FIFA 2009

خوب برو بچی که قبل از 15 اکتبر بخرن ریجن جی رو نمیتونن لایو بزنن و باید بزارن16 اکتبر برن لایو بزنن( البته فکر کنم اینجوری باشه )
بهترین بازیکن هم به نظر من ابراهیمویچه ( حالا چون من همش اینتر رو میگیرم شاید نظرم اینه)
منم مثل کیوان فقط اینتر ( البته با بارسا ):love:

خوب برو بچی که قبل از 15 اکتبر بخرن ریجن جی رو نمیتونن لایو بزنن و باید بزارن16 اکتبر برن لایو بزنن( البته فکر کنم اینجوری باشه )
خیر.هر روز و ساعتی که بازی به دست شما برسه حق استفاده از لایو را دارید.
حالا فردا پس فردا می یاد؟

دوستان نمیدونن ریجن j کی میاد من که دلم برا 09 لک زده دموشو بازی کردم کفم بردی الان بصورت خفن منتظرش هستم اگه میشه بگید کی میاد برای ریجن j ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من بازی رو خریدم و بازی کردم!
می تونم بگم فوق العاده شده این شماره!!!
خدا وکیلی شده پرو این قدر نرم شده بازی کردن!حد و اندازه نداره!
به کوب 2 ساعت بازیش کردم خسته نشده بودم!!!
عالیهههههه.
فقط شوتش و باید کم پر کرد زیاد بشه می زنه زیرش!!
و گرنه همه چیش فوق العادست!
من که بهش میدم امیتاز بالا میدم!!!
خدایی ته بازی شده!

بچه هایی که لایو دارند به این اطلاعیه توجه کنند:

لیگ حرفه ای فیفا09 توسط خودم 15 دقیقه پیش ساخته شد و در همین ابتدا 3 عضو گرفت.تا تیم ها تمام نشده بچه ها می تونند ثبت نام کنند. فعلا تیم منچستر هم پرید.

اطلاعات بیشتر و کامل در تاپیک مرکزی لیگ: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=18313

آخرین ویرایش:
سلام:
حیف که هنوز اینترنت پر سرعتم معلوم نیست که راهش بندازن وگرنه سریع دست به کار میشدم.
اما خوب اگر که نشد هیچی اما اگه تونستین رئال عزیز رو واس من کنار بذارید :(.
راستی 15 اکتبر که خییلی نزدیکه پس به زودی خدا رو شکر و ایشالا دست به فیفا میشیم.
میگم این ابراهیموویچ خییلی خون سرده اما خدایشش برباتوف زده رو دست ابرام در خونسردی .

سلام:
حیف که هنوز اینترنت پر سرعتم معلوم نیست که راهش بندازن وگرنه سریع دست به کار میشدم.
راستی 15 اکتبر که خییلی نزدیکه پس به زودی خدا رو شکر و ایشالا دست به فیفا میشیم.
میگم این ابراهیموویچ خییلی خون سرده اما خدایشش برباتوف زده رو دست ابرام در خونسردی .
سرعت 128 کافیه.در ضمن از ثبت تیم غیر معلوم معذوریم.چون استقبال عالی بوده است.فعلا نزدیک 10 نفر ثبت نام کردند!

سلام:
ثانیه 10 =سریع ترین گل لیگ قهرمانان=10=روی ماکای = بایرن مونیخ = روبرتو کارلوس=گرم کردن گردن ایگین =رئال مادرید :)

آخرین ویرایش:
سلام بر جنام محترم خرس:
بله بله اینو قبول دارم عزیز من ادم هستم و ادم هم باید منطقی باشد .
9بار قهرمانی=رئال مادرید-برترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا= مهاجم رئال مادرید-دومین گلزن برتر تاریخ لیگ قهرمانان اروپا = مهاجم رئال مادرید - پر افتخارترین باشگاه اروپا و جهان و کل کاینات=رئال مادرید-برترین تیم باشگاهی قرن=رئال مادرید.....
خوب همین بسه دیگه خسته میشی بقیشو بخونی .
و اینکه اصلا و ابدا قصد جسار و بی احترامی رو نداشتم و ندارم فقط محض اطلاع بود و اینکه خلایق هر چه لایق و اینکه خواهش به کلاه مبارک خود بچسبید و از این تیم ضعیف که من اطلاعاتش رو دادم تعریف و تمجید نکنید.
(احمد09 یک هوادار متعصب رئال مادرید)
برای اینکه این پست بنده یک عکس العمل به حساب نیاد یک نکته ای رو اشاره کنم و اون اینه که اگر شما در فیفا08 دقت کرده باشید گاهی اتفاقاتی در بازی می افتاد که کف میکردیم مثلا شما صد بار عملی را انجام دادین عادی بود و هیچ اتفاقی نیفتاد اما یک باره میبینی مثلا همیشه پاس عادی میداد اما اینبار با پشت پا ویا پاسهای تکنیکی و زیبا میده.
من برام در کل این یکسالی که فیفا08 بازی کردم شاید زیاد این اتفاقات نیفتاد اما خوب اونقدر هیجان انگیز بودش که کف میکردیم ناگهان پاس با پشت پا و یا حرکتی عجیب و یا پاس رابونا که واقعا عالی بودش.
حالا دوستان عزیز تو فیفا09 هم ظرف این مدت کوتاه کسی از این صحنهای جالب دیده؟

سلام بر جنام محترم خرس:
بله بله اینو قبول دارم عزیز من ادم هستم و ادم هم باید منطقی باشد .
9بار قهرمانی=رئال مادرید-برترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا= مهاجم رئال مادرید-دومین گلزن برتر تاریخ لیگ قهرمانان اروپا = مهاجم رئال مادرید - پر افتخارترین باشگاه اروپا و جهان و کل کاینات=رئال مادرید-برترین تیم باشگاهی قرن=رئال مادرید.....
خوب همین بسه دیگه خسته میشی بقیشو بخونی .
و اینکه اصلا و ابدا قصد جسار و بی احترامی رو نداشتم و ندارم فقط محض اطلاع بود و اینکه خلایق هر چه لایق و اینکه خواهش به کلاه مبارک خود بچسبید و از این تیم ضعیف که من اطلاعاتش رو دادم تعریف و تمجید نکنید.
(احمد09 یک هوادار متعصب رئال مادرید)
برای اینکه این پست بنده یک عکس العمل به حساب نیاد یک نکته ای رو اشاره کنم و اون اینه که اگر شما در فیفا08 دقت کرده باشید گاهی اتفاقاتی در بازی می افتاد که کف میکردیم مثلا شما صد بار عملی را انجام دادین عادی بود و هیچ اتفاقی نیفتاد اما یک باره میبینی مثلا همیشه پاس عادی میداد اما اینبار با پشت پا ویا پاسهای تکنیکی و زیبا میده.
من برام در کل این یکسالی که فیفا08 بازی کردم شاید زیاد این اتفاقات نیفتاد اما خوب اونقدر هیجان انگیز بودش که کف میکردیم ناگهان پاس با پشت پا و یا حرکتی عجیب و یا پاس رابونا که واقعا عالی بودش.
حالا دوستان عزیز تو فیفا09 هم ظرف این مدت کوتاه کسی از این صحنهای جالب دیده؟
با عرض سلام خدمت شما :
اینارو که گفتی درسته ولی ..................

1vgk8.jpg

حالا یه بررسی با هم میکنیم که این تیم در چه سالهایی قهرمان شده !!!!!!!!

فکر کنم اگه دقت کنید تیم هایی مثل اینتر و بنفیکا هم توی اون سالها تنها قهرمانیاشون رو گرفتن

در روزگاری که 4 تا بازی برای این جام ( که اون موقع اسمش Champions league نبوده ;))

انجام میشده قهرمان شده ....واقعا کار مشکلی بوده ....................! که هم سطح تیمی مثل بنفیکا هستین!!!!!

در مورد بازیکنانتون هم باید بگم اون کسی که شما میگی رائول هست که مثل اینزاگی میمونه یکی دیگه زحمت شو میکشه اون گلشو میزنه !!!!!

خوب منم منظورم این بود که شما در همجا رکورد دارین خوب زودترین گل رو خوردن هم به هر حال برا یک تیم رکورد حساب میشه دیگه .....

منم متوجه شدم ادم منطقی هستی ...........................پس فکر کنم قبول داری که ....

زیدان رو که از یوونتوس خریدین برای چندین سال به قدرت رسیدین و منم اون زمان رو قبول دارم که بسیار قوی بودید ولی با وجود زیدان هم نتونستین در اوج قدرت برابر تیم سابقش دوام بیارین ..........

در ضمن ما که بخیل نیستیم .........

با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز و تیم مورد علاقتون در بازی مورد علاقتون FIFA09

آخرین ویرایش:
ایول دمت گرم اینو یادم نبود اقا اگه شما دوبار پیاپی تونستین قهرمان شین میگم اخر تیمین ولی خوب چکار کنم که ما 5 بار پیاپی قهرمان شدیم.
راستی میگم 2 بار پیاپی قهرمان لالیگاه هم یه تیم به اسم رئال شده .
بنفیکا هم قهرمان شده افرینش ولی بایرن چی فک نکنم 3 بار قهرمان شده باشه چه برسه به 9 بار خوب اشکال نداره تیمی نیستن خوب.
خدای بازی اخر تکنیک نماد و اسطوره و هر چی بگی حتما اون لوکا تونی هستش نه؟
ولش کن جدی نگیر فقط بابت یاد اوری اینکه رئال 5 بار پیاپی قهرمان شده ازت تشکر میکنم.
بله عشق است فیفا09 که رئال رو خوب درست کردن مخصوصا نیستلروی رو من یه چیزی که واقعا برام تعجب بر انگیز بود استیل نیستلروی بود که تو فیفا08 واقعا خوب درست کرده بودن حالا 09 رو نمیدونم.

ahmad09 جان با توجه به سوالت در موردحرکات جالب باید بگم که خیالت راحت باشه من که دموش را بازی کردم از این حرکات خفا خیلی دیدم مخصوصا از کاکا و رونالدینهو و جو کول;)

ای بابا....شما مثل این که دوباره هوای ثانیه 10 رو کردی ها....بس کن دیگه برادر....

شما می خوای 9 بار که هیچی 90 بار هم جام رو برده باش...این بردن ها ارزونی خودت باد...بدون تیمی هم مثل یوونتوس هست که 9 بار به فینال رفته ولی با بدشانسی تمام 2 بار جام رو برده و 7 بار نایب قهرمان شده...برای من همون 2 بار بردن ولی با غرور و عزت بردن کافی هست....ولی اینم بدون به محض این که بیای تو ورزشگاه ما دروازه ی خودت رو باز شده خواهی دید...اینو یادت نره هیچ وقت...;)

من نمی دونم چند سال هست که طرفدار رئال هستی...ولی بدون اینجا جای کر کری خوندن و کل کل نیست....مدیر ها هم بارها تذکر دادند...ولی شما مثل این که نمی خوای به سلایق دوستان احترام بذاری...khers که چیزی نگفته...برداشت خودش رو به عنوان یک کاربر در مورد اون صحنه ی به یاد ماندنی ثانیه 10 و چهره ی دیدنی تر دون:laughing: کاپلو بعد از اون اعلام کرده...همین و بس..دیگه کر کری خوندن نداره که....

اگه به کل کل هست برا هواداران بایرن مونیخ هم فقط 2 چیز مهم و ارزشمند هست:

1-گل ثانیه 10 = روی رودولفوس آنتون ماکای

2-
5yrn2q.gif

پ.ن: این بازی اخیر هم به این لیست خودت اضافه کن دوست عزیز

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or