خیر.هر روز و ساعتی که بازی به دست شما برسه حق استفاده از لایو را دارید.خوب برو بچی که قبل از 15 اکتبر بخرن ریجن جی رو نمیتونن لایو بزنن و باید بزارن16 اکتبر برن لایو بزنن( البته فکر کنم اینجوری باشه )
.سرعت 128 کافیه.در ضمن از ثبت تیم غیر معلوم معذوریم.چون استقبال عالی بوده است.فعلا نزدیک 10 نفر ثبت نام کردند!سلام:
حیف که هنوز اینترنت پر سرعتم معلوم نیست که راهش بندازن وگرنه سریع دست به کار میشدم.
اما خوب اگر که نشد هیچی اما اگه تونستین رئال عزیز رو واس من کنار بذارید.
راستی 15 اکتبر که خییلی نزدیکه پس به زودی خدا رو شکر و ایشالا دست به فیفا میشیم.
میگم این ابراهیموویچ خییلی خون سرده اما خدایشش برباتوف زده رو دست ابرام در خونسردی .
ثانیه 10 =سریع ترین گل لیگ قهرمانان=10=روی ماکای = بایرن مونیخ = روبرتو کارلوس=گرم کردن گردن ایگین =رئال مادریدسلام:
حیف که هنوز اینترنت پر سرعتم معلوم نیست که راهش بندازن وگرنه سریع دست به کار میشدم.
اما خوب اگر که نشد هیچی اما اگه تونستین رئال عزیز رو واس من کنار بذارید.
راستی 15 اکتبر که خییلی نزدیکه پس به زودی خدا رو شکر و ایشالا دست به فیفا میشیم.
میگم این ابراهیموویچ خییلی خون سرده اما خدایشش برباتوف زده رو دست ابرام در خونسردی .
با عرض سلام خدمت شما :سلام بر جنام محترم خرس:
بله بله اینو قبول دارم عزیز من ادم هستم و ادم هم باید منطقی باشد .
9بار قهرمانی=رئال مادرید-برترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا= مهاجم رئال مادرید-دومین گلزن برتر تاریخ لیگ قهرمانان اروپا = مهاجم رئال مادرید - پر افتخارترین باشگاه اروپا و جهان و کل کاینات=رئال مادرید-برترین تیم باشگاهی قرن=رئال مادرید.....
خوب همین بسه دیگه خسته میشی بقیشو بخونی .
و اینکه اصلا و ابدا قصد جسار و بی احترامی رو نداشتم و ندارم فقط محض اطلاع بود و اینکه خلایق هر چه لایق و اینکه خواهش به کلاه مبارک خود بچسبید و از این تیم ضعیف که من اطلاعاتش رو دادم تعریف و تمجید نکنید.
(احمد09 یک هوادار متعصب رئال مادرید)
برای اینکه این پست بنده یک عکس العمل به حساب نیاد یک نکته ای رو اشاره کنم و اون اینه که اگر شما در فیفا08 دقت کرده باشید گاهی اتفاقاتی در بازی می افتاد که کف میکردیم مثلا شما صد بار عملی را انجام دادین عادی بود و هیچ اتفاقی نیفتاد اما یک باره میبینی مثلا همیشه پاس عادی میداد اما اینبار با پشت پا ویا پاسهای تکنیکی و زیبا میده.
من برام در کل این یکسالی که فیفا08 بازی کردم شاید زیاد این اتفاقات نیفتاد اما خوب اونقدر هیجان انگیز بودش که کف میکردیم ناگهان پاس با پشت پا و یا حرکتی عجیب و یا پاس رابونا که واقعا عالی بودش.
حالا دوستان عزیز تو فیفا09 هم ظرف این مدت کوتاه کسی از این صحنهای جالب دیده؟