با من بودی اینا رو؟؟؟
می تونستی نقل قول کنی تا معلوم شه چی داری میگی.....
اولا این عکس ها رو از گیم اسپات گرفتم و خودش هم نوشته عکس های بازی و من نمی دونم fake هستن یا نه....ولی فکر نمی کنم گیم اسپات تو قسمت عکس های رسمی بازی عکس fake بذاره....به هر حال من هدفم از گذاشتن این عکس ها نه کل کل و نه کر کری بین فیفا و pes نبود و هدفم بیشتر این بود که در مقابل دوستانی که از عکس های گیم اسپات فقط عکس بازیکنان محبوب خودشون رو گذاشتن بگم که بلال هم هست..همین
ثانیا شما نمی خواد به من فرق فیفا و pes رو یاد بدی...من خودم بیشتر از 10 ساله که تو این زمینه استادم....می دونم که گیم پلی pes خیلی بهتر و جذاب تر از فیفا هست...اصلا من خودم از سلطان های این گیم هستم...چی میگی شما

اما از این نسخه اخیر اصلا خوشم نیومد...نسخه های قبلی رو ps2 رو با هزاران دوز و کلک مثلا استفاده از سیو های winning 11 در نسخه 12 (لوح زرین نیکان) و ... درست کرده بودم و همه بازیکنان و ورزشگاه محبوبم و لباس و ....اما در نسخه جدید خبری از این ها نیست...نه آلیانزی در کار هست و نه تیم ملی آلمان...کارهایی که رو dvd های ps2 انجام می دادیم رو هم که نمیشه انجام بدیم....گیم پلی هم که مزخرف هست....به همین دلیل دیگه از pes واقعا خسته شدم...می خوام فیفا رو هم تجربه کنم...با بایرن مونیخ...با تیم ملی آلمان...با استادیوم با شکوه آلیانز آرنا(اونم نه در حالی که هواداران مسخره مثل بازی winning تیم ولفسبورگ رو تشویق می کنن....بلکه یک صدا شعار هایی که در مونیخ واقعا سر داده میشه رو می خونن)....بدون درد سر درست کردن چهره و اسم تک تک بازیکنان و لباس و قرار دادن لوگوی باشگاه روی سینه بازیکنان و......فقط همین..شما خواستی تریلر ها رو دان کن....حتی می تونی با pes و winning با اون تونی و کلوزه و چهره های مصنوعی حال کنی (البته منظور نسخه اخیر 2008 هست)....but not me
ثالثا بهتره بری و خودت هر 2 بازی رو بذاری و همه نظرها و سلیقه ها رو هم کنار هم بذاری...من نمی دونم شما طرفدار کدوم تیمی....حتما در هر 2 تا ردیفن و لیگ شما در هر 2 هست که اینجور راحت و بی دغدغه صحبت می کنی...ولی وقتی بازی رو با عشق فراوان می خری و می ری و می بینی که تیم محبوبت اصلا سخته نشده یا اصلا لیگی که توش بازی می کنه ساخته نشده و یا محبوب ترین و ارزشمند تریم مهاجم دنیا اونجوری طراخی شده یا زیبا ترین و مجهز ترین ورزشگاه دنیا اصلا جایی در این بازی نداره و یا لوگوی باشگاه روی سینه بازیکنان نیست و... بد جوری حال گرفته میشه....این حال رو فقط کسی که عاشق واقعی اون تیم چه در عالم واقعی و چه در دنیای گیم باشه متوجه میشه...نه کسی که اعورانه به تیم و سلایق خودش نگاه کنه....
only bayern munich....only allianz arena....only a soccer game which respects all fans