FIFA 2009

این قسمت از مصاحبه منو خیلی خوشحال کرد
وای به حال کاربرای معمولی :laughing:

ولی فکر کنم یا امسال یا سال بعد(احتمالا امسال) کنترل دروازه بان رو هم به Be a Pro اضافه میکنن چون دارن کار میکنن که 11 به 11 بشه زد بازی رو که یعنی کنترل دروازه بان هم قسمتی ازشه و اگر این قابلیتو تو یک قسکت بزارن بقیه ی جاهاش هم میزارن

وقتی پروبازها میان تو تاپیک فیفامیگن فیفا امسالم هیچی نمیشه شما باید نتیجه بگیری که فیفا قطعاپیشرفت
اساسی خواهد کرد:biggrin1:
ضمنا من اگر پرو باز بودم اینورا پیدام نمیشد با اون گندی که کونامی به اسم فوتبال سیمولاتور به خورداین پرو
بازها داد:biggrin1:
یه فوتبال باگیم پلی ارکید مثلا نسل بعد که نتیجه رو همه میدونن به هرحال رقابتی بین این 2تا حالا نبوده
وپرو بازها اصرار دارن که هست:-"رقابت پرو بافیفا مثل رقابت ردینگه با ارسنال:biggrin1:

وقتی پروبازها میان تو تاپیک فیفامیگن فیفا امسالم هیچی نمیشه شما باید نتیجه بگیری که فیفا قطعاپیشرفت
اساسی خواهد کرد:biggrin1:
ضمنا من اگر پرو باز بودم اینورا پیدام نمیشد با اون گندی که کونامی به اسم فوتبال سیمولاتور به خورداین پرو
بازها داد:biggrin1:
یه فوتبال باگیم پلی ارکید مثلا نسل بعد که نتیجه رو همه میدونن به هرحال رقابتی بین این 2تا حالا نبوده
وپرو بازها اصرار دارن که هست:-"رقابت پرو بافیفا مثل رقابت ردینگه با ارسنال:biggrin1:
استاد عزیز هروقت راه رفتن فیفا درست شد و بازیکنها روی اسمون راه نمیرفتن اونوقت بیا در مورد پرو صحبت کن:p
اشکالهای دیگشم پیشکش:cheesygri

شما یورو08 رو برو بازی کن تا متوجه بشی که فوتبال سیمولاتوریعنی چی؟;)
نکته بعدی اینکه شما هرزمان تونستین اسم تیمهارو واقعی ببینین بیاین راجع به ایرادات فیفا صحبت کنین
کنامی بجای اسم تیمها ازااسم کوچه ها برای اسم گذاری استفاده میکنه ضمنا من ایرادی تو راه رفتن تو
فیفا نمیبینم مگراینکه این از اون ایراداتی باشه که فقط پرو بازها میبینن:biggrin1:
نکته اخر اینکه پرو هرگز رقیبی برای فیفا نبوده حالا دراینده ممکنه اتفاقاتی بیافته:biggrin1:
ولی با این سبک وسیاقی که کونامی داره باید بره برایWiiفوتبال عروسکی بسازه:biggrin1:

گیم پلی 09:biggrin1:
ببینین وحالشو ببرین البته پیداکردنش بسیار دشوار بود:biggrin1:
متاسفانه دانلود نمیشه ولی میگردم دنبال لینک دانلودش
http://www.ps3clan.nl/index.php?site=news_comments&newsID=1745%E2%8C%A9=nl

:eek:
عجب فیزیکی درست کردن واسه بازیش!:دی , طرف تکل زد بازیکن دو تا ملق زد:دی
............
ولی به نظر میاد که یکم نحوه دویدن بازیکن ها شبیه به PRO SOCCER شده!

:eek:
عجب فیزیکی درست کردن واسه بازیش!:دی , طرف تکل زد بازیکن دو تا ملق زد:دی
............
ولی به نظر میاد که یکم نحوه دویدن بازیکن ها شبیه به PRO SOCCER شده!
البته ازموتور یورو 08 براش استفاده کردن واحتمالا گرافیکش مثل یورو میشه ولی گیمپلی کاملا متفاوت خواهد
بود
البته نباید از شبیه سازی فوقالعاده درگیری هاوفیزیک بازی بگذریم که محشره اگه اون لینک بالا رو ببینین متوجه میشین چی میگم
تونبردهای هوایی وتکلها واقعا زمین خوردن بازیکنها مثل مدل واقعی هست

آخرین ویرایش:
تو این که فیفا یه سر و گردن از PES بالاتره هیچ شکی نیست:cool: تازه اگر قرار باشه از استیل راه رفتن ایراد بگیرن باید از PES 08 ایراد گرفت که بازیکن ها هنگام دویدن مثل مرغابی می دوند:laughing: تازه هوش مصنوعی و باگ های عجیب غریب PES بماند! :-" فقط خدا کنه گرافیک نسخه PC تو این نسخه به 360 برسه:(

a2emq9.jpg

b9655j.jpg

فیفا یا pes فرقی نداره....

only bilal ribery and only fc bayern munchen

این عکسایی که گذاشتی Fakeهستن وهیچ کدومشون عکس بازی اصلی نیستن چراکه هنوزالکترونیک ارتز
عکسهای بازی رو ریلیز نکرده این یک:-"
دوم اینکه برای متوجه شدن فرق بین پرو با فیفا برو گیمپلی هر دو رودانلود کن(تریلر)بعد متوجه میشی البته
اگه گیمرباشی;)
وسوم اینکه دیگه ادامه نده چون اگه بخوام فرقهای این دوتا رو بگم وایرادات پرو رو باید 4-3صفحه پست بدم که
اصلا حوصله ندارم:biggrin1:
من فکر کنم اصلا نمیدونی ما داریم چی میگیم رفتی از گیم اسپات عکسهایی رو که تو قسمت 360 بصورت
نمونه موقتی گزاشتن رو اوردی گذاشتی بغل هم یکیش رو داری جای پرو جا میزنی خیلی کارت درسته/:)

این عکسایی که گذاشتی Fakeهستن وهیچ کدومشون عکس بازی اصلی نیستن چراکه هنوزالکترونیک ارتز
عکسهای بازی رو ریلیز نکرده این یک:-"
دوم اینکه برای متوجه شدن فرق بین پرو با فیفا برو گیمپلی هر دو رودانلود کن(تریلر)بعد متوجه میشی البته
اگه گیمرباشی;)
وسوم اینکه دیگه ادامه نده چون اگه بخوام فرقهای این دوتا رو بگم وایرادات پرو رو باید 4-3صفحه پست بدم که
اصلا حوصله ندارم:biggrin1:
من فکر کنم اصلا نمیدونی ما داریم چی میگیم رفتی از گیم اسپات عکسهایی رو که تو قسمت 360 بصورت
نمونه موقتی گزاشتن رو اوردی گذاشتی بغل هم یکیش رو داری جای پرو جا میزنی خیلی کارت درسته/:)

با من بودی اینا رو؟؟؟

می تونستی نقل قول کنی تا معلوم شه چی داری میگی.....

اولا این عکس ها رو از گیم اسپات گرفتم و خودش هم نوشته عکس های بازی و من نمی دونم fake هستن یا نه....ولی فکر نمی کنم گیم اسپات تو قسمت عکس های رسمی بازی عکس fake بذاره....به هر حال من هدفم از گذاشتن این عکس ها نه کل کل و نه کر کری بین فیفا و pes نبود و هدفم بیشتر این بود که در مقابل دوستانی که از عکس های گیم اسپات فقط عکس بازیکنان محبوب خودشون رو گذاشتن بگم که بلال هم هست..همین

ثانیا شما نمی خواد به من فرق فیفا و pes رو یاد بدی...من خودم بیشتر از 10 ساله که تو این زمینه استادم....می دونم که گیم پلی pes خیلی بهتر و جذاب تر از فیفا هست...اصلا من خودم از سلطان های این گیم هستم...چی میگی شما:eek: اما از این نسخه اخیر اصلا خوشم نیومد...نسخه های قبلی رو ps2 رو با هزاران دوز و کلک مثلا استفاده از سیو های winning 11 در نسخه 12 (لوح زرین نیکان) و ... درست کرده بودم و همه بازیکنان و ورزشگاه محبوبم و لباس و ....اما در نسخه جدید خبری از این ها نیست...نه آلیانزی در کار هست و نه تیم ملی آلمان...کارهایی که رو dvd های ps2 انجام می دادیم رو هم که نمیشه انجام بدیم....گیم پلی هم که مزخرف هست....به همین دلیل دیگه از pes واقعا خسته شدم...می خوام فیفا رو هم تجربه کنم...با بایرن مونیخ...با تیم ملی آلمان...با استادیوم با شکوه آلیانز آرنا(اونم نه در حالی که هواداران مسخره مثل بازی winning تیم ولفسبورگ رو تشویق می کنن....بلکه یک صدا شعار هایی که در مونیخ واقعا سر داده میشه رو می خونن)....بدون درد سر درست کردن چهره و اسم تک تک بازیکنان و لباس و قرار دادن لوگوی باشگاه روی سینه بازیکنان و......فقط همین..شما خواستی تریلر ها رو دان کن....حتی می تونی با pes و winning با اون تونی و کلوزه و چهره های مصنوعی حال کنی (البته منظور نسخه اخیر 2008 هست)....but not me

ثالثا بهتره بری و خودت هر 2 بازی رو بذاری و همه نظرها و سلیقه ها رو هم کنار هم بذاری...من نمی دونم شما طرفدار کدوم تیمی....حتما در هر 2 تا ردیفن و لیگ شما در هر 2 هست که اینجور راحت و بی دغدغه صحبت می کنی...ولی وقتی بازی رو با عشق فراوان می خری و می ری و می بینی که تیم محبوبت اصلا سخته نشده یا اصلا لیگی که توش بازی می کنه ساخته نشده و یا محبوب ترین و ارزشمند تریم مهاجم دنیا اونجوری طراخی شده یا زیبا ترین و مجهز ترین ورزشگاه دنیا اصلا جایی در این بازی نداره و یا لوگوی باشگاه روی سینه بازیکنان نیست و... بد جوری حال گرفته میشه....این حال رو فقط کسی که عاشق واقعی اون تیم چه در عالم واقعی و چه در دنیای گیم باشه متوجه میشه...نه کسی که اعورانه به تیم و سلایق خودش نگاه کنه....

only bayern munich....only allianz arena....only a soccer game which respects all fans

با من بودی اینا رو؟؟؟

می تونستی نقل قول کنی تا معلوم شه چی داری میگی.....

اولا این عکس ها رو از گیم اسپات گرفتم و خودش هم نوشته عکس های بازی و من نمی دونم fake هستن یا نه....ولی فکر نمی کنم گیم اسپات تو قسمت عکس های رسمی بازی عکس fake بذاره....به هر حال من هدفم از گذاشتن این عکس ها نه کل کل و نه کر کری بین فیفا و pes نبود و هدفم بیشتر این بود که در مقابل دوستانی که از عکس های گیم اسپات فقط عکس بازیکنان محبوب خودشون رو گذاشتن بگم که بلال هم هست..همین

ثانیا شما نمی خواد به من فرق فیفا و pes رو یاد بدی...من خودم بیشتر از 10 ساله که تو این زمینه استادم....می دونم که گیم پلی pes خیلی بهتر و جذاب تر از فیفا هست...اصلا من خودم از سلطان های این گیم هستم...چی میگی شما:eek: اما از این نسخه اخیر اصلا خوشم نیومد...نسخه های قبلی رو ps2 رو با هزاران دوز و کلک مثلا استفاده از سیو های winning 11 در نسخه 12 (لوح زرین نیکان) و ... درست کرده بودم و همه بازیکنان و ورزشگاه محبوبم و لباس و ....اما در نسخه جدید خبری از این ها نیست...نه آلیانزی در کار هست و نه تیم ملی آلمان...کارهایی که رو dvd های ps2 انجام می دادیم رو هم که نمیشه انجام بدیم....گیم پلی هم که مزخرف هست....به همین دلیل دیگه از pes واقعا خسته شدم...می خوام فیفا رو هم تجربه کنم...با بایرن مونیخ...با تیم ملی آلمان...با استادیوم با شکوه آلیانز آرنا(اونم نه در حالی که هواداران مسخره مثل بازی winning تیم ولفسبورگ رو تشویق می کنن....بلکه یک صدا شعار هایی که در مونیخ واقعا سر داده میشه رو می خونن)....بدون درد سر درست کردن چهره و اسم تک تک بازیکنان و لباس و قرار دادن لوگوی باشگاه روی سینه بازیکنان و......فقط همین..شما خواستی تریلر ها رو دان کن....حتی می تونی با pes و winning با اون تونی و کلوزه و چهره های مصنوعی حال کنی (البته منظور نسخه اخیر 2008 هست)....but not me

ثالثا بهتره بری و خودت هر 2 بازی رو بذاری و همه نظرها و سلیقه ها رو هم کنار هم بذاری...من نمی دونم شما طرفدار کدوم تیمی....حتما در هر 2 تا ردیفن و لیگ شما در هر 2 هست که اینجور راحت و بی دغدغه صحبت می کنی...ولی وقتی بازی رو با عشق فراوان می خری و می ری و می بینی که تیم محبوبت اصلا سخته نشده یا اصلا لیگی که توش بازی می کنه ساخته نشده و یا محبوب ترین و ارزشمند تریم مهاجم دنیا اونجوری طراخی شده یا زیبا ترین و مجهز ترین ورزشگاه دنیا اصلا جایی در این بازی نداره و یا لوگوی باشگاه روی سینه بازیکنان نیست و... بد جوری حال گرفته میشه....این حال رو فقط کسی که عاشق واقعی اون تیم چه در عالم واقعی و چه در دنیای گیم باشه متوجه میشه...نه کسی که اعورانه به تیم و سلایق خودش نگاه کنه....

only bayern munich....only allianz arena....only a soccer game which respects all fans
ای بابا از پستهای بالایی باید میفهمیدی که:biggrin1:
من از پرو بدم میاد چون قشنگ نیست به همین راحتی البته تفاوتهای فنیش با فیفا بماندکه همنطورکه گفتم
مقایسه فیفا با پرو مثل مقایسه ارسناله با استوک سیتی:biggrin1:
سوتفاهم بود:biggrin1:گمان نمودیم:biggrin1:شما یک پرو فن هستین وقصد رژه رفتن بر روی اعصاب یک فن قدیمی فیفارودارین:biggrin1:

شما یورو08 رو برو بازی کن تا متوجه بشی که فوتبال سیمولاتوریعنی چی؟;)
نکته بعدی اینکه شما هرزمان تونستین اسم تیمهارو واقعی ببینین بیاین راجع به ایرادات فیفا صحبت کنین
کنامی بجای اسم تیمها ازااسم کوچه ها برای اسم گذاری استفاده میکنه ضمنا من ایرادی تو راه رفتن تو
فیفا نمیبینم مگراینکه این از اون ایراداتی باشه که فقط پرو بازها میبینن:biggrin1:
نکته اخر اینکه پرو هرگز رقیبی برای فیفا نبوده حالا دراینده ممکنه اتفاقاتی بیافته:biggrin1:
ولی با این سبک وسیاقی که کونامی داره باید بره برایWiiفوتبال عروسکی بسازه:biggrin1:

اولا دیگه فن ترین بازیبازای فیفا هم به راه رفتن روی اسمونه فیفا اذعان دارن :cheesygri
دوما تمام دوستانی که من میشناسمو میشناختم که فیفا بازی میکنن زیره 18 هستن (خودمم 15 سالگی فیفا باز بودم):cool:
یه جریانی رو برات میگم تا خودت بفهمی که فرق این دوتا کجاست:
یادته که ea هرسال برای mega drive بازیه فیفا رو منتشر میکرد و همه هم بازی میکردن و کف میکردن تا زمانی که konami بازیه international super star soccer رو برای mega drive منتشر کرد و دیگه توی هیچ کلوب بازی فیفا بازی نمیکردن:p
من خودم زمانی که ps1 اومد فیفا میزدم یادمه یه بار با اخوی رفتیم کلوب فیفا بزنیم که یکی از بچه های کلوب گفت چرا we نمیزنین گفتم فیفا قشنگتره و کلی مسخرم کردن و گفتن بچه ای بابا تا زمانی که به گفته اخوی رفتیم we زدیم یادمه من ایتالیا بودم و اخوی هلند و بعد ار 20 دقیقه بازی کردن دیگه طرف فیفا نرفتم(البته تو کلوب;)
واقیعت اینه که فیفا یه بازیه که هیچ ربطی به فوتبال نداره ولی پرو یه فوتباله پراز ایراده...
البته این شماره پرو یه افتضاح بود ولی اگر بازم از این افتضاح تر بشه با فیفا قابل مقایسه نیست ..
خواهشا در مورد طرفدارهای پرو هم صحبت نکنید که فیفا جلوش هیچی نیست.توی همه کلویهای بازی از زمانی که konami فوتبال منتشر کرد we بازی میکردن(این که دیگه تابلویه):laughing:
همین قضیه در اروپا هم صادقه(یه نگاه به ماهواره بندازین متوجه میشین)
فیفا هرساله با اضافه کردن مودهای خوش اب و رنگ میخواد جلوی گیم پلی محبوب پرو واسه ولی باید اول یه گیم پلی روون بسازه تا بشه بازی کرد
اگر تبلیغات ea نبود(همه میدونن که ea خدای تبلیغاته)فیفا وضعش از این هم بدتر بود..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or