FIFA 2009

فیفا 09 عالیه من قبلا تعریفامو کردم تو صفحات قبل فقط یک چیز مسخره وقتی کاپ میگری تو manager نه کاپ رو نشون میده نه شادی رو خیلی اینش مسخرس !

اقا من یه مشکلی دارم ببینین شما هم چنین مشکلی دارین
تو بازی رنگ چمن یهو مات میشه بعد سریع دوباره درست میشه و تا اخر همینجوری هست یعنی هی مات میشه هی درست میشه ( البته زیاد به چشم نمیاد ولی خب یه کمی ازار دهندست )
من فکر میکنم چون درایو کنسولم benq هست اینجوری هست وتکسچرای زمین رو دیر لود میکنه و اشکال از درایو هست ( یه چیزی شبیه مشکل GTA ولی حدود 99% کمتره مشکلش )
برا شما چطوره ؟

اقا من یه مشکلی دارم ببینین شما هم چنین مشکلی دارین
تو بازی رنگ چمن یهو مات میشه بعد سریع دوباره درست میشه و تا اخر همینجوری هست یعنی هی مات میشه هی درست میشه ( البته زیاد به چشم نمیاد ولی خب یه کمی ازار دهندست )
من فکر میکنم چون درایو کنسولم benq هست اینجوری هست وتکسچرای زمین رو دیر لود میکنه و اشکال از درایو هست ( یه چیزی شبیه مشکل GTA ولی حدود 99% کمتره مشکلش )
برا شما چطوره ؟

2 تا احتمال هست :
1-ممکنه طبیعی باشه و شما زیادی حساس شدی چون تغییرات نور خورشید همانند 08 تو این
بازی هم هست (تو بعضی ورزشگاها و فقط روز هنگام)
2-مشکل از کابل vga یا hdmi یا .... هر کابل دیگه ای که تصویر رو منتقل میکنه باشه
یه احتمال کمی هم هست که دیسک خراب باشه ...
ولی ممکن نیست به خاطر benQ بودن باشه :eek:

سلام:
والا در مورد مات شدن رنگ چمن من این مشکل رو اساسی در یورو2008 داشتم که رنگ چمن یهو سیاه میشد اما به سریع خوب میشد .
در مورد شادی گرفتن کاپ و اینا بگم دقیقا منم چندان خوشم نیومد تیمت قهرمان لیگ قهرمانان میشه بجای اینکه کاپ دادن و هیجان که داره رو نشون بده فقط بازیکنها کمی بیشتر از زمان اتمام هر بازی و بعد گل خوشحالی میکنن همین.
بلاخره کی پنجشنبه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مردیم از بس انتظار کشیدیم پس نسخه جی کی میادش؟؟؟؟؟؟؟؟:(

2 تا احتمال هست :
1-ممکنه طبیعی باشه و شما زیادی حساس شدی چون تغییرات نور خورشید همانند 08 تو این
بازی هم هست (تو بعضی ورزشگاها و فقط روز هنگام)
2-مشکل از کابل vga یا hdmi یا .... هر کابل دیگه ای که تصویر رو منتقل میکنه باشه
یه احتمال کمی هم هست که دیسک خراب باشه ...
ولی ممکن نیست به خاطر benQ بودن باشه :eek:
من با A650 سام سونگ بازی میکنم با hdmi مدل 1.3
شاید اشکال از hdmi باشه میرم برا دایئم رو میگیرم ببینم چی میشه ؟( اخه فقط تو این بازی مات شدگی هست و تو هیچ بازیی وجود نداشته برا من )
ولی صددرصد از نور افتاب نیست چون مات شدگی هست و تو غروب و شب هم اتفاق میافته( البته خیلی ناچیز هست تغییر چمن
از یکی شنیدم این مشکل برا اونایی که درایو بنکیو دارن پیش میاد !!!
درایو شما چیه دسپرادو جان ؟ ایا این مشکل رو داری ؟

اقا برا uc هم 14 اکتبر یعنی پس فردا منتشر میشه
این لینک که هر بازی خواستی ببینی کی ریلیز میشه
http://xbox360.ign.com/index/release.html?constraint.eq.game.locale=us
علی جان شما رو قسمت j کلیک کن تو همین لینک برات نوشته
فکرکنم همین چهار شنبه یا پنج شنبه رلیز میشه

آخرین ویرایش:
فکر کنم که بازی نسخه جی اون رو بشه پنجشنبه در فروشگاها پیدا کرد .
راستی باز هم مث اینکه عکس رونالدینهو رو گذاشتن تو صحنه ابتدایی من نمیدونم از این تهفه چی دیدن.
یکی بگه قدرت رونالدینهو چنده و از کریس رونالدو رو هم بگن.
ممنون

فیفا 09 عالیه من قبلا تعریفامو کردم تو صفحات قبل فقط یک چیز مسخره وقتی کاپ میگری تو manager نه کاپ رو نشون میده نه شادی رو خیلی اینش مسخرس !

:((:((:((:mad::mad:

ای خدا من نمیدونم چرا وقتی خوشحالی هایی به اون باحالی تو یورو گذاشتن(که نشون میده براشون کاری ندارد) تو فیفا نمی گذارند, خداییش ضد حال که با اون همه امکانات و گیم پلی خفا این یک قلم رو کم کاری کردند :(

:confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or