FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
جوکو یه احمقی مثل تو داری میگی که اینقدر کج فهمی متوجه نمیشی من چی میگم من میگم بازی ایراد داره ولی مردم دنیا دارن بازیش میکنن کیفم میکنن
کارشناس وپرفسور احمقی مثل تو هم بیاد از بازی هزار ایرادم بگیره اب در هاون کوبیدنه عزیزم.
تو از بازی ایراد بگیری چه اتفاقی در نهایت میوفته؟ بازی بهتر میشه؟ این بساط عذاداری رو جمع کن بابا. من هنوز بازیو نخریدم اینقدرم ادمها عقل دارن که خودشون حساب کتاب کنن میره تو پاچشون یانه نیاز به چرندیات امثال تو نیست.

طرف میگه هشت ملیارد ادم محصولو بخرن دلیل نمیشه ازش ایراد نگیرم کسی گفته پروفوسور ایراد نگیر؟ بگیر ولی در نهایت که چی مثلا؟ اومدو ده تا ناله هم کردی صدات به گوش اونا میرسه؟ حماقت یعنی میدونی چیزی که تولید شده بده تو یوتیوب میبینی دموشو دانلود میکنی متوجه میشی بازی باب میلت نیست ولی بازیو پیشخرید میکنی هزینه اضافی میکنی ده ساعت زودتر بازیو انجام بدی بعد در نهایت شروع میکنی به عذاداری. تمام حرف من اینه اگه به این نتیجه رسیدیم که بازی بده چرا پول خرجش میکنیم/ به نظر شخصی من بازی ارزش خرید داره و میخرمش اگر ارزش نداشته باشه یک قرون خرجش نمیکنم. این فن بازی نیست بفهمید اگه بفهمید

این چه بازیه که همه دارن‌ کیف میکنن و زدن فروم EA رو منفجر کردن از ایرادات بازی.
فعلا که میبینید صدای همین احمقا به گوش EA رسیده:-" تازه اینا متعصب ترین فنای بازی هستن که پیشخرید کردن، EA Access هم گرفتن که زودتر بازی کنن.
پس احمق کسیه که خلاف این مورد رو پیشبینی کرده.

این چه بازیه که همه دارن کیف میکنن ولی یوزر اسکورش ۲.۹ هست تا الان. (تنها معیار موجود برای مقایسه نظر کاربران درحال حاضر همینه هیچ معیار دیگه ای نیست)
پس احمق کسیه که خلاف نمره یوزر اسکور نظر داده.

باشه آقا ما صدبارم ناله کنیم اتفاقی نمیفته (البته فعلا که اتفاق افتاده!) ولی تو هم اینقدر بگی خوبه یا همینه که هست مگه اتفاقی میفته؟
احمق کسیه که به چیزی که اعتقاد نداره خودش عمل میکنه.:-@

حالامیدونی احمق‌ترین آدمه کیه؟
کسی که فکر میکنه احمق نیست ولی میره جایی فعالیت میکنه که اعتقاد داره افراد اونجا احمقن =))

این نظراتی هم که میبینی مال کساییه که بازی رو‌خریدن نه تو که از صبح تا شب میشینی دکمه میزنی که اون عکسای اول دمو رو اسکیپ کنی تا بذاره پنج دقیقه دیگه بازی کنی!

تو هم روزی صد بار با خودت تکرار کن: قراره بره تو پاچم :))

پ.ن: خیلی دوست داشتم با کلمه‌ های خوشگل‌تر، جوری‌ جوابتو بدم که خودت دمتو بذاری رو‌کولت و‌برای همیشه از این فروم که سهله از تمامی فروما بری اما دیدم ارزش نداره به خاطر تو حتی اخطارم بگیرم چه برسه بن شم;)

آخرین ویرایش:
من تا حالا اینور زیاد نمیومدم کلا یکی دو تا پست دادم فقط ولی خوب از career فیفا خاطرات فراوان دارم عید ها همش کریر میزدم شب تا صبح .. ولی خب این فسارها اتفاقا خوبه هر چی این فشارها بیشتر بشه تبعاتش اینه که EA مجبوره یک عقب نشینی بکنه مخصوصا برای Career هر چند اونا اصلا اهمیت نمیدن به بخش Career ولی همین که فشارها به بالاترین حدش رسیده نشون میده این بخش طرفدارهای خیلی زیادی داره و همه چیز اولتیمیت و فوت و پک نیست هر چند اونا اکثریته..
ولی این بحث تیم چندم احتمالا یک باگه چون قدیم که همیشه این تیم ها بالای جدول بودن و برای سقوط بازی نمیکردن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siamak61
اون دوستی که بحث هندیکپ رو باز کرد که اگه دوتا ببری باید چهار تا باخت بدی کاملا اشتباه میکنی... اگه اینطور بود مطمئن باش یوتیوبر های بزرگ تا الان این رو هزار بار گفته بودن...
ببین این مشکل ممکنه از جاهای دیگه باشه که یکیشون میتونه مشکل اینترنت باشه... بطور طبیعی وقتی بازی رو میبری وقتی میخوای بازی جدید اجرا کنی خود بازی برات حریف سختتر میاره حالا فکر کن حریف سخت تر داری اینترنت هم ضعیف هستش خودت هم چندتا بازی کردی خسته شدی قطعا احتمال باختت خیلی میره بالا...
یک بحث دیگه ای هم هستش این که هر چی میزنی گل نمیشه تک به تک ها گل نمیشه یا مثل خود من کلی تیرک میزنی این ها داستانش جدا هستش ربطی به اسکریپتد بودن بازی نداره .... توی دنیای واقعی فوتبال هم از این اتفاقات زیاد میوفته...
اولا که یوتیوبرها( معروف در فیفا) اگر به همچین چیزی هم برخورد کردن ( منظور من خارجی هاست و معمولا مشکل نت مثل ما رو ندارن) چون نونشون تو همین بازیه و از این راه پول درمیارن به این موارد زیاد اشاره نمی کنن ، به خصوص اونایی که یه خطی هم با خود شرکت ea دارن و تبلیغ چی این شرکتن .
بحث نت هست ولی 50 درصد اما 50 درصد تقصیر ea هست که در مقوله ی سرور ضعیف داره عمل می کنه اونم شرکتی به این بزرگی و ادعا . بحث نت فقطم مخصوص ایران نیست، حالا مال ما یکم بدتره .

هندیکپ اگه از هر 20 بازی دوتا بشه یکم قابل درکه اما من به شخصه می بینم بعد دو برد مقابل یه تیم ضعیف تر ( نه قوی تر ) هر چی میزنم میره بیرون ولی اون یه شوت و یه گل . فرمولشم از 10 حالت بیشتر نیست. تو فیفا 19 توضیح دادم . نمیگم هر چی هم می بازیم تقصیر هندیکپه . برد و مساوی هم داشتم با هندیکپ و این الگو خیلی زیاد تکرار میشه .

یه سوال تو فیفا 19 کلا چندتا بازی تو التیمیت انجام دادی ؟

ff
این چه بازیه که همه دارن‌ کیف میکنن و زدن فروم EA رو منفجر کردن از ایرادات بازی.
فعلا که میبینید صدای همین احمقا به گوش EA رسیده:-" تازه اینا متعصب ترین فنای بازی هستن که پیشخرید کردن، EA Access هم گرفتن که زودتر بازی کنن.
پس احمق کسیه که خلاف این مورد رو پیشبینی کرده.

این چه بازیه که همه دارن کیف میکنن ولی یوزر اسکورش ۲.۹ هست تا الان. (تنها معیار موجود برای مقایسه نظر کاربران درحال حاضر همینه هیچ معیار دیگه ای نیست)
پس احمق کسیه که خلاف نمره یوزر اسکور نظر داده.

باشه آقا ما صدبارم ناله کنیم اتفاقی نمیفته (البته فعلا که اتفاق افتاده!) ولی تو هم اینقدر بگی خوبه یا همینه که هست مگه اتفاقی میفته؟
احمق کسیه که به چیزی که اعتقاد نداره خودش عمل میکنه.:-@

حالامیدونی احمق‌ترین آدمه کیه؟
کسی که فکر میکنه احمق نیست ولی میره جایی فعالیت میکنه که اعتقاد داره افراد اونجا احمقن =))

این نظراتی هم که میبینی مال کساییه که بازی رو‌خریدن نه تو که از صبح تا شب میشینی دکمه میزنی که اون عکسای اول دمو رو اسکیپ کنی تا بذاره پنج دقیقه دیگه بازی کنی!

تو هم روزی صد بار با خودت تکرار کن: قراره بره تو پاچم :))

پ.ن: خیلی دوست داشتم با کلمه‌ های خوشگل‌تر، جوری‌ جوابتو بدم که خودت دمتو بذاری رو‌کولت و‌برای همیشه از این فروم که سهله از تمامی فروما بری اما دیدم ارزش نداره به خاطر تو حتی اخطارم بگیرم چه برسه بن شم;)
ببینید بچه ها بجای اینکه به هم دیگه بپرید کمی منطقی با هم دیگه صحبت کنید بهتره...
این که بازی فیفا مشکلاتی داره قطعا درسته و این مشکلات توی همه نسخه ها بوده ولی این مشکلات جوری نبوده که کسی دیگه بازی رو نخره ولی این بازی داره هر سال فروشش بیشتر میشه و این نشون از خیلی چیزها هستش...

ببین اون 2.9 کلا رای برای 90 نفر هستش تا این لحظه! ولی توی استور PS4 رای ها 4.5 از 5 هستش با 1769 نفر تا این لحظه...
پس روی امتیازات خیلی حساب باز نکن که چون این بازی یا حتی فیلم امتیازش کمه حتما خیلی داغون هستش...

اولا که یوتیوبرها( معروف در فیفا) اگر به همچین چیزی هم برخورد کردن ( منظور من خارجی هاست و معمولا مشکل نت مثل ما رو ندارن) چون نونشون تو همین بازیه و از این راه پول درمیارن به این موارد زیاد اشاره نمی کنن ، به خصوص اونایی که یه خطی هم با خود شرکت ea دارن و تبلیغ چی این شرکتن .
بحث نت هست ولی 50 درصد اما 50 درصد تقصیر ea هست که در مقوله ی سرور ضعیف داره عمل می کنه اونم شرکتی به این بزرگی و ادعا . بحث نت فقطم مخصوص ایران نیست، حالا مال ما یکم بدتره .

هندیکپ اگه از هر 20 بازی دوتا بشه یکم قابل درکه اما من به شخصه می بینم بعد دو برد مقابل یه تیم ضعیف تر ( نه قوی تر ) هر چی میزنم میره بیرون ولی اون یه شوت و یه گل . فرمولشم از 10 حالت بیشتر نیست. تو فیفا 19 توضیح دادم . نمیگم هر چی هم می بازیم تقصیر هندیکپه . برد و مساوی هم داشتم با هندیکپ و این الگو خیلی زیاد تکرار میشه .

یه سوال تو فیفا 19 کلا چندتا بازی تو التیمیت انجام دادی ؟
اتفاقا اینطور نیستش که میگی پارسال سر همون قضیه فنیس یا سانترهای باگ دار و از همه مهمتر مشکلات سرورها توی ویکند اکثر یوتیوبرهایی که من میشناسم و بالای 500k سابسکرایب دارن همگی به این مشکلات اشاره کردند...
مشکل سرور که کاملا باهات موافقم برای شرکتی با این عظمت که داره روی کلود گیمینگ کار میکنه و سرمایه گذاری میکنه این مشکلات خیلی بد هستش مخصوصا الان که حتی روی سرویس هایی شبیه سرویس استادیا داره سرمایه گذاری میکنه...

این که شوت های زیادی میزنه و گل نمیشه و حریف با یک حمله و حتی یک شوت به گل میرسه رو منم دیدم ولی این اتفاق برای من توی ویکند زیاده افتاده وقتی مشکل سرور بود نه توی ریوالز این اتفاق برام زیاد نیوفتاده...

من توی فیفا 19 بالای 2000 بازی توی FUT داشتم (ویکند - ریوالز و اسکواد بتل) از وقتی بازی ریلیز شد تا تقریبا اسفند ماه بعدش کلا بازی رو پاک کردم به خاطر همون مشکلات سرور.

اون دوستی که بحث هندیکپ رو باز کرد که اگه دوتا ببری باید چهار تا باخت بدی کاملا اشتباه میکنی... اگه اینطور بود مطمئن باش یوتیوبر های بزرگ تا الان این رو هزار بار گفته بودن...
ببین این مشکل ممکنه از جاهای دیگه باشه که یکیشون میتونه مشکل اینترنت باشه... بطور طبیعی وقتی بازی رو میبری وقتی میخوای بازی جدید اجرا کنی خود بازی برات حریف سختتر میاره حالا فکر کن حریف سخت تر داری اینترنت هم ضعیف هستش خودت هم چندتا بازی کردی خسته شدی قطعا احتمال باختت خیلی میره بالا...
یک بحث دیگه ای هم هستش این که هر چی میزنی گل نمیشه تک به تک ها گل نمیشه یا مثل خود من کلی تیرک میزنی این ها داستانش جدا هستش ربطی به اسکریپتد بودن بازی نداره .... توی دنیای واقعی فوتبال هم از این اتفاقات زیاد میوفته...
نمیدونم شما چند وقته داری فیفا بازی میکنی من کاری به بقیه ی مد های فیفا ندارم ولی مد پرو کلاب و آلتیمیت تیم اول هندیکپ بوده بعد شده بازی به عنوان کسی که از 2010 دارم آلتیمیت بازی میکنم به عنوان فکت میگم هندیکپ صد درصد هست از فیفا 2015 به بعد کم کم تاثیر گذاشت رو گیم پلی بازی شما چند دست مخصوصا champion آلتیمیت که بازی کنی قطعا حس میکنی تا جایی که یک فرد کاملا نوب میتونه یک فرد کاملا حرفه ای رو ببره بارها شده من خودم جلوم تیمی بوده از هر نظر بهتر از من بود ولی هندیکپ بازی رو برام دراورده و خیلی مواقع هم بازی که 100 درصد باید میبردم هندیکپ بدجوری به ضررم شده هندیکپ توی فیفا 19 و 18 جوری بود که بعضی مواقع کافی بود آنالوگ رو مستقیم بگیری و بری جلو دروازه با هر زاویه ای که دوست داشتی بشوتی خود بازی دفاع طرف رو میزد کنار که شما گل بزنی بدترین تایم هم دقیقه ی 45 و 90 بازی بود
چندتا از یوتیوبر ها هم چند باری به مومنتوم یا همون هندیکپ فیفا اشاره کرده بودن !

• Like
Reactions: ehsas1 and zerio
من تو یوتیوب دیدم بازی کرش هم میکنه! فقط بحث ایرادات گیمپلی نیست مشخصه که تر زدن و بازی رو با هزار مشکل دارن ریلیز میکنن این توضیحاتی که این الاغ داده تو بیانیه اش هم مال بتا است که ظاهرا نسخه بتا مشکلی نداشته و مشکلات مال نسخه ایه که تو early access یوزرها دانلود کردن و دارن بازی میکنن بنابراین بر اساس نسخه بتا بخوان اصلاحش کنن درواقع قرار نیست چیزی رو اصلاح کنن ... مشکلات گیمپلی بازی فقط به بازی افلاین و ما احمق ها محدود نمیشه و یقه نابغه های آنلاین باز رو هم میگیره برای درک بهتر مشکلات گیمپلی بازی یوتیوبرها بهترین سورس هستن برو کانال MGH کامل توضیح داده خودش هم عضو تیم تحقیق و توسعه فیفاست! نسخه فعلی بازی داغونه! میری کفش یارو رو عوض میکنی اورالش 6 - 7 تا میاد پایین و پستش عوض میشه!

ببینید بچه ها بجای اینکه به هم دیگه بپرید کمی منطقی با هم دیگه صحبت کنید بهتره...
این که بازی فیفا مشکلاتی داره قطعا درسته و این مشکلات توی همه نسخه ها بوده ولی این مشکلات جوری نبوده که کسی دیگه بازی رو نخره ولی این بازی داره هر سال فروشش بیشتر میشه و این نشون از خیلی چیزها هستش...

ببین اون 2.9 کلا رای برای 90 نفر هستش تا این لحظه! ولی توی استور PS4 رای ها 4.5 از 5 هستش با 1769 نفر تا این لحظه...
پس روی امتیازات خیلی حساب باز نکن که چون این بازی یا حتی فیلم امتیازش کمه حتما خیلی داغون هستش...
بله حرف شما صحیح ولی طرف داره رسما فحش میده!
البته منم گفتم که تا الآن 2.9 ممکنه پایین تر بره یا بالاتر بیاد.
الان فیفا ۱۹ هم توی استور سونی ۴/۵ هست، توی استور مایکروسافت ۱.۵/۵ ولی توی متاکریتیک ۱.۹ هست امتیازش. بلاخره کدومش درسته؟
بازی NFS:Payback از بدترین سری‌های NFS بوده ولی توی استور سونی 4/5 ستاره گرفته! این نشون میده امتیازات استور سونی قابل اطمینان نیست.
اصلا بازی ای هست توی استور سونی زیر 3.5 تا ستاره گرفته باشه؟ :| اصلا چجوری اجازه میده به بازی ای که هنوز منتشر نشده امتیاز بدی! خنده داره
به هرحال امتیاز metacritic از بقیه جاها معتبرتره هرچند الان تعداد امتیاز دهنده هاش کمتر باشه.

آخرین ویرایش:
من تو یوتیوب دیدم بازی کرش هم میکنه! فقط بحث ایرادات گیمپلی نیست مشخصه که تر زدن و بازی رو با هزار مشکل دارن ریلیز میکنن این توضیحاتی که این الاغ داده تو بیانیه اش هم مال بتا است که ظاهرا نسخه بتا مشکلی نداشته و مشکلات مال نسخه ایه که تو early access یوزرها دانلود کردن و دارن بازی میکنن بنابراین بر اساس نسخه بتا بخوان اصلاحش کنن درواقع قرار نیست چیزی رو اصلاح کنن ... مشکلات گیمپلی بازی فقط به بازی افلاین و ما احمق ها محدود نمیشه و یقه نابغه های آنلاین باز رو هم میگیره برای درک بهتر مشکلات گیمپلی بازی یوتیوبرها بهترین سورس هستن برو کانال MGH کامل توضیح داده خودش هم عضو تیم تحقیق و توسعه فیفاست! نسخه فعلی بازی داغونه! میری کفش یارو رو عوض میکنی اورالش 6 - 7 تا میاد پایین و پستش عوض میشه!
نگفته برمیگردونیم گیمپلی رو به بتا. گفته بازخوردای اونا رو هم گفتیم
ولی یکی توهین میکنه

من به یه مورد خیلی عجیبی برخوردم و اونم اینه که چیزی که تو استریم‌های توییچ دارم میبینم یکی از بهترین فیفاهاست ولی چیزی که خودم این چند روز دارم تجربه میکنم Dancing On Ice بهش بیشتر میاد تا فیفا :))

عملا تو ۷۰ - ۸۰ درصد مواقع کنترل درستی رو بازیکن ندارم و عین پر کاه میمونن همه و توپ هم یهو از پاشون جدا میشه و کلا خیلی همه چیز قر و قاطیه در صورتی که تو استریم که نگاه میکنم اصلا اینجوری به نظر نمیرسه و کنترلشون رو بازیکنا خیلی بیشتره. میدونم مشکل از نت هم نیست چون ذره‌ای لگ و دیلی نداشتم.
حالا نمیدونم مشکل از منه و کاری رو درست انجام نمیدم و باید بیشتر بازی کنم تا یاد بگیرم کنترل بازیکنا تو ۲۰ چه جوریه یا کلا وضعیت اینه؟ این که تو استریم‌هایی که دیدم این مشکل به این شدت نیست عجیب‌ترش کرده برام.

خلاصه این چند روز یه چیزی بین هاکی و فوتبال دارم بازی میکنم خیلی چیز عجیبیه :))

البته به این نکته هم توجه کن که داری چه مدی رو تست میکنی و چیو لایو میبینی.
یه وقت میبینی یارو داره کریر لایو میذاره تو آلتیمیت تست میکنی واسه همین اختلاف تو گیم پلیتون حس میکنی

-----‐-----------------

آقا ما گفتیم EA دفاع رو سخت کن ولی ناموسا الان دیگه زیادی به حرفمون گوش کرد :)) واقعا نمیشه از پس رفقای اسکیل بازمون بر اومد فقط کافیه توپ زیر پای بازیکن پنج ستارشون بیوفته بد سخت شده دفاع مقابلشون !
دوستانی که سبک دفاعشون قویه و جواب داده بیان یه توضیحی پیشنهادی چیزی بدن خلاصه :دی

البته به این نکته هم توجه کن که داری چه مدی رو تست میکنی و چیو لایو میبینی.
یه وقت میبینی یارو داره کریر لایو میذاره تو آلتیمیت تست میکنی واسه همین اختلاف تو گیم پلیتون حس میکنی

-----‐-----------------

آقا ما گفتیم EA دفاع رو سخت کن ولی ناموسا الان دیگه زیادی به حرفمون گوش کرد :)) واقعا نمیشه از پس رفقای اسکیل بازمون بر اومد فقط کافیه توپ زیر پای بازیکن پنج ستارشون بیوفته بد سخت شده دفاع مقابلشون !
دوستانی که سبک دفاعشون قویه و جواب داده بیان یه توضیحی پیشنهادی چیزی بدن خلاصه :D

جلوی رفقای اسکیل بازت دفاعت رو بذار روی حالت Legacy اونوقت هیچ کاری نمیتونن بکنن. خیلیم بد میبازن
لامصبا دفاع رو هم خراب کردن. اصلا نمیشه توپ گیری کرد (اینو برای کسایی میگم که با آدمیزاد بازی میکنن نه با هوش مصنوعی)

• Like
Reactions: Siamak61
من بحثا و نخوندم دیگه تمام حرف من این بود که
یک این بازی مشکلات داره کسی شکی نداره
دو متاسفانه یا خوشبختانه مردم دنیا دارن حال میکنن با این مجموعه هر سال فروشش بیشتر هم میشه
سه برای جنسی که به یقین رسیدی مشکل داره چه بازی باشه یا هر چیز دیگه چرا پول خرج میکنی؟
فکر کنم قابل فهم باشه دیگه
تمام حرف منو بخونی نوشتم من خودم افلاین بازم بعد یک .... میاد میگه به افلاین باز توهین کرده طرف.
نه تنها عذر خواهی نمیکنم تک تک حرفام درست وبه جا بود به خصوص به افرادی که متوجه حرف نمیشن و تحلیل غلط میکنن حرفای ادمو .اگر متوجه حرفای من میشدید هیچ بحثی ایجاد نمیشد.
تامام

من بحثا و نخوندم دیگه تمام حرف من این بود که
یک این بازی مشکلات داره کسی شکی نداره
دو متاسفانه یا خوشبختانه مردم دنیا دارن حال میکنن با این مجموعه هر سال فروشش بیشتر هم میشه
سه برای جنسی که به یقین رسیدی مشکل داره چه بازی باشه یا هر چیز دیگه چرا پول خرج میکنی؟
فکر کنم قابل فهم باشه دیگه
تمام حرف منو بخونی نوشتم من خودم افلاین بازم بعد یک .... میاد میگه به افلاین باز توهین کرده طرف.
نه تنها عذر خواهی نمیکنم تک تک حرفام درست وبه جا بود به خصوص به افرادی که متوجه حرف نمیشن و تحلیل غلط میکنن حرفای ادمو .اگر متوجه حرفای من میشدید هیچ بحثی ایجاد نمیشد.
تامام
آره اینقدر تک تک حرفات درست و حسابی بود که مدیر زد پاکش کرد :-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or