FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
توپ بازی آدمو یاد این توپا مینداره
linci-s5-o-1.jpg

لامصبا عین فنر بودن این توپای لاستیکی.:Cheesygrin:
تنها توپی که میتونه روی زمین بازیای چمپیونز لیگ اونجوری بالا و پایین کنه این توپه

من امشب دمورودانلودکردم بازی فوتبال تغییرات مثبت داشته غیرفیزیک توپ که از19هم بدتره فقط جالب آینه من اصلا به ولتا دوست نداشتم نگاه کنم ولی بابی میلی بازی کردم خوشم اومد سرگرم کنندست کلا فیفا اگه ارکیدم مثلاباشه خدایی سرگرم کندست کلا ولتا میتونه یسال ادمو سرگرم کنه.

من امشب دمورودانلودکردم بازی فوتبال تغییرات مثبت داشته غیرفیزیک توپ که از19هم بدتره فقط جالب آینه من اصلا به ولتا دوست نداشتم نگاه کنم ولی بابی میلی بازی کردم خوشم اومد سرگرم کنندست کلا فیفا اگه ارکیدم مثلاباشه خدایی سرگرم کندست کلا ولتا میتونه یسال ادمو سرگرم کنه.
اون ولتایی که توی دموه پنج درصد ولتا هم نیست. تازه از نظر من، جز قسمت‌های ضعیف ولتاست فوتبال سه به سه گل کوچیک.
نمیدونم چرا اینقدر بخش جزیی از ولتا رو توی دمو گذاشتن

قسمت ولتا تنها بخش امیدوارکننده بازیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siamak61
گویا به کریر یک قابلیت اضافه شده که امار و ارقام گلزنی بازکنان فصل به فصل اضافه بشه. تو فیفاهای قبلی امار بازیکنا در فصل جدید صفر میشد. احتمالا هم گزارشگر هم در بازه عدد 50 گل مثل التیمیت تیم به اون اشاره کنه. جذابیت کارو بیشتر میکنه به نظرم

• Like
Reactions: Ali Venom
گویا به کریر یک قابلیت اضافه شده که امار و ارقام گلزنی بازکنان فصل به فصل اضافه بشه. تو فیفاهای قبلی امار بازیکنا در فصل جدید صفر میشد. احتمالا هم گزارشگر هم در بازه عدد 50 گل مثل التیمیت تیم به اون اشاره کنه. جذابیت کارو بیشتر میکنه به نظرم
کریر اوضاعش خراب تر از این حرفهاست که با همچین چیزایی بخواد جذاب بشه! سه ساله منچستر یونایتد تو نقل و انتقالات 14 تا دفاع چپ میخره و همه ستاره هاش رو میفروشه! هوش مصنوعی قرارداد رو به اتمام بازیکن هاش رو تمدید نمیکنه و هر فصل تو لیگ برتر منسیتی با سنگین ترین و خفن ترین اسکواد وسط جدوله و تیم ها به بازیکن های اصلیشون بازی نمیدن یا وقتی تیمتو عوض میکنی میبینی خریدهای جدیدش رو گزاشته تو رزروها! بنظرم میاد تو دو سه نسخه آینده کریر رو ببوسن و بزارن کنار و محکم به باسن التیمت بچسبن:D چهارتا احمق مثل اون یوتیوبره کاسترو 1021 رو هم اجیر کنن هی نعره بکشه بگه اووووووووووووووووووووو مایییییییییییییییی گااااااااااااااااااااددددددددددددددددد :D جفتک چهارگوش بزنه و تبلیغ کنه و بقیه رو هم دنبال خودش راه بندازه ... کریر بازها اخرش باید کوچ کنن به سمت PES اینو مارک کنید اینجا:D

آخرین ویرایش:
کریر اوضاعش خراب تر از این حرفهاست که با همچین چیزایی بخواد جذاب بشه! سه ساله منچستر یونایتد تو نقل و انتقالات 14 تا دفاع چپ میخره و همه ستاره هاش رو میفروشه! هوش مصنوعی قرارداد رو به اتمام بازیکن هاش رو تمدید نمیکنه و هر فصل تو لیگ برتر منسیتی با سنگین ترین و خفن ترین اسکواد وسط جدوله و تیم ها به بازیکن های اصلیشون بازی نمیدن یا وقتی تیمتو عوض میکنی میبینی خریدهای جدیدش رو گزاشته تو رزروها! بنظرم میاد تو دو سه نسخه آینده کریر رو ببوسن و بزارن کنار و محکم به باسن التیمت بچسبن:D چهارتا احمق مثل اون یوتیوبره کاسترو 1021 رو هم اجیر کنن هی نعره بکشه بگه اووووووووووووووووووووو مایییییییییییییییی گااااااااااااااااااااددددددددددددددددد :D جفتک چهارگوش بزنه و تبلیغ کنه و بقیه رو هم دنبال خودش راه بندازه ... کریر بازها اخرش باید کوچ کنن به سمت PES اینو مارک کنید اینجا:D
اینطوری که سال به سال ویژگی های کاربردی رو حذف میکنه ویژگی های ظاهری مثل رنگ لباس مربی رو اضافه میکنه بعید نیست

اینطوری که سال به سال ویژگی های کاربردی رو حذف میکنه ویژگی های ظاهری مثل رنگ لباس مربی رو اضافه میکنه بعید نیست
بعید نیست! خیلی هم نزدیکه:D الان تو کپچر ایونت فیفا کیا هستن؟ همه یوتیوبرهای پک باز کن و همکار! یوتیوبر پر طرفداری مثل MGH که کریر بازه و حتی عضو تیم توسعه و بازخورد فیفا هم هست اونجا نیست چرا؟ چون اصلا اونجا کریر مودی درکار نیست و فقط پک باز کردنه ... تمام خلاقیت EA رو بخش آلتیمت تیمه و از تحولات ظاهری و باطنی این بخش مشخصه که خب طبیعی هم هست کلی درآمد داره از این بخش و کلی هم طرفدار داره

این حرفایی که میگی دیگه الان خریدار نداره تو دنیا فقط برای ما ایرانیا جذابه لایکم میخوره. قبول کنیم که دنیا به سمت التیمیت رفته اگر فیفا رو التیمیت بیشتر مانور میکنه فقط وفقط برای درامدش نیست چون از بازخوردها میفهمه همه ریختن اونجا.
من خودم افلاین بازم و عادت ما ایرانی ها این بود که بازیو مفت دانلود میکردیم فرداش کرکو میرختیم بازی میکردیم این سبک وعادت هنوز روی ما ها مونده. بازی کرکی یعنی فقط کریر. ولی کاربرهای دیگه با توجه به اینترنت بهتر و اقتصاد پایدار تر زود تر کوچ کردن سمت التیمت و بخش انلاین الان من شک ندار م خیلی ها اصلا شاید ولتا رو هم بازی نکنن چه برسه به کریر همه وقتشنو گذاشتن بری التیمیت.
من با وجو افلاین باز بودن سال قبل یکم برای التیمیت وقت گذاشتم باورم نمیشد دو ماه کامل دست به کریر نزدم.
الان کونامی تو افلاین بهتر کار کرده مستر لیگشم تغییر داده چند وقت دیگه امار فروشم میاد میبینید که میزان واخلاف فروش فرق خاصی نخواهد کرد.
همین که کریر هست خداتو شکر کن

این حرفایی که میگی دیگه الان خریدار نداره تو دنیا فقط برای ما ایرانیا جذابه لایکم میخوره. قبول کنیم که دنیا به سمت التیمیت رفته اگر فیفا رو التیمیت بیشتر مانور میکنه فقط وفقط برای درامدش نیست چون از بازخوردها میفهمه همه ریختن اونجا.
من خودم افلاین بازم و عادت ما ایرانی ها این بود که بازیو مفت دانلود میکردیم فرداش کرکو میرختیم بازی میکردیم این سبک وعادت هنوز روی ما ها مونده. بازی کرکی یعنی فقط کریر. ولی کاربرهای دیگه با توجه به اینترنت بهتر و اقتصاد پایدار تر زود تر کوچ کردن سمت التیمت و بخش انلاین الان من شک ندار م خیلی ها اصلا شاید ولتا رو هم بازی نکنن چه برسه به کریر همه وقتشنو گذاشتن بری التیمیت.
من با وجو افلاین باز بودن سال قبل یکم برای التیمیت وقت گذاشتم باورم نمیشد دو ماه کامل دست به کریر نزدم.
الان کونامی تو افلاین بهتر کار کرده مستر لیگشم تغییر داده چند وقت دیگه امار فروشم میاد میبینید که میزان واخلاف فروش فرق خاصی نخواهد کرد.
همین که کریر هست خداتو شکر کن
خداروشکر که هست ولی دیگه بود و نبودش فرقی هم نداره

معراج قبول کن کریر بازها نصف که چه عرض کنم یک دهم التیمیت و پرو کلاب باز ها هم نیستن، تو یه زمان خودت التیمیت میزدی چی شد خورد تو پرت؟
یه زمانی کسی چیزی به فیفا میگفت با کله تو صورتش میزدی میترسم ps4 بگیری دیگه بشی فن Pes کسی چیزی به Pes بگه کله بزنی تو صورتش :D
قبول دارم ea گند کاری زیاد داره ولی اون گیم پلی Pes هم بی ایراد نیست دفاعش خیلی ارکیده

معراج قبول کن کریر بازها نصف که چه عرض کنم یک دهم التیمیت و پرو کلاب باز ها هم نیستن، تو یه زمان خودت التیمیت میزدی چی شد خورد تو پرت؟
یه زمانی کسی چیزی به فیفا میگفت با کله تو صورتش میزدی میترسم ps4 بگیری دیگه بشی فن Pes کسی چیزی به Pes بگه کله بزنی تو صورتش :D
قبول دارم ea گند کاری زیاد داره ولی اون گیم پلی Pes هم بی ایراد نیست دفاعش خیلی ارکیده
طرفدارش زیاده بخاطر فانتزی بودنشه دیگه کلا ایده جذابیه که بتونی با استفاده از بازیکن های مختلف تیم بسازی ... منم اینو گفتم من دیدم التیمت تیم واقعا تهش هیچی نیست ولش کردم ضمن اینکه باید کلی پول هم خرجش کنی! سناریو هم که داره و EA کارایی هم میکنه من با فانتزی بودن حال نمیکنم همون فوتبال واقعی و لیگ و جام حذفی و لیگ قهرمانان برام جذاب تره حتی اگر کل دنیا برن پله و مارکوس رشفورد رو هم تیمی کنن و حال کنن ... زمانی فن فیفا بودم وقتی میدیم رشد میکنه و نوآوری داره و به موازات التیمت کریر رو هم جلو میاره الان که فقط کدهای کریر رو کپی پیست میکنه و تو التیمت ملت رو سرکیسه میکنه دیگه لزومی نداره ازش دفاع کنم. در مورد PES هم امسال میگیرم و فیفا رو هم احتمالا بگیرم من کریر بازم و هرجا کریرش بهتر باشه میرم اونجا اون بازی به لحاظ گرافیکی واقعا چشم نوازه گیمپلی رو هم رو دموی PES تجربه کردم و بدم نیومد بنظرم اگر لایسنس ها تو انحصار EA نبود قضیه خیلی متفاوت میشد امسال سالیه که هم فیفا و هم پس رو میگیرم و ممکنه سال اخری باشه که فیفا بازی میکنم

این مورد مثل اینکه تو این یکی فیفا درست شده و برای بازیهای مهم و ... از ترکیب اصلی استفاده میکنند

از پنج شنبه میشه ۸ ساعت از بازی رو تجربه کرد؟ کسایی که پری اوردر کردن بعد از اتمام اون هشت ساعت بازیشون قفل میشه تا ۲۴ ام درسته؟

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or