FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
یه چیزی بگم برای منی که از فیفا 98 دارم بازی میکنم البته خب یه وقتهایی سیستم نداشتم یا کنسول نداشتم ولی اکثر فیفاها رو بازی کردم امسال اولین سالی بود که آلتیمیت بازی کردم واقعا دیگه از کریر خسته شدم
تکراریه.یه روندی میری یه تیم انتخاب میکنی(منم مثل خیلی از دوستان تیمهای ضعیف از دسته های پایین تر برمیداشتم حالا نه مثلا از دسته 4 انگلیس!!) و تیم رو میسازی و 10 12 فصل بازی میکنی.خداییش تکراریه دیگه
ولی امسال که آلتیمیت رو دیدم منی که این همه سال کریر بازی کردم فقط چسبیدم به آلتیمیت.واقعا هر چقدر مشکل هندیکپ و فیزیک و دفاع داشت ولی جذاب بود.نظر شخصی من اینه که دیگه کریر جذابیتی نداره وقتی میتونی آلتیمیت بازی کنی و یه تیم مشتی بسازی و باهاش کل سال رو سرگرم بشی.

یه کانال ایرانی الان دیدم پست کرده که بازی برای کسایی که ea acc دارن با حجم 41.51GB فردا قابل دانلوده
خیلی خوبه اگه اینجوری باشه .. چون قبل از این میگفتن همون 18 سپتامبر تازه باید زد دانلود که 1 روز از زمان محدود ea acc از دست میرفت

منظورتون این بود پیش خرید کسی کرده باشه میتونه الان دانلود کنه !!؟ چون ظ 3 پیش خرید کردم ولی اون زیر زده دانلود از 25 سپتامبر
ea access از فردا ؟ چون شنیدم همون 18 سپتامبر میشه دانلود کرد حتی اگه ea access باشی ..یعنی 3 روز دیگه
البته رو ps4 اینجوریه
در مورد ea access
h4cwc7my4jm31.png
این در مورد pc
در مورد ps4 دیروز پست پرسش و پاسخشو تو توییتر دیدم ،عکس نگرفتم.زده بود 16
مکان هم مهمه.مثلا تو ایتالیا میگن شده 18 ام
اگه pc هستید که قشنگ تاریخ میزنه.اگه کنسولید یه پیام بزنید به کنسولتون

اصلا همچین تیمی هم ورداشتی ، تا وقتی نتونی با هر بار صعود و هر فصل لباس یا ورزشگاه رو آپدیت کنی و یا بودجه مناسب با هر فصل ( اسپانسر بگیری یا صعود کنی بودجه خرید بره بالا) بهت ندن یا پرورش استعداد ها و نحوه ی انجام این کار درست نشه (که نمی دونم چرا نمیشه) یا اون استعداد یاب ها درست عمل نکنن ( همش یه مشت بازیکن بنجل پیدا می کنن) اصلا کریر رفتن فایده نداره و تکراریه . تو فیفا 17 بود با تیم دست دو المان اومدم دسته یک قهرمان شدم. رفتم ucl هم قهرمان شدم باز بودجه و لباس و ورزشگاه همونه اصلا نمی چسبه .
بازی موبایل dream league soccer همچین چیزایی داره بعد ea ........ همچین چیزی اضافه نمی کنه .
در مورد لباس ،اولا این همه پول لایسنس ea نمیده که بخواد فصل بعد تغییر کنه
ثانیا ببین یه قراردادی هست که ea بسته ممکنه تو اون این اجازه رو نداشته باشه.ما قرارداد رو ندیدیم
در مورد بودجه .با هر اتفاقی ،بودجه سال آینده تغییر میکنه. 17 که اصللا یه قسمت داشت درخواست بودجه اضافه هم میتونستی بدی.در مورد استعدادها بازیکن 15 ساله میخواستی رونالدو باشه. نه فقط من اینجا کریر باز حرفه ایداریم تو این موارد شاید تمرین و ... مشکل داشته باشیم ولی تو scout و آکادمی خوب کار کرده ،چرا باید تیم b برای لیگهای معتبر بیاد ولی به آکادمی تو این زمینه ها ایرادی وارد نیست .
من وقتی از لیگ 4 انگلیس شروع میکنم تو لیگ برتر نصف بازیکنام محصول آکادمی خودم هستند.
جزییاتش باید بهتر بشه ولی این ایرادها رو نداره

اصلا همچین تیمی هم ورداشتی ، تا وقتی نتونی با هر بار صعود و هر فصل لباس یا ورزشگاه رو آپدیت کنی و یا بودجه مناسب با هر فصل ( اسپانسر بگیری یا صعود کنی بودجه خرید بره بالا) بهت ندن یا پرورش استعداد ها و نحوه ی انجام این کار درست نشه (که نمی دونم چرا نمیشه) یا اون استعداد یاب ها درست عمل نکنن ( همش یه مشت بازیکن بنجل پیدا می کنن) اصلا کریر رفتن فایده نداره و تکراریه . تو فیفا 17 بود با تیم دست دو المان اومدم دسته یک قهرمان شدم. رفتم ucl هم قهرمان شدم باز بودجه و لباس و ورزشگاه همونه اصلا نمی چسبه .
بازی موبایل dream league soccer همچین چیزایی داره بعد ea ........ همچین چیزی اضافه نمی کنه .

در مورد کیت و استادیوم با شما صد در صد موافقم واقعا اگر این دو قسمت به کریر اضافه میشد مخاطب های خیلی بیشتری به سمت کریر میرفتن
در مورد آکادمی اصلا باهات موافق نیستم تو استعداد های آکادمی به وفور پتانسیل های بالای ۹۰ پیدا میشه
اگر کل سال رو با یک تیم کار کنی تو کریر به جایی میرسی که تو هر پست دو سه تا بازیکن آکادمی اورال بالای ۹۰ داری
اللخصوص اوورال ۹۴ که زیاد میده ولی خب بالاترش نادر میشه واقعا
بودجه هم با قهرمانی و سهمیه بالا میره ولی قرار نیست انقلابی رخ بده
اکثر بودجه باشگاه های بزرگ دنیا از طریق طرفداراشون تامین میشه (غیر مستقیم با قراردادهای اسپانسرینگ) با یک قهرمانی قرار نیست اتفاق خاصی تو باشگاه رخ بده که مثلا تیمی مثل لوانته بیاد اندازه بارسا بودجه و قدرت بگیره {نمونه زندش هم سر قهرمانی لستر تو انگلیس دیدیم}
حالا اگر بیان یک کلوپ هواداری هم تو کریر شبیه سازی کنن که به مرور زمان تعداد هوادارا هم بیشتر بشه و بشه فن بیس تیم هم مدیریت کرد که دیگه خارق العاده میشه
ولی خب از اونجایی که کریر بخش سود آور کمپانی نیست عمرا چنین تغییراتی ایجاد بشه

در مورد کیت و استادیوم با شما صد در صد موافقم واقعا اگر این دو قسمت به کریر اضافه میشد مخاطب های خیلی بیشتری به سمت کریر میرفتن
در مورد آکادمی اصلا باهات موافق نیستم تو استعداد های آکادمی به وفور پتانسیل های بالای ۹۰ پیدا میشه
اگر کل سال رو با یک تیم کار کنی تو کریر به جایی میرسی که تو هر پست دو سه تا بازیکن آکادمی اورال بالای ۹۰ داری
اللخصوص اوورال ۹۴ که زیاد میده ولی خب بالاترش نادر میشه واقعا
بودجه هم با قهرمانی و سهمیه بالا میره ولی قرار نیست انقلابی رخ بده
اکثر بودجه باشگاه های بزرگ دنیا از طریق طرفداراشون تامین میشه (غیر مستقیم با قراردادهای اسپانسرینگ) با یک قهرمانی قرار نیست اتفاق خاصی تو باشگاه رخ بده که مثلا تیمی مثل لوانته بیاد اندازه بارسا بودجه و قدرت بگیره {نمونه زندش هم سر قهرمانی لستر تو انگلیس دیدیم}
حالا اگر بیان یک کلوپ هواداری هم تو کریر شبیه سازی کنن که به مرور زمان تعداد هوادارا هم بیشتر بشه و بشه فن بیس تیم هم مدیریت کرد که دیگه خارق العاده میشه
ولی خب از اونجایی که کریر بخش سود آور کمپانی نیست عمرا چنین تغییراتی ایجاد بشه
در مورد استعداد من منظورم نحوه ی تمرین دادن به استعداد ها بود این روش تمرینی تکراری و خسته کننده و کند هست حتی برای بازیکنای تیم اصلی . تمرینی 11 به 11 نفر بود مثل فیفا 12 خیلی بهتر بود تو این خلال استعداد ها هم پیشرفت بیشتری داشتن. در مورد دادن استعداد هم من خودم فیفا 14 رو 30 فصل بازی کردم جایی که کلا کریر تموم شد و ادامه نداشت :-B همیشه در زمینه پیدا کردن استعدادو انچه که مد نظر شماست مشکل داشته و باهاتون مخالفم. از 30 تا بازیکنی که بهتون معرفی کنه شاید 3 تا خوب باشن

در مورد بودجه هم تیم میاد چند لیگ بالاتر و چندین جام می بره و چند سال گذشته بعد همون 1 میلیون دلاری که سال اول اختصاص داده بود رو دوباره داره میده !!! نگفتم که بودجه بارسا رو بده منظورم این بود این 1 نباید بشه 30 مثلا
یا در نقل انتقالات تیمت قهرمان ucl شده بعد بازیکن واتفورد که مثلا خوبه میخوای بخری ناز می کنه بیاد تیمت و حقوقی برابر با هزینه ی کل باشگاهت می خواد . این ارقام و اعداد با هم نمی خونه.در کل کریر تغییری توش ندن که نمی خوان بدن (چون برنامه دارن حذفش کنن) قشنگ مرده .

• Like
Reactions: Siamak61
در مورد ea access

این در مورد pc
در مورد ps4 دیروز پست پرسش و پاسخشو تو توییتر دیدم ،عکس نگرفتم.زده بود 16
مکان هم مهمه.مثلا تو ایتالیا میگن شده 18 ام
اگه pc هستید که قشنگ تاریخ میزنه.اگه کنسولید یه پیام بزنید به کنسولتون

در مورد لباس ،اولا این همه پول لایسنس ea نمیده که بخواد فصل بعد تغییر کنه
ثانیا ببین یه قراردادی هست که ea بسته ممکنه تو اون این اجازه رو نداشته باشه.ما قرارداد رو ندیدیم
در مورد بودجه .با هر اتفاقی ،بودجه سال آینده تغییر میکنه. 17 که اصللا یه قسمت داشت درخواست بودجه اضافه هم میتونستی بدی.در مورد استعدادها بازیکن 15 ساله میخواستی رونالدو باشه. نه فقط من اینجا کریر باز حرفه ایداریم تو این موارد شاید تمرین و ... مشکل داشته باشیم ولی تو scout و آکادمی خوب کار کرده ،چرا باید تیم b برای لیگهای معتبر بیاد ولی به آکادمی تو این زمینه ها ایرادی وارد نیست .
من وقتی از لیگ 4 انگلیس شروع میکنم تو لیگ برتر نصف بازیکنام محصول آکادمی خودم هستند.
جزییاتش باید بهتر بشه ولی این ایرادها رو نداره
داداش من خودم غیر پارسال ، چون کرکی بازی می کردم و pc داشتم کارم فقط کریر بوده . آخه لایسنس تو بخش افلاین که طرف خودش تنهاست چه معنی داره ؟!!!
از نظر ظاهری باید این تغییر کنه . با تیم دست سه اومدی لیگ برتر هنوز لوگوی لیگ سه رو لباس بازیکناست . توجیه چرا می کنی ؟ چند فصل با یه لباس تو یه ورزشگاه ( تکرار تکرار تکرار ) خسته نمیشی ؟ من که حالم بهم می خوره .

در مورد اینکه کسی که در روز 2 ساعت وقت داره التیمیت نمی تونه بازی کنه هم باهات مخالفم . من خودم تو 19 از سرکار میومدم فقط 2 ساعت وقت میذاشتم اونم از بهمن انلاین بازی کردم تا تیر ماه تیم بسته بودم در حد لالیگا . چرا نمیشه !!!

• Like
داداش من خودم غیر پارسال ، چون کرکی بازی می کردم و pc داشتم کارم فقط کریر بوده . آخه لایسنس تو بخش افلاین که طرف خودش تنهاست چه معنی داره ؟!!!
از نظر ظاهری باید این تغییر کنه . با تیم دست سه اومدی لیگ برتر هنوز لوگوی لیگ سه رو لباس بازیکناست . توجیه چرا می کنی ؟ چند فصل با یه لباس تو یه ورزشگاه ( تکرار تکرار تکرار ) خسته نمیشی ؟ من که حالم بهم می خوره .

در مورد اینکه کسی که در روز 2 ساعت وقت داره التیمیت نمی تونه بازی کنه هم باهات مخالفم . من خودم تو 19 از سرکار میومدم فقط 2 ساعت وقت میذاشتم اونم از بهمن انلاین بازی کردم تا تیر ماه تیم بسته بودم در حد لالیگا . چرا نمیشه !!!
من گفتم از قراردها چیزی نمیدونم ،ممکنه تو قرارداد اینم عنوان شده. بعد باور کن هوادارا من توییتر و اینا دنبال کردم ،عاشق واقعیت و رئالیسم هستند امسال هم ea کیتهای سوم زیادی آورده.تو التیمیت و اینا کاستومایز آورده.ممکنه بیاره بعدا رو pc.ولی درخواست چندانی از این بابت نمیشه و کلا کریر بازهای کمی تو توییتر دیدم.
این واقعیته که 10% فیفا بازها کریر باز نیستند
در مورد badge کیتها یا همین لوگوی لیگها ،این مشکل پارسال و تو 19 رفع شد و با صعود badge کیت عوض میشد. نمیدونم چرا آوردی تو ایرادها ،ولی پارسال با صعود از لیگی ،اون badge تغییر میکرد.
در مورد ،قضیه سوم. مگه فقط بازی فیفا هست . الان من rage 2 رو هنوز استارت نزدم.هنوز prey رو بازی نکردم.dmc رو نزدم.وقتش نیست.

یه چیزی بگم برای منی که از فیفا 98 دارم بازی میکنم البته خب یه وقتهایی سیستم نداشتم یا کنسول نداشتم ولی اکثر فیفاها رو بازی کردم امسال اولین سالی بود که آلتیمیت بازی کردم واقعا دیگه از کریر خسته شدم
تکراریه.یه روندی میری یه تیم انتخاب میکنی(منم مثل خیلی از دوستان تیمهای ضعیف از دسته های پایین تر برمیداشتم حالا نه مثلا از دسته 4 انگلیس!!) و تیم رو میسازی و 10 12 فصل بازی میکنی.خداییش تکراریه دیگه
ولی امسال که آلتیمیت رو دیدم منی که این همه سال کریر بازی کردم فقط چسبیدم به آلتیمیت.واقعا هر چقدر مشکل هندیکپ و فیزیک و دفاع داشت ولی جذاب بود.نظر شخصی من اینه که دیگه کریر جذابیتی نداره وقتی میتونی آلتیمیت بازی کنی و یه تیم مشتی بسازی و باهاش کل سال رو سرگرم بشی.
در این که الان التیمیت جذابتر کریر شده فکر کنم بحثی نباشه ولی نکته اینجاس ایا کریر جذاب نیست یا EA نمیخواد دیگه جذاب باشه؟
به نظرم این که کریر تقریبا چند ساله بدون تغییره و این که فکر هم نمیکنم تغییری سالای اینده هم بکنه همینه. همیجا داریم میبینیم با همین کار EA کریر بازها دارن میان سمت التیمیت

دوستان اولین استارت بازی چه روزی هست دقیقا؟
20جور تاریخ گفته شده
تاریخ پریلود نسخه ها رو هم اگه کسی داره بگه دقیق
پریلودها شروع شده.بسته به منطقه ممکنه متفاوت باشه.الان آرژانتین شروع شده ولی ایتالییا مثل اینکه 18 م شروع میششه.
زودترین تاریخ ea access 10 ساعت از 19 همینطور basic origin access
ولی origin access premier از 19 سپتامبر ببدون محدودیت زمانی

• Like
Reactions: ehsas1
التیمیت بازا چه پکیو پیشنهاد میدید؟
من دوسال قبل و انگلیس برمیداشتم ولی الان لوکاکو هازارد رفتن یکم دو دل شدم چی بردارم
بعد اینکه میگن ایتالیا ستاره هاشون ارزونترن حقیقت داره؟

التیمیت بازا چه پکیو پیشنهاد میدید؟
من دوسال قبل و انگلیس برمیداشتم ولی الان لوکاکو هازارد رفتن یکم دو دل شدم چی بردارم
بعد اینکه میگن ایتالیا ستاره هاشون ارزونترن حقیقت داره؟
بیشتر برمیگرده به علاقه خودت و اینکه سبک بازیت چطوریه و مقدار کوینی که داری ..
همیشه انگلیس رو از همه لیگا بهتر میسازن بخاطر بحثای اسپانسری
خوبیه لیگ جزیره اینه که انتخابای بیشتری داری نسبت به لیگای دیگه
درسته ایتالیا ارزون تره در مقایسه با بقیه top لیگا

پریلودها شروع شده.بسته به منطقه ممکنه متفاوت باشه.الان آرژانتین شروع شده ولی ایتالییا مثل اینکه 18 م شروع میششه.
زودترین تاریخ ea access 10 ساعت از 19 همینطور basic origin access
ولی origin access premier از 19 سپتامبر ببدون محدودیت زمانی
لینک دیتای ریجن 1 امریکا اگه گیر اوردی بذار برامون.چون دیتاها بین نسخه ها یکیه و فرقی نداره.گفتم از الان بزنیم دانلود تا پریلود نسخه استاندارد شروع بشه فورا بریزیم روش

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or