FIFA 2009

این باگ دیگه آخرشه..!!! :eek:

اگر تو اکثر بازی ها اتفاق بیوفته باید یک دست مرتب برای سازنده های FIFA زد..

:laughing:

گویا تو اکثر بازی ها اتفاق نمی افتد :-"

ولی اگر میخواهید دست بزنید حتما این کار را بکنید چون این پیشرفت و تلاش که نتیجه ای فوق العاده داشت شدیدا نیاز به تحسین دارد;)

:praying:(دعای اخر هفته :خدایا تعصب بیش از حد را از ما دور گردان و قدرت تفکر و واقعیت پذیری را به ما اعطا فرما)

سلام:
راستیتش نتوستم برای این دوست عزیز که خییلی دوست دارن دست بزنن این حقیقت رو نگم.
دوست عزیز من از شما سوالی دارم اگر که شما فیفا09 (نسخه نکست چون اینجا تاپیک نسخه نکست هستش.)رو بازی کردین ویا کلا نسخه نکست فیفا رو مثل فیفا08-یورو2008-فیفا09 رو اگر که بازی کرده باشید صد در صد به این نتیجه میرسید که اگر ساکر این نسل خود را تغییر ندهد تا صد سال دیگر با این نسل فیفا قابل مقایسه نیستش.
من یک فن ساکر بودم عاشق ساکر و از فیفا متنفر اما وقتی که من فیفا08 رو بازی کردم اصلا نظرم و تفکراتم عوض شد تازه فهمیدم بازی یعنی چی.
منم به شما توصیه میکنم اول بازی کنید و بعدش نظر بدهید در کل انسان باید در مورد مسئله مورد نقد خود اطلاعات کامل داشته باشه.
ولی خوب منظور شما این مطلب شاید نباشه اما پست چندان مفیدی نیست میتوانستید که دلیل یه دست زدن خود را هم ذکر کنید بهتر میشد.

يه تذكر:اون موقعي كه به ايكس باكس مي گفتيم نكست جن گذشته حالا بايد به شون بگيم:current gen(درست نوشتم؟)
ازنظر دستور زبان انگلیسی درسته حرف شما ولی اینم باید بدونیم خیلی از اصطلاحاتی که مردم بکار میبرن درست نیست اینم یکی ازاونا

مدیران عزیز اگه میشه تاپیک رو ببرن تو قسمت مهم چون تاپیک واقعا مهمه و FIFa 09 هم فعلا مهمترین بازی هست که تو این چند هفته منتشر شده

بدون شک فیفا اینبار دهان فن ترین طرفداران پرو را هم میبندد.البته اونهایی که بازی کردند و بدون تعصب نظر میدن قطعا تشخیص میدن که فیفا واقعا گل کاشته.دست تمامیه اونهایی که در ساخت این بازی زحمت کشیدن درد نکنه.
امیدوارم پرو هم یه مقدار بیشتر وقت و انرژی پول صرف کنه تا بیش از این طرفدارهای خودشو نپرونه چون با این رویه ای که در پیش گرفته تا چند وقت دیگه چیزی به نام فن پرو وجود نخواهد داشت;)
یا حق

سلام:
والا من نمیدونم تو فیفا09 سپاهان هست یا نه ولی مطمئنم ایران نیستش .
وقتی تیم ملی ایران نیستش چطوری میخوان که سپاهان رو بدن توش شاید بخاطر جام باشگاهای جهان ساخته باشن که باید گفت خوش بحال دوستان اصفهانی.

دوستانی که بازی رو خریدین ! لطفا بگید که سرعت گیم پلی بازی زیاد شده یا نه ؟ برای بحث و این جور چیزا نیومدما ! فقط از نظر من سرعت گیم پلی نسخه قبلی خوب نبود . می خوام بدونم اگه توی این شماره تغییر کرده و خوب شده . برم بخرم بازی رو ! ممنون

دوستانی که بازی رو خریدین ! لطفا بگید که سرعت گیم پلی بازی زیاد شده یا نه ؟ برای بحث و این جور چیزا نیومدما ! فقط از نظر من سرعت گیم پلی نسخه قبلی خوب نبود . می خوام بدونم اگه توی این شماره تغییر کرده و خوب شده . برم بخرم بازی رو ! ممنون
بله سرعت گیم پلی خیلی خوب شده . خودمون هم میتونیم تو بازی سزعت گیم پلی رو کم و زیاد کنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or