اقا من یه مشکلی دارم ببینین شما هم چنین مشکلی دارین
تو بازی رنگ چمن یهو مات میشه بعد سریع دوباره درست میشه و تا اخر همینجوری هست یعنی هی مات میشه هی درست میشه ( البته زیاد به چشم نمیاد ولی خب یه کمی ازار دهندست )
من فکر میکنم چون درایو کنسولم benq هست اینجوری هست وتکسچرای زمین رو دیر لود میکنه و اشکال از درایو هست ( یه چیزی شبیه مشکل GTA ولی حدود 99% کمتره مشکلش )
برا شما چطوره ؟

این نقص تو 08 هم بود ولی آنچنان تاثیری در گیم پلی بازی نداره ..فیفا 09 عالیه من قبلا تعریفامو کردم تو صفحات قبل فقط یک چیز مسخره وقتی کاپ میگری تو manager نه کاپ رو نشون میده نه شادی رو خیلی اینش مسخرس !

من با A650 سام سونگ بازی میکنم با hdmi مدل 1.32 تا احتمال هست :
1-ممکنه طبیعی باشه و شما زیادی حساس شدی چون تغییرات نور خورشید همانند 08 تو این
بازی هم هست (تو بعضی ورزشگاها و فقط روز هنگام)
2-مشکل از کابل vga یا hdmi یا .... هر کابل دیگه ای که تصویر رو منتقل میکنه باشه
یه احتمال کمی هم هست که دیسک خراب باشه ...
ولی ممکن نیست به خاطر benQ بودن باشه![]()
کسی نمیدونه uc کی میاد همه حرف از j میزنن مگه با هم میان؟سلام میشه یکی بگه که uc کی میاد
لطفا اگه کسی دمو رو بازی کرده بگه چه فرقی با اون داره؟
چرا امیر جان تو پک LIMITED EDition نسخه J هم یه دونه پفک نمکی مینو میذارن برات:biggrin1:ای بابا نمی شه به عنوان جایزه یک روز زودتر ریلیز کنند؟![]()
من که دیگه سرشدم پنجشنبه هم بیاد شنبه میگیرم ضربه روحی خوردم:biggrin1:ای بابا نمی شه به عنوان جایزه یک روز زودتر ریلیز کنند؟![]()
فیفا 09 عالیه من قبلا تعریفامو کردم تو صفحات قبل فقط یک چیز مسخره وقتی کاپ میگری تو manager نه کاپ رو نشون میده نه شادی رو خیلی اینش مسخرس !