FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
متاسفانه یا خوشبختانه فیفا مسیر خودشو پیدا کرده و همینو به نظرم میره جولو
کسایی که با این فیفا های اخیر حال نمیکنن به نظرم امید وار نباشن فیفا به سمت عقب برگرده و باب میلشون بشه.فیفا به سمتی رفته که تو اکثر جهان خریدار داره. اگه قرار بود
برای ما ایرانیا بازی بسازه 90 درصد وقتشو صرف کریر میکرد. اغلب خارجی ها نه مشکل اینتر نت و سرور دارن میشینن قشنگ بازیشونو میکنن هزینه هم میکنن براش از این کارم لذت میبرن . برای ما ایرانیا این شرایط کمتر وجود داره و بعضیا بازیو پس میزنیم.
اصلا بازار ایران که کپی رایت توش جوکه برای اونا مهمه؟ کریر رو هم در اینده بردارن نهایت یک درصد فروششون افت بکنه البته بعیده این کارو بکنن واحتمال اینکه کریر در اینده بره زیرشاخه التیمیت بشه به نظرم زیاده یعنی حد اقل برای استفاده از کریر باید به نت وصل باشی یعنی اساس کرکی بازها هم به نوعی بر چیده میشه . واحتمالا کریر هم پیشرفت خواهد کرد.
متاسفانه یا خوشبختانه اینا واقعیته وباید قبولش بکنیم

یکی از نکات جالبی که تو این نسخه هست رفتار مدافعین حریفه
تو این نسخه به طور کل هوش مصنوعی مدافعین بهتر شده
و کمی سخت تر میشه مدافع خوبی که رو به روتون قرار گرفته رو بتونید رد کنید
ولی حالا یک چیز جالب
یک بازیکن که چابکی (Agility) و حمل توپ (Dribbling) خوبی داره رو انتخاب کنید
بزنید به دفاع حریف
اصلا دستتون رو دکمه سرعت (دویدن) نره !
میبینید که به شکل عجیبی مدافعین رو به روتون احمق میشن

من الان با برونو فرناندز تقریبا هر بلایی دلم بخواد سر دفاع حریف میارم
یکی از اشکالات اساسی گیمپلی فیفا 20 همین نحوه دفاع کردن هوش مصنوعیه که فاجعه است! کافیه تو یوتیوب سرچ کنی ببینی این به اصطلاح بهبود نحوه دفاع کردن چه بر سر بازی آورده! با این همه باگ و گلیچ فکر کنم امسال نمرات فیفا خیلی درخشان بشه حالا یه سری باگ های عجیب مثل عوض شدن پست بازیکن ها و افت اورالشون بعد از ادیت کردنشون تو بخش ادیت یا عدم استفاده از تیم اصلی توسط تیم های قوی تو بازی با یه پچ حل بشه ولی بحث دفاع رو اکثر یوتیوبرها با دستکاری اسلایدرها سعی کردن بالانس کنن

یکی از اشکالات اساسی گیمپلی فیفا 20 همین نحوه دفاع کردن هوش مصنوعیه که فاجعه است! کافیه تو یوتیوب سرچ کنی ببینی این به اصطلاح بهبود نحوه دفاع کردن چه بر سر بازی آورده! با این همه باگ و گلیچ فکر کنم امسال نمرات فیفا خیلی درخشان بشه حالا یه سری باگ های عجیب مثل عوض شدن پست بازیکن ها و افت اورالشون بعد از ادیت کردنشون تو بخش ادیت یا عدم استفاده از تیم اصلی توسط تیم های قوی تو بازی با یه پچ حل بشه ولی بحث دفاع رو اکثر یوتیوبرها با دستکاری اسلایدرها سعی کردن بالانس کنن

پست #542 صفحه ی 37 ، همون اوایل من همینو ( در مورد دفاع و هوش مصنوعیش ) گفتم از ما خورده می گرفتن که چطور متوجه شدی همچین چیزی رو .ماشاالله بحث هندیکپ (دو تا ببری حتما 4 تا باید ببازی) و باخت و برد و مساوی از پیش تعیین شده هم ، همش سر جاشه .

• Like
Reactions: Lord Stark
پست #542 صفحه ی 37 ، همون اوایل من همینو ( در مورد دفاع و هوش مصنوعیش ) گفتم از ما خورده می گرفتن که چطور متوجه شدی همچین چیزی رو .ماشاالله بحث هندیکپ (دو تا ببری حتما 4 تا باید ببازی) و باخت و برد و مساوی از پیش تعیین شده هم ، همش سر جاشه .
این دوستان التیمت باز چنان هم تمام قد دفاع میکنن از ریدمون EA به کریر انگار این کمپانی حریص وطماع کم تر زده به آلتیمت تیم! میرن که از هندیکپ و اسکریپتد تیم لذت هم ببرن:D

2019-09-25_22-24-28.jpg 2019-09-25_22-37-24.jpg
Joel Embiid بسکتبالیست معروف هم به ea تاخته کمی و میگه من کریر بازی میکنم.درستش کنید و منو خوشحال.
الان دیگه کانالهای توییتری با فالوئرهای بالای یه میلیون دارن اعتراض میکنن و ریتوییتها داره زیاد میشه .شاید کاری بکنن

آخرین ویرایش:
درصد حماقت یکم پایین بیاد متوجه میشید من از بازی حمایت و دفاع نکردم التیمیت بازم نیستم در مورد شرایط این روزها گفتم که دنیا با این چیزا داره حال میکنه اگه نکنه مگه دراز گوشن هر سال بابتش پول بدن؟
به جای اشکو ناله وعذا داری که چرا این اینجوریه اون اونجوریه واین حرفا بهتره بدونیم بازی همینه که هست.
مشخصه این بازی مشکلاتی داره ولی اگه به این نتیجه رسیدی بازی کامل چرته حماقته که بازیو بخری .

بازی همینه که هست ؟
پس همه ساکت شن هیچی نگن راجب مشکلات بازی چون بازی رو میخرن و فروش داره
نه قربون ۸ میلیارد جمعیت کره زمینم اگر یه محصول رو بخرن بازم دلیل نمیشه که ما اینجا نیایم ازش انتقاد بکنیم
این تاپیک هم نزدن که فقط چهار تا فن بازی پاشن بیان دور هم به به چه چه کنن که EA چه شاهکاری تحویلشون داده

آخرین ویرایش:
آقا جان بپذیر ۵۹ دلار و ۹۹ سنت(برای بعضیا ده درصد تخفیف) + ۴۱ گیگ ترافیک + زمانی که تلف کردی، رفته تو پاچت اون موقع مشکلات بازی رو راحت‌تر میبینی نه اینکه بیای جک‌هایی بگی که بهت بخندن جک هایی مثل: بازی همینه که هست یا مثلا همین که بازی اجرا میشه برین خدا رو شکر کنین.

طرف اومده‌میگه آفلاین و کریر به درد نمیخوره و حال نمیده بعد میان میگن سروراش با اینترنت ایران افتضاحه. یعنی نه آفلاین میتونه بازی کنه نه آنلاین بعد میاد واسه EA یقه چاک میده.
خب معلومه از این که رفته تو پاچش قاطی کرده میخواد خودشو توجیه کنه.

بیشتر از اینکه بشینه بازی کنه میاد نظر مثبت میده‌.

ولی من راه حل دارم برات.
روزی صد مرتبه با خودت تکرار کن: رفته تو پاچم!
اون موقع شاید بیای منصفانه نظر بدی
البته این جمله یه معجزه دیگه هم داره اونم اینه که دیگه اجازه نمیدی بکنن تو پاچت. پاچتو میدی خیاط تنگ تر بدوزه

آخرین ویرایش:
View attachment 117787View attachment 117788
Joel Embiid بسکتبالیست معروف هم به ea تاخته کمی و میگه من کریر بازی میکنم.درستش کنید و منو خوشحال.
الان دیگه کانالهای توییتری با فالوئرهای بالای یه میلیون دارن اعتراض میکنن و ریتوییتها داره زیاد میشه .شاید کاری بکنن

آقا جان بپذیر ۵۹ دلار و ۹۹ سنت(برای بعضیا ده درصد تخفیف) + ۴۱ گیگ ترافیک + زمانی که تلف کردی، رفته تو پاچت اون موقع مشکلات بازی رو راحت‌تر میبینی نه اینکه بیای جک‌هایی بگی که بهت بخندن جک هایی مثل: بازی همینه که هست یا مثلا همین که بازی اجرا میشه برین خدا رو شکر کنین.

طرف اومده‌میگه آفلاین و کریر به درد نمیخوره و حال نمیده بعد میان میگن سروراش با اینترنت ایران افتضاحه. یعنی نه آفلاین میتونه بازی کنه نه آنلاین بعد میاد واسه EA یقه چاک میده.
خب معلومه از این که رفته تو پاچش قاطی کرده میخواد خودشو توجیه کنه.

بیشتر از اینکه بشینه بازی کنه میاد نظر مثبت میده‌.

ولی من راه حل دارم برات.
روزی صد مرتبه با خودت تکرار کن: رفته تو پاچم!
اون موقع شاید بیای منصفانه نظر بدی
البته این جمله یه معجزه دیگه هم داره اونم اینه که دیگه اجازه نمیدی بکنن تو پاچت. پاچتو میدی خیاط تنگ تر بدوزه
کشتی شما مارو والا کسی بخاطر دوقرون ده شی اینجا فن بازی در نمیاره هرسال دارن پول میدن 30 دلار، پارسال که با دلار 20 تومنی 30 دلارو دادیم، هیچکس تو نظراتش اینو در نظر نمیگیره چون 60 یا 30 دلار دادم باید تعریف کنم از بازی

طرف میگه هشت ملیارد ادم محصولو بخرن دلیل نمیشه ازش ایراد نگیرم کسی گفته پروفوسور ایراد نگیر؟ بگیر ولی در نهایت که چی مثلا؟ اومدو ده تا ناله هم کردی صدات به گوش اونا میرسه؟

بشین فکر کن هر وقت تکلیفت با خودت مشخص شد بعد بیا اینجا با دیگران بحث کن !

ریختن ea رو عصبانی کردن و ea هم میگه به قوانین فروم احترام بزارید اوناهم دست بردار نیستند و میگن ما به شما اعتماد نداریم .
[Career Mode] A compiled list of all the issues (new/reoccurring)
2019-09-26_2-39-30.jpg
الان کلی از پستها پاک شده ،تاپیکش رو بسته بودن.
اگه واقعا همه بریزن نه فقط تو بحث کریر. تو بحث توپ و ... ، ea مجبور میشه تغییرات بده.
هی داره corsey میگه ما فهمیدیم .فرستادیم به تیم سازنده. اینا ول نمیکنن ،
عه پس جوئل امبید هم مثل ما احمقه!
چی شده ،کی ،کی رو کشته.
کی گفته کریر بازا احممقن.
کریر بازها تو همه جا هستن ولی نسبتشون به التیمیت بازا کمتتره شاید 1 به 10
ولی همین 10 درصد تو فیفا میشه 2 میلیون.
الان یه پست اعتراضی گذاشته بودن 1100 بار تا حالا retweet شده.
فعلا ریختن. هر یه پست اعتراضی هم 100-200 بار هم re tweet بشه.خخودش جواب میده
ساعت 8:45 دقیقه یکشنبه هم با فیورنتینا بازی داره
یعنی کمتر از 72 ساعت
البته تو فیفا اشتباه صورت میگیره و 48 ساعت در نظر گرفته میشه ولی فشردگی تا این حد وجود داره

آخرین ویرایش:
اون دوستی که بحث هندیکپ رو باز کرد که اگه دوتا ببری باید چهار تا باخت بدی کاملا اشتباه میکنی... اگه اینطور بود مطمئن باش یوتیوبر های بزرگ تا الان این رو هزار بار گفته بودن...
ببین این مشکل ممکنه از جاهای دیگه باشه که یکیشون میتونه مشکل اینترنت باشه... بطور طبیعی وقتی بازی رو میبری وقتی میخوای بازی جدید اجرا کنی خود بازی برات حریف سختتر میاره حالا فکر کن حریف سخت تر داری اینترنت هم ضعیف هستش خودت هم چندتا بازی کردی خسته شدی قطعا احتمال باختت خیلی میره بالا...
یک بحث دیگه ای هم هستش این که هر چی میزنی گل نمیشه تک به تک ها گل نمیشه یا مثل خود من کلی تیرک میزنی این ها داستانش جدا هستش ربطی به اسکریپتد بودن بازی نداره .... توی دنیای واقعی فوتبال هم از این اتفاقات زیاد میوفته...

من به یه مورد خیلی عجیبی برخوردم و اونم اینه که چیزی که تو استریم‌های توییچ دارم میبینم یکی از بهترین فیفاهاست ولی چیزی که خودم این چند روز دارم تجربه میکنم Dancing On Ice بهش بیشتر میاد تا فیفا :))

عملا تو ۷۰ - ۸۰ درصد مواقع کنترل درستی رو بازیکن ندارم و عین پر کاه میمونن همه و توپ هم یهو از پاشون جدا میشه و کلا خیلی همه چیز قر و قاطیه در صورتی که تو استریم که نگاه میکنم اصلا اینجوری به نظر نمیرسه و کنترلشون رو بازیکنا خیلی بیشتره. میدونم مشکل از نت هم نیست چون ذره‌ای لگ و دیلی نداشتم.
حالا نمیدونم مشکل از منه و کاری رو درست انجام نمیدم و باید بیشتر بازی کنم تا یاد بگیرم کنترل بازیکنا تو ۲۰ چه جوریه یا کلا وضعیت اینه؟ این که تو استریم‌هایی که دیدم این مشکل به این شدت نیست عجیب‌ترش کرده برام.

خلاصه این چند روز یه چیزی بین هاکی و فوتبال دارم بازی میکنم خیلی چیز عجیبیه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or