FIFA 2009

دوستان با احترام به نظرات همگیتون بنده نظرم اینه که فیفا کلا تو گیم پلی مشکل داره
ولی اینبار احساس میکنم یا هر دو آشغال از آب د نیان
یا هر دوتا خوب میشن
چون جدیدا فیفا زده تو کار گیم پلیه pesو کونامی هم زده تو کاره گرافیک

حالا باید یه کم صبر کنیم ببینیم ایندفه چه شاهکارایی تحویلمون میدن

دموی فیفا 09 واقعا امیدوار کننده هست :smile:
مهمترین نکته اون اینه که دیگه داور اون وسط هویج !! نیست ( البته قبلا هویج هم نبود !! چون اصلا وجود خارجی نداشت داخل بازی و فقط روی اعلام خطاها ظاهر میشد !!!! :laughing::biggrin1: ) و حضور فیزیکی داره و بر گیم پلی تاثیر میگذاره ممکنه یه هو حمله شما رو تبدیل به ضد حمله حریف کنه !! :eek: و روی خطاها هم عکس العمل انجام میده ( مثل داوری PES ، که البته مردیم تا به فیفا اضافه شد !!! :p ) کمک داور ها هم بالاخر بازگشتند و حضور خوبی دارن و به موقع پرچم میزنن :love:
گرافیک بازی هم خوب از آب در اومده و مثل فیفا 08 و یو 2008 نیست که انگار بازیکن ها رو با گریس !! ساخته بودند :sick: و خیلی طبیعی تر شده :love: و واقعا پیشرفت داشته
و از اون بالاتر اینکه گیم پلی بازی خیلی سرعتی شده ، با این وجود که عالیه اینطوری ولی چون من زیاد یورو 08 بازی کردم به گیم پلی کندش عادت کرده بودم و الان کمی با گیم پلی سرعتی این مشکل دارم (مثلا تو دریبل زدن ، دریبل زدن الان سخت تر شده و مثل یورو نیست که مثل آب خوردن دفاع رو میشد به هم دوخت !!! :biggrin1: ) ولی با تمرین زیاد حل میشه :cool: و از حق نگذریم کنترل بازی خیلی روون تر شده و باگ های نسخه های قبل رو نداره :love:
صداگزاری تماشاگر ها هم خوب انجام شده ولی متاسفانه تو نسخه دمو گزارش بازی موجود نیست :((:((:((
کلا این نسخه از فیفا خیلی حرف ها برای گفتن داره و این فیفا بعد از سال ها منو جذب خودش کرده :love::cool:
=======================================
پیوست بیربط به مطلب بالا !!! :
یاد فیفا 98 روی پلی استیشن به خیر :((:((
اون موقع خودم که پلی استیشن نداشتم میرفتم کلوپ :biggrin1: یادش به خیر اون موقع ایران رفته بود جام جهانی منم جو گیر شده بودم همش ایران رو بر میداشتم و با عربستان پنالتی میزدم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
یا اینکه روی مد جام جهانی میگذاشتم و فقط بازی اول با یوگوسلاوی رو بازی میکردم و بعدش دیگه 20 دقیقم تموم میشد و بلند میشدم میرفتم :biggrin1: :laughing::((:((
آخرش هم حسرت به دل موندم که نتونستم مد جام جهانیش رو تا آخر با ایران برم !!!! :laughing::laughing:
هی جوونی کجایی که یادت به خیر :((:((:((:(( :-":-":-":-"

آخرین ویرایش:
دموی فیفا 09 واقعا امیدوار کننده هست :smile:
مهمترین نکته اون اینه که دیگه داور اون وسط هویج !! نیست ( البته قبلا هویج هم نبود !! چون اصلا وجود خارجی نداشت داخل بازی و فقط روی اعلام خطاها ظاهر میشد !!!! :laughing::biggrin1: ) و حضور فیزیکی داره و بر گیم پلی تاثیر میگذاره ممکنه یه هو حمله شما رو تبدیل به ضد حمله حریف کنه !! :eek: و روی خطاها هم عکس العمل انجام میده ( مثل داوری PES ، که البته مردیم تا به فیفا اضافه شد !!! :p ) کمک داور ها هم بالاخر بازگشتند و حضور خوبی دارن و به موقع پرچم میزنن :love:
گرافیک بازی هم خوب از آب در اومده و مثل فیفا 08 و یو 2008 نیست که انگار بازیکن ها رو با گریس !! ساخته بودند :sick: و خیلی طبیعی تر شده :love: و واقعا پیشرفت داشته
و از اون بالاتر اینکه گیم پلی بازی خیلی سرعتی شده ، با این وجود که عالیه اینطوری ولی چون من زیاد یورو 08 بازی کردم به گیم پلی کندش عادت کرده بودم و الان کمی با گیم پلی سرعتی این مشکل دارم (مثلا تو دریبل زدن ، دریبل زدن الان سخت تر شده و مثل یورو نیست که مثل آب خوردن دفاع رو میشد به هم دوخت !!! :biggrin1: ) ولی با تمرین زیاد حل میشه :cool: و از حق نگذریم کنترل بازی خیلی روون تر شده و باگ های نسخه های قبل رو نداره :love:
صداگزاری تماشاگر ها هم خوب انجام شده ولی متاسفانه تو نسخه دمو گزارش بازی موجود نیست :((:((:((
کلا این نسخه از فیفا خیلی حرف ها برای گفتن داره و این فیفا بعد از سال ها منو جذب خودش کرده :love::cool:
=======================================
پیوست بیربط به مطلب بالا !!! :
یاد فیفا 98 روی پلی استیشن به خیر :((:((
اون موقع خودم که پلی استیشن نداشتم میرفتم کلوپ :biggrin1: یادش به خیر اون موقع ایران رفته بود جام جهانی منم جو گیر شده بودم همش ایران رو بر میداشتم و با عربستان پنالتی میزدم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
یا اینکه روی مد جام جهانی میگذاشتم و فقط بازی اول با یوگوسلاوی رو بازی میکردم و بعدش دیگه 20 دقیقم تموم میشد و بلند میشدم میرفتم :biggrin1: :laughing::((:((
آخرش هم حسرت به دل موندم که نتونستم مد جام جهانیش رو تا آخر با ایران برم !!!! :laughing::laughing:
هی جوونی کجایی که یادت به خیر :((:((:((:(( :-":-":-":-"
سلام ایمان جان شما دموی کدوم پلتفورم بازی کردی 360 یا ps3 یا pc
راستی تغییرات اب و هوایی توش هست واقعا فیفا همین موضوع تو بازیش کم داشت خدا کنه گذاشته باشن
مارم خوشحال کردی و دهنمون اب انداختی تا بازی ریلیز بشه مال من ریجنش j :(امسالم باید بیشتر صبر کنم نمیدونی برای ریجن j کی ریلیز میشه
ممنون

سلام ایمان جان شما دموی کدوم پلتفورم بازی کردی 360 یا ps3 یا pc
راستی تغییرات اب و هوایی توش هست واقعا فیفا همین موضوع تو بازیش کم داشت خدا کنه گذاشته باشن
مارم خوشحال کردی و دهنمون اب انداختی تا بازی ریلیز بشه مال من ریجنش j :(امسالم باید بیشتر صبر کنم نمیدونی برای ریجن j کی ریلیز میشه
ممنون

عیلک سلام
من دمو رو روی ایکس باکس 360 بازی کردم ( از لایو دانلود کردمش ) ;)
نه تو نسخه دمو تغییرات آب و هوایی نیست و کلا خیلی کسری ها داره ولی همینش هم جزابه ، واقعا جزابه :love:
=====================
(( امروز یکی از اقوام که از گیمرهای خوب هم هست اومده بود بعد از مدت ها خونمون ، صحبت فوتبال شد و شروع کرد از فیفا رو PC بد گفتن که البته حق هم داشت و منم نظرم همینه ، در مورد فیفا 09 هم نظر مساعدی نداشت ولی وقتی دمو رو براش گذاشتم تا بازیکنه ، واقعا مجذوب بازی شد :love::cool: )) این نشون میده که فیفای NextGen داره راهش رو به خوبی طی میکنه :love::love:
===========================
تاریخ عرضه برای ریجن J رو الان یادم نیست :cheesygri:blushing: ولی بالاخره دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره ، بالاخره توی ماه اکتبر میاد ;)

Difference betwen FIFA in PC or Consoles

Great news everyone! Apparently there aren't any major differences between the PC and the console version. I played PS3 FIFA 09 for one entire game and FIFA 09 in PC. I am glad to tell you that the visual aspect seems the only aspect that is different, and again, I have a Nvidia 8800 GTS so I really recommend you to buy one.

Not for FIFA, I am talking about Crysis, Farcry 2, Starcraft II, Prince of Persia 2008, GRID, Pro Evolution Soccer 2008, Crysis Warhead.. I mean, so many games out there, so investing a new graphic card will surely work for many games.

With that said, I played at an average of 25 FPS, with a 1920x1200 resolution.

Now, FIFA 08 played at 60 FPS with 1080p (1920x1080), so really there are two major differences
  • FPS really has an effect, FIFA 09 plays smooth
  • Even with all settings to the max, the graphics from the console are just plain better.
  • You can play the console version in your HD TV, in a 50" monitor... your graphics will be as good as your TV
Why is the console version better

• If you use Photoshop, imagine the images from PS3 are more 'blured' (so to speak). The grass seems more realistic, and the player have less pixelation.
  • The public is not perfect, however it looks good enough. The worst thing in the PC version is the public, looks like crap, especially the public on the worst seats in the house, look like a punk star horrible hair cut, the way stadiums end in the top, are horrible because of the public. The good news is, I believe that with a patch and some hexediting we might be able to fix the public.
  • If you have Nvidia 7000 series or below, if you can't play at a decent 25-30 FPS with at least 1024x768 (although I recommend going a bit higher in resolution), you can buy FIFA 09 for console. That is the best looking version you can have
  • Xbox 360 and PS3 have a lot of online players
  • Here in USA if you buy the game and you don't like it, or get bored, you can get at least $20 for a return (opened item fee). So if you buy FIFA at $59.99, and after a couple of months return it to the store for $20, you only spent $40 on the game. That price is the same as the $39.99 for the PC

Why is the PC version better/equal to the console version:

• The cinematics, the close up, are excactly the same!
  • Console version costs $59.99, PC version costs $39.99. You will be paying $20 basically for a better looking public and graphics that are rendered better and a grass that looks better
  • We can patch FIFA, kits, stadiums, grass, sound... you name it. We are already discovering how to edit the crowd of FIFA, imagine your team chants done by GamningAccess patch makers, Kit Raptor, Demo Raptor... the format hasn't changed!
  • A lot of people like the keyboard and mouse controls of the PC, that is unique to the PC
  • If you don't like the game, you can't return it. Try selling it on Ebay?
  • In PC you can use the Xbox 360 controller, the PS3 controller, or any other gaming keyboard/mouse or gamepad that you prefer.
  • In PC you can talk for free with a friend using Skype while playing the game, in the middle of the game you can both return to Windows and see each other trough web cam, or you can play against the PC while talking with your co-worker or buddy. I like the fact that PC isn't isolated as going to the living room and doing nothing but playing Xbox or PS3
GamingAccess recommends:
If you like how the game looks, and if you have a solid 25-30 FPS, then honestly the difference between the PC and the console versions (at least in the demo), are basically just graphics that look better. The grass looks better, the players look a bit better, and the public look a bit better as well.
However, the cinematics, the close up... look excactly the same.

So folks, I hope you like this article, check the screenshots to see the differences.

360

HTML:
http://screenshots.gamingaccess.com/picture.php?/13494/category/866
HTML:
http://screenshots.gamingaccess.com/picture.php?/13497/category/866
PC
HTML:
http://screenshots.gamingaccess.com/picture.php?/13366/category/866
HTML:
http://screenshots.gamingaccess.com/picture.php?/13463/category/866
منبع:GAMINGACCESS​

Last edited by a moderator:
شاتهای جدید ازفیفا09
jv40w6.jpg

-------------------------------------------------------
2yl2qok.jpg

من دمو رو بازی کردم اولین چیزهایی که واقعا به چشم میاد گرافیک بسیار بهتر هست مخصوصا تکسچرها و نورپردازیها و انیمیشنها و دیگر کنترل روان تر و بازی سریع تر و فیزیک بهینه تر رو میشه اشاره کرد;)

- از نکاتی که برای من خیلی جالب بود واکنش تماشاگرها هنگام پنالتی زدن بازیکنان تیم میزبان بود.وقتی تیم من که میزبان بود گل میزد همه میپریدن بالا پایین و خلاصه خوشحال میشدن اما وقتی حریف گل میزد همه ساکت میشدن یهو.
- خوشبختانه مشکل همه از جناحین های FIFA که همیشه منجر به گل میشد هم در بازی حل شده یعنی دیگه نمیتونی به راحتی با حرکت از گوشه و یه پاس به بیرون دادن دروازه بان رو بپیچونی. حرکتی که تو 08 شبیه یه Glitch بود و تمام این نوع حرکات منجر به گل میشد.
- حرکات دروازه بان ها باز از قبل هم طبیعی تر شده مقلا کم پیش نمیاد که وقتی میبینن نمیتونن یه توپ رو بگیرن عین واقعیت فقط سر جاشون میمونن و توپ رو نگاه میکنن( بیشتر در مورد توپ های که به کنج دروازه شلیک میشه). و البته از همه مهمتر در موقع پنالتی دروازه بان یهو عکس العمل های عجیب 08 رو انجام نمیده که وقتی توپ به سمت کنج شلیک میشه دروازه بان رو هوا میپرید و ...
- دوربین بازی هم تغییرات خوبی داشته و موقع کرنر دیدی وسیعی تری از بازیکنانمون داریم که بهتر و راحت تر میشه برنامه ریزی کرد.
- خوشبختانه دوربین محبوب من که نه تو 07 بود و نه تو 08 یعنی Brodacst( نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه) به بازی اضافه شده یعنی همون دوربینی که تلویزیون باهاش فوتبال نشون میده.
- تعویض کردن ها هم خیلی بهتر شده و دیگه مثل گذشته خشک و بی روح نیست.

منم دموش رو بازی کردم
همه حرفهاتون درسته و فقط تنها چیزی که گفته نشد گیم پلی هست که
میشه گفت تقاوتی با08 نکرده حتی به نظر من 08 بهتر بود:(
اسامیه بازیکنها هم هنوز رو پشتشون کش میاد وقتی راه میرن
در کل من نا امید شدم
کاش به جایه اینهمه رسیدن به حاشیه یه کم به اصل میرسیدن

من دمو fifa09 برای pc دانلود کردم گرافیکش برای pc خیلی خوب شده چمن زمین 3d شده رو چهره ی بازیکن ها خوب کار کردن رو همه خوب کار نکردن مثلا kaka رو خوب درست نکردن :eek:
ولی وقتی نور تو صورت بازیکن می خوره صورت براغ نشون می ده داور تو بازی هست ولی در نقش هست وقتی سوت می زنه نشون نمیده ولی pes2008 سوت می زد نشون می داد دستش به طرف تیمی که خطا کرده بود می رفت کمک داور وقتی خطا می شه پرچم رو بالا نمی برن حرکات بازیکن ها موقع گل زدن مثل fifa08 هست تغییر به وجود نیومده حرکات دروازه بان مثل fifa08 هست به نظر من فقط گرافیک بازی خیلی بهتر شده بقیه چیزها مثل fifa08 هست:(

آخرین ویرایش:
فقط تنها چیزی که گفته نشد گیم پلی هست که
میشه گفت تقاوتی با08 نکرده حتی به نظر من 08 بهتر بود
من کاملا خلاف نظر شما فکر میکنم. EA با اندکی طبیعی و سخت تر کردن گیم پلی 09 یه بازی واقعی گرایانه ارائه داده. 09 دیگه مثل 08 نیست که یه بازیکنی مثل کریس رونالدو بتونه همرو خیلی راحت رد کنه بقیه هم بهش نرسن. به هر حال Realstick کردن بازی سخت و خشک تر شدن رو هم به دنبال داره که یه عده مثل شما خوششون نمیاد یه سری هم مثل من خوششون میاد.
خوشبختانه مشکلات فیزیکی بازیکنان هم به نظر میرسه حل شده باشه هرچند رونالدو تو Demo نبود اما با سریعترین بازیکنان هم من نتونستم کل طول زمین رو تو 10 ثانیه طی کنم. تو 08 یه بازیکن مثل رونالدو کل طول زمین Oldtraford رو تو 8-9 ثانیه طی میکرد که کل علم فیزیک رو زیر سوال برده بود.
در مورد فیزیک باز هم EA به خوبی به وعده هاش در مورد سیستم " تکل و تعادل بازیکنان" عمل کرد و در صورتی که تکل روی پایی که بازیکن روی تکیه کرده باشه بره بازیکن میفته و گرنه بعد از به هم خوردن تعادل مجددا بلند میشه و راهشو ادامه میده.
سیستم پاسگاری هم تکنیکی تر شده و با " خط قدرت" روبرو هستیم که امکان برنامه ریزی بهتر تیمی رو فراهم میکنه و بازیکنان مثل 08 یهو پاس های توهمی نمیدن یا راحت برای پاس دادن تغییر جهت نمیدن.
دوستان X360 دار لیست اچیومنت های این بازی هم منتشر شد:
http://www.xbox360achievements.org/game/fifa-09/achievements/
خوشبختانه اچیومنت ها خیلی جون دار تر شدن و وقت بیشتری میخوان احتمالا

من کاملا خلاف نظر شما فکر میکنم. EA با اندکی طبیعی و سخت تر کردن گیم پلی 09 یه بازی واقعی گرایانه ارائه داده. 09 دیگه مثل 08 نیست که یه بازیکنی مثل کریس رونالدو بتونه همرو خیلی راحت رد کنه بقیه هم بهش نرسن. به هر حال Realstick کردن بازی سخت و خشک تر شدن رو هم به دنبال داره که یه عده مثل شما خوششون نمیاد یه سری هم مثل من خوششون میاد.
خوشبختانه مشکلات فیزیکی بازیکنان هم به نظر میرسه حل شده باشه هرچند رونالدو تو Demo نبود اما با سریعترین بازیکنان هم من نتونستم کل طول زمین رو تو 10 ثانیه طی کنم. تو 08 یه بازیکن مثل رونالدو کل طول زمین Oldtraford رو تو 8-9 ثانیه طی میکرد که کل علم فیزیک رو زیر سوال برده بود.
در مورد فیزیک باز هم EA به خوبی به وعده هاش در مورد سیستم " تکل و تعادل بازیکنان" عمل کرد و در صورتی که تکل روی پایی که بازیکن روی تکیه کرده باشه بره بازیکن میفته و گرنه بعد از به هم خوردن تعادل مجددا بلند میشه و راهشو ادامه میده.
سیستم پاسگاری هم تکنیکی تر شده و با " خط قدرت" روبرو هستیم که امکان برنامه ریزی بهتر تیمی رو فراهم میکنه و بازیکنان مثل 08 یهو پاس های توهمی نمیدن یا راحت برای پاس دادن تغییر جهت نمیدن.
دوستان X360 دار لیست اچیومنت های این بازی هم منتشر شد:
http://www.xbox360achievements.org/game/fifa-09/achievements/
خوشبختانه اچیومنت ها خیلی جون دار تر شدن و وقت بیشتری میخوان احتمالا
بابا اینکه خیلی آسونه اچیومنتاش ! :دی
حداقل اونایی که Secret نیستن که خیلی آسونن ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or