FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
کلا نمیشه تعریف دقیقی برای کراس پلی متصور شد
وقتی هم سرچ میکنی صفحه اول گوگل به نقل ویکیپدیا همچین تعریفی رو میاره
In video games with online gaming components, cross-platform play, crossplay or cross-play, describes the ability of players using different video game hardware to play with each other simultaneously.

حالا این واژه play در اینجا هم میتونه به بازی کردن کامل اشاره داشته باشه هم به اشتراک گذاشتن یه سری محتویات مرتبط

تا اونجا هم که من میدونم EA تا امروز فقط اجازه داده اکانت ها رو به اشتراک بذارید
یعنی من خودم که رو پی سی بازی میکردم اکانت اوریجنیم رو با ساپورت صحبت کردم منتقلش کردن به حساب پلی استیشنم که امتیازاتم منتقل شد

اتفاقا تعریف کاملا مشخص هستش...چیزی در مورد اشتراک گذاری محتویات نوشته نشده...
نوشته که بازیکن ها میتونن با انواع متفاوت سخت افزارهای بازی ویدئویی ، همزمان با هم بازی کنن

من با ساپورت صحبت کردم بهم گفتش که نمیتونیم اکانت اوریجین رو امتیازاتش رو منتقل کنیم به PS4 ... شما چی بهشون گفتی؟

آخرین ویرایش:
من با ساپورت صحبت کردم بهم گفتش که نمیتونیم اکانت اوریجین رو امتیازاتش رو منتقل کنیم به PS4 ... شما چی بهشون گفتی؟

چیز خاصی نگفتم
گفتم اکانت اوریجینم رو منتقل کن با امتیازش به پلی استیشن اونم گفت باشه

الان کانسلو داده بهم برم تیم ببندم یا نگه هش دارم
(المان میخوام ببندم)
نفروش بزار وقتی بازی اومد به احتمال خیلی زیاد قیمتا رو یه رفرش هم بکنن...

پارسال سانچز(دفاع تاتنهام) اصلا تو ترنسفر نمیومد...یعنی میومد سریع رو ماکس قیمتش که 50 کا بود بای نو میکردن...

همین کانسلو هم به نظزم رفرش بشه و ماکسش بره بالا ...نزدیک ویکند هم بشه دیگه بیشتر میره بالا...

چیز خاصی نگفتم
گفتم اکانت اوریجینم رو منتقل کن با امتیازش به پلی استیشن اونم گفت باشه
عجیبه!!!
ساپورتی که من باهاش صحبت کردم کلا گیج بود...
گفتش که ما نمیتونیم از پلتفرم PC ببریم روی پلتفرم دیگه بعد مثال زد که ویندوز روی مک نصب نمیشه! :)):)) منم یکم باهاش صحبت کردم راهنماییش کردم که از نظر فنی برای این قضیه انتقال امتیاز مراحل چطور هستش طرف تعجب کرده بود...
گفت حق با شما هستش ولی EA همچین ابزاری در اختیار ما نزاشته...
باید دوباره برم با یکی دیگشون صحبت کنم...

سلام دو تا سوال داشتم ، داشتم چند تا گیم پلی از بازی میدیدم خیلی حرکات تکنیکی و دریبلو این جور چیزا تو بازی هست میخواستم ببینم تو بازی جایی هست درست حسابی آموزش بده ؟ سوال دومم اینه نسخه استاندارد کی میاد ؟

سلام دو تا سوال داشتم ، داشتم چند تا گیم پلی از بازی میدیدم خیلی حرکات تکنیکی و دریبلو این جور چیزا تو بازی هست میخواستم ببینم تو بازی جایی هست درست حسابی آموزش بده ؟ سوال دومم اینه نسخه استاندارد کی میاد ؟
تو بازی یه سری حرکت هارو میگه ولی برای یادگیری بهتره از یوتوب فیلم اموزشی ببینی که زیاد میزارن برای هر قسمت به صورت جدا
برای PS4 فکر میکنم جمعه صبح قابل بازی هست

• Like
Reactions: RaminZero21
تو بازی یه سری حرکت هارو میگه ولی برای یادگیری بهتره از یوتوب فیلم اموزشی ببینی که زیاد میزارن برای هر قسمت به صورت جدا
برای PS4 فکر میکنم جمعه صبح قابل بازی هست
برای ps4 از فردا صبح فکر کنم قابل دانلود باشه اونایی که پیش خرید کردن

دو سه ساعتی برای کریر وقت گذاشتم
قشنگ فقط یک دستی به سر و روی همون مزخرف همیشگی کشیدن و تحویلمون دادن !
رفتم نشستم پای قرارداد یک بازیکن که بند آزاد سازیش ۳۳ میلیون پوند
بعد میگه یا ۶۰ میلیون پوند پول نقد میدی یا الکسیس سانچز رو به علاوه ۴۰ تا میذاری تا قبول کنم :))
یعنی قبل از عرضه بازی هیچکس نیست یه تستی بکنه این باگای مسخره رو تحویل ملت ندن ؟

در آستانه شروع فیفای جدید، یه متنی رو آماده کردم که برای پیشرفت بازی همه می تونه موثر باشه. باشد که در فیفای بیست نتایج بهتری از فیفای نوزده بگیریم.

کاری که در اون خوب هستید را انجام ندید

شما توی یه مهارتی توی بازی قطعا خیلی خوب هستید، اون می تونه بغل پا، سانتر، دریبل، یک و دو، ضربات ایستگاهی یا کارهای دفاعی باشه. اما آیا تا الان به این فکر کردید که خوب بودن شما در نوع خاصی از تاکتیک، می تونه چه آسیبی براتون به همراه داشته باشه؟ جوابش اینه: اگر شما حواستون جمع نباشه ( که اکثرا جمع نیست)، در بقیه مهارت های بازی ضعیف می شید. بدنسازی رو تصور کنید که بالاتنه خیلی خوبی داره اما پایین تنه اش افتضاحه. چرا ؟ چون فقط تمرینهای بالاتنه رو انجام می ده و چون بالاتنه اش خیلی خوب شده دیگه بی خیال پایین تنه اش شده و همه وقت و تمرکزش صرف ساختن بالاتنه اش می شه و یک بدن بی تناسب پیدا کرده. آیا همچین کسی در مسابقات رتبه میاره؟ نه! چون در اون مسابقات داورها به زیبایی کل بدن امتیاز می دن نه فقط بالا تنه! توی این بازی هم همین داستانه. شما اگه در یک کار تهاجمی عالی باشید و در تاکتیک های دیگه متوسط، تا زمانی که حریف، راهتون نبنده که هیچی! اما اگه راه دفاع کردن تاکتیک شما رو بلد باشه، کاملا بازیتون فلج می شه و می بازید. برای اینکه این اتفاق نیفته باید راههای دیگه رو هم خوب بتونید انجام بدید. اما تجربه به من نشون داده در شرایط استرس و فشار مسابقه، بازیکن ناخودآگاه می ره به سمت انجام کاری که در اون خوبه. تاکتیکی که ریشه بازی اون شخصه و اگه اون ازش بگیری کاملا فلج می شه. مشکل این جا خودش نشون می ده که اون تاکتیک اصلی و ریشه ایت دیگه جواب نده. اینجا باید یه پلن بی یا سی داشته باشی که در حد عالی بتونی انجام بدی. برای اینکه بتونی اون پلن بی و سی رو سریع به بازیت اضافه کنی من اخیرا یک راهی پیدا کردم. به صورت موقت، باید مهارت اصلیت رو انجام ندی. با انجام ندادن اون، می تونی جا رو برای انجام کارهای جدید باز کنی. این یعنی تمرکز و انرژیت رو که صرف انجام اون کار می کردی سیو می کنی تا اون رو برای انجام کار جدید استفاده کنی. مثلا در یک و دو خیلی خوب هستی، خیلی از گلهاتو با این کار به ثمر می رسونی اما این باعث شده دیگه اسکیل موو زیادی استفاده نکنی و بارها در بازیهایی خلا تکنیکی خودت رو احسا کردی و با خودت گفتی اگه من فلان حرکت می زدم می تونستم این حمله رو گل کنم ولی حیف که بلد نیستم! حالا کاری که سخته ولی لازمه انجام بدی اینه: به طور موقت دیگه یک و دو نمی کنی. اولش خیلی افت می کنی و راندمانت پایین میاد ولی باید تحمل کنی، تمرکزت رو صرف اسکلیل مووی که می خواهی یاد بگیری می کنی و حتی شده به قیمت باختن چند بازی فقط سعی می کنی اون در بازی پیاده کنی. مهم نیست که اولش بد اجرا کنی و همه بهت بخندن. یه مدت کوتاه بازیت خنده دار می شه ولی می ارزه. وقتی حرکت جدید در بازی تو جا افتاد و خیلی راحت و روون تونستی انجامش بدی، حالا مجازی یک و دوی سابقت رو هم که تعطیلش کرده بودی دوباره انجام بدی و یه تعادلی بین این حرکات در بازیت برقرار کنی. با انجام این کار می تونی دو یا چند تاکتیک ریشه ای رو در مدت کوتاه یاد بگیری و کلی پیشرفت کنی.

• Like
Reactions: moeinrez
دو سه ساعتی برای کریر وقت گذاشتم
قشنگ فقط یک دستی به سر و روی همون مزخرف همیشگی کشیدن و تحویلمون دادن !
رفتم نشستم پای قرارداد یک بازیکن که بند آزاد سازیش ۳۳ میلیون پوند
بعد میگه یا ۶۰ میلیون پوند پول نقد میدی یا الکسیس سانچز رو به علاوه ۴۰ تا میذاری تا قبول کنم :))
یعنی قبل از عرضه بازی هیچکس نیست یه تستی بکنه این باگای مسخره رو تحویل ملت ندن ؟
باگای ترانسفر رو رفع نکردن اومدن با مورال جلوشو بگیرن.
کار سختی نباید باشه ،چون کدنویسی کلی ترانسفر بد نیست و ترانسفرها قابل قبوله. ولی خود تیمها باید وارد عمل بشن وقتی که کیفیت بازیکن رفت بالا و از فسخ قرارداد ارزشش رد کرد بیان و تمدید قرارداد کنند

سلام
نسخه استاندارد فیفا20 برای ایکس باکس وان از همین امروز قابل بازی میباشد.
جالبه , بعد تو ایکس باکس هیچ فرقی نیست بین نسخه استاندارد و التیمیت ادیشن فیفا ؟ اصلا التیمیت ادیشن هستش تو ایکس باکس ؟

• Like
Reactions: atzoriha
جالبه , بعد تو ایکس باکس هیچ فرقی نیست بین نسخه استاندارد و التیمیت ادیشن فیفا ؟ اصلا التیمیت ادیشن هستش تو ایکس باکس ؟
سلام
اوناشو نمیدونم
ولی سه نسخه تو ایکس باکس وان هست
یکی که عکس هازارد روشه
یکی هم عکس فندایک روشه
یکی هم عکس زیدان روشه
اونی که رو کنسول من هست عکس هازارد روشه،باحجم ۴۱ گیگ،که امروز دیدم قابل دانلود و قابل بازی هست برام.

• Like
Reactions: aslirezahddd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or