FIFA 2009

اما این قسمت با دوستداران بایرن مونیخ مخصوصا سالار طرفدار این تیم پدرام ماکای با اون امضای زیباش
اقا شاید باورتون نشه از وقتیکه باشگاه ها به بازی فوتبال اضافه شدن من فقط یک تیم برداشتم اونم بایرن مونیخ بود بس و به سختی بازی میکردم و جالبیش هم این بود به راحتی من کسی نمیتونست ببره و بیشتر وقتا من پیروز بازی بودم الان کاملا با این تیم تبهر خواصی دارم تو بازی کاملا میشناسم بایرن البته خیلی سلیقه ای عمل میکنم داش پدرام ترکیب اصلی بازیکن ها لیستش اینه
رنسینگ
لام-دیمیکلیس-لوسیو-اودو
ریبری-زیربرتو-ونبومل-اشتایگر
پودولسکی-تونی
خب از اونجایکه من فقط با بایرن بازی کردم میکنم میتونم بگم کدوم بایرن در این سه فیفا قویتره با اطمینان خاطر میگم این بایرن خیلی قوتر از بقیس توی بایرن fifa08 بهترین بازیکنش لوکا تونی بود که خیلی قوی بود اما ریبری زیاد خوب کار نشده بود که خیلی بی انصافی بود همچنین بقیه بازیکنا اما تو این بازی بازیکنها به یه نسبت رو به بالا هستن که بهترین ها ریبری پودولسکی کلوزه اشتایگر دیمیکلیس وتونی و..... خلاصه قدرتا خوب پخش شده دیگه اینجوری نیست یه بازیکنت همه کاره باشه تو این تیم
خب ترکیبی که من باهاش بازی میکنم
بات
ساینول-دمیکلیس-لوسیو-لام
ریبری-زیروبرتو-تیم بروسکی-اشتایگر
کلوزه-تونی
خب کلام اخر
این سری فیفا بازی داده بیرون که حتی میتونه فنهای بازیpes راضی کنه و وادار به تحسین کردنfifa09 بکنه
به بخشید سرتون درد اوردم
باتشکر

با سلام خدمت استاد گران قدرم نوید...خیلی مخلصیم....ما کوچیک همه ی بر و بچ بایرنی و آلمانی هم هستیم...

خیلی خیلی ممنونم از اطلاعات کامل و بی نقص شما....واقعا که لذت بردم....بی صبرانه منتظر این بازی هستم...باور کن من تو عمرم تو هیچ بازی فوتبالی به جز آلمان و بایرن تیمی انتخاب نکردم...حتی در بازی های مثل fifa street هم آلمان رو انتخاب می کنم چه برسه به fifa:cheesygri البته ترکیب مورد استفاده من این خواهد بود:
رنسینگ - لام - لوسیو - دمیکلیس - اددو - زی روبرتو - ریبری - شواینی - فان بومل - تونی - کلوزه:blushing:

پ.ن : خیلی باهات حال کردم....یه پی ام به من بده...یه سورپرایز در مورد سلطان کان برات دارم که تا ماه ها با دیدنش انگشت حیرت به دندان خواهی گزید...سریع تر یه پی ام به من بده....

آره این باگ رو منم داشتم یعنی یه بازیکنت دو کارته میشه ولی تا آخر بازی بازی میکنه!!!!:eek:
دقیقا این واسه من اتفاق افتاد . دیوید ویا دو کارته شد ولی تو بازی بود .خیلی باگ مضخرفیه .... واسه شما وشکل پرش داره بعضی موقع ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه من بعضی موقع ها داره ...........

سلام:
گرچه باگهای همیشه ازار دهنده هستن و باعث عیب هستن ولی نمیدونم چرا از این باگ بسی خوشم اومد:laughing:
ولی باز از اینکه نمیشه گلها رو ذخیره کرد حالم گرفته شد.:(

برا منم این باگ ازار دهنده نیست ولی خوب یه مشکل اساسی هست
نه وست لایف جان برا من که اصلا پرش نداره -
برا شما رو چه دیسکی هست ؟ و از کجا گرفتی ؟

برا منم این باگ ازار دهنده نیست ولی خوب یه مشکل اساسی هست
نه وست لایف جان برا من که اصلا پرش نداره -
برا شما رو چه دیسکی هست ؟ و از کجا گرفتی ؟

در مورد اون باگ هم آره مهم نیست . چون من تقریبا از سی تا اخراج یکیش اینظوری شد .
اگر کسی دمو رو بازی کرده باشه یک پرشی داشت .... اینجا هم واسه من داره ولی خیلی کمتر .... بازی رو هم از dc گرفتم

به نظر من که بازی فق العادس فقط 2 تا عیب داره :
1-بازی یکم آسونه رو لیجندری هم زیاد سخت نیست 08 سخت تر بود البته یکی از دلایلش
توپ گیری راخت تر (و 100 البته طبیعی تره)
2-بازی مثل 08 قسمت training یا همون تمرین نداره :mad: تو این قسمت لودینگ هم همه
چیز رو نمیشه خوب تمرین کرد فقط خودت تنهایی واسه ظربه آزاد هم اصلا تمرین خوبی نیست
دیوار دفاعی نیست و دروازهبان هم وسط دروازه ایستاده باید قسمت تمرین رو میذاشتن :-"

امین جان واقعا هم خنده داره چون خودمم اولین بار از خنده غشیدم:laughing: اره برا منم فقط یه بار اتفاق افتاد ( یعنی از اتفاق های نادر بوده ):cheesygri
وست لایف جان
فکر کنم برا همون دیسکت باشه چون dc از princo استفاده میکنه که زیاد مال نیست برو از برو بچ فروشگاه مجازی مثل مجتبی یا مهدی بگیر که رو ورباتیم میزنن ( برا من رو ورباتیمه و مشکلی نداره )

امین جان واقعا هم خنده داره چون خودمم اولین بار از خنده غشیدم:laughing: اره برا منم فقط یه بار اتفاق افتاد ( یعنی از اتفاق های نادر بوده ):cheesygri
وست لایف جان
فکر کنم برا همون دیسکت باشه چون dc از princo استفاده میکنه که زیاد مال نیست برو از برو بچ فروشگاه مجازی مثل مجتبی یا مهدی بگیر که رو ورباتیم میزنن ( برا من رو ورباتیمه و مشکلی نداره )

دیسک من t-gate هستش ... کسایی که دمو رو بازی کردن می دونن ... یک ذره پرش داشت .... اینجا واسه منم پرش داره ولی خفیف تر ....

این be a pro عجب چیزی شده ... نمی دونم تو فیفا 08 بود یا نه این قابلیتاش که مثلا A رو بزنی دستت رو بلند کنی بهت پاس میدن و y رو بزنی بهت پاس تو عمق می دن . خیلی باحال شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or