pedramakaay
کاربر سایت
اما این قسمت با دوستداران بایرن مونیخ مخصوصا سالار طرفدار این تیم پدرام ماکای با اون امضای زیباش
اقا شاید باورتون نشه از وقتیکه باشگاه ها به بازی فوتبال اضافه شدن من فقط یک تیم برداشتم اونم بایرن مونیخ بود بس و به سختی بازی میکردم و جالبیش هم این بود به راحتی من کسی نمیتونست ببره و بیشتر وقتا من پیروز بازی بودم الان کاملا با این تیم تبهر خواصی دارم تو بازی کاملا میشناسم بایرن البته خیلی سلیقه ای عمل میکنم داش پدرام ترکیب اصلی بازیکن ها لیستش اینه
رنسینگ
لام-دیمیکلیس-لوسیو-اودو
ریبری-زیربرتو-ونبومل-اشتایگر
پودولسکی-تونی
خب از اونجایکه من فقط با بایرن بازی کردم میکنم میتونم بگم کدوم بایرن در این سه فیفا قویتره با اطمینان خاطر میگم این بایرن خیلی قوتر از بقیس توی بایرن fifa08 بهترین بازیکنش لوکا تونی بود که خیلی قوی بود اما ریبری زیاد خوب کار نشده بود که خیلی بی انصافی بود همچنین بقیه بازیکنا اما تو این بازی بازیکنها به یه نسبت رو به بالا هستن که بهترین ها ریبری پودولسکی کلوزه اشتایگر دیمیکلیس وتونی و..... خلاصه قدرتا خوب پخش شده دیگه اینجوری نیست یه بازیکنت همه کاره باشه تو این تیم
خب ترکیبی که من باهاش بازی میکنم
بات
ساینول-دمیکلیس-لوسیو-لام
ریبری-زیروبرتو-تیم بروسکی-اشتایگر
کلوزه-تونی
خب کلام اخر
این سری فیفا بازی داده بیرون که حتی میتونه فنهای بازیpes راضی کنه و وادار به تحسین کردنfifa09 بکنه
به بخشید سرتون درد اوردم
باتشکر
با سلام خدمت استاد گران قدرم نوید...خیلی مخلصیم....ما کوچیک همه ی بر و بچ بایرنی و آلمانی هم هستیم...
خیلی خیلی ممنونم از اطلاعات کامل و بی نقص شما....واقعا که لذت بردم....بی صبرانه منتظر این بازی هستم...باور کن من تو عمرم تو هیچ بازی فوتبالی به جز آلمان و بایرن تیمی انتخاب نکردم...حتی در بازی های مثل fifa street هم آلمان رو انتخاب می کنم چه برسه به fifa:cheesygri البته ترکیب مورد استفاده من این خواهد بود:
رنسینگ - لام - لوسیو - دمیکلیس - اددو - زی روبرتو - ریبری - شواینی - فان بومل - تونی - کلوزه:blushing:
پ.ن : خیلی باهات حال کردم....یه پی ام به من بده...یه سورپرایز در مورد سلطان کان برات دارم که تا ماه ها با دیدنش انگشت حیرت به دندان خواهی گزید...سریع تر یه پی ام به من بده....

تو این قسمت لودینگ هم همه