازه بانی مثل ترشتگن عین منگلا دایو میزنه و نمیتونه بگیره! حالا تو کنارش مسی و نیمار و دیماریا رو هم اضافه کن!

من Season بازی میکنم با بارسا دویژن 3 ، از هر 10 تا مچ حداقل 6 تاش جلوی پاریسه، 2 تا فرانسه، 2 تا هم رندوم بین لیورپول، من یو، بایرن و دورتمونده.
بارسا کلا مرخص بود و با مسی میتونستی یکم جمع کنی همونم ازش گرفتن بردن پاریس :| خط هافبک پدری با قدرت 77، فاتی 76 دفاعا هم بجز پیکه که دفاعش خوبه ولی انقدر سرعت داغونی داره که جلوی هر کسی کم میاره، آراخو 73 دست 75 لنگله هم 83 ! تنها امیدم سرعت دمبله ست میذارم جلو ضد حمله سرعتی میزنم...
تازه تو نخسه بعدی راموس و واینالدوم و دوناروما هم میان دیگه از هر 10 تا مچ 9 تاش پاریس میاد! امباپه خیلی اوپیه سرعتش خیلی بالاست حتی بدون دریبل هم میتونه از بین مدافعات یهویی استارت بزنه همرو رد کنه تا تو پلیرت رو سوییچ کنی میبینی رسیده به دروازه :| شوتاش هم فقط کافیه یکم رو پاش بشینه اکثرا میره سه کنج! تک به تک هاش 99 درصد گله، حتی شوتشم جالب نباشه دروازه بانی مثل ترشتگن عین منگلا دایو میزنه و نمیتونه بگیره! حالا تو کنارش مسی و نیمار و دیماریا رو هم اضافه کن!
آره فرانسه هم خیلی مهره داره اونم بیش از حد استفاده میشه!
توی تنظیمات تاکتیک و دفاع و اینا گزینه نداره که دفاع رو طوری بچینیم که انقدر جا نمونه؟ کافیه کرنرام نا موفق باشه. همون برمیگرده و تک به تک میشه :| ~X(

• Like
Reactions: Soroush_shz
آره فرانسه هم خیلی مهره داره اونم بیش از حد استفاده میشه!
توی تنظیمات تاکتیک و دفاع و اینا گزینه نداره که دفاع رو طوری بچینیم که انقدر جا نمونه؟ کافیه کرنرام نا موفق باشه. همون برمیگرده و تک به تک میشه :| ~X(
من خودم چون دفاعم خوب نیست سیستم 5 دفاعه میچینم، ولی بعضیا میبینم خییییلی خوب دفاع میکنن، بازیکناشون خیلی خوب پاس هارو قطع میکنن! بعد بازیکن من حتی اگه روش هم باشم پاس میدن از کنار پاش توپ رد میشه نصف اوقات هیچ واکنشی نشون نمیده! یا مثلا یه تغییر مسیر سریع بدم هنوز مسیرمو عوض نکردم دفاع حریف رفته سمتی که من میخوام برم :| بعضی جاها ممکنه ضایع باشه حرکتی که میخوای بکنی ولی بعضی جاها که خودمم ناگهانی تصمیم میگیرم تغییر جهت بدم تعجب میکنم که چیجوری دفاع حریف روشو همزمان با من برمیگردونه و تکل هم میزنه و میگیره توپو! بعد من همینکارو بکنم یا جهت اشتباه تکل میزنه یا دور خودش میچرخه!
البته بخاطر پینگ شخمیمون هم هست، دیلی هست تو حرکات و تا تو بخوای دست حریف رو بخون و برگردی توپو بگیری یارو حرکت رو زده و رفته! میگم شاید این خوب بودن حریف تو دفاع هم بخاطر پینگ بد ما و تاخیری که توش هست باشه که حس میکنم طرف خیلی سریع میاد تکل میزنه! اصن گاهی اوقات مثلا از خط هافبک پاس میدم جلو به مهاجم، دفاع پشت سرش با یه سرعتی حمله ور میشه همین توپ به مهاجم میرسه توپشو درجا میزنه! انیمیشنم یه جوری میشه انگار طرف موقع دوییدن سر میخوره و تند تر حرکت میکنه :|
نمیدونم تنظیمات خاصی هست که عوض کنی یکم دفاع راحت تر بشه و AI مثل منگلا نباشه یا اونا واقعا خوبن!
بخاطر همین مشکل دفاعی 2-3-5 بازی میکنم، سبک رو هم گذاشتم رو دراپ بک که خرکی نرن تو پای حریف با دوتا 1-2 جا بمونن! امتحان کن جوابه، ولی تو حمله باید بازیکن سرعتی مثل دمبله بذاری که با تک پاس ها بتونه بره تو عمق و از هر تک فرصتت موقعیت خطرناک ایجاد کنه.

موافقم.

مشکل اصلی فیفا 21 عدم بالانس تیم هاست و البته یه مشکل ریشه ای هم به نظر من داره که میتونست تو جذابیت کم کنه. اخراج و محرومیت بازیکن محروم شده. (علتشم اینه که خیلیها بازی رو دقایق اخری میبرن رو خشونت و اخراجی میدن و خطا میگیرن و از اونجایی که مغز فیفا ضعیفه! وقت های تلف شده رو تو وقت های اضافی کلا نمیگیره و اگه یه دقیقه وقت اضافه باشه بی برو برگرد سی ثانیه هست و هزارتا هم خطا بدن باز فایده نداره!

فک میکنم اگه بازیکن احراجیت بازی بعد نبود حداقل یه ذره جوانمردانه تر بود :D

از طرفی هم بعضی تیم ها به طرز بیخودی قوی هستن و به صورت دیفالت چلسی و منچستر و تاتنهام و... به عنوان تیم های قوی هستن و نمیشه با تیم های هم سطح (واقعی) بازی کنی. مثلا با تاتنهام شما نهایت باید با اتلتیکو بازی کنی! ولی با تاتی شما پی اس جی میخوری!! و این غیر منطقیه ( من بارها تنظیماتش رو امتحان کردم و این مشکل هست)

• Like
Reactions: Destro
سیزن کلا همینه سه چهارتا تیم قوی هست همه همینا رو برمیدارن یه زمان اوایل نسل هشت بود اینجا هیئت سینه زنی بود که همش میخورم به رئال و رونالدو سرویسم میکنه، خلاصه توی همه فیفا ها یکی دوتا تیم op هستند و همه برمیدارن کسی دنبال بازی غیر تکراری باشه باید بره سمت التیمیت یا پرو کلاب

سیزن کلا همینه سه چهارتا تیم قوی هست همه همینا رو برمیدارن یه زمان اوایل نسل هشت بود اینجا هیئت سینه زنی بود که همش میخورم به رئال و رونالدو سرویسم میکنه، خلاصه توی همه فیفا ها یکی دوتا تیم op هستند و همه برمیدارن کسی دنبال بازی غیر تکراری باشه باید بره سمت التیمیت یا پرو کلاب
آلتیمیت یه بار رفتم همون یکی دو مچ اول دفاع من همه قدرتا 50-55 بود تیم حریف حمله لواندوفسکی و اوبامیانگ افتاده بود :|
دروازه بانمم 50 بود قدرتش از 10 تا شوت 11 تاش رو گل میخورد :| بیخیال شدم جذبم نکرد، نمیدونم بعدش جذاب تر میشه یا نه
ولی پروکلاب جالبه هر از گاهی میرم.

• Like
Reactions: ardalthebest
آخ آخ نگو از بارسا که دلمون خونه یه زمانی تو فیفا 17 با همین بارسا همه رو به خاک و خون میکشیدیم نفس نمیذاشتم بکشن انقدر خط هافبک و حمله اش محشر بود از اونورم رئال هم قوی بود هر بازی تو دیویژن های پایین حکم یه ال کلاسیکوی خفن رو داشت چقدر اون زمان جذاب بود تیمهای دیگه هم قویتر بودن. الان با این ترنسفر عجیب مسی که فکر کنم اولین باره میبینم همچین چیزیو اولش فکر میکردم باگه ببین پاریس چه نفوذی داره تو ea الان سیزن کلا شده دو تا تیم فرانسه و پاریس دیگه خیلی کم تیمهای دیگه میبینم بردارن خیلی تکراری میشه بعد چند تا بازی

• Like
Reactions: Soroush_shz
آخ آخ نگو از بارسا که دلمون خونه یه زمانی تو فیفا 17 با همین بارسا همه رو به خاک و خون میکشیدیم نفس نمیذاشتم بکشن انقدر خط هافبک و حمله اش محشر بود از اونورم رئال هم قوی بود هر بازی تو دیویژن های پایین حکم یه ال کلاسیکوی خفن رو داشت چقدر اون زمان جذاب بود تیمهای دیگه هم قویتر بودن. الان با این ترنسفر عجیب مسی که فکر کنم اولین باره میبینم همچین چیزیو اولش فکر میکردم باگه ببین پاریس چه نفوذی داره تو ea الان سیزن کلا شده دو تا تیم فرانسه و پاریس دیگه خیلی کم تیمهای دیگه میبینم بردارن خیلی تکراری میشه بعد چند تا بازی
یه زمانی بازیکن زیر 85 تو ترکیب نبود، الان نصف ترکیب اصلی زیر 80 هستن! فاتی پدری دست اراخو! تنها چیزی که بارسا رو نجات داده واسه من سرعت دمبله ست که میذارم اون جلو ازش استفاده میکنم، وگرنه گریزمان هم با اینکه قدرتش عددی بالاست چندان نمیتونم ازش کار بگیرم! دفاع هم با اراخو 73 و دست 75 باید دعا دعا کنی طرف یکم دریبل بلد نباشه وگرنه همشون نقش بادمجون بازی میکنن! پیکه و بوسکتس هم دفاعشون خوبه ولی انقدر سرعتشون پایینه جا بمونن نیم ساعت بعد میرسن به محوطه خودی! تنها کسی که الان بارسا بازی میکنه بارسایی ها هستن وگرنه غیربارسایی دیگه عمرا بارسا برداره انقدر داغونه! یک بار هم بارسا جلوم نیوفتاده از دویژن 10 تا 3!

• Like
Reactions: Siavash_MH
یه زمانی بازیکن زیر 85 تو ترکیب نبود، الان نصف ترکیب اصلی زیر 80 هستن! فاتی پدری دست اراخو! تنها چیزی که بارسا رو نجات داده واسه من سرعت دمبله ست که میذارم اون جلو ازش استفاده میکنم، وگرنه گریزمان هم با اینکه قدرتش عددی بالاست چندان نمیتونم ازش کار بگیرم! دفاع هم با اراخو 73 و دست 75 باید دعا دعا کنی طرف یکم دریبل بلد نباشه وگرنه همشون نقش بادمجون بازی میکنن! پیکه و بوسکتس هم دفاعشون خوبه ولی انقدر سرعتشون پایینه جا بمونن نیم ساعت بعد میرسن به محوطه خودی! تنها کسی که الان بارسا بازی میکنه بارسایی ها هستن وگرنه غیربارسایی دیگه عمرا بارسا برداره انقدر داغونه! یک بار هم بارسا جلوم نیوفتاده از دویژن 10 تا 3!
الان با این بارسا بازی کردن چیزی جز اعصاب خوردی و سردرد نداره تنها راهش اینه کانکشن و پینگت خیلی عالی باشه بتونی دفاع کنی که این آپشن هم نداریم و گرنه اعصاب خوردیه تیمهای op رو بردار اگه میخوای حال کنی منم قدیما همش با تیم خودم بازی میکردم تو مخی زیاد میداد

آلتیمیت یه بار رفتم همون یکی دو مچ اول دفاع من همه قدرتا 50-55 بود تیم حریف حمله لواندوفسکی و اوبامیانگ افتاده بود :|
دروازه بانمم 50 بود قدرتش از 10 تا شوت 11 تاش رو گل میخورد :| بیخیال شدم جذبم نکرد، نمیدونم بعدش جذاب تر میشه یا نه
التیمیت باید همون روز اول که چه عرض کنم، روزهای قبل عرضه بازی کنی تا از بقیه عقب نمونی کسی التیمیت باز باشه باید روز اول بگیره

التیمت کلا پروژه ی پولسازی برای EA هست.
شما با اورال ها و سختی های اورال 50 الی 60 مقابل یه مشت فوق ستار قرار میگیری و مجبورت میکنن از منوهای شیک و قشنگ و خوش دست خرید کنید. با سه عدد کلیک شما میتونید خرید کنید ! بله به همین راحتی.

البته 100 دلار که دیگه باهاش بشه کلی کار کرد، رقمی نیست برای هیچکس در دنیا اما اینجا قضیه متفاوته

شاید مسخره به نظر بیاد ولی به نظرم بهترین زمان التیمیت همین موقعاست چون به معنای واقعی کلمه دارم از بازی لذت میبرم
هر بازیکنیو که بخوام میتونم بگیرم پی 2 وین از بین رفته کاملا حریفای سخت و تاکسیکم خیلی کم میخورن بهم

گفتم یکم کریر پلی بدم رو درجه لجندری، اولین بازی پیش فصل دوستانه تیم حریف بارسا بود من چلسی، بعد اونجا بریثویت شماره 10 شده بود و یه دریبل های فضایی ای میزد که نگو، پنالتی ها و ایستگاهی ها هم بریثویت میزد، یه گل زدم، یه ایستگاهی زد سه کنج گفتم باشه، یه گل دیگه زدم شد 2-1، بریثویت شد مارادونا همرو داشت دریبل میکرد من هرچی دکمه Standing Tackle رو هم میزدم اصل عمل نمیکرد فقط میرفت به کونش میچسبید! بعد اخر مجبور شدم خطا کنم، دوباره بریثویت پشت توپ و سه کنج دروازه زیر طاقی زد، همونجا آلت اف 4 کردم و دیگه کریر نخواهم رفت، خیلی مزخرف و چیت هست تو درجه سختی های بالاتر! یه مدت کریر نزده بودم دلم تنگ شده بود، تو اولین مچ دوباره یادم اومد چرا دیگ سمتش نرفتم خیلی وقته. چرت ترین بازیکن ها نازاریو میشن و دفاع هم یا جا میمونه یا هرچی خودتم پاره کنی نمیتونی یه تکل درست بزنی و توپو بگیری، همینجوری مهاجم حریف چپ و راست میشه و از لای همه رد میشه، مثلا بین 5 تا بازیکن بغیر از اونی که تحت کنترلته بقیه میبینی میان از جلوش رد میشن و توپشو نمیزنن فقط نگاه میکنن!
خیلی مضخرفی EA . فک کنم یکی از دلایل اینجوری گند زدن و چیت زدن برای AI کشوندن پلیر ها به سمت آنلاین باشه چون میدونن که اونجا اینجوری تخیلی نیست و منطقیه!

• Like
Reactions: ardalthebest
گفتم یکم کریر پلی بدم رو درجه لجندری، اولین بازی پیش فصل دوستانه تیم حریف بارسا بود من چلسی، بعد اونجا بریثویت شماره 10 شده بود و یه دریبل های فضایی ای میزد که نگو، پنالتی ها و ایستگاهی ها هم بریثویت میزد، یه گل زدم، یه ایستگاهی زد سه کنج گفتم باشه، یه گل دیگه زدم شد 2-1، بریثویت شد مارادونا همرو داشت دریبل میکرد من هرچی دکمه Standing Tackle رو هم میزدم اصل عمل نمیکرد فقط میرفت به کونش میچسبید! بعد اخر مجبور شدم خطا کنم، دوباره بریثویت پشت توپ و سه کنج دروازه زیر طاقی زد، همونجا آلت اف 4 کردم و دیگه کریر نخواهم رفت، خیلی مزخرف و چیت هست تو درجه سختی های بالاتر! یه مدت کریر نزده بودم دلم تنگ شده بود، تو اولین مچ دوباره یادم اومد چرا دیگ سمتش نرفتم خیلی وقته. چرت ترین بازیکن ها نازاریو میشن و دفاع هم یا جا میمونه یا هرچی خودتم پاره کنی نمیتونی یه تکل درست بزنی و توپو بگیری، همینجوری مهاجم حریف چپ و راست میشه و از لای همه رد میشه، مثلا بین 5 تا بازیکن بغیر از اونی که تحت کنترلته بقیه میبینی میان از جلوش رد میشن و توپشو نمیزنن فقط نگاه میکنن!
خیلی مضخرفی EA . فک کنم یکی از دلایل اینجوری گند زدن و چیت زدن برای AI کشوندن پلیر ها به سمت آنلاین باشه چون میدونن که اونجا اینجوری تخیلی نیست و منطقیه!
تو انلاین هم همین بساطه ... یهو یه تیمی رو میبری که خودت باورت نمیشه بردیش ... از یه تیمی هم میبازی که اصلا توقع نداری ... این سیستم فیفا تازگیا خیلی بد شده. من همیشه از فیفا 95 تا الان فیفا بازی میکردم تا 2017 -2019 خوب بود ولی فیفا 20 و 21 واقعا به نظرم این سیستم چیت و هوش مصنوعیش روو مخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or