FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
اکانتی که گرفتیم امریکاست
رفیق میدونی شیر میشه یا نه؟
راستش من کنسول باز نیستم.
اطلاعاتم کمه.میفمم منظورت از شیر چیه. ولی اطلاعاتم صفره تو زمینه کنسول.
اینها هم براساس عکسهایی که تو توییتر میزارن ،منم میزارم.
فقط میبینم عکسه فیک نباشه و چند جا گذاشتهه باشن و طرف معتبر باشه میزارم.
شرمنده .

Ea access :
پری لود نداره 19 هم میاد و 10 ساعت فقط رو اکانت اصلی اجرا میشه نه ظ2
نسخه های Champion, Ultimate از 22 میشه پری لود کرد..
معمولی از 25..
براساس صحبتهایی که میبینم و با مدرک گذاشتن میگم.
سونی هم گفتم چون طرف زده بود و عکس از چتش گذاشته بود با سونی.
بعد تمام اینهایی که گذاشتم مشخصه از اورجین هست. اورجین چه بیسیک و چه پریمیوم پریلودشون شروع شده و حتی نسخه های دیگه اعم از التیمیت و ....
اولش هم گفتم ،مثلا ایتالیا زده 18 ام . و اینکه گفتم به اکانتها هم سر بزنید تاریختونو ببینید.
لینک دیتای ریجن 1 امریکا اگه گیر اوردی بذار برامون.چون دیتاها بین نسخه ها یکیه و فرقی نداره.گفتم از الان بزنیم دانلود تا پریلود نسخه استاندارد شروع بشه فورا بریزیم روش
این سایته میزاره
جایی دیدم زودتر گذاشت. بازم لینک میدم

• Like
Reactions: ehsas1
تو کانال فوت چمپیونز اینو گذاشته بودن
گویا بازیایی که از طریق EA Access رایگانن روی ۲ اکانت share میشن ولی نسخه‌ی trial فقط رو اکانتی که اکسس باهاش خریداری شده قابل بازیه

Attachments

• 10A31376-9575-44D2-AD88-4ABA2894FAFB.jpeg
    10A31376-9575-44D2-AD88-4ABA2894FAFB.jpeg
    147.8 KB · مشاهده: 20
من الان با اکانت ea access دوستم تریال داره یه بازی زدم تو دانلود رفتم تو اکانت خودم دیدم قفله لابد فیفا هم همینجور برا قفل باز شدنشم باید برم تو اکانت اون بعد سوئیچ یوزر کنم که از 8 ساعتش کم میشه

کریر اوضاعش خراب تر از این حرفهاست که با همچین چیزایی بخواد جذاب بشه! سه ساله منچستر یونایتد تو نقل و انتقالات 14 تا دفاع چپ میخره و همه ستاره هاش رو میفروشه! هوش مصنوعی قرارداد رو به اتمام بازیکن هاش رو تمدید نمیکنه و هر فصل تو لیگ برتر منسیتی با سنگین ترین و خفن ترین اسکواد وسط جدوله و تیم ها به بازیکن های اصلیشون بازی نمیدن یا وقتی تیمتو عوض میکنی میبینی خریدهای جدیدش رو گزاشته تو رزروها! بنظرم میاد تو دو سه نسخه آینده کریر رو ببوسن و بزارن کنار و محکم به باسن التیمت بچسبن:D چهارتا احمق مثل اون یوتیوبره کاسترو 1021 رو هم اجیر کنن هی نعره بکشه بگه اووووووووووووووووووووو مایییییییییییییییی گااااااااااااااااااااددددددددددددددددد :D جفتک چهارگوش بزنه و تبلیغ کنه و بقیه رو هم دنبال خودش راه بندازه ... کریر بازها اخرش باید کوچ کنن به سمت PES اینو مارک کنید اینجا:D
همه چیزایی که گفتی درست. بعد تر از این شما بیا التیمیت با سوپر مگا تیم دهنت سرویسه روی التیمیت بازی ببری .
حالا روی التیمیت کریر با تیم دسته 2 انگلیس 10 تا چشم بسته میشه زد به بارسا و لیورپول.
من ول کرده بودم التیمیت . بخاطر اینکه طبق عادت با فلش بازی میکنم .اومدم کریر بزنم تمرین کنم بتونم با جوی استیک بازی کنم . حالم بهم خورد. حتی اسپید تیم حریف 60 میزارم باز میشه مثل اب خوردن برد.

آخرین ویرایش:
من از نحوه ایستگاهی و پنالتی زدن جدید خیلی راضیم.انیمیشن این بخشها هم خوب از اب دراومده
تو نمای پنالتی زدن و ایستگاهی فکر میکنم فیزیک توپ خیلی بهتره.یه سنگینی و شتاب مناسبی داره.عالی نیست ولی بهتره انگار.شما هم همچین حسی دارین؟
انیمیشن داوری اصلا دست نخورده.حتی یه ذره
لیورپول تو دمو عجب تیمیه

من از نحوه ایستگاهی و پنالتی زدن جدید خیلی راضیم.انیمیشن این بخشها هم خوب از اب دراومده
تو نمای پنالتی زدن و ایستگاهی فکر میکنم فیزیک توپ خیلی بهتره.یه سنگینی و شتاب مناسبی داره.عالی نیست ولی بهتره انگار.شما هم همچین حسی دارین؟
انیمیشن داوری اصلا دست نخورده.حتی یه ذره
لیورپول تو دمو عجب تیمیه

آره منم بینهایت با بخش ضربات ایستگاهیش حال کردم
راستش با این بخش تو فیفا ۱۹ اصلا ارتباط برقرار نکردم ولی این خیلی دقیق و قابل فهم شده
ولی در مورد پنالتی احسان دقت کردی باید برای افزایش احتمال گل شدن پنالتی در لحظات آخر همش جهت رو تغییر داد وگرنه اگر با دقت قشنگ گوشه دروازه رو نشونه بگیری و همونجا بزنی احتمال اینکه دروازه بان بره سمتش و سیوش کنه خیلی بالاست !

• Like
Reactions: ehsas1
بازی برا ea access کی میاد؟
دهن این ea سرویس هیچیو مثل ادم اعلام نمیکنه .. اون از دمو میمونه همون روز میزاره اینم از ea access .. هر خبریم میخونی یه چیز جدید میبینی
این پری لود یه جایی خوندم واسه ea access داره ولی به نظرم فیک بودش .. چون میخواست پری لود داشته باشه باید تا الان مشخص میشد
هممونو گرفتار کرده :دی

بخاطر تفاوت ساعته احتمالا چون اگه بگن ١٨ ام همه از ساعت ٦ صبح منتظر دانلودن :))
ديگه ١٩ ام حساب كني قطعا شب ١٨ ام هم بياد حال ميكني :D
تفاوت ساعت که چند روز نمیشه.
آرژانتین از 14 ام براش باز شده ،انگلیس 16 ام.
این تفاوت ساعت نیست
ایتالیا میگن فردا.
باعث میشه این تکرار مکررات وسوسه کننده شما رو که حتی وقتی نمیخوای بخری.بری سمتش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aslirezahddd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or