FIFA 2009

اقا این fifa به دست منم رسید یه دست 10 دقیقه ای زدم و الان اومد توضیحات بدم:cheesygri
به نظر من واقعی ترین فوتبال حال حاضر با یک گرافیک عالی
یه چیز جالب هم تو بازی اشاره های بازی کنا به همدیگست که شاید تو 08 هم بود ولی من که 08 رو با PC بازی کردم اینا رو نداشت
در مورد شوت زدن با بازیکن های متفاوت دقیقا من همین کار رو کردم یه بار با کریس رونالدو از پشت قوس محوطه جریمه شوت زدم و یک بار هم با فردیناند در همون موقعیت و همون زاویه و دقیقا سعی کردم با همون شدت بزنم در شرایط بازی ( با رئال بازی میکردم ) شوت کریس رونالدو یه راست رفت کنج دروازه
ولی شوت فردیناند با فاصله 2 تا 3 متری رفت بیرون . تازه ضربه ای که کریس زد از کات و قوس خیلی باحالی برخوردار بود ولی شوت فردیناند زیاد جالب نبود
یکی از بچه گفته بود الترافورد چجوریه ؟
رفتم تو ورزشگاه الترافورد بازی کردم دقیقا شبیه سازی شده بود باید یادتون باشه که پشت دروازه ها تا تابلو تبلیغاتی یه شیب کوچکی به سمت پایین داره دقیقا همون جوریه با همون ظرافت درست کردن
در ضمن از لحاظ قدرت بدنی هم خیلی باحاله مثلا دفاعی مثل کاناوارو از پس برباتف بر نمیاد و ودرحالت تنه به تنه کانا وارو راحت جا میمونه و په په خیلی سر سخت تره و قدرت مقابله داره
داور ها هم عالی ساخته شدن و کاملا پویا هستن چه کمکها چه داور وسط
شادی بعد از گل هم میتونین خودتون انجام بدین اگه نکردین خودش رندوم انجام میده یعنی شما میتونین با حرکت دادن انا لوگ به طرف تما شا چی های خودتون یا حریف برین
فقط یکی از مشکلاتش بر چسب پشت پیراهن بازی کنا هست که شماره و اسمشون زیاد طبیعی نیست
اونایی که پال دارن حتما بخرن حالشو ببرن:cheesygri اونایی هم که ندارن فعلا سماغ بمکن :laughing:انشالله میگیرن حالشو میبرن;)
اندکی صبر سحر نزدیک است
;)

HL2 جان با این تفاسیر بدجور رفتی رو مخم و کم کم مث اینکه باید برم و جی رو بفروشم و پال بخرم عصابم خورده اصلا نمیدونم دلیل اینکه واس جی دیرتر میادش چیه؟
و اینکه راستی یه دوستی گفته بودن من قبلا 08 بودم و حالا 09 باید بگم خوب دنیا دنیایی پیشرفته باید پیشرفت کرد و ازشون خواهش میکنم که با پی ام یا اینجا خودشون رو معرفی کنند که از کجا میدونن ما 08 هستیم.
و یه چیز دیگه بگم خدمت دوستانی که بازی رو دارن.
-دویدن رونالدو چطوریه؟
اخه تو 08 سرشو پایین میگرفت و میدویید و چندان خوب کار نشده بود روی رونالدو تو این سری چطوریه رونالدو خوب شده استلیش هنگام دویدن کلا اگه درباره رونالدو برام بگی خیلی خوشحال میشم.
ممنون

کسانی که بازی رو گرفتن ببینن میشه تو بازی یه دست پنالتی زد؟ اخه تو فیفا 08 من مجبور بودم بره یه دست پنالتی یه بازی رو تا اخرش برم و نتیجه رو مساوی کنم تا بتونم پنالتی دو نفره بزنم.:((

بییشترین زمانی که بشه یه مسابقه انجام داد چند دقیقه هست؟45 دقیقه داره؟تو 08 فک کنم بیشترین زمان نیمه ای 20 دقیقه بود.

ورزشگاه رئال مادرید ( سانتیاگو برنابئو) رو داره؟
ممنون :biggrin1:

احمد جان من نیما هستم;)
خب منم وقتی میخواستم کنسول بگیرم میخواستم J بگیرم ولی با راهنمایی برو بچ فعال 360 رفتم PAL گرفتم که الان میبینم چقدر به نفعم بود ( دست همشون درد نکنه ):love:
همونجوری که نوشتم من با Manchester بازی کردم و یه گل هم با رونالدو زدم و استیل خیلی قشنگی داره
البته چیز جالب در مورد man utd دیمیتار برباتف هست که شبیه قول ساختنش ( هم قد و قواره هم استیل هم پا به توپ شدن هم سرعت و هم شوت زنی ) خیلی بازیکن توپیه!!!
احمد جان چیزی نمونده برا شما بیاد فکر کنم 27 Oct میاد که 20 روز دیگست البته فکر کنم مطمئن نیستم
تا اون موقع سر خودتو با بقیه بازیا گرم کن ( این 2 روزی که 09رو سفارش دادم تا رسید دستم زجر کش شدم :biggrin1:)

محمد جان اونجوری که من دیدم باید دوباره تا اخر بازیکنی تا به پنالت برسه :(البته مطمئن نیستم چون سریع رفتم اکستینشن و بازی کردم و بقیه گزینه ها رو ندیدم:-"الان هم بابام تو حال خوابیده ابدا نمیشه کنسول روشن کرد :cheesygri
بله ورزشگاه رئال هم داره ( ورزشگاه باشگاه های مالدیو رو هم داره چه برسه به رئال :laughing: )

احمد جان من نیما هستم;)
خب منم وقتی میخواستم کنسول بگیرم میخواستم J بگیرم ولی با راهنمایی برو بچ فعال 360 رفتم PAL گرفتم که الان میبینم چقدر به نفعم بود ( دست همشون درد نکنه ):love:
همونجوری که نوشتم من با Manchester بازی کردم و یه گل هم با رونالدو زدم و استیل خیلی قشنگی داره
البته چیز جالب در مورد man utd دیمیتار برباتف هست که شبیه قول ساختنش ( هم قد و قواره هم استیل هم پا به توپ شدن هم سرعت و هم شوت زنی ) خیلی بازیکن توپیه!!!
احمد جان چیزی نمونده برا شما بیاد فکر کنم 27 Oct میاد که 20 روز دیگست البته فکر کنم مطمئن نیستم
تا اون موقع سر خودتو با بقیه بازیا گرم کن ( این 2 روزی که 09رو سفارش دادم تا رسید دستم زجر کش شدم :biggrin1:)

محمد جان اونجوری که من دیدم باید دوباره تا اخر بازیکنی تا به پنالت برسه :(البته مطمئن نیستم چون سریع رفتم اکستینشن و بازی کردم و بقیه گزینه ها رو ندیدم:-"الان هم بابام تو حال خوابیده ابدا نمیشه کنسول روشن کرد :cheesygri
بله ورزشگاه رئال هم داره ( ورزشگاه باشگاه های مالدیو رو هم داره چه برسه به رئال :laughing: )
در مورد ریجن، این بازی یکی از تنها بازی هایی است که برای J دیرتر می یاد ولی در کل بازی های J در ایران بهتر پیدا می شند اگر چه امروزه دیگه فرقی ندارند!

کسانی که ریجن دستگاهشون پال هست و بازی رو خریدن یه لطفی در حق من بکنن....

لطفا تیم بایرن مونیخ رو انتخاب کنید و در صورت امکان لیستی از بازیکنان بایرن رو (چه اصلی و چه ذخیره) برام بذارید:blushing:

ازیکی از این مغازه های فروش بازی پرسیدم گفت هفته دیگه جی و یو سی باهم عرضه میشن که امیدوارم درست بوده باشه وگرنه دراسرع وقت میدم ریجن کنسول رو پالش کنن چون پارسال هم این زجرو کشیدم:mad:

اقا خواهش میکن هر کی این مطلب رو میخونه
یک دعایی به حال منه بد بخت بکنه-کنسولم رو فروختم-تنها در یک صورت میتونم بخرم
اونم اینه که امتحانای نیم فصل پیش رو معدل بالا 15 بگیرم
وگرنه من بد بخت بیچاره بی فیفا میمونم
یک دعای کوچیکی بکنید!!!:((

+حالا بی خیال-قسمت لیگ های بازی خوش ساخت تر شده یا نه -منو انتخاب-
تو نسخه دمو نمی شد دید -
گزارش گرا بازم خیلی هیجانی هستند یا بد شده- من که خیلی بهم جو میداد تو 08

دوستان به امید چند هفته دیگه میام با همتون لایو بازی میکنم
امید وارم قبول شم میخوام خر بزنم:eek:

بگیرم 100% پال میگیرم

نیما جان بابت پاسخت ممنون داداش ایول و اینکه میکشمت نیییییییییییییییما 20 روز دیگه نه 20 روز دیگه:cursing:
ولی با این مطالب که دوستان گفتن وقتی که میخوندم اینطوری شدم:drooling::drooling: :o:oاما مث اینکه باید بقول نیما عزیز زجر کش شویم .
والا تا بازی نکنم دست از پرسش بر نمیدارم و همش ازتون سوال میکنم .
خوب لا اقل با این سوالات یه کم اروم میشم و بیشتر شیفته میشم.
1:در بازی کسانی که بازی کردن تاثیر کمک داورا رو میشه دید یعنی پرچمشون رو تکون میدن؟
2:تور دروازه ها چطوره تو فیفا08 که مث دیوار بودش وقتی توپ میخورد انگار به دیوار خورده چندان به تور شبیه نبود.
3:نیما جان ورزشگاه رئال رو داره, ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!ولی گفته بودن که نیستش یعنی نوشته Santiago :oBernabeuo
4:راستی از اب و هوای برفی بیشتر بگین تا روشن تر شویم.
5:انجام تکنیک ها تو بازی به اسانی یورو2008 هستش یا به سختی فیفا08 کدومش ؟

ممنون
و ببخشید که مزاحم شماییم

اقا خواهش میکن هر کی این مطلب رو میخونه
یک دعایی به حال منه بد بخت بکنه-کنسولم رو فروختم-تنها در یک صورت میتونم بخرم
اونم اینه که امتحانای نیم فصل پیش رو معدل بالا 15 بگیرم
وگرنه من بد بخت بیچاره بی فیفا میمونم
یک دعای کوچیکی بکنید!!!:((

+حالا بی خیال-قسمت لیگ های بازی خوش ساخت تر شده یا نه -منو انتخاب-
تو نسخه دمو نمی شد دید -
گزارش گرا بازم خیلی هیجانی هستند یا بد شده- من که خیلی بهم جو میداد تو 08

دوستان به امید چند هفته دیگه میام با همتون لایو بازی میکنم
امید وارم قبول شم میخوام خر بزنم:eek:

بگیرم 100% پال میگیرم

آره خیلی قسمت لیگش باحال شده مثلا یک روزنامه میاد می نویسه مثلا بردی و مثلا این مصدوم شده و اینا ... بعد تو صفحه لیگش می نویسه این هفته بازی ها کیه و گلزنارو تو همون صفحه اول میزنه و به لیگروز و شب و عصر و اینا اضافه شده دیگه مثل 08 فقط روز نیست .
گزارش گرا هم مثل 08 هست ....

راستی من یکی دوبار دیدم که صفحه بازی برای یک ثانیه لرزید مثل افت فریم . این خیلی نگرانم کرده اگر کسی مثل ماله منه بگه وگرنه معلوم میشه مال دیسکه ( که امیدوارم ماله دیسک باشه)

با تشکر از توضیحات دوستان

در پیرو سوال دوستمون منم میپرسم ,

آیا ورزشگاهی به نام Santiago Bernabeuo وجود داره :confused:

(تور دروازه ها چطوره تو فیفا08 که مث دیوار بودش وقتی توپ میخورد انگار به دیوار خورده چندان به تور شبیه نبود.)===============>>>>من که دموشو بازی میکنم تورش عالی شده,نه خیلی سفته و نه خیلی ازاد :arrowr:

سلام
اب و هوای برفی و بارونی اضافه شده؟
و دستهای بازیکنا چطوره؟چون توی 08اگه دقت کرده باشید یکم دست ها یه جوری بودن تو این نسخه رفع شده؟
FIFA09:love:

در مورد رئال مادرید نمیدونم داره یا نه زمینشو چون من فقط تو سن سیرو و الترافورد بازی کردم که اخر شبیه سازی بود;)
در مورد تور دروازه هم به نظر من که عالیه یعنی وقتی توپ بهش میخوره خیلی طبیعیه و اصلا مثل دیوار نیست وخیلی باحاله
الان هم میخوام برم دانشگاه تا ساعت 4 نیستم که جواب بدم شرمنده
بعد از اینکه برگشتم حتما بایرن رو میگیرم پدرام جان لیست بازیکناش رو هم بهت میگم ولی فکر نکنم سلطان توش باشه چون باز نشست شده الان داره گزارش گری میکنه:(
گزارشگر ها هم به نظر من خوبن همون یارو اسمش تیلوره فکرکنم گزارش میکنه
احمد جان من از دیروز صبح که گرفتم فقط 2دست 10 دقیقه ای زدم و زیاد بازی نکردم چون وقت نداشتم
اینقدر ناراحت نباش !!! سوال بپرس تونستم جواب میدم عزیز;)
دست بازیکنا تو حالت انیمیشن که از نزدیک نشون میده عالیه ولی از دور من یکی دقت نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or