FIFA 2009

درود

برای LIVE مشکلی داره این بازی؟
من میخوام LIVE بازی کنم میگه Unable To Retrieve The EA Terms And conditions At This Time. You Will Not Be Able To Signe Online Until You Accept The EA Terms And Conditions.

چب کار کنم؟
کلا که بچه ها تست کردند مشکلی نبود ولی در مورد شما احتمال داره به EA وصل نشده.من تا حالا با این موضوع روبه رو نشدم!

بعد از اینکه برگشتم حتما بایرن رو میگیرم پدرام جان لیست بازیکناش رو هم بهت میگم ولی فکر نکنم سلطان توش باشه چون باز نشست شده الان داره گزارش گری میکنه:(

خیلی ممنون از شما....بله سلطان وداع کرده...الانم مفسر و تحلیل گر هست و نه گزارش گر...واقعا خنده ام می گیره از این ترجمه های خبر نگاری ها که هنوز فرق بین مفسر و گزارش گرور نمی دونن:laughing:

m.renesing
m.oddo
lucio
m.demichelis
p.lahm
b.schweinsteiger
m.van bommel
ze roberto
f.ribery
l.toni
l.podolski
h.buut
h.altintop
d.van buyten
m.klose
t.kroos
c.lell
t.borowski
j.sosa
breno
a.ottl
w.sagnol
t.muller
g.niedermeier
m.ekici
s.furstner
d.sikorski
b.kopplin
t.kraft

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز:love: بی صبرانه منتظر j هستم که بخرم:cheesygri

در ضمن پدرام ماکای عزیز این بایرن هم زیاد چیز جالبی نیست . به نظر من اینتر نشنال با المان بزنی بهتره
( خداییش این لوکا تونی مفت نمی ارزه ):cheesygri

دوست عزیز باشگاهی با بیش از یک قرن افتخار در عرصه ی ورزش جالب نیست:confused:...حالا اینجا که خودمون هستیم دوست عزیز و بحث بیشتر در دنیای بازی ها رایانه ای هست ولی یه وقت در یک محفل و جمع ورزشی به ویژه فوتبالی از این صحبت ها نکنی که ممکنه طرف فقط یه لیست از افتخارات رو نشونت بده که اون وقت...........

در مورد تونی هم فقط به تعداد گل های زده نگاه کنی کافی هست....آقای گلی در 3 جام در یک فصل مفت نمی ارزه:confused:...زدن بیش از 37 گل با پیراهن بایرن در اولین فصل حضور کاری است که سلطان مهاجمان جهان گرد مولر رو هم به شگفتی وا داشته چه برسه به کارشناسان رو....به هر حال من فکر می کنم شما شناخت زیادی از ورزش فوتبال نداری:blushing:

خداییش عجب حرفی میزنی پدرام جان !!! من چیکار با فوتبال واقعی دارم و افتخارات باشگاهی . بله میدونم بایرن پر افتخار ترین تیم المان و یکی از بهترین های اروپا هست اطلاعات ورزشی من هم خیلی زیاده شما اطلاع نداری نیاز نیست به چیزی خورده بگیری اول پست منو دقیق بخون و زود نتیجه گیری نکن
واقعا ادم بعضی چیزا رو میبینه سرش سوت میکشه
من اون پستم بعد از این بود که بایرن رو گرفتم وبا دورتمند بازی کردم و تمام اون حرف هام در مورد بازی بود
یعنی به نظر من بایرن تو بازی زیاد قوی نیست و دفاع هاش بجز دیمیچلیس زیاد خوب نیستم ( حتی لوسیو )
لوکا تونی هم ضعیفترین بازیکن بایرنه تو بازی ( البته نظر منه )هست . و رنسینگ هم عکس العملش واقعا مبتدیانه هست و قابل مقایسه با وندر سار( وقتی منچستر رو گرفته بودم ) یا خولیو کروز ( وقتی اینتر رو گرفتم ) نیست
پدرام جان من تمام حرفم درمورد بایرن FIFA 09 بود نه بایرن در واقعیت !!!
منم نمیدونم کان الان مفسر شده یا گزارشگر و اصلا هم بهش نمیاد مفسر باشه:confused:
احمد جان همونطور که امیر گفت با 128 به راحتی میتونی لایو بازی کنی .
در مورد رئال نمیدونم چون نگرفتم ولی کریس رونالدو بازیکن خیلی خوبیه البته شوتاش که خیلی خوبه و قدرت بدنی متوسطی هم داره ولی جز بهترین های 09 هست مثل ابراهیمویچ
یه چیز جالب هم اینکه چقدر اچیومنت گرفتن تو FIFA راحته .
من تو 2 تا بازی حدود 50 تا گیم اسکور و 3 -4 تا اچیومنت گرفتم
فقط کافیه گل های متفاوت بزنین - البته اولین اچیو منت رو روی پنالتی که گل زدم بهم داد
یه چیز دیگه در مورد بازی هم اینکه سر زدن تو FIFA 09 اخر حاله یعنی من سر زدن به این باحالی تو هیچ فوتبالی ندیدم

آخرین ویرایش:
نسخه J هنوز نیومده و نکست جن هم نداره ...!!! باید یک چند روز صبر کنی..

ما وقتی دوساعت میایم می گیم عزیزان ریجن J نخرید.. ارزش نداره..:mad: کسی که گوش نمیده هی میگن بازی های J تو ایران زودتر میاد...:eek:
الان دیگه بازی ها تا میان از طرف فرشگاه ها دانلود میشه و سریع در اختیار مردم قرار میگیره .. پس معلومه بازی های چه ریجنی زود تر میاد

ما وقتی دوساعت میایم می گیم عزیزان ریجن J نخرید.. ارزش نداره..:mad: کسی که گوش نمیده هی میگن بازی های J تو ایران زودتر میاد...:eek:
حالا کی رفت جی خرید ؟:)

اقا از فرق خوشحالی بازیکنا تو نسخه ی دمو و نسخه ی کامل بازی بگید چقدر بیشتر شده خوشحالی ها ؟ انیمیشنهای بازی در چه حدی هست زیاده یا کم ؟

نسخه J هنوز نیومده و نکست جن هم نداره ...!!! باید یک چند روز صبر کنی..

الان دیگه بازی ها تا میان از طرف فرشگاه ها دانلود میشه و سریع در اختیار مردم قرار میگیره .. پس معلومه بازی های چه ریجنی زود تر میاد
باهات موافقم بدفرم میدم نکست جن پالش کنه دستگاه رو دیگه خسته شدم من تمام سال فیفا بازی میکنم وعجیب به فوتبال اعتیاد دارم الانم خیلی عصبی هستم:evil:

خداییش عجب حرفی میزنی پدرام جان !!! من چیکار با فوتبال واقعی دارم و افتخارات باشگاهی . بله میدونم بایرن پر افتخار ترین تیم المان و یکی از بهترین های اروپا هست اطلاعات ورزشی من هم خیلی زیاده شما اطلاع نداری نیاز نیست به چیزی خورده بگیری اول پست منو دقیق بخون و زود نتیجه گیری نکن
واقعا ادم بعضی چیزا رو میبینه سرش سوت میکشه
من اون پستم بعد از این بود که بایرن رو گرفتم وبا دورتمند بازی کردم و تمام اون حرف هام در مورد بازی بود
یعنی به نظر من بایرن تو بازی زیاد قوی نیست و دفاع هاش بجز دیمیچلیس زیاد خوب نیستم ( حتی لوسیو )
لوکا تونی هم ضعیفترین بازیکن بایرنه تو بازی ( البته نظر منه )هست . و رنسینگ هم عکس العملش واقعا مبتدیانه هست و قابل مقایسه با وندر سار( وقتی منچستر رو گرفته بودم ) یا خولیو کروز ( وقتی اینتر رو گرفتم ) نیست
پدرام جان من تمام حرفم درمورد بایرن FIFA 09 بود نه بایرن در واقعیت !!!
منم نمیدونم کان الان مفسر شده یا گزارشگر و اصلا هم بهش نمیاد مفسر باشه:confused:

خب سوء تفاهم شده دوست عزیز...

آخه بعضی ها میان از این فرصت استفاده می کنن و شروع می کنند به کوبیدن تیم ها و لیگ های دیگه...در واقع می خوان عقده هایی که در عالم واقع(واقعیت فوتبال) براشون پیش اومده این جا (در عالم یازی های رایانه ای) اونم این شکلی و با پست های بی مورد خالی کنند:laughing: بگذریم....

واقعا بایرن این قدر ضعیف هست:(( خیلی ناراحت شدم....البته وقتی من مربی بشم و هدایتش کنم حتما قوی تر خواهد بود:cheesygri......به امید آن روزی که این بازی رو ریجن j هم بیاد و منم بعد از خرید این بازی با شما و دیگر دوستان عزیز آنلاین بازی کنیم...اون موقع با هم در مورد قدرت بایرن به تفاهم می رسیم(شوخی):biggrin1:

پ.ن: راستی خولیو کروز تو تیم اینتر مهاجم هست نه دروازه بان....و دروازه باناشون جولیو سزار(برزیلی) و تولدو (ایتالیایی) هستند....موفق و موید باشی

خب سوء تفاهم شده دوست عزیز...

آخه بعضی ها میان از این فرصت استفاده می کنن و شروع می کنند به کوبیدن تیم ها و لیگ های دیگه...در واقع می خوان عقده هایی که در عالم واقع(واقعیت فوتبال) براشون پیش اومده این جا (در عالم یازی های رایانه ای) اونم این شکلی و با پست های بی مورد خالی کنند:laughing: بگذریم....

واقعا بایرن این قدر ضعیف هست:(( خیلی ناراحت شدم....البته وقتی من مربی بشم و هدایتش کنم حتما قوی تر خواهد بود:cheesygri......به امید آن روزی که این بازی رو ریجن j هم بیاد و منم بعد از خرید این بازی با شما و دیگر دوستان عزیز آنلاین بازی کنیم...اون موقع با هم در مورد قدرت بایرن به تفاهم می رسیم(شوخی):biggrin1:

پ.ن: راستی خولیو کروز تو تیم اینتر مهاجم هست نه دروازه بان....و دروازه باناشون جولیو سزار(برزیلی) و تولدو (ایتالیایی) هستند....موفق و موید باشی

خوب هرکسی یک عقیده ای داره ..
درسته شاید یکمی طرفدارهای بایرن تو ایران نسبت به تیم های قدرتمند اروپایی کمتره ولی دلیل نمیشه که تیم بایرن ضعیف هست چون سبک فوتبال آلمان طوری هست که حرکات جذاب و تکنیکی تو بازیشون کمتر پیش میاد
به خاطر همین هم بعضی ها که فقط دنبال حرکات فانتزی و حجوم کامل هستند با این نوع سبک مشکل دارند..
البته این هم بگم که همیشه حساب بایرن از دیگر تیم های آلمان جدا بود و بهتر بازی کردند..

بازی کردن با تیم های قوی خیلی راحته..:laughing: مثلا شما برو بارسلون یا میلان رو بگیر .. خوب معلومه که میبری و راحت بازی میکنی ولی واقعا اگر میخوای بازی خودت رو بسنجی برید یک تیم درجه دو لیگ اروپا بگیرید و بعد بیاید بازی کنید..:laughing:
باهات موافقم بدفرم میدم نکست جن پالش کنه دستگاه رو دیگه خسته شدم من تمام سال فیفا بازی میکنم وعجیب به فوتبال اعتیاد دارم الانم خیلی عصبی هستم:evil:

اصلا به فکر تغییر ریجن نیو فت که ارزش نداره و یا دستگاهتو عوض کن یا باهاش بساز..;)

اینقدر عجله کردم تو نوشتن که خولیو سزار رو با خولیو کروز اشتباه کردم:laughing::laughing::laughing:
در مورد ورزشگاه الترافورد که گفتم عالیه ولی ورزشگاه امارات چمنش زیاد مال نیست

عشق است رئال عشق است منچستر و شنیدم که این دوتا رو مخصوصا سلطان فعلی اروپا یعنی من یونایتد رو بسی خوب کشیدن همین واس من بسه.
خوب رفقای عزیز از اینکه پاسخ منو دادین ممنون واقعا دیگه نمیدونم چطوری میشه که واس این بازی من صبر کنم اخر فوتباله من دموی ساکر2009 رو هم بازی کردم حتی به فیفا08 ایکس باکس هم نمیرسه چه برسه به 09 اما خوب در کامپیوتر فعلا یکه تازی میکنه.
و اینکه میخواستم از رفقای عزیز بپرسم بهترین بازیکن فیفا09 کیه اگه بشه بگین ممنون میشم.
در ضمن این رونالدینهو هنوز 90؟؟!!!!
اگه 90 باشه واقعا باید به حال فیفا گریه کرد .
خدا هدایتشون کنه به من باشه رونالدو رو 95 میکنم و مسی رو 90 .
خوش بحال کسانی که پال دارن امروز رفته بودم که یه سری به بازیهای موجود به بازار بزنم که فروشنده گفت شنبه صد در صد ما میاریم بیا ببر.
من که شاخ در اوردم دوستان میگن جمعه دیگه میادش ولی این فروشنده میگفت نه شنبه ریجن جی امده هست .

عشق است رئال عشق است منچستر و شنیدم که این دوتا رو مخصوصا سلطان فعلی اروپا یعنی من یونایتد رو بسی خوب کشیدن همین واس من بسه.
خوب رفقای عزیز از اینکه پاسخ منو دادین ممنون واقعا دیگه نمیدونم چطوری میشه که واس این بازی من صبر کنم اخر فوتباله من دموی ساکر2009 رو هم بازی کردم حتی به فیفا08 ایکس باکس هم نمیرسه چه برسه به 09 اما خوب در کامپیوتر فعلا یکه تازی میکنه.
و اینکه میخواستم از رفقای عزیز بپرسم بهترین بازیکن فیفا09 کیه اگه بشه بگین ممنون میشم.
در ضمن این رونالدینهو هنوز 90؟؟!!!!
اگه 90 باشه واقعا باید به حال فیفا گریه کرد .
خدا هدایتشون کنه به من باشه رونالدو رو 95 میکنم و مسی رو 90 .
خوش بحال کسانی که پال دارن امروز رفته بودم که یه سری به بازیهای موجود به بازار بزنم که فروشنده گفت شنبه صد در صد ما میاریم بیا ببر.
من که شاخ در اوردم دوستان میگن جمعه دیگه میادش ولی این فروشنده میگفت نه شنبه ریجن جی امده هست .
شنبه اینده منظورته؟
منم شنیدم که شنبه اینده میاد جی با یو سی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or