FIFA 2009

ممنون ، اما اینکه مربوط به نسخه ی PS3 است ! فکر کنم اشتباه ارسال کردین.
http://forums.electronicarts.co.uk/...microsoft-xbox-360/343989-fifa-09-skills.html[/QUOTE]

نه دوست عزیز

اگه دقت کنی تو نوشته هم L2 و همLT میباشد فقط عکس دسته ps3 رو گذاشته:idea:

حرکات انالوگ هم که در دو دسته هیچ فرقی باهم ندارند

سلام:
اقا مال من هم که ntfs j هستش یعنی 10 روز دیگه هم صبر کنم ولی پارسال که اینطور نبود من یادمه همون هفته که مال کامپیوتر رو گرفتم اواخر هفته هم مال ایکس باکسش رو خریدم .حالا چی شده ؟
کلا اگه دوستی مارو روشن کنن که دلیل این موضوع که برای j دیرتر میادش چیه خوشحال میشم.
ممنون

الان 2-3 روزه پال اومده اونوقت هنوز کسی تهیه نکرده ؟؟؟ این چند صفحه فقط حرف از انتظار و
سوختن دل و تحمل کردن بوده :laughing:
بابا یکی بگیره بیاد تعریف کنه من 3 روز دیگه دستمه کنسولم پاله دل همتون بسوزه :biggrin1:

اقا یه سوال:
درسته روی جعبه کنسول من نوشته NTSC J اما خوب من چندین بازی دارم که روشون نوشته PAL و بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکنم مث GTAIV & WWE2008 حالا میشه که بگین چکار کنم یعنی مشکل هست نیست اگه برم و نسخه PAL فیفا رو بگیرم چطوره میشه نمیشه کلا اگه یه توضییح بدین ممنون میشم.

بعضی بازی ها هست که دوتا ریجن رو پشتیبانی می کنند مثلا نوشته ntsc-j - pal ..!!(البته بعضی وقتها رو بازی ها اشتباه میزنند)

1 درصد احتمال داره موفق بشی و روی دستگاهت بخونه که اون یک درصد هم باید معجزه دونست..:biggrin1:

شما چند رو صبر کن j هم میاد

آخرین ویرایش:
ممنون که جواب دادی تروا جان اما روی جعبه و یا باکس خود بازی GTAIV مثلا نوشته پال بعد روی خود دی وی دیشم فقط نوشته پال و چند بازی پال که دارم هم همینطوره یعنی تنها روی خود باکسش ننوشته هم روی دی وی دی فقط نوشته پال هم روی باکسشون که خیلی بهتر هم عالی اجرا میشن.
نسخه جی که گفتن 14 میادش که میشه 8 روز دیگه حالا 8 روز دیگه ریلیز میشه که بعدش تا به مشهد برسه 15 روز در بر میگیره خییلی دیره .
چکار کنم؟
HELP ME

میتونی از فروشگاه های اینترنتی بخری که یکی دو روزه میرسه مشهد..

مثلا فروشگاه westgame.ir و nextgen.ir .. سفارش بدی برات با پست پیشتاز میفرستند..

تو همین سایت هم قسمت بازارچه بچه ها با قیمت پایین هم میفروشند .. برو یک سر بزن ببین کی داره..

اقا من الان تو خونه حریف گل زدم بعد رفتم سمت تماشاچیای حریف تحریکشون کردم داور اومد بهم کارت داد:eek:
در ضمن وقتی تو لایو هستم اخبار روز فوتبال اروپا رو زیر نویس میکنه

سلام . من بازیو گرفتم امروز هرکی سوالی داره بپرسه برم ببینم جواب بدم .
واسه اینکه اسپم نشه : من تو بازی شرایط آب و هوایی ندیدم ولی چند نوع شرایط زمان بازی اضافه شده مثل : عصز و غروب . ... اینها

وست لایو عزیز راسته که وقتی شما بعد از ظهر رو انتخاب کنی نیمه دوم شب میشه؟؟
و چند سوال دیگر:
1:توپ ها چطوری اند؟
2:ساخت بازیکن چطوری هستش پیشرفت کرده یا نه؟
3:player arena چه پیشرفتهای کرده؟
4:تو فیفا08 یه جورایی بازیکنها کند بودن یعنی تا میخواستی دور بزنی و پاس بدی توپت رو میگرفتن و سیستم پاس دهی مشکل داشت و سخت بود تو فیفا09 چطوری شده؟
5:شوت زنی چطوری شده تو فیفا08 که اکثرا شوت زنی بد بود گرچه گاهی میشد یه سوپر گل زد (کاملا مثل واقعیت) تو فیفا09 چطوریه؟
6:دوستان گفته بودن که بازیکنها فشفشه شدن یعنی گیم پلی تند شده چطوریه قضیش؟
7:یه توضییح در باره استیل و حرکت و نوع ضربه زدن و کلیات ضربه ازاد زدن کریس رونالدو بگین.
8:رونالدو قدرتهاش زیاد شده یا نه تو فیفا09
9:به بازی امکانات چی اضافه شده یعنی تنها لیگ اضافه شده یا نه مث be a pro و غیره چیزی اضافه شده.
10:اخرین سوال اینکه صحنهای انیمیشن چطوریه خوب شده یا نه ؟
ممنون

سلام . من بازیو گرفتم امروز هرکی سوالی داره بپرسه برم ببینم جواب بدم .
واسه اینکه اسپم نشه : من تو بازی شرایط آب و هوایی ندیدم ولی چند نوع شرایط زمان بازی اضافه شده مثل : عصز و غروب . ... اینها
گیم پلی چطور بود؟
گرافیک؟
هیجان؟
جذابیت؟
واقع گرایی؟

وست لایو عزیز راسته که وقتی شما بعد از ظهر رو انتخاب کنی نیمه دوم شب میشه؟؟
و چند سوال دیگر:
1:توپ ها چطوری اند؟
2:ساخت بازیکن چطوری هستش پیشرفت کرده یا نه؟
3:player arena چه پیشرفتهای کرده؟
4:تو فیفا08 یه جورایی بازیکنها کند بودن یعنی تا میخواستی دور بزنی و پاس بدی توپت رو میگرفتن و سیستم پاس دهی مشکل داشت و سخت بود تو فیفا09 چطوری شده؟
5:شوت زنی چطوری شده تو فیفا08 که اکثرا شوت زنی بد بود گرچه گاهی میشد یه سوپر گل زد (کاملا مثل واقعیت) تو فیفا09 چطوریه؟
6:دوستان گفته بودن که بازیکنها فشفشه شدن یعنی گیم پلی تند شده چطوریه قضیش؟
7:یه توضییح در باره استیل و حرکت و نوع ضربه زدن و کلیات ضربه ازاد زدن کریس رونالدو بگین.
8:رونالدو قدرتهاش زیاد شده یا نه تو فیفا09
9:به بازی امکانات چی اضافه شده یعنی تنها لیگ اضافه شده یا نه مث be a pro و غیره چیزی اضافه شده.
10:اخرین سوال اینکه صحنهای انیمیشن چطوریه خوب شده یا نه ؟
ممنون

1.توپ ها بسیار خوب شده اند و توپ های جدید شرکت های معروف تو بازی هست مثل آدیداسو نایک و 90 و .... که یک نکته اینکه توپ ها کاملا آزاد هستند و نیازی به آنلاک کردن آنها نیست .
2. بازیکنا طراحی گرافیکشون بیشتر شده و کلا واقعی تر شدن و هر بازیکن با توجه به هیکل و قدرت بدنی و ... ساخته شدن .
3. اگر منظورت همون اول بازیا که لودینگ داره بهتر شده مثلا آحر لودینگ یک دفعه می ره تو ورزشگاه و وقتی مثلا منچستر رو انتحاب کنی یک بازیکن از هافبک یا مهاجم میاد و دیگه مثل 08 فقط یکی نیست .
4. گیم پلی کلا سریع شده و میشه سریع ضد حمله زد و تو سر توپ زدنا و سیستم پاس دهی و خصوصا پاس تو عمق خوب شده البته نه عالی
5. شو زنیمیشه گفت خیلی خوب شده و شوتا دقیق شدن و ضرب لازم رو دارن البته بازیکن با بازیکن دیگه شوتاشفرق داره
6. گیم پلی سریع شده ولی نه اینکه خیلی تو ذوق بزنه . احساس من اینه که سرعت گیم پلی نسبت به دمو 09 کمتر شده .
7. این مورو هنوز چک نکردم
8. سرعتش که خیلی زیاده و قدرتشم متوسطه . اگر منظور از قدرت ، قدرت بدنیه .
9. be a pro رو نمی دونم چک می کنم میگم . چند موردم تو چیدمان بازیکنا و استراتژی های مختلف جود داره . یک چیز دیگه اینکه پیراهن سوم تیما باز هستش و آنلاک نیست . واسه منچسترو لیورپول که اینطوری بود .
10 . انیمیشنا هم بد نیست ولی جای کار بیشتر هم داشت . چون من چند تا بازی کردم صحنه های تکراری زیاد توش بود .
در مورد عصر بازی کنی شب میشه هم چک می کنم میگم .

گیم پلی چطور بود؟
گرافیک؟
هیجان؟
جذابیت؟
واقع گرایی؟

گرافیم بیشتر شده مثلا زمین مثلا 08 یک دست نیست وخط دار شده و گرافیک بازیکنا و چهره و اینا بهتر شده کلا پیشرفت داشته .
هیجان رو نمیشه گفت ولی تو لول های سخت هیجان بازی بالا میره طبعا
جدابیت رو هم نمی شه گفت . ممکنه منه جذب کنه ولی شما رو نه
واقع گرایی هم تو بیشتر موارد رعایت شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or