FIFA 2009

با سلام:
اول که از وست لایو عزیز بابت اینکه زحمت کشیدن و جواب دادن ممنون.
ودر ثانی اینکه:
وست لایو جان منظورم از ساختن بازیکنها خود قسمت Creat player بودش اون قسمت چه پیشرفتی کرده؟(قبلا که چندان امکاناتی نداشت و بازیکنو نمیشد قوی کردش)
و دو درخواست دارم از شما دوستان عزیز:
1:اگر ممکن هست اون مطلب قبلی در مورد نحوه کلی ضربه ازاد زدن مانند نوع ایستادن-نوع حرکت به سمت توپ و اخر ضربه زدن و سرعت و حرکت توپ اگه یه توضییح بدین ممنون میشم.
2:اگر ممکن هست از Ability بازیکنهای رئال اگه عکسی توضییحی چیزی بگین بسیار ممنون میشم خییلی ممنون میشم.
و در اخر مث اینکه باید گفت جهنم و ضرر 8000 تومن ضرر اشکال نداره میرم و ورژن پالش رو میخرم شاید جواب داد.:cheesygri

با سلام:
اول که از وست لایو عزیز بابت اینکه زحمت کشیدن و جواب دادن ممنون.
ودر ثانی اینکه:
وست لایو جان منظورم از ساختن بازیکنها خود قسمت Creat player بودش اون قسمت چه پیشرفتی کرده؟(قبلا که چندان امکاناتی نداشت و بازیکنو نمیشد قوی کردش)
و دو درخواست دارم از شما دوستان عزیز:
1:اگر ممکن هست اون مطلب قبلی در مورد نحوه کلی ضربه ازاد زدن مانند نوع ایستادن-نوع حرکت به سمت توپ و اخر ضربه زدن و سرعت و حرکت توپ اگه یه توضییح بدین ممنون میشم.
2:اگر ممکن هست از Ability بازیکنهای رئال اگه عکسی توضییحی چیزی بگین بسیار ممنون میشم خییلی ممنون میشم.
و در اخر مث اینکه باید گفت جهنم و ضرر 8000 تومن ضرر اشکال نداره میرم و ورژن پالش رو میخرم شاید جواب داد.:cheesygri
هنوز اون قسمتو ندیدن که بازیکن درست میشه کرد . میرم می بینم حتما می گم .
1. ضربه آزادا فنی تر شده . یعنی مثلا شما توپ رو در امتداد تیرک قرار دهید توپ تقریبا وسطای دروازه میاد . وسط وسط نه یعنی قوسش نسبت به 08 زیاد تر شده . ضربه آزاد محکمشم مثل08 هستش .
2.ability رو معنیشو نمی دونم ولی رو رئال خوب کار کردن . قیافه نیستلروی و روبن و ... خیلی خوب کار شده و فن در فارت هم خوب ساختن . په په هم خیلی خوب در آوردن . ولی مثل اینکه دوباره سانتیاگو برنابئو نداره . اینو مطمئن نیستم ولی یک نگاه به ورزشگاه ها انداختم به چشمم نخورد .
درمورد ریجن هم اگر رو جعبتون نوشته جی حتما جی هستش . دلیل اینکه روی بعضی از بازی ها هم می نویسه مثلا پال فکرکنم اینه که کاوری رو که روی دیسک چاپ می کنن مال پال هستش و واسه همین نوشته پال . خودم چند نمونه از اینو دارم .

در مورد آب و هوا، هم بارون داره هم برف! ولی من زیاد از برفش خوشم نیومد چون چمن زمین فرقی نداشت

یه چیز خیلی جالبی هم که داره موقعی که توپ به تیر می خوره دسته ویبره میده
یا وقتی کار به پنالتی میکشه، تو پنالتی سرنوشت ساز صدای ضربان قلب میاد و دسته هم مثل ضربان قلب تکون می خوره!!!

در مورد آب و هوا، هم بارون داره هم برف! ولی من زیاد از برفش خوشم نیومد چون چمن زمین فرقی نداشت

یا وقتی کار به پنالتی میکشه، تو پنالتی سرنوشت ساز صدای ضربان قلب میاد و دسته هم مثل ضربان قلب تکون می خوره!!!

کامبیز جان برف و بارونش تو کدوم قسمته ستینگشه ؟

Ahmad جان شما که 08 بودی چه شد به 09 تغییر نام دادید:biggrin1:
بعد دوستان برای ما از ورزشگاه اولدترافورد یک شرحی بدهید تا ببینیم چگونه است!!!!اگر عکسی هم باشد متشکریم

من برف و بارونشو توی be a pro season داشتم بازی می کردم دیدم، بدون اینکه خودم تنظیم کنم فکر کنم با توجه فصل و ... تغییر کرد ولی برای فرندلی مچ فکر کنم توی گیم ستینگ بود :دی شرمنده یادم نیست الانم دارم می رم بخوابم zzzz!
شب بخیر بازی سنتری ها!!!

دو خبر جالب :-"

من امروز که داشتم نسخه دمو رو انجام میدادم دو تا چیز جالب دیدم :idea:

یکی اینکه وقتی موقع کرنری با جلو دادن دی پد تیممو رو حالت الترا آفنسیو بردم دیدم که دفاع هام هم دارن میان تو هجده قدم :arrowr:

بعدی هم در مورد اضافه شدن دروازه بان ها در اخر بازی در موقع کرنری و اینکه تیمتون رو رو حالت الترا آفنسیو قرار داده باشین است

2 بار مال com اومد یه بار هم پیتر چک از تیم خودم که خیلی حال کردم(اخه تیمم عقب بود و دقیقه نود و تیممو الترا آفنسیو کرده بودم که یک کرنر دستم اومد بعد یک انیمیشن نشون داد که پیتر چک داره میدود و دست تکون میدهد:bash:

LET'S FIFA 09

دوست گرامی این موارد که عرض کردین تو یورو 2008 هم بود !:smile:

بعدی هم در مورد اضافه شدن دروازه بان ها در اخر بازی در موقع کرنری و اینکه تیمتون رو رو حالت الترا آفنسیو قرار داده باشین است

2 بار مال com اومد یه بار هم پیتر چک از تیم خودم که خیلی حال کردم(اخه تیمم عقب بود و دقیقه نود و تیممو الترا آفنسیو کرده بودم که یک کرنر دستم اومد بعد یک انیمیشن نشون داد که پیتر چک داره میدود و دست تکون میدهد:bash:
این ایده اولین بار در PES6 پیاده شد و بعد سازنده های fifa از این ایده الگو برداری کردن:)
البته تو PES6 وقتی تیمت تا آخرین لحظات عقب بود و در اون لحظات یه کرنر گیرت میومد اونوقت دروازه بان میومد برای سر زدن یا گل زدن

تفاوت بین بازیکنها چطوره؟مثلا شوت زدن پاس دادن دویدن یا قدرتشون؟

به نظر من کاملا واقع گرایانه از هر لحاظ وطبیعی و فهمیدنش هم خیلی ساده است

کافی یک بار با رونالدینهو پا به توپ حرکت کنی و بشوتی و بعد بروید مثلا با یه دفاع حرکت کنی:-"

البته اینم بگم که عمق قضیه خیلی بیشتر از این حرفاست,مثلا با رونالدینهو میتونی با حرکت فلش دریبل ریز بزنی ولی با کاکا بهتره که تو فضا خالی استارت بزنی بعد اونجاست که یک دفاع خوب وسرعتی قدرتی مثل اشلی کول باید از پس این کاکا بر بیاد (البته این حرف من شاید 1٪ از کل توانایی گیم پلی رو هم نمیتونه شامل بشه واقعا باید بازی کنید تا لذت ببرید)

آخرین ویرایش:
این ایده اولین بار در PES6 پیاده شد و بعد سازنده های fifa از این ایده الگو برداری کردن:)
البته تو PES6 وقتی تیمت تا آخرین لحظات عقب بود و در اون لحظات یه کرنر گیرت میومد اونوقت دروازه بان میومد برای سر زدن یا گل زدن

از دوستان خواهش میکنم بحثو به سمتی که نباید بره ,نبرند

ما اینجا داریم در مورد کیفیت fifa09 صحبت میکنیم و این حرفا بیشتر باعث به چالش کشوندن تاپیک میشه

(در ضمن الگو برداری هیچ بدی نداره بلکه مهم اینه که این الگو بتونه حتی بهتر از نمونه اصلیش بشه)

همونطوری که از ایده های فیفا هم استفاده شده ( become a legend =be a pro):arrowr:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or