FIFA 2009

درست دوست عزیز منظورم همون شب و روز و تغییر توپ بود ;)

در ضمن یه وقت فکر نکنی قصد کم کردن ارزش فیفا 09 رو داشتم :(

من خودم 08 رو همونجوری ایینقدر بازی کردم که نگو :arrowr: دیگه 09 با این همه تعریفی که میشه و دمویی که ازش بازی کردم که جای خود دارد

راستی تو اون نقد گفته شده بود که این مشکلم ممکنه برای رفعش یه پچ داده بشه در xbl

آقای sharoshor چندین و چند بار تذکر داده شد که توی تاپیکهای FIFA و PES در مورد اون یکی بازی اسپم ندین و بی نظمی ایجاد نکنین. امیدوارم دفعه آخرتون باشه , هم شما و هم بقیه دوستان.

آقای sharoshor چندین و چند بار تذکر داده شد که توی تاپیکهای FIFA و PES در مورد اون یکی بازی اسپم ندین و بی نظمی ایجاد نکنین. امیدوارم دفعه آخرتون باشه , هم شما و هم بقیه دوستان.
دوست عزیز شما بغیر از گیر دادن و تاپیک قفل کردن کار دیگه ای نداری؟
میخوای جلب توجه کنی؟

سلام:
این اولین پست من هستش که تو این فورم قشنگ میدم و فقط عضو شدم بخاطر این تاپیک و من تاپیک های این فورم رو از فیفا08 تا حالا دنبال میکردم اما عضو نشده بودم که بلاخره این اتفاق خوب افتاد.
من تمامی صفحات این تاپیک رو دنبال کردم و باید بگم متاسفانه نسبت به پارسال و فیفا08 تاپیک فیفا09 کم کار بود و چندان فعال نبوده امیدوارم بعد از این بیشتر بشه.
پس فردا ایشالا برا ما هم میرسه این بازی ولی فعلا از دوستانی که بازی رو دارن خواهش میکنم یه نقدی از خودشون بذارن که حال کنیم.
ممنون

راستی دوستان معذرت که اینجا بیان میکنم ولی چطوری میتونم تو گروه هواداران فیفا عضو شم باید به کی پی ام بدم تا دعوتم کنه؟
در ضمن کسی میدونه چطور میشه اکانت لایو رو تو مشهد دریافت کرد؟

راستی دوستان معذرت که اینجا بیان میکنم ولی چطوری میتونم تو گروه هواداران فیفا عضو شم باید به کی پی ام بدم تا دعوتم کنه؟
در ضمن کسی میدونه چطور میشه اکانت لایو رو تو مشهد دریافت کرد؟
مدیر اون Club من هست.
اقا من موندم برم تو لایو با 09 یا نه تو کشورای دیگه اومده؟
بازی در کلیه ی مناطق PAL در سراسر دنیا از جمله اروپا ، استرالیا و دیگر مناطقی که PAL هستن منتشر شده و میتونید بازی کنید.
دوست عزیز شما بغیر از گیر دادن و تاپیک قفل کردن کار دیگه ای نداری؟
میخوای جلب توجه کنی؟
فکر کنم آریا اینقدر شهرت داشته باشه تو این سایت که نیازی به این قبیل کارها برای جلب توجه نداشته باشه!
لینک زیر مربوط به بخش اموزش حرکات تکنیکی و حرکتی fifa 09 میباشد:tick:

http://forums.electronicarts.co.uk/f...09-skills.htm
ممنون ، اما اینکه مربوط به نسخه ی PS3 است ! فکر کنم اشتباه ارسال کردین.
http://forums.electronicarts.co.uk/...microsoft-xbox-360/343989-fifa-09-skills.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or