FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دوستان کریر باز یه سوال جانبی داشتم.کریر رو رو چه درجه سختی بازی میکنین؟پروفشنال یا ورد کلاس؟
کریر رو تو هر درجه ای بازی میکنی،اولین نکته انتخاب داغونترین تیمه. سعی کنید لیگی باشه که تیمهاش از شما قویتر باشن تا حسابی کیف بده ،تک تک امتیازات.
مثلا پارسال بعد از اینکه فیرپلی مالی رو رعایت نکرد reus
تیمش شد افتضاح ،نه پول داشت و نه جون (منظور کیفیت و ستاره تیم)
قشنگ یه چالش درست میشد.
امسال هم bury احتمالا تیم خوبیه تو لیگ 3 انگلیس .البته چون اخراج شده.ممکنه فیفا هم اخراجش کرده باشه ولی اگه نکرده باشن ،احتمالا از لحاظ بودجه و کیفیت داغونه

اون ولتایی که توی دموه پنج درصد ولتا هم نیست. تازه از نظر من، جز قسمت‌های ضعیف ولتاست فوتبال سه به سه گل کوچیک.
نمیدونم چرا اینقدر بخش جزیی از ولتا رو توی دمو گذاشتن

قسمت ولتا تنها بخش امیدوارکننده بازیه
چون ترسيدن بيشتر بذارن بقيه انلاينو با ١٩ بزنن و ولتا رو با دمو ديگه كسي ٢٠ نخره :D

بی احترامی به کریر بازا نباشه ولی تا وقتی التیمیت هست طبیعیه به کریر توجهی نشه
من تو فیفا 15 و 16 کریر بازی میکردم جذابیتش واس من یک ماه بود بعدش خسته میشدم مینداختمش کنار
ولی تو 18 و 19 کل سال التیمیتو جوییدم گذاشتم کنار
همین التیمیت تیم باعث شده سازندگانش هیچ تکونی به خودشون ندن یه تغییری تو گیم پلی بدن سود فوق العاده ای داره مخصوصا با وجود عربای پولدار :D

• Like
Reactions: Siamak61
اون ولتایی که توی دموه پنج درصد ولتا هم نیست. تازه از نظر من، جز قسمت‌های ضعیف ولتاست فوتبال سه به سه گل کوچیک.
نمیدونم چرا اینقدر بخش جزیی از ولتا رو توی دمو گذاشتن

قسمت ولتا تنها بخش امیدوارکننده بازیه
احتمالا میخواستن در حد سورپرایز باقی بمونه این قسمت :D
سالای پیش که کلی وقت داشتن بازی با مشکلات زیادی بیرون اومد مخصوصا 19
امسال که به بهونه اخر نسل بودن و همین ولتا خدا میدونه بازی قراره چی از آب در بیاد

• Like
Reactions: 7Mohammad7
دوستان کجا میتونم لیست اوورال کامل بازیکن های مختلف به تفکیک تیم رو ببینم ؟ به صورت رسمی و نهایی بشه.

آخرین ویرایش:
دوستان کریر باز یه سوال جانبی داشتم.کریر رو رو چه درجه سختی بازی میکنین؟پروفشنال یا ورد کلاس؟
درجه آلتیمیت و لِه ترین تیم دسته چهارم انگلیس.با کاردک باید جمع کرد تیمو =))
باور کن اورتون رو دست صمد مرفاوی هم بدی قهرمان ucl میکنتش.هرچی له تر چالش بیشتر
بکوب و از نو بساز.با بازیکنای آکادمی و خرید از بازار.یه چالش تمیز و باحال

دوستان من الان اومدم فیفا رو پیش خرید کنم دیدم ۷ دلار و خورده ای تکس میخوره ! /:)
ندیده بودم تا حالا چنین چیزی رو

پ.ن : علتش رو پیدا کردم مثل استور اپل اینجا هم برای نیویورک مالیات داریم باید ریجن رو به کالیفرنیا تغییر داد که تکس صفر بشه.

• Like
Reactions: SMM9 and rahyarpaul
بی احترامی به کریر بازا نباشه ولی تا وقتی التیمیت هست طبیعیه به کریر توجهی نشه
من تو فیفا 15 و 16 کریر بازی میکردم جذابیتش واس من یک ماه بود بعدش خسته میشدم مینداختمش کنار
ولی تو 18 و 19 کل سال التیمیتو جوییدم گذاشتم کنار
همین التیمیت تیم باعث شده سازندگانش هیچ تکونی به خودشون ندن یه تغییری تو گیم پلی بدن سود فوق العاده ای داره مخصوصا با وجود عربای پولدار :D
کریر مود یکساله اصلا نیست.کریر حداکثر یکماهه یا برای کسایی که سرشون شلوغه و روزی حداکثر دو بازی میکنن ،میشه یکساله.
التیمیت ،مودیه که باید هر روز پاش باشی و بدرد کسایی که میخوان کلی بازی کنن و روزی 1 ساعت وقت خالی دارند اصلا نمیخوره.
من تازه همین یه ماه پیش تونستم چمپیونزلیگ رو قهرمان بشم .بدرد من نمیخوره التیمیت .
دوستان کجا میتونم لیست اوورال کامل بازیکن های مختلف به تفکیک تیم رو ببینم ؟ به صورت رسمی و نهایی بشه.
هنوز لیست کامل و رسمی نیومده
بازی را کی میشه پیش دانلود کرد؟
بازی رو اگه پیش خرید الانم میتونی .
اگه ea access هستی فردا

تو کریر مود فیفا 19 که من چنین مشکلی ندیدم که یه تیم ستاره هاشو بفروشه و بجاش هم پستشون رو نخره. اتفاقا توجه کردم اگه کسی مثل هری کین رو از تاتنهام میخریدی درجا یه مهاجم سطح اول دیگه با قیمتی مشابه جایگزینش میشد. احتمالا این مشکلاتی که میگید مال نسخه های قدیمیشه. به شخصه فیفا 18 و 19 رو اریجینال خریدم به ترتیب روی پی اس 4 و پی سی ولی هیچوقت رقبت نکردم سمت التیمیت برم. چون برعکس کیک آف معمولی شدیدا سرعتش بالا و آرکید هست. بیشتر بدرد کسایی که میخوره که دنبال یه بازی فان و فانتزی هستن نه کسایی که دنبال فوتبال هستن. منظورم این نیست که کیک آف معمولی خیلی به فوتبال واقعی شبیه هست ولی از اون افتضاح التیمیت 100 درصد بهتره.

تو کریر مود فیفا 19 که من چنین مشکلی ندیدم که یه تیم ستاره هاشو بفروشه و بجاش هم پستشون رو نخره. اتفاقا توجه کردم اگه کسی مثل هری کین رو از تاتنهام میخریدی درجا یه مهاجم سطح اول دیگه با قیمتی مشابه جایگزینش میشد. احتمالا این مشکلاتی که میگید مال نسخه های قدیمیشه. به شخصه فیفا 18 و 19 رو اریجینال خریدم به ترتیب روی پی اس 4 و پی سی ولی هیچوقت رقبت نکردم سمت التیمیت برم. چون برعکس کیک آف معمولی شدیدا سرعتش بالا و آرکید هست. بیشتر بدرد کسایی که میخوره که دنبال یه بازی فان و فانتزی هستن نه کسایی که دنبال فوتبال هستن. منظورم این نیست که کیک آف معمولی خیلی به فوتبال واقعی شبیه هست ولی از اون افتضاح التیمیت 100 درصد بهتره.

آره انصافا تو ۱۹ این مشکل خیلی پر رنگ نبود ولی خیلی هم از این نظر پوشش داده نشد
تیم های بزرگ سعی میکردن تو پست های نیازشون بازیکن بخرن
ولی یه سری باگ ریز همچنان باقی بود
مثلا یه سری بازیکن با اورال های بالا تو تیم های خیلی کوچیک خودشون باقی میموندن و مشتری نداشتن
در صورتی که طبعا باید سر این بازیکن ها دعوا بشه مثل اتفاقی که مثلا برای دلیخت افتاد
و از اون سمت وقتی چنین چیزی نمیشه قیمت ها هم به شکلی خیلی پایین تر از واقعیت هستن
وقتی نیمار با ۲۲۰ میلیون دلار ترنسفر میشه دیگه این رقم تو فوتبال غیر معقول نیست من هیچوقت نتونستم با چنین رقمی بازیکن های خیلی شاخ رو هم که شده بفروشم
تازه تو کریر مود باید میزان تورم فوتبالی هم تو فصل حساب میکرد
یعنی سالیانه حدود ۱۰ ۱۵ درصد قیمت بازیکن ها باید رشد میکرد و رکورد های جدیدی جا به جا میشد
ولی این اتفاق هم نیوفتاد !

• Like
Reactions: Siamak61 and ehsas1
کریر رو تو هر درجه ای بازی میکنی،اولین نکته انتخاب داغونترین تیمه. سعی کنید لیگی باشه که تیمهاش از شما قویتر باشن تا حسابی کیف بده ،تک تک امتیازات.
مثلا پارسال بعد از اینکه فیرپلی مالی رو رعایت نکرد reus
تیمش شد افتضاح ،نه پول داشت و نه جون (منظور کیفیت و ستاره تیم)
قشنگ یه چالش درست میشد.
امسال هم bury احتمالا تیم خوبیه تو لیگ 3 انگلیس .البته چون اخراج شده.ممکنه فیفا هم اخراجش کرده باشه ولی اگه نکرده باشن ،احتمالا از لحاظ بودجه و کیفیت داغونه
اصلا همچین تیمی هم ورداشتی ، تا وقتی نتونی با هر بار صعود و هر فصل لباس یا ورزشگاه رو آپدیت کنی و یا بودجه مناسب با هر فصل ( اسپانسر بگیری یا صعود کنی بودجه خرید بره بالا) بهت ندن یا پرورش استعداد ها و نحوه ی انجام این کار درست نشه (که نمی دونم چرا نمیشه) یا اون استعداد یاب ها درست عمل نکنن ( همش یه مشت بازیکن بنجل پیدا می کنن) اصلا کریر رفتن فایده نداره و تکراریه . تو فیفا 17 بود با تیم دست دو المان اومدم دسته یک قهرمان شدم. رفتم ucl هم قهرمان شدم باز بودجه و لباس و ورزشگاه همونه اصلا نمی چسبه .
بازی موبایل dream league soccer همچین چیزایی داره بعد ea ........ همچین چیزی اضافه نمی کنه .

بازی رو اگه پیش خرید الانم میتونی .
اگه ea access هستی فردا
منظورتون این بود پیش خرید کسی کرده باشه میتونه الان دانلود کنه !!؟ چون ظ 3 پیش خرید کردم ولی اون زیر زده دانلود از 25 سپتامبر
ea access از فردا ؟ چون شنیدم همون 18 سپتامبر میشه دانلود کرد حتی اگه ea access باشی ..یعنی 3 روز دیگه
البته رو ps4 اینجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or