FIFA 2009

رو نسخه پی سی کار شده اینبار ودیگه مثل گذشته از سرشون بازنکردن پی سی رو البته رو قیافه خیلی مانور
دادن اینبار

منظورم رو اشتباه فهمیدی دوست عزیز !
میگم باید رو قیافه های نسخه ی nexgen بیشتر کار کنن چون به نظرم حتی مال pc
با این که نسل قبله ولی قیافه هاشون بهتر بود
کلا تو نسخه ی nextgen رو قیافه ها زیاد خوب کار نکردن امیدوارم تو 09 بهتر بشه ... :-"

سلام
به نظر میاد کهfifa09 میخواد پوز pes09 رو بزنه چون باز pes09 خیلی خوب نشده درسته هنوز نیومده ولی از عکساش معلومه
باز fifa ی چیزی میشه
ممنون

FIFA و PES زو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد چون نوع بازیشون با هم فرق داره...

FIFA یا کلا شرکت EA بیشتر توان خودشو صرف بهتر کردن گرافیک و منوهای و تصاویر بازیکنها میکنه که خوب این هم طرفدارهای خاص خودشو داره که بیشتر کسانی هستند که تازه رو به بازی با کنسول های که تازه وارد بازار شده میارند...:welcome:

ولی PES بیشتر روی گیم پلی و روانتر کردن بازی کار میکنه که آدم از اون لذت بیشتری میبره
بیشتر کسانی که PES بازی میکنن کسانین که مدت زیادی با بازی ها سروکله میزنند و از نسل های قبل روبه این بازی آوردند(حرفه ای ها)

من خودم هر بار که میخوام فیفا بازی کنم یکدفعه وسط بازی بیخیال میشم و وقتی که میخوام دوباره شروع کنم میبینم یک نسخه دیگر از این بازی آمده... یک جوریه!!!

من FIFA 04 05 06 07 08 رو دارم ولی با هیچکدومشون نتونستم یک بازی رو تمام کنم... اصلا نمیدونم چرا!!!

ولی تا دلت بخواد PES ... اینقدر بازی میکنم که حد و حساب نداره نمیدونم چقدر ولی اینو میدونم هیچکس قدر من تا حالا PES بازی نکرده :cool:هر دوتا چشمام سر این بازی بدجوری ضعیف شده:(

ولی از حق نگذریم که نسخه PES 2008 که برای کنسول XBOX و PS3 آمده دقیقا با آشغال برابری میکنه:mad:

البته این نظرات کاملا شخصیه و هرکی یک نظری داره..
.:gathering::discussion::punish::boxing::sniper::surrender::hurted1::hurted::flowers::no::praying::x:smile::excited::birthday:

این هم عکس بازی

fifa-soccer-09-20080827041649137_640w.jpg

fifa-soccer-09-20080814025715498_640w.jpg

fifa-soccer-09-20080814025721185_640w.jpg
بقیه رو لینک میدم:arrowd:

عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5
عکس 6
عکس 7
عکس 8
عکس 9
عکس 10
عکس 11
عکس 12
عکس 13
عکس 14
عکس 15

آخرین ویرایش:
با سلام----------
در مورد نظرات شخصی دوست خوبمون چند نظر شخصی داشتم
اول اینکه هیچ وقت فکر نکنید که هیچ کس به اندازه شما بازی نکرده---من خودم به شخصه از دورانی که اولین بازی فوتبال کونامی اومد این بازی رو انجام دادم و تا همین سال پیش هم پایه این بازی بودم تا حدی که یک ارشیو 6 گیگی از انواع استادیوم و.......داشتم و تا حدی که چهره سازی هم براش میکردم و به نوعی pes fan بودم ولی از سال قبل که pes اومد و بعد از مدتی کاملا دلم رو زد به دنبال fifa 08 رفتم و امتحانش کردم و باور کردم که اینکه میگن خواستن توانستن
دوم اینکه واقعا fifa 08 از لحاظ روانی گیم پلی چیزی کمتر از pes نداره بلکه برتری هایی هم داره که کاملا بازی رو از یکنواختی در میاره ..البته که ضعف هایی هم داره ولی در کل از pes 2008 بهتره
اتفاقی که فکر کنم امسال هم رخ بده ,اونهم با شدت بیشتر;)

البه تاکید میکنم که منظور از fifa 08 ,منظورم نسخه xbox360وps3 این بازی میباشد

البته این نظرات شخصی و هر کی یک نظری داره;)

من دانلود نکردم کی میاد 700 مگ دانلود کنه...
این فقط لینک دانلود هست و هیچ اطلاعات دیگریم نداره...
یکم صبر کن تا شب یا فوقش تا فردا صبح اطلاعات کاملش میاد...

هنوز نسخه کنسولیش نیومده فقط برای PC هست من خیلی گشتم پیدا نکردم فکر کنم ساعت 11:30- 12 بیاد...
اون لینک بالای هم مال PC هست

ماله pc پیشرفت گرافیکی زیادی کرده بود از طرفی می شد با موس&کیبرد بازی کرد چمنها 3 بعدی شده بودند نور پردازی هم اضافه شده بود.در کل بد نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or