FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
کی گفته شوت زدن سخت تر شده؟! اتفاقا شوت زدن مثل آب خوردن شده فقط باید با بازیکن شوت زن، شوت زد!
کافیه تیم PSG رو بیارید و با کاوانی شوت بزنید!
اگه منظور شوتاییه که از فاصله ۱۰۰ متری دروازه گل بشه، خب معلومه نمیشه!
ولی شوت زدن‌(های منطقی) به مراتب ساده تر از ۱۹ هست و احتمال گل شدن و دفع ناقصش توسط دروازه بان و افتادنش جلوی فوروارد خیلی بیشتره.

اینا ورداشتن Tactical Defending رو هم به لجن کشیدن. دیگه توپ گیری تقریبا غیرممکن شده و بازیکن حریف هر حرکت مسخره‌ای میتونه وسط زمین انجام بده و با دوبار تعویض جهت از دفاع شما رد بشه. حتی میتونه وسط زمین راحت بگیره برقصه واسه خودش

کافیه حالت Legacy Defending رو چک کنید ببینید چه گندی زدن به حالت Tactical.

با ضعیف ترین فیفا دهه اخیر رو به رو هستیم. تنها امید به بخش ولتا هستش.

حالا همه اینا یه طرف، اونایی که بازی رو پیش خرید کردن و فردا میان از ویژگی‌های مثبت بازی تعریف می‌کنن رو کجای دلمون بذاریم؟
خیلیم‌جالبه هر ایرادی بگیری خودجوش میان میگن توی نسخه اصلی برطرف شده.
نمونه:
«اصن دمو رو بذارید کنار بازی اصلی یه چیز دیگست»!

الان این واسه چیه ؟ بدرد چی میخوره ؟چون حدود 4 گیگ و 300 میشه این دو تا لینکی که گذاشتی
یه لحظه فکر کردم 40 گیگ کامل لینکش دانلودش در اومده
بعد این احتمال نداره مشکل داشته باشه ؟
یعنی مطمعنن این فایلا ؟
دیتای کلیه نسخه های بازی یکیه.اما دیتای ریجن های مختلف فرق میکنه.اگه اکانتت امریکاست میتونی از الان بزنی دانلود و دیتاشو بذاری و وقتی پریلود روی کنسولت شروع شد با نرم افزار psx روی کنسولت بریزی با سرعت بالا.اموزششم خواستی بگو بدم بهت
اره این فایلها هم مطمئن هستن و فقط باید ریجن اکانتی که روش بازی گرفتی رو با ریجن دیتا چک کنی که یکی باشه.همین
این دوستمونم برا ریجن 1 رو گذاشته

• Like
Reactions: aslirezahddd
کی گفته شوت زدن سخت تر شده؟! اتفاقا شوت زدن مثل آب خوردن شده فقط باید با بازیکن شوت زن، شوت زد!
ولی شوت زدن‌(های منطقی) به مراتب ساده تر از ۱۹ هست و احتمال گل شدن و دفع ناقصش توسط دروازه بان و افتادنش جلوی فوروارد خیلی بیشتره.

اینا ورداشتن Tactical Defending رو هم به لجن کشیدن. دیگه توپ گیری تقریبا غیرممکن شده و بازیکن حریف هر حرکت مسخره‌ای میتونه وسط زمین انجام بده و با دوبار تعویض جهت از دفاع شما رد بشه. حتی میتونه وسط زمین راحت بگیره برقصه واسه خودش

حالا همه اینا یه طرف، اونایی که بازی رو پیش خرید کردن و فردا میان از ویژگی‌های مثبت بازی تعریف می‌کنن رو کجای دلمون بذاریم؟
نمونه:
ببین دوست عزیز من نمیگم عیبهای الکی میگیری ولی باید صبر کنی بیشتر بچه ها که ea access دارن بازیو تست کنن نظرشونو بگن من خودم ea access شیر شده دارم نمیدونم کار میکنه یا نه ولی تست کنم نظر مو بدون ذره ای تعصب و فن بازی میگم
شماهم همش از بازی ایراد میگیری نکات منفی فقط میگی نکات مثبت اصلا نمیگی طبیعتا بچه ها جبهه می‌گیرند در مقابلتون

دیتای کلیه نسخه های بازی یکیه.اما دیتای ریجن های مختلف فرق میکنه.اگه اکانتت امریکاست میتونی از الان بزنی دانلود و دیتاشو بذاری و وقتی پریلود روی کنسولت شروع شد با نرم افزار psx روی کنسولت بریزی با سرعت بالا.اموزششم خواستی بگو بدم بهت
اره این فایلها هم مطمئن هستن و فقط باید ریجن اکانتی که روش بازی گرفتی رو با ریجن دیتا چک کنی که یکی باشه.همین
این دوستمونم برا ریجن 1 رو گذاشته
مرسی داداش
نه راه ریختنشو بلدم قبلا انجام دادم چند سال پیش .. فقط یه سوال داشتم ..
باید با یه هارد فقط یا یه فلش فقط ریخت ؟ چون هاردم پره میخواستم ببینم امکانش هست 30 گیگشو تو یه فلش بریزم گیگ10 بقیشم تو یه فلش دیگه بعد بریزم یا نمیشه اینجوری
سوال مسخره ایه میدونم :D ولی چون هاردم پره .. گفتم اگه میشه با دو تا فلش انتقالو انجام بدم

مرسی داداش
نه راه ریختنشو بلدم قبلا انجام دادم چند سال پیش .. فقط یه سوال داشتم ..
باید با یه هارد فقط یا یه فلش فقط ریخت ؟ چون هاردم پره میخواستم ببینم امکانش هست 30 گیگشو تو یه فلش بریزم گیگ10 بقیشم تو یه فلش دیگه بعد بریزم یا نمیشه اینجوری
سوال مسخره ایه میدونم :D ولی چون هاردم پره .. گفتم اگه میشه با دو تا فلش انتقالو انجام بدم
خب یه ذره از چیزای تو هاردتو بریز تو اون دو تا فلشی که میگی داری تا هاردت جا باز کنه!

نمونه:
نسخه اصلی که به کنار حالا یا فردا یا پس فردا میاد نظرمونو میگیم ولی همین دموی بازی که من تا حالا حدود ۲۰ دست بازی کردم واقعا خوبه ، همه چی سرجاشه و نسبت به فیفا ۱۷ و ۱۸ و ۱۹ خیلی بهتره ، من نمیدونم چه مشکلی شما داری با فیفا ۲۰ !!

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

نسخه اصلی که به کنار حالا یا فردا یا پس فردا میاد نظرمونو میگیم ولی همین دموی بازی که من تا حالا حدود ۲۰ دست بازی کردم واقعا خوبه ، همه چی سرجاشه و نسبت به فیفا ۱۷ و ۱۸ و ۱۹ خیلی بهتره ، من نمیدونم چه مشکلی شما داری با فیفا ۲۰ !!

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
من دلایلمو گفتم ولی به طور خلاصه
بازی آرکید شده و از حالت فوتبال طبیعی خیلی فاصله‌داره. گل زدن خیلی راحت شده و سیستم دفاع کردن داغون شده.

یه بار دو نفره بازی کنید یه تیم حالت Legacy بیاره یه تیم حالت Tactical اونوقت متوجه میشید دفاع Tactical بازی رو چطوری خراب کردن

توپم که هیچی نگیم ازش بهتره.
علاوه بر توپ، انگار بازیکنا هم سبک شدن.

فقط به خاطر ولتا ارزش خرید داره.

سلام‌ وقت بخیر
بچه ها ترنسفر مارکت اکانت من تو فیفا ۱۹ قفل شده بود و دیگر اجازه خرید بازیکن به من نمیداد، میخواستم ببینم تو فیفا ۲۰‌باز میشه یا باید با یه اکانت دیگر شروع کنم؟
ممنون

سلام‌ وقت بخیر
بچه ها ترنسفر مارکت اکانت من تو فیفا ۱۹ قفل شده بود و دیگر اجازه خرید بازیکن به من نمیداد، میخواستم ببینم تو فیفا ۲۰‌باز میشه یا باید با یه اکانت دیگر شروع کنم؟
ممنون
باز ميشه

5shanbe

Saat 19:30 mitooni 10 saat trialeto dashte bashi ke ba glitch be binahayat saat tabdil mishe
چطوری؟ ی توضیح میدی
اگه خودت تست کردی
ب اسن ویدیوهای یوتیوب امیدی نیس همشون توش فقط توضیح دادن هیچکدوم عملی نشون ندادن که شدنیه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or