FIFA 2009

ایول دمت گرم اینو یادم نبود اقا اگه شما دوبار پیاپی تونستین قهرمان شین میگم اخر تیمین ولی خوب چکار کنم که ما 5 بار پیاپی قهرمان شدیم.
راستی میگم 2 بار پیاپی قهرمان لالیگاه هم یه تیم به اسم رئال شده .
بنفیکا هم قهرمان شده افرینش ولی بایرن چی فک نکنم 3 بار قهرمان شده باشه چه برسه به 9 بار خوب اشکال نداره تیمی نیستن خوب.
خدای بازی اخر تکنیک نماد و اسطوره و هر چی بگی حتما اون لوکا تونی هستش نه؟
ولش کن جدی نگیر فقط بابت یاد اوری اینکه رئال 5 بار پیاپی قهرمان شده ازت تشکر میکنم.
بله عشق است فیفا09 که رئال رو خوب درست کردن مخصوصا نیستلروی رو من یه چیزی که واقعا برام تعجب بر انگیز بود استیل نیستلروی بود که تو فیفا08 واقعا خوب درست کرده بودن حالا 09 رو نمیدونم.

خواهش میکنم ..............................چقدر اطلاعات درست :wacko:

به نظر میرسه که اصلا نمیدونستید که رئال 5 بار جام رو پشت سر هم برده :laughing: پس واقعا از اون طرفدارای درست حسابی هستی ....................:)

در سالهایی که تنها 4 تیم تو این جام بودن شما قهرمان شدید .......................

واقعا باید به رئال افتخار کنی چون شبیه بنفیکا لیسبون پرتغال کار کرده..........:eek:

من تا حالا همچین هوادار متعصب و پر اطلاعاتی ندیده بودم :eek: واقعا تیمی به مانند رئال به چنین هوادارانی که تو سانتیاگو برنابئو زندگی میکنن واقعا احتیاج داره ........................

در مورد بایرن هم مثل اینکه خیلی اطلاعات دارید پس چطوره برید و به الیانز هم یه سری بزنید
زیاد از محل سکونتتون دور نیست ..............................................................................................................................
..............................................................................................................................

ولی فکر کنم نرید بهتره چون میترسم دوباره ثانیه 10 واستون یاد اوری شه ................:lol:

لطفا در مورد بایرن و یووه پست الکی ندید چون صفحات فروم سنگین میشه ..........در ضمن این فروم در باره بازی هست نه کلکل کردن بین تیم ها ............................اگه دوباره تکرار شه مجبورم به اریا (DAYNASOR ) گزارش بدم !!!!!!!!!!!!!!!!!

ممنون از همکاریتون ......................

شایدم دوست دارید ...................................................:banned:شید !!!!!!!!!!!!!!!!

انتخاب با شماست ....................................................................

با سلام:
خدمت دوستان عزیز و هوادارن پر افتخار ترین باشگاه دنیا دارای nبار قهرمانی در جهان و لیگ قهرمانان و لیگ المان عرض کنم که اگر میخواهید که ادامه بحث رو داشته باشیم اینجا جاش نیست این ای دی من هست بیایین تا با هم یک صحبتکی داشته باشیم.ahmmazloom2010@yahoo
و اگر کسی بن باید بشه شما هستین دوست عزیز نه من چون شما اولین اتش افروزنده این اغتشاش بودین.تمام.
خوب شنیدم که یکی از دوستن گفته بودن که حرکات زیبا تو بازی هستش و زیاد هم شده ایول باید گفت به فیفا خدایشش بهترین رو درست کرده من که عشق ساکر بودم و از فیفا منتفر بودم اما وقتی که فیفا08 تو ایکس باکس رو بازی کردم تازه متوجه شدم بازی یعنی چی بلاخره خودم رو از بازیهای سرد و بی روح ساکر جدا کردم.
دقیقا مث منم داییم بود عشق ساکر یعنی اون فک کنم اولین نسخه الون رو هم بازی کرده بود تو پلی استیشن اما وقتی که این فیفا رو بازی کرد دیگه سراغ ساکر نرفت .
من که دیگه نمیتونم تحمل کنم خدا کنه شنبه تو فروشگاها باشه.

با سلام:
خدمت دوستان عزیز و هوادارن پر افتخار ترین باشگاه دنیا دارای nبار قهرمانی در جهان و لیگ قهرمانان و لیگ المان عرض کنم که اگر میخواهید که ادامه بحث رو داشته باشیم اینجا جاش نیست این ای دی من هست بیایین تا با هم یک صحبتکی داشته باشیم.ahmmazloom2010@yahoo
و اگر کسی بن باید بشه شما هستین دوست عزیز نه من چون شما اولین اتش افروزنده این اغتشاش بودین.تمام.
خوب شنیدم که یکی از دوستن گفته بودن که حرکات زیبا تو بازی هستش و زیاد هم شده ایول باید گفت به فیفا خدایشش بهترین رو درست کرده من که عشق ساکر بودم و از فیفا منتفر بودم اما وقتی که فیفا08 تو ایکس باکس رو بازی کردم تازه متوجه شدم بازی یعنی چی بلاخره خودم رو از بازیهای سرد و بی روح ساکر جدا کردم.
دقیقا مث منم داییم بود عشق ساکر یعنی اون فک کنم اولین نسخه الون رو هم بازی کرده بود تو پلی استیشن اما وقتی که این فیفا رو بازی کرد دیگه سراغ ساکر نرفت .
من که دیگه نمیتونم تحمل کنم خدا کنه شنبه تو فروشگاها باشه.

خیلی مثل خودت هستند مطمئن باش;) (در مورد تغییر از پرو به فیفا)
من و خیلی از دوستان نزدیکم هم همین اتفاق برامون افتاد

راستی اینی که میگید قراره شنبه بیاد ریجن j است ؟؟؟؟؟؟؟:confused:

در ضمن فیفا 09 تا حالا از 6 تا منبع نمره گرفته که میانگینش 9 بوده;):idea::blink:

زنده باد فیفا09 اینو من میگم کسی که از الون99 تا دموی ساکر2009 رو بازی کرده ولی هیچ بازی تا حالا به اندازه فیفا08 برام جالب نبود کلا من عاشق فیفا08 هستم و اینکه بینم فیفا09 چطوره با یه بازی میشه فهمید.
در مورد شنبه هم بگم اره ریجن جی رو گفت فروشنده که براشون میاد و امیر جان هم گفتن که 15 اکتبر رسما ریلیز میشه در صورت خبر اینکه ریلیز شده یا نه در اسرع وقت بهت خبر میدم عزیز.

خرس جان تو جنگل هم پخش مستقیم دارین یا اینکه با رادیو بازی ها رو پیگیری میکنی ؟:confused:
احمد جان من با اون حرکاتی که گفتی حتی گل هم زدم با پاس از کناری که با شوچنکو به رونالدینهو دادم با پشت پا گل زد ولی نمیدونم چرا اچیو نداد:confused:
بچه ها اگه میخواین درباره ی تیماتون حرف بزنین لطفا برین تو تاپیک فوتبال ( افتخارات تیماتون چه ربطی به تاپیک FIFA 09 داره ؟)

خرس جان تو جنگل هم پخش مستقیم دارین یا اینکه با رادیو بازی ها رو پیگیری میکنی ؟:confused:
احمد جان من با اون حرکاتی که گفتی حتی گل هم زدم با پاس از کناری که با شوچنکو به رونالدینهو دادم با پشت پا گل زد ولی نمیدونم چرا اچیو نداد:confused:
بچه ها اگه میخواین درباره ی تیماتون حرف بزنین لطفا برین تو تاپیک فوتبال ( افتخارات تیماتون چه ربطی به تاپیک FIFA 09 داره ؟)

اون جا سیستم ماهواره ای داره چی فکر کردی!!!!!!!!!!!!!!

انواع اقسام کارت های ماهواره هم برای دیدن بازی ها هست من که خودم از sky sport هر بازی رو بخوام میبینم و اونجا اصلا کسی نمیدونه رادیو چی هست .........!!!!!!!

خوب ممنونم که هم چین سیستمی رو به من معرفی کردی ولی من بهش نیازی ندارم. من دوست ندارم که خدا خدا کنم که ببینم ایران کدوم بازی رو از چه شبکه ای میدزده که منتظر باشم ببینم میدزده یا نه ............................که اگه ندزده از این سیستمی که شما میگید بازی رو دنبال کنم این سیستم پیشرفته واسه خودتون فکر کنم بهتر باشه ;)

امروز بازی بدستم رسید عجب بازیه.کمک داورها از این بهتره نمی تونستن بشن.توبازی قدرت بدنی حرف اول را می زنه,وقتی دارین بازی می کنین انگار لیگ قهرمانان داره پخش می کنه.

این بازی بخش تمریناتی نداره؟

سلام :
پس تو این سری هم بخش تمرین نداره تو فیفا08 هم که نداشت .
راستی یه سوالی دارم میگم تو سری جدید میشه replay ها رو save کرد ؟(اخ که چقدر گلهای زیبا و حرکات ناب تو فیفا08 داشتم و نتوستم سیو کنم)

سلام به همه دوستان عزیز
خب اول از همه قبل از تحلیلم در مورد بازی باید یه معذرت خواهی کنم که این پست در قسمت ps3 مینوشتم فکر کنم درستر باشه اخه از اونجایی که من خیلی فوتبال دوست دارم و لذت میبرم ازش وریجن دستگام j باید حدود 20 روزیم صبر کنم و از اونجایی که با 360 اونم مدل ابتدایش لانچ خطرناک که بخوای ساعتها باهاش بازی کنی اونم فوتبال. وقتی دمو بازی fifa09 باسه 360 گرفتم دیدم واقعا ارزش داره که ادم بخواد اورجینالشم بگیره باسه همین من تصمیم گرفتم باسهps3 این بازی بگیرم اما خواستم تحلیلم اینجا بگم که بیننده هاش بیشتر شاید بتونم کمکی کرده باشم
بازی امروز دستم رسید واقعا پیشرفت چشمگیری داشت نسبت به نسخه قبلی حتی گرافیکش اگر بچه ها به صورتهای بازیکنان دقت کنن و زمین ورزشگاه هارو دقت کنن متوجه میشن که پیشرفتهایه گرافیکی زیادی دازه
اما اولین چیزی که ادم تفاوتش توی این سری فیفا حس میکنه سرعت بازی که به تور محسوسی زیاد شده ایرادی که به فیفا میگرفتن کندی بازی و دریبلهای فراوانی که تو این بازی بود اما عملا بخاطر کندی بازی نمیشد ازشو استفاده کرد اما الان هم میشه از دریبلها کاملا استفاده کرد و حریف رو در رو رو کاملا جا گداشت هم سرعت بازی خیلی خوب شده
قدرت بدنی تو این بازی حرف اول میزنه و کاملا محسوس دیگه دفاع به راحتی نمیتونه توپ از یک بازیکن محاجم تنومند بگیره
پاس کاریه ها بسیار خوب شده نمیدونم دقت کردین که بازیکنها تو مناطق حرکت میکنند؟یعنی ثابت یه جا وانمیستن تا شما به اونا پاس بدین کاملا در مناطق دفاعی حریف نفوذ میکنن که شما با یه پاس طلایی میتونید موقعیت باسه خودتون درست کنید البته هنوزم میتونستن بهتر روش کار کنن که نوید فوتبالهای بهتر و واقعگرایانه ای را دراینده میدهند
شوتها واقعا روشون کار شده شوتهای زیبا زده میشه که اگر صحنه اهسته بازی ببینید و نگاه به پای بازیکنی که ضربه را زده خوب دقت کنید به شاهکار شوت زنی در این بازی پی میبرید که چقدر روش کار شده
دروازبان در این سری دیگه عروسک نیست کاملا در بازی تاثیر گذار است و حرکاتش به طرز وحشتناکی زیبا شده که این مورد هم در بازیهای فوتبال قبلی دیده نشده بود
داورها خوبند و خوشحالم که به بازی اضافه شدن
درمورد شرایط اب هوایی برفیش ندیدم اما زمین بارونی یه ایراد داشت قطرات بارون وقتی بازی میکنی دیده نمیشن اما صحنه اهسته که میشه یا از نزدیک بازیکن نشون میده قطرات دیده میشن اما تاثیرش در روی زمین زیباست وقتی که باران مدام میبارد بعد از چند لحظه حس میشه توپ کند شده وروی زمین به سختی حرکت میکنه حتی وقتی بازیکنا حرکت میکنن یا شوت میزنن ابیکه در زمین جمع شده پخش میشه که زیباست البته میشد خیلی بهتر بشه مثلا لباس بازیکنا کاملا خیس بشه یا بارونش بهتر دیده بشه و.............
صدا گزاری خوب کار شده رو به معمولی اگه بخوایم تقصیمبندی کینم بهترین قسمت افکت تماشگران است بعد صدای ضربه زدن به توپ البته این قسمت معمولیه وقتیم صدای تماشگر زیاد میشه صدا ضربه به توپ شنیده نمیشه اما ضعیفترین قسمتش گزارشگر بازی که همون قبلیه فکر کنم اما نمیدونم دقت کردین که وقتی دوتیم سر شناس بر میدارین یا تویه ورزشگاه بزرگ بازی میکنید گزارشگر وسط بازی یه خاطره ازشون میگه مثلا بازی منچستر بایرن سال 99 البته این قسمت یادم هست که تویه fifa08,فکر کنمfifa07 هم بود نمیدونم ایا این اشکالهم هنوز توی این fifa هست یا نه البته وقتی حرکات زیبای دروازبان دیدم خوشحال شدم این مشکلم حل شده بود که متاسفانه تا الان که ندیدم رفع شده باشه این مشکلشم این بود اصلا گزارشگر بازی اسمی از دروازبان نمیبره ؟ انگار اصلا حسابش نمیکنن
انیمیشنای بهتری تویه بازی استفاده شده تور دروازه خیلی خوب شده دیگه دیوار اهنی نیست تور نه شل نه صفت خیلی خوب شده اینم باز میشد بهتر از این باشه اما اشکال کوچکش شماره پشت بازیکناست که یه جوریه. میشد خیلی خیلی بهتر بشه در حد نام fifa09 یه چیز جالب دیگه دویدن بازیکناست که خیلی شبیه سریpes هست البته با یه تفاوت تو این بازی بازیکن سر بالا حرکت میکنه
اما این قسمت با دوستداران بایرن مونیخ مخصوصا سالار طرفذار این تیم پدرام ماکای با اون امضای زیباش
اقا شاید باورتون نشه از وقتیکه باشگاه ها به بازی فوتبال اضافه شدن من فقط یک تیم برداشتم اونم بایرن مونیخ بود بس و به سختی بازی میکردم و جالبیش هم این بود به راحتی من کسی نمیتونست ببره و بیشتر وقتا من پیروز بازی بودم الان کاملا با این تیم تبهر خواصی دارم تو بازی کاملا میشناسم بایرن البته خیلی سلیقه ای عمل میکنم داش پدرام ترکیب اصلی بازیکن ها لیستش اینه
رنسینگ
لام-دیمیکلیس-لوسیو-اودو
ریبری-زیربرتو-ونبومل-اشتایگر
پودولسکی-تونی
خب از اونجایکه من فقط با بایرن بازی کردم میکنم میتونم بگم کدوم بایرن در این سه فیفا قویتره با اطمینان خاطر میگم این بایرن خیلی قوتر از بقیس توی بایرن fifa08 بهترین بازیکنش لوکا تونی بود که خیلی قوی بود اما ریبری زیاد خوب کار نشده بود که خیلی بی انصافی بود همچنین بقیه بازیکنا اما تو این بازی بازیکنها به یه نسبت رو به بالا هستن که بهترین ها ریبری پودولسکی کلوزه اشتایگر دیمیکلیس وتونی و..... خلاصه قدرتا خوب پخش شده دیگه اینجوری نیست یه بازیکنت همه کاره باشه تو این تیم
خب ترکیبی که من باهاش بازی میکنم
بات
ساینول-دمیکلیس-لوسیو-لام
ریبری-زیروبرتو-تیم بروسکی-اشتایگر
کلوزه-تونی
خب کلام اخر
این سری فیفا بازی داده بیرون که حتی میتونه فنهای بازیpes راضی کنه و وادار به تحسین کردنfifa09 بکنه
به بخشید سرتون درد اوردم
باتشکر

آخرین ویرایش:
سلام :
پس تو این سری هم بخش تمرین نداره تو فیفا08 هم که نداشت .
راستی یه سوالی دارم میگم تو سری جدید میشه replay ها رو save کرد ؟(اخ که چقدر گلهای زیبا و حرکات ناب تو فیفا08 داشتم و نتوستم سیو کنم)
نه نمیشه . ولی اگه به اینترنت وصل باشی میتونی گل ها رو آپلود کنی و تو اینترنت ببینی...

اقا یه باگ جالب :eek:
الان داشتم با اینتر تو منیجر مد بازی میکردم ابراهیمویچ از بازی اخراج شد ولی بعد اینکه کارت قرمز رو گرفت دوباره تو زمین بود داشت بازی میکرد ( شاخ دراوردم عین بز:laughing:) دقیقا 2 تا کارت زرد گرفت بعد داور کارت قرمز داد
خداییش تا حالا همچین چیزی ندیده بودم
بعد بازی هم تو امار نوشته بود ابرا اخراج شده - برا بازی بعد هم نمیشد ازش استفاده کرد
خیلی باحال بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or