FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
سلام
اوناشو نمیدونم
ولی سه نسخه تو ایکس باکس وان هست
یکی که عکس هازارد روشه
یکی هم عکس فندایک روشه
یکی هم عکس زیدان روشه
اونی که رو کنسول من هست عکس هازارد روشه،باحجم ۴۱ گیگ،که امروز دیدم قابل دانلود و قابل بازی هست برام.
سلام
نسخه استاندارد فیفا20 برای ایکس باکس وان از همین امروز قابل بازی میباشد.
عه چرا اخه؟
برا ما Ps4دارها خار داره؟:D
باگی چیزی نخورده؟از بقیه که ایکس باکس دارن اطلاعی داری؟غیرممکنه اخه همچین چیزی
برای شما مثل ما تایم شمار نداره؟که قبل باز شدن چقد زده بود تا ریلیز

• Like
Reactions: atzoriha
اگه این بحثای مسخره FUT و کریر که یکی میاد میگه عمو خسرو رو بهم داد اونیکی میگه چرا اصغر سگ سبیل رو‌به تو داد و به من نداد و... تموم شد، یکی بیاد بگه بخش آنلاین ولتا چجوریه. فوتبالش که همون ۱۹ هستش فقط کلی بدترش کردن و چیزی برای ارائه ندارن فقط میمونه بخش ولتا که هیچکی در موردش نظر نمیده.
با دیدن نظرات آدم شک میکنه که بعضیا دارن فیفا ۱۹ بازی میکنن یا فیفا ۲۰!

مثل nba2k خیابانی میشه توی ولتا یه بازیکن ورداشت آنلاین زد؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadeghbb
عه چرا اخه؟
برا ما Ps4دارها خار داره؟:D
باگی چیزی نخورده؟از بقیه که ایکس باکس دارن اطلاعی داری؟غیرممکنه اخه همچین چیزی
برای شما مثل ما تایم شمار نداره؟که قبل باز شدن چقد زده بود تا ریلیز
کلا کسی فیفا فقط میخواد بازی کنه باید بره سمت ایکس باکس
چون رو اینجور مسائل همیشه بهتر بوده نسبت به ps4
یه ذره عجیبه فقط چون نسخه التیمیت ادیشن اصلا 3 روز زودتر اومدنش دلیل خرید خیلیاس .. حالا استاندارد همزمان با اون بیاد .. عجیبه واقعا

دوستانی که بازب کردن در مجموع از ۱۹ بهتره؟ نسبت به دمو چقدر فرق کرده؟ نسبت به ۱۸ و ۱۹ پیشرفت کرده؟
خيلي بهتره برخلاف ١٩ كه اعصاب خورد كن و كسل كننده بود اين باحاله چند باز هم گفتم مثله ١٧ مي مونه

• Like
Reactions: samadi741
دوستان جایی سراغ ندارین اشتراکی رو با قیمت مناسب بفروشن؟
و اینکه این ولتا مثل فیفا استریت نیست که آنالوگ راست بچرخونی خودش تکنیکی کار کنه درسته؟

دوستانی که بازب کردن در مجموع از ۱۹ بهتره؟ نسبت به دمو چقدر فرق کرده؟ نسبت به ۱۸ و ۱۹ پیشرفت کرده؟

من FUT رو از فیفا 17 شروع کردم...تا الان میتونم بگم که این نسخه به جرات بهتر از بقیه از آب در اومده من پارسال رو PC بازی کردم و یک هفته زودتر داشتمش و قابل بازی کردن بود دانلود کردم بعد از چند دست بازی کردن همون موقع بازی رو بستم و تا حدود سه هفته همون فیفا 18 رو بازی میکردم بعدا که آپدیت داد دوباره سوئیچ کردم روی فیفا 19 و در نهایت هم توی اسفند بازی رو کلا پاک کردم... هنوز برای نظر قطعی خیلی زوده ولی چیزی که من توی شروع میبینم از فیفا 19 خیلی بهتر شده بازی...
امیدوارم سرور های بازی هم برای ویکند خوب شده باشه

• Like
Reactions: samadi741

نظر ها متفاوته
خیلی دوستان راضین اما برای من بدترین نسخه فیفا تا امروزه
از نظر من فیفا ۱۹ هم از جمله نسخه های بد بود ولی هر چی بود جلوی این میپرستیدمش

• Like
Reactions: 7Mohammad7
نظر ها متفاوته
خیلی دوستان راضین اما برای من بدترین نسخه فیفا تا امروزه
از نظر من فیفا ۱۹ هم از جمله نسخه های بد بود ولی هر چی بود جلوی این میپرستیدمش
والا من بازی ظرفیتی همین امروز گرفتم.اینو که شما گفتی اصن شاید بازی نکنم دیگه.سر ۱۹ واقعا اعصابم خراب شد مخصوصا بعد اپدیت هایی که دادن خیلیییی افتضاح بود.اصن تصور بدتر از فیفا ۱۹ هم ندارم.اگه این طوری که شما میگی باشه واقعا نمیدونم با چی طرفیم

والا من بازی ظرفیتی همین امروز گرفتم.اینو که شما گفتی اصن شاید بازی نکنم دیگه.سر ۱۹ واقعا اعصابم خراب شد مخصوصا بعد اپدیت هایی که دادن خیلیییی افتضاح بود.اصن تصور بدتر از فیفا ۱۹ هم ندارم.اگه این طوری که شما میگی باشه واقعا نمیدونم با چی طرفیم

نگران نباش ۹۰ درصد تاپیک نظرشون مخالف منه :D
تستش کن ایشاالله که خوشت میاد
‌در آخرم چه فایده ما با فیفا نفرین شدیم هر چقدر خوب باشه یا بد باید باهاش یک سال سر کنیم راه دیگه ای نیست !

یک نقد کوچیک در مورد کریر بازی

اول از همه راجب ویژگی ها جدید صحبت میکنیم
بحث شخصی سازی مربی یک قدم مثبت محسوب میشه که میتونه شما رو برای ده دقیقه اول سرگرم کنه
شخصی سازی خیلی خوبی برای کارکتر در نظر گرفتن نمیشه با شخصی سازی ها وحشتناک بازی های نقش آفرینی مقایسش کرد ولی حداقل خیالتون رو از بابت برخورد با شخصیت های کپی خودتون راحت میکنه

دوم در رابطه با کنفرانس بعد از بازی ها
چهار تا دیالوگ خسته کننده دقیقا مثل چیزی که تو جرنی شاهدش بودیم
هوش مصنوعی به شکل ابتدایی خوب کار میکنه یعنی آخر هنرش اینه که در مورد بهترین بازیکن زمین از شما میپرسن و شما تعریف میکنید ازش و یکم روحیش میره بالا‌ !‌
باید یکم زمان بگذره ببینم این روحیه واقعا چقدر تو عملکرد و پتانسیل بازیکن تاثیر داره اگر این تاثیر چشمگیر باشه میشه به این بخش به عنوان تنها ویژگی مثبت نسخه جدید فیفا نگاه کرد

در مورد جدول و لیگ هم که مثل همیشه افتضاح
باورش سخته ولی انگار جدول انگلیس رو برعکس کردن :)) لیورپول و سیتی دارن برای بقا مبارزه میکنن تو جدول

بخش ترنسفر تقریبا مثل نسخه قبله و تفاوتی نکرده
۶ تا Scout استخدام میکنید تا بازیکن های بزرگ جهان رو پیدا کنه که در بهترین حالت و ده ستاره بودنشونم نصف ستاره های جهان رو کلا نمیشناسن
ارقامی هم که اعلام میشه بعضا خنده داره برای برخی بازیکن ها که خب طبیعیه تو دنیای واقعی هم بعضی تیما نمیخوان بازیکنشون رو بفروشن و اگر شما علاقه شدید بهش داشته باشید باید رقمی چند برابر ارزششون بپردازید
ولی اینی که بازیکنی که بند آزادسازی (فسخ) قراردادش حدود ۳۰ تاست رو میشینی پای مذاکره مدیر مقابل زیر ۶۰ تا قبول نمیکنه دیگه بحث دیگست ...

بخش آکادمی هم راحت بگم همونه که قبلا بود
کلا دست نخورده آوردن تو نسخه جدید

یک نقد کوچیک در مورد کریر بازی

اول از همه راجب ویژگی ها جدید صحبت میکنیم
بحث شخصی سازی مربی یک قدم مثبت محسوب میشه که میتونه شما رو برای ده دقیقه اول سرگرم کنه
شخصی سازی خیلی خوبی برای کارکتر در نظر گرفتن نمیشه با شخصی سازی ها وحشتناک بازی های نقش آفرینی مقایسش کرد ولی حداقل خیالتون رو از بابت برخورد با شخصیت های کپی خودتون راحت میکنه

دوم در رابطه با کنفرانس بعد از بازی ها
چهار تا دیالوگ خسته کننده دقیقا مثل چیزی که تو جرنی شاهدش بودیم
هوش مصنوعی به شکل ابتدایی خوب کار میکنه یعنی آخر هنرش اینه که در مورد بهترین بازیکن زمین از شما میپرسن و شما تعریف میکنید ازش و یکم روحیش میره بالا‌ !‌
باید یکم زمان بگذره ببینم این روحیه واقعا چقدر تو عملکرد و پتانسیل بازیکن تاثیر داره اگر این تاثیر چشمگیر باشه میشه به این بخش به عنوان تنها ویژگی مثبت نسخه جدید فیفا نگاه کرد

در مورد جدول و لیگ هم که مثل همیشه افتضاح
باورش سخته ولی انگار جدول انگلیس رو برعکس کردن :)) لیورپول و سیتی دارن برای بقا مبارزه میکنن تو جدول

بخش ترنسفر تقریبا مثل نسخه قبله و تفاوتی نکرده
۶ تا Scout استخدام میکنید تا بازیکن های بزرگ جهان رو پیدا کنه که در بهترین حالت و ده ستاره بودنشونم نصف ستاره های جهان رو کلا نمیشناسن
ارقامی هم که اعلام میشه بعضا خنده داره برای برخی بازیکن ها که خب طبیعیه تو دنیای واقعی هم بعضی تیما نمیخوان بازیکنشون رو بفروشن و اگر شما علاقه شدید بهش داشته باشید باید رقمی چند برابر ارزششون بپردازید
ولی اینی که بازیکنی که بند آزادسازی (فسخ) قراردادش حدود ۳۰ تاست رو میشینی پای مذاکره مدیر مقابل زیر ۶۰ تا قبول نمیکنه دیگه بحث دیگست ...

بخش آکادمی هم راحت بگم همونه که قبلا بود
کلا دست نخورده آوردن تو نسخه جدید
غیر اون بخش جداول لیگ ها و بازی دادن سی پی یو به تیم دوم که واقعا مسخرست بقیه چیزا رو واقعا نمیشه از ea توقع خاصی داشت.همین الان بگن کریر کلا حذف کرویم ولی آلتیمیت تغییر دادیم چقدر فروشش کم میشه؟ کم که نمیشه بیشترم میشه.کریر یک بیستم آلتیمیتم طرفدار نداره.کلا چه بخواییم چه نخواییم بازار بخش تکنفر روز به روز کوچیک تر میشه.مردم بخش آنلاین خیلی بیشتر دوست دارن.کال آف اومد بخش تک نفرش تو بلک اوپس ۴ حذف کرد چی شد؟ فروشش کم شد؟ نه.ما هم یا باید گیم بزاریم کنار یا با این وضع کنار بیاییم.ea همین که میاد یه بخشی مثل ولتا اضافه میکنه و یه تغییرات اندکم تو کریر میده عحیبه.چند سال دیگه یهو ممکنه بیاد کلا اسم بازی بزاره آلتبمت بقیه بخش ها هم حذف کنه کلا.قدر همین روزا رو بدونیم بعد همینا احتمالا رویا بشه

• Like
Reactions: zerio
دوستانی که میخوان از PC بیارن روی کنسول من این همه اینور اونور سرچ کردم با ساپورت صحبت کردم گفت نمیشه!! آخرش وقتی لاگین کردم خودش کل اطلاعاتی که روی PC داشتم برام انتقال داد روی کنسول!

بنده‌ی خدا میگه 800 تومن دادم بازی بشینم کریر بازی کنم منتهی باگ شدید داره بعد ۲۰ نسخه.
اونوقت یه عده معلوم الحال میگن همین که میتونی کریر رو بازی کنی برو خدا رو شکر کن :|:-&
مثل اینه که یکی بگه آقا جان ماشینی که خریدم ترمز نداره بعد بهش بگن همین که روشن میشه برو خدا رو شکر کن!=))
یعنی بی منطق ترین کارمند خود EA هم اینطوری از بازی دفاع نمیکنه. باور نمیکنید، بهشون پیام بدید ببینید چی میگن! در بدترین حالت ممکن میگن بررسی میکنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or