FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
جلوی رفقای اسکیل بازت دفاعت رو بذار روی حالت Legacy اونوقت هیچ کاری نمیتونن بکنن. خیلیم بد میبازن
لامصبا دفاع رو هم خراب کردن. اصلا نمیشه توپ گیری کرد (اینو برای کسایی میگم که با آدمیزاد بازی میکنن نه با هوش مصنوعی)

نه دیگه نشد
این حرکت تو جمع ما به هیچ عنوان قانونی نیست :D با الفاظ زشتی خطاب میشی اگر تن به لگاسی بدی

نه دیگه نشد
این حرکت تو جمع ما به هیچ عنوان قانونی نیست :D با الفاظ زشتی خطاب میشی اگر تن به لگاسی بدی
آره بچه گونست(مثل PES) ولی خداییش تاکتیکال دیفندینگ رو زدن خراب کردن بازی خیلی آرکید میشه با این دفاع :Wallbash:
نه به اون دفاع غیرممکن Tactical نه به اون دفاع مثل آب خوردن Legacy اصلا تعادل نداره

آره بچه گونست(مثل PES) ولی خداییش تاکتیکال دیفندینگ رو زدن خراب کردن بازی خیلی آرکید میشه با این دفاع :Wallbash:

هر نسخه همینه
زمان میبره تا دفاع کردن خوب دستت بیاد
ولی این نسخه اصلا یجوریه
قبلیا اول پوشش میدادیم یه جایی وقتی مهاجم نزدیک میشد مدافع تو یه لحظه میتونست به یه تکل دقیق توپ رو ازش بگیره حالا هر چقدرم مهاجم اسکیل زن بود.
اما حالا هر چی طرف میاد سمتت مدافع تو هم میره عقب ، بعد تا میای خودت دستی بری تکل رو بزنی با یه اسکیل خوشگل برت میداره !

از قرار معلوم تو این نسخه باید انقدر تمرین کنی که همه کار دفاع رو خودت دستی انجام بدی

• Like
Reactions: 7Mohammad7
نگفته برمیگردونیم گیمپلی رو به بتا. گفته بازخوردای اونا رو هم گفتیم
ولی یکی توهین میکنه

مشكل بازيسنتر نيست مشكل شمايي كه ماله كشي به نحو احسنت انجام ميدي يعني ديگه در اين حد من فن نديده بودم pes هم مشكل داره ما ميگيم فلان چيزش افتضاحه ولي شما تو كوچكترين مواردم بازم حاظر نيستي واقعيت حتي قبول كني عالم و ميگن كرير نشكل داره باز مياي ماله كشي ميكني؟!

نمیدونم شما چند وقته داری فیفا بازی میکنی من کاری به بقیه ی مد های فیفا ندارم ولی مد پرو کلاب و آلتیمیت تیم اول هندیکپ بوده بعد شده بازی به عنوان کسی که از 2010 دارم آلتیمیت بازی میکنم به عنوان فکت میگم هندیکپ صد درصد هست از فیفا 2015 به بعد کم کم تاثیر گذاشت رو گیم پلی بازی شما چند دست مخصوصا champion آلتیمیت که بازی کنی قطعا حس میکنی تا جایی که یک فرد کاملا نوب میتونه یک فرد کاملا حرفه ای رو ببره بارها شده من خودم جلوم تیمی بوده از هر نظر بهتر از من بود ولی هندیکپ بازی رو برام دراورده و خیلی مواقع هم بازی که 100 درصد باید میبردم هندیکپ بدجوری به ضررم شده هندیکپ توی فیفا 19 و 18 جوری بود که بعضی مواقع کافی بود آنالوگ رو مستقیم بگیری و بری جلو دروازه با هر زاویه ای که دوست داشتی بشوتی خود بازی دفاع طرف رو میزد کنار که شما گل بزنی بدترین تایم هم دقیقه ی 45 و 90 بازی بود
چندتا از یوتیوبر ها هم چند باری به مومنتوم یا همون هندیکپ فیفا اشاره کرده بودن !

من از فیفا17 شروع کردم ... اما بازم میگم این داستانی که اون دوستمون گفتش اگه دوتا ببری حتما باید چهارتا ببازی یا از اینجور چیزا کاملا اشتباه هستش...
با این که میگی یک فرد کاملا نوب میتونه یک فرد حرفه ای رو ببره موافقم این اتفاق در صورتی میوفته که این دو نفر روی یک نت خیلی ضعیف و با دیلی بازی کنن این اتفاق برای من توی فیفا 19 خیلی افتادش مثلا من از ایران با یک نفر بازی کردم با یک تیم خیلی ضعیف تیم من رو برد من تیمم قوی بود و آیکون داشتم وقتی طرف رو اد کردم باهاش صحبت کردم گفتش توی انگلیس هستش!!!
بازم میگم با تاکید هم میگم این که بازی اسکریپتد شده باشه و وقتی بازی شروع میشه برنده یا بازنده مشخص باشه اینطور که بعضی دوستان میگن کاملا اشتباه هستش... اگه دیدی بازیکن هات خوب حرکت نمیکنن و خوب نمیتونی پاس کاری کنی و میدونی میبازی آخر بازی مشکل از سرور هستش از بازی بیا بیرون وقتت رو هدر نده...

بله حرف شما صحیح ولی طرف داره رسما فحش میده!
البته منم گفتم که تا الآن 2.9 ممکنه پایین تر بره یا بالاتر بیاد.
الان فیفا ۱۹ هم توی استور سونی ۴/۵ هست، توی استور مایکروسافت ۱.۵/۵ ولی توی متاکریتیک ۱.۹ هست امتیازش. بلاخره کدومش درسته؟
بازی NFS:Payback از بدترین سری‌های NFS بوده ولی توی استور سونی 4/5 ستاره گرفته! این نشون میده امتیازات استور سونی قابل اطمینان نیست.
اصلا بازی ای هست توی استور سونی زیر 3.5 تا ستاره گرفته باشه؟ :| اصلا چجوری اجازه میده به بازی ای که هنوز منتشر نشده امتیاز بدی! خنده داره
به هرحال امتیاز metacritic از بقیه جاها معتبرتره هرچند الان تعداد امتیاز دهنده هاش کمتر باشه.

هیچ کدومش به نظر من درست نیست خودت تا بازی نکنی نمیتونی بفهمی که این بازی یا فیلم یا کتاب یا هرچی خوبه یا بد... مثلا طرف بازیش ضعیفه میاد بازی میکنه آنلاین میبازه میره یک ستاره میده به بازی! یا طرف نت ضعیف داره نمیتونه خوب بازی کنه همینطور...
بازی مشکلاتی داره کاملا درسته و منم قبول دارم ولی این یک بازی جدید هستش و باید خودتو با گیم پلی هماهنگ کنی که زمان و تمرین نیاز داره...

یکی از مشکلاتی که EA بوجود اورد این بود که بجای اینکه بازی کن ها به همدیگه وصل بشن و بازی کنن هر دوتاشون به اول به یک سرور وصل میشن بعد روی سرور بازی میکنن و این باعث خیلی از مشکلات کندی گیم پلی و خراب شدن بازی میشه...

یکی دیگه از مشکلات خیلی خیلی بزرگی که بصورت روانی برای همه بازیکن ها پیش میاد این هستش که برای مثال طرف وقتی از فیفا 19 کوچ میکنه به فیفا 20 قبلا یک تیم به احتمال زیاد خیلی قوی با بازیکن های خوب داشته ولی حالا اومده توی فیفا20 باید از اول با بازیکن های ضعیف شروع کنه و اون ها هم نه سرعت خوبی دارن نه پاسکاری نه شوت در کل ضعیف هستند و وقتی که طرف این چیزا رو میبینه فکر میکنه مشکل از گیم پلی هستش نمیگه بازیکن های من ضعیف هستند....

من از فیفا17 شروع کردم ... اما بازم میگم این داستانی که اون دوستمون گفتش اگه دوتا ببری حتما باید چهارتا ببازی یا از اینجور چیزا کاملا اشتباه هستش...
با این که میگی یک فرد کاملا نوب میتونه یک فرد حرفه ای رو ببره موافقم این اتفاق در صورتی میوفته که این دو نفر روی یک نت خیلی ضعیف و با دیلی بازی کنن این اتفاق برای من توی فیفا 19 خیلی افتادش مثلا من از ایران با یک نفر بازی کردم با یک تیم خیلی ضعیف تیم من رو برد من تیمم قوی بود و آیکون داشتم وقتی طرف رو اد کردم باهاش صحبت کردم گفتش توی انگلیس هستش!!!
بازم میگم با تاکید هم میگم این که بازی اسکریپتد شده باشه و وقتی بازی شروع میشه برنده یا بازنده مشخص باشه اینطور که بعضی دوستان میگن کاملا اشتباه هستش... اگه دیدی بازیکن هات خوب حرکت نمیکنن و خوب نمیتونی پاس کاری کنی و میدونی میبازی آخر بازی مشکل از سرور هستش از بازی بیا بیرون وقتت رو هدر نده...

هیچ کدومش به نظر من درست نیست خودت تا بازی نکنی نمیتونی بفهمی که این بازی یا فیلم یا کتاب یا هرچی خوبه یا بد... مثلا طرف بازیش ضعیفه میاد بازی میکنه آنلاین میبازه میره یک ستاره میده به بازی! یا طرف نت ضعیف داره نمیتونه خوب بازی کنه همینطور...
بازی مشکلاتی داره کاملا درسته و منم قبول دارم ولی این یک بازی جدید هستش و باید خودتو با گیم پلی هماهنگ کنی که زمان و تمرین نیاز داره...

یکی از مشکلاتی که EA بوجود اورد این بود که بجای اینکه بازی کن ها به همدیگه وصل بشن و بازی کنن هر دوتاشون به اول به یک سرور وصل میشن بعد روی سرور بازی میکنن و این باعث خیلی از مشکلات کندی گیم پلی و خراب شدن بازی میشه...

یکی دیگه از مشکلات خیلی خیلی بزرگی که بصورت روانی برای همه بازیکن ها پیش میاد این هستش که برای مثال طرف وقتی از فیفا 19 کوچ میکنه به فیفا 20 قبلا یک تیم به احتمال زیاد خیلی قوی با بازیکن های خوب داشته ولی حالا اومده توی فیفا20 باید از اول با بازیکن های ضعیف شروع کنه و اون ها هم نه سرعت خوبی دارن نه پاسکاری نه شوت در کل ضعیف هستند و وقتی که طرف این چیزا رو میبینه فکر میکنه مشکل از گیم پلی هستش نمیگه بازیکن های من ضعیف هستند....
البته یه چیزی رو من بگم توی فیفا ۱۸ که جام جهانی داشت، من تا فینال تیمایی مثل المان و برزیل و آرژانتین و فرانسه رو عین آب خوردن با ایران میبردم. یه توپاییم گل میشد که عجیب بود و سرعت تیمای مقابل رو به طرز عجیبی کم میکرد بازی یا بعضی بازیا هم سرعت تیم منو به طور فضایی زیاد میکرد! فکر کن مثلا پورعلی گنجی با امباپه کورس بذاره! نمیدونم چرا. ولی توی فینال اینطوری نبود که توپا راحت گل بشه و تیمای مقابل قدرت واقعیشونو داشتن. اونموقع بود که به هندیکپ ایمان آوردم! به نظرم کم شدن سرعت تیم به سرور ربط نداره خود بازی میخواد اذیتت کنه.

البته به این نکته هم توجه کن که داری چه مدی رو تست میکنی و چیو لایو میبینی.
یه وقت میبینی یارو داره کریر لایو میذاره تو آلتیمیت تست میکنی واسه همین اختلاف تو گیم پلیتون حس میکنی

-----‐-----------------

آقا ما گفتیم EA دفاع رو سخت کن ولی ناموسا الان دیگه زیادی به حرفمون گوش کرد :)) واقعا نمیشه از پس رفقای اسکیل بازمون بر اومد فقط کافیه توپ زیر پای بازیکن پنج ستارشون بیوفته بد سخت شده دفاع مقابلشون !
دوستانی که سبک دفاعشون قویه و جواب داده بیان یه توضیحی پیشنهادی چیزی بدن خلاصه :D
هر چی دیدم التیمیت بوده و خودمم التیمیت رو تست کردم. البته من هر چی دیدم درفت بوده ولی خودم رایوالز بازی کردم از اونجایی که گیم‌پلی فیفا حتی تو بخش‌های مختلف یه مود هم فرق داره ممکنه از اون باشه :))
الانم بازی کردم باز واقعا کنترل کردن بازیکنا برام سخته انگار تسخیر شده‌ن :))

من بحثا و نخوندم دیگه تمام حرف من این بود که
یک این بازی مشکلات داره کسی شکی نداره
دو متاسفانه یا خوشبختانه مردم دنیا دارن حال میکنن با این مجموعه هر سال فروشش بیشتر هم میشه
سه برای جنسی که به یقین رسیدی مشکل داره چه بازی باشه یا هر چیز دیگه چرا پول خرج میکنی؟
فکر کنم قابل فهم باشه دیگه
تمام حرف منو بخونی نوشتم من خودم افلاین بازم بعد یک .... میاد میگه به افلاین باز توهین کرده طرف.
نه تنها عذر خواهی نمیکنم تک تک حرفام درست وبه جا بود به خصوص به افرادی که متوجه حرف نمیشن و تحلیل غلط میکنن حرفای ادمو .اگر متوجه حرفای من میشدید هیچ بحثی ایجاد نمیشد.
تامام
زمانی که من اومده بودم مثل اینکه پاک شده بود پستا
ولی بحث من یه چیزه.چرا توهین؟
اصلا آفلاین برای شمامزخرف. احترام بزاریم به نظرات هم. من از راکت لیگ خوشم میاد و از آفلاینش حتی بیشتر از آنلاینش .ولی برادر من میاد از من ایراد میگیره این چیه تو بازی میکنی.

دوستان کسی تونست وارد بازی شه؟
ریجن‌کنسولم رو زدن نیوزلند ولی بازم میگه باید صبر کنی تا وارد شی.
مشکلش چیه؟
سر گیرز همین کارو کردم و وارد بازی شدم.
الان نیوزلند ۲۷ سپتامبر شده دیگه.

البته یه چیزی رو من بگم توی فیفا ۱۸ که جام جهانی داشت، من تا فینال تیمایی مثل المان و برزیل و آرژانتین و فرانسه رو عین آب خوردن با ایران میبردم. یه توپاییم گل میشد که عجیب بود و سرعت تیمای مقابل رو به طرز عجیبی کم میکرد بازی یا بعضی بازیا هم سرعت تیم منو به طور فضایی زیاد میکرد! فکر کن مثلا پورعلی گنجی با امباپه کورس بذاره! نمیدونم چرا. ولی توی فینال اینطوری نبود که توپا راحت گل بشه و تیمای مقابل قدرت واقعیشونو داشتن. اونموقع بود که به هندیکپ ایمان آوردم! به نظرم کم شدن سرعت تیم به سرور ربط نداره خود بازی میخواد اذیتت کنه.
این مشکل سرعت دو تا بازیکن رو من خیلی داشتم الانم باز توی فیفا 20 همین مشکل رو دارم حتی توی فیفا 19 که بازیکن های سرعتی داشتم هم راحت نمیتونستم از دفاع رد بشم با اینکه چندبار با R3 توپ رو پرت میکردم جلو ولی بازم سرعت بازیکن من همیشه از مدافع کمتر هستش!

یک نکته ای که توی فیفا20 هستش حتی خود هوش مصنوعی توی اسکواد بتل استفاده میکنه با یک وینگر سرعتی از گوشه ها میاد توی محوطه جریمه... آنلاین هم بازی کردم هم این مشکل بود بازیکن های حریف خیلی راحت از دفاع من رد میشدن اما من مثلا رفتم بلارابی رو خریدم ولی بازهم نمیتونم از مدافع ها راحت رد بشم...

تا اینجای کار چیزی که دارم میبینم سرعت بازیکن ها خیلی مهم هستش دوستانی که هنوز بازی رو شروع نکردن تا اونجایی که میتونید بازیکن های سرعتی توی تیم جمع کنید من الان کل اسکواد رو گذاشتم برای فروش تا یک اسکواد جدید جمع کنم چندتا بازیکن سرعتی توش باشن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or