FIFA 2009

با تشکر از نکات عالی که احمدرضا گفت باید بگم تماشاچیان خیلی بهتره شده و به قول قدیمی ها هوش مصنوعی پیدا کرده اند. در کل بازی را به واقعیت نزدیک کرده اند.ولی با توجه به نسخه های قبلی باید 1 ماه بازی کنی تا به 09 عادت کنی.چون دیگه 1 بازیکن نمی تونه کاری کنه و این تیمه که می بره.
در ضمن یکی از نکات مثبت در مورد شوت هاست.مثلا در 08 90% شوت ها هر جایی که زده می شد توسط دروازه بان گرفته می شد.اما در 09 اگر با کاکا نزدیک محوطه یک شوت به کنج بزنی 100% گله:biggrin1:

بازي فوق العادست و تماما نكات ضعف fifa08 را پوشش داده .

گرافيك بازي بهتر شده مخصوصا نورپردازيش .
چمن ها در بازي واقعي تر به نظر ميان .
و بيشترين چيزي كه منو جلب كرد تماشاچي ها بودن كه واقعا پرتحرك و زيبا و شفاف طراحي شدن كه حس فوتبال واقعي را به ادم القا ميده .
انميشن بازيكنها واقعا بهتر شده و خيلي نرم و فزيك حركت بدنشون هم خيلي خوب كار شده . برخوردها واقعا عالي هستند .
حركت در بازي سريعتر شده و كلا فوتبال سريعتري شده و تكنيكها هم روشون كار شده و خيلي روانتر و نرم تر انجام ميشه .

حتي نوع شوت زني ها هم طبيعي تر شدن و خيلي طبيعي وارد گل ميشن و عكس العمل دروازه بانها هم باينكه در 08 خوب بود در 09 بهتر هم شده .

كلا fifa09 واقعا عالي هست و تمام انتظارات را ميتونه فراهم كنه و مطمئنا سال خيلي خوبي را سپري ميكنه .

شوت ها بسیار بهتر شده.
کلا دمو بسیار امید وار کننده است من به فیفا بسیار امسال ایمان دارم هر چه PES داره هر سال در جا میزنه:(( فیفا پیشرفت میکنه.
در ضمن من طرفدار هر دو فوتبال هستم و این حرف ها رو بدون تعصب میزنم;)

درود
کلا فوتبال باز نیستم ولی خیلی لذت بردم. انصافا هر شماره داره بهتر میشه و هرچقدر اون PES ـه ^%!@ تو هر شماره گند بالا میاره این یکی بهتر از قبل میشه
امیدوارم ریجن پال ـش زود بیاد که مثل چند تا بازی دیگه بیات نشه :دی

با این تفاسیر وهمچنین چیزهایی که تومصاحبه روتر خوندم مطمئنم که امسال فیفا کونامی رو بااختلاف زیاد جا میگزاره:love:از سخت ترشدن بازی هم واقعا خوشحالم اگرچه دمو رو نتوستنم دانلود کنم(بدلیل پیشرفته بودن بیش ازحد کشور وسرعت بالای اینترنت که کشورهای عقب مونده ای مثل امریکا نمیتونن شبکه لایو رو باهاش ست کنن):biggrin1:

با این تفاسیر وهمچنین چیزهایی که تومصاحبه روتر خوندم مطمئنم که امسال فیفا کونامی رو بااختلاف زیاد جا میگزاره:love:از سخت ترشدن بازی هم واقعا خوشحالم اگرچه دمو رو نتوستنم دانلود کنم(بدلیل پیشرفته بودن بیش ازحد کشور وسرعت بالای اینترنت که کشورهای عقب مونده ای مثل امریکا نمیتونن شبکه لایو رو باهاش ست کنن):biggrin1:
کاملا موافقم:love::love:
کونامی مثل اینکه حال نداره فوتبال بسازه:sick:

تازه تو پادکست Winning Eleven Blog ملت گفتن که این دمو با بازی پایانی تفاوتهای زیادی داره، گفتن EA خیلی از انیمیشن ها و چیزای دیگرو از این دمو حذف کرده و گفتن که ما فکر میکنیم که EA فقط خواسته که ملت فقط بازی مزه مزه کنن. اینا نسخه نهایی بازی رو روی PS3 البته بازی کرده بودن و میگه گرافیک بازی خیلی شفاف تر از دمو بوده ولی من در مورد 360 نظر نمیدم چون روی اون ندیدم. این بابا همچنین گفت با EA که صحبت کرده گفتن این دمو مدتی قبل از نهایی شدن بازی ساخته شده. به هر حال این بازی پایانی رو بازی کرده و میگه که از دمو تو بحث گیم پلی چیزای بیشتری داره بخصوص انیمیشن های بیشتری داره.

تو 09 میشه گل ها رو سیو کرد؟
تو فیفا 08 که نمیشد.
تو 08 برای اینکه بتونی گل رو سیو کنی باید به Live وصل باشی یعنی بعد اینکه گل زدی میری به Replay و گزینه Upload رو میزنی و صبر میکنی تا گل آپلود شه بعد از اون میتونی بیای تو اینترنت و گلی که زدی رو ببینی.
------------
من بی صبرانه منتظر Addidas Live Season ام ، تو پادکست هفتگی ای که از داخل خود بازی پخش میشه گوینده میگفت این بخش رو طبق بازی های واقعی( یعنی بازی های این بخش مطابق با بازی هایی که تیم ها تو اون هفته انجام میدن) میچینن و حتی بازیکن ها رو هم هر هفته تغییر میدن. یعنی اگر یک بازیکن خوب بازی کنه قدرتش رو میبرن بالا وگرنه یا همون جوری میمونه یا ضعیف تر هم میشه. به نظر میرسه این بخش یه Interactive Leagues ارتقا یافته باشه.

من میخوام دموش رو دانلود کنم اما دیشب که خواستم از تو live دانلود کنم سرعت خیلی پایین بود صبح دیدم فقط 20%اش تموم شده:(((البته با 128). حالا لینکش رو اینترنت نیست برم دانلود کنم بریزم رو DVD؟!

من میخوام دموش رو دانلود کنم اما دیشب که خواستم از تو live دانلود کنم سرعت خیلی پایین بود صبح دیدم فقط 20%اش تموم شده:(((البته با 128). حالا لینکش رو اینترنت نیست برم دانلود کنم بریزم رو DVD؟!
چرا دوست عزیز من لینک دانلود Demo رو از سایت Rapishare تو تاپیک "دانلود بازی های X360" گذاشتم. برو دانلود کن من خودم هم همین کار رو کردم. بعد اینکه تموم شد از حالت فشرده خارجش کن یه فایل iso. بهت میده اون رو هم با برنامه ی imageburn که فکر کنم 2mb باشه رایت کن و بازی کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or