FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
آقا من 4 تا چیمیستری هانتر دارم بفروشم بازیکن بخرم یا بعد عرضه باازی به خاطر عرضه و تقاضا قیمتا افت میکنه؟

هانتر همیشه گرونه به نظر من الان بفروش اسکواد فیتنس بخر که خیلی ارزونه الان بعد عرضه بازی اونارو بفروش

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه من کم بازی میکردم شاید هفته ای بیست بازی و معمولا الیت یک میشدم.
امسال وضعیت اسکواد بتل بهتر هم شده دیگه محدودیت زمانی نیست هر چهل بازیو میشه تو یک روز انجام داد
من خبر نداشتم محدودیت زمانی بازی های اسکواد بتل رو برداشتند... اینجوری خیلی خوبه پارسال اگه یک روز وقت نمیکردم کلی امتیاز از دست میرفت!

• Like
Reactions: samadi741
ببین کراس پلی یعنی اینکه دو نفر یا بیشتر از دوتا پلتفرم مختلف یعنی مثلا یکی PC یکی PS4 یا Xbox با هم بازی کنن ربطی به اینکه باشگاه رو مثلا از PC انتقال بدی به PS4 و روی PS4 ادامه بدی نداره این اطلاعات همگی توی دیتابیس های EA هستش حالا اینکه اجازه همچین کاری رو نمیده دیگه سیاست شرکت هستش ربطی به کراس پلی نداره...
خوشتیپ کراس پلی فقط جهت بازی کردن نیست

خوشتیپ کراس پلی فقط جهت بازی کردن نیست

هدف اصلی کراس پلی کلا همینه... و گرنه شیر کردن اطلاعات بین دیتابیس ها با چهار خط کد جوین و یک API میشه اطلاعات طرف روی پلتفرم های مختلف رو گرفت دیگه این حرف ها رو نداره که این همه بخوان روی این قضیه مانور بدن... حالا اگه شما اطلاع خاصی از کراس پلی داری بگو اطلاعات ما هم زیاد بشه...

کلا نمیشه تعریف دقیقی برای کراس پلی متصور شد
وقتی هم سرچ میکنی صفحه اول گوگل به نقل ویکیپدیا همچین تعریفی رو میاره
In video games with online gaming components, cross-platform play, crossplay or cross-play, describes the ability of players using different video game hardware to play with each other simultaneously.

حالا این واژه play در اینجا هم میتونه به بازی کردن کامل اشاره داشته باشه هم به اشتراک گذاشتن یه سری محتویات مرتبط

تا اونجا هم که من میدونم EA تا امروز فقط اجازه داده اکانت ها رو به اشتراک بذارید
یعنی من خودم که رو پی سی بازی میکردم اکانت اوریجنیم رو با ساپورت صحبت کردم منتقلش کردن به حساب پلی استیشنم که امتیازاتم منتقل شد

دوستان من یه اکانت جدید ساختم رفتم تو فیفا 19 که براش orgin بسازم ولی توی قسمتی که رمزو میخوام وارد کنم هنگ میکنه و هیچی کار نمیکنه...

چه کنم ؟؟ از طرق سایتش میشه برا اکانت, orgin ساخت یا حتما باید با ps4 موقعی که وارد بازی میشم بسازم ؟؟

اگه کسی میدونه لطفا راهنمیایی کنه...

دوستان من یه اکانت جدید ساختم رفتم تو فیفا 19 که براش orgin بسازم ولی توی قسمتی که رمزو میخوام وارد کنم هنگ میکنه و هیچی کار نمیکنه...

چه کنم ؟؟ از طرق سایتش میشه برا اکانت, orgin ساخت یا حتما باید با ps4 موقعی که وارد بازی میشم بسازم ؟؟

اگه کسی میدونه لطفا راهنمیایی کنه...
آره میشه از طریق سایتش ساخت و حتی با اکانت psn سینکش کرد.

• Like
Reactions: 947947
متاسفانه این سرورای Ea هر سال وضعش واسه ایرانیا بدتر میشه .. الان دیلی وحشتناکی تو draft هست
اصلا گند میزنه به بازی
باز دیویژن ریوالس خیلی اوضاعش بهتره
سروراشون یکی نیست مگه چرا فرق دارن !!
هر سالم بدتر میشه این قضیه
حالا الان خلوته اینجوریه .. دوروز دیگه بازی رسما ریلیز شه افتضاح میشه اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or