FIFA 2009

دیگه طرفدارایpesاعصابمو خورد کردن
مگه تاپیک تاپیک مقایسه هست که مقایسه میکنید تاپیک تاپیک مستقل فیفا09هست ابر بازی فوتبال دنیا;)
فن های pesخواهشا پست های مقایسه ای و کلا درمورد بازی pes توی این تایپک ندن
این صد بار!

خب دیوید روترتولیدکننده نسخه های 360وپی اس3در مصاحبه ای باگیم اسپات درمورد فیزیک بازی چیزهای
جالبی گفته به عنوان مثال درمورد فیزیک بازیکنها گفته که بازیکنهای ریزجثه سریعتر مصدوم میشن تو تکلها
وتوپ روزودتر ازدست میدن تو درگیری های نفربه نفروتوانایی اونها رومطابق با دنیای واقعی طراحی کردیم
نکته جالب درمورد تکلها اینه که روتر گفته اگه تکل زننده به پای ثابت بازیکن تکل بزنه اسیب دیدگی شدیدتر
خواهد بود ودرمورد تکلها ازکلمهCrunching استفاده که به معنی خردکننده هست انیمیشن بازی رفرش شده
ونقاطضعفش برطرف شده نکته اخراینکه دروازبانها اگر مسیرتوپ رواشتباه تشخیص بدن میتونن به شکل ریل
تایم تغییر مسیر بدن که خیلی جالبه درمورد نبرد هوایی برسرتصاحب توپ هم بسیارعالی کارشده به طوریکه تعادل بازیکنها به هم میخوره وممکنه اسیب دیدگی هم براشون پیش بیاد درمورد هوش مصنوعی
هم روتر قول یک هوش مصنوعی قوی وفوقالعاده رو داده که بازی رو بسیار به واقعیت نزدیک میکنه

ازپرو فن ها میخوام اینجا مقایسه نکنن واگر تونستن نظرندن اینجا تاپیک اختصاصی فیفا هست چنانچه
نبردی راه بیافته شخصا گزارش میکنم

آخرین ویرایش:
اولا من فن هیچی نیستم..(گورپدر فیفا و پرو)
دوما اومدم تایپیک دیدم فیفاییا سر خودشونو با حرفهایی که فقط عده ای از خودشون قبول دارن گرم کردن منم با اطلاعات و امار جواب دادم(نه از روی غرض)چون میدونم کسی که از یه بازی خوشش بیاد حالا اگر اون بازی چرت ترین بازی هم باشه سلیقشو نمیشه عوض کرد و بالعکس....
سوما من خودم 10 ساله پیش فن فیفا بودم ولی الان فن هیچی نیستم...
از دوبار پست دادن معذرت میخوام

امیدوارم اینیکی باگ های قبلیو مثل غیب شدن بازیکنا نداشته باشه!
یا مثلاً توپ میرفت بیرون میخورد به اینور اونور دوباره میومد تو زمین دروازه بان با تمام کوششو سعی میدوئید توپو میگرفت!

ایمیج های بازی :
fifa-soccer-09-20080701095151114_thumb_ign.jpg
fifa-soccer-09-20080701095155005_thumb_ign.jpg

البته عکسها قدیمیه ولی برای اینکه ببینیم گرافیک بازی چطوریه ، خوبه !
بازی 68 روز دیگه (از آلان) ریلیز میشه !

من کلا تو عکسهای این بازی 2 اشکال دیدم :
1- یه جا شرت رونی رفته بود تو پیرهنش
2- تو یه عکس رونالدینهو کلش از بدنش بزرگتر بود !
این شاتهای اولیه هست قطعا بهتر میشه تا30روز دیگه شاتهای اصلی میان بیرون اون وقت بهتر میشه قضاوت
کرد

با سلام
1-یک خبر خوش برای pc باز ها : fifa 09 برای pc ,nextgen شد;)
2-اما نه به اندازه 360 و ps3 :-"---تقریبا در حد فیفا 07 360و ps3 -----------در ضمن گرافیک برای 360 , ps3 از نسخه قبلی بیشتر شده
3-لازم به ذکر است که گروه سازندگان کاملا جدا و دو فوتبالی با دو گیم پلی جدا هستند !
4-از نکات نسخه جدید برای 360 و ps3 میتوان به تماشاگران ریئل و داینامیک ,خطایی دو ضرب و وجود داور و کمک داور با حرکات کاملا طبیعی در بازی اشاره کرد........ادامه خبر ها بعدا:arrowd:
منبع:www.fifa09.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or