FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
لیست استادیومهای بازی
90 استادیوم اصلی 29 عدد فیک و 17 زمین برای ولتا

PREMIER LEAGUE
Anfield
Bramall Lane
Carrow Road
Emirates Stadium
Etihad Stadium
Goodison Park
King Power Stadium
London Stadium
Molineux Stadium
Old Trafford
Selhurst Park
St. James' Park
St. Mary's Stadium
Stamford Bridge
The Amex Stadium
Tottenham Hotspur Stadium
Turf Moor
Vicarage Road
Villa Park
Vitality Stadium

ENGLISH FOOTBALL LEAGUE
Cardiff City Stadium
Craven Cottage
Fratton Park
KCOM Stadium
Kirklees Stadium
Kiyan Prince Foundation Stadium
Liberty Stadium
Riverside Stadium
Stadium of Light
Stoke City FC Stadium
The Hawthorns

LIGUE 1 CONFORAMA
Groupama Stadium
Orange Vélodrome
Parc des Princes

SERIE A TIM
San Siro
Stadio Olimpico

REST OF WORLD
Donbass Arena
Otkritie Arena

EREDIVISIE
Johan Cruijff ArenA

MLS
BC Place Stadium
CenturyLink Field
Dignity Health Sports Park
Mercedes-Benz Stadium
Red Bull Arena (New Jersey)

LIGA BBVA MX
Estadio Azteca

SAUDI PRO LEAGUE
King Abdullah Sports City
King Fahd Stadium

MEIJI YASUDA J1
Panasonic Stadium Suita

INTERNATIONAL
Atatürk Olimpiyat Stadı
Wembley Stadium

BUNDESLIGA
BayArena
BORUSSIA-PARK
Commerzbank-Arena
Düsseldorf-Arena
Olympiastadion
Opel Arena
PreZero Arena
Red Bull Arena (Leipzig)
RheinEnergieStadion
Signal Iduna Park
VELTINS-Arena
Volkswagen Arena
wohninvest Weserstadion
WWK Arena

BUNDESLIGA 2
HDI-Arena
Max-Morlock-Stadion
Mercedes-Benz Arena
Volksparkstadion

LALIGA SANTANDER
Coliseum Alfonso Pérez
Estadio ABANCA-Balaídos
Estadio Benito Villamarín
Estadio Ciutat de València
Estadio de la Cerámica
Estadio de Mendizorroza
Estadio José Zorrilla
Estadio Mestalla
Estadio San Mamés
Estadio Santiago Bernabéu
Municipal de Butarque
Municipal de Ipurua
Ramón Sánchez-Pizjuán
RCDE Stadium
Reale Seguros Stadium
Wanda Metropolitano

LALIGA SMARTBANK
Estadio El Alcoraz
Estadio ABANCA-Riazor
Estadio de Gran Canaria
Estadio de Montilivi
Estadio de Vallecas
Estadio La Rosaleda

GENERIC
Al Jayeed Stadium
Aloha Park
Arena del Centenario
Arena D'Oro
Court Lane
Crown Lane
Eastpoint Arena
El Grandioso
El Libertador
Estadio de las Artes
Estadio El Medio
Estadio Presidente G.Lopes
Euro Park
FeWC Stadium (only on PlayStation 4 and Xbox One)
Forest Park Stadium
Ivy Lane
Molton Road
O Dromo
Sanderson Park
Stade Municipal
Stadio Classico
Stadion 23. Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Town Park
Union Park Stadium
Waldstadion

مرسی داداش
نه راه ریختنشو بلدم قبلا انجام دادم چند سال پیش .. فقط یه سوال داشتم ..
باید با یه هارد فقط یا یه فلش فقط ریخت ؟ چون هاردم پره میخواستم ببینم امکانش هست 30 گیگشو تو یه فلش بریزم گیگ10 بقیشم تو یه فلش دیگه بعد بریزم یا نمیشه اینجوری
سوال مسخره ایه میدونم :D ولی چون هاردم پره .. گفتم اگه میشه با دو تا فلش انتقالو انجام بدم
آره داداش میشه ولی هم کارت بیشتر میشه هم سرعتت ممکنه کمتر بشه
فقط موقع ریختن باید پای Psx بشینی اگه ادرس دیتای موردنظرو خواست دستی بهش بدی تا بریزه.مثلا داره پارت 0 رو میریزه میبنی پارت 8 رو میخواد.باید فلش دوم رو بزنی به سیستم و ادرس پارت 8 رو بهش بدی.چون منظم و به ترتیب نمیریزه
ولی اگه همشون تو یه فولدر باشن دیگه احتیاجی به این کارا نیست که میگی محدودیت حجمی داری رو هاردت
ما بزرگ شدیم فقط عذاب بکشیم.این که چیزی نیست داداش =))

ببین دوست عزیز من نمیگم عیبهای الکی میگیری ولی باید صبر کنی بیشتر بچه ها که ea access دارن بازیو تست کنن نظرشونو بگن من خودم ea access شیر شده دارم نمیدونم کار میکنه یا نه ولی تست کنم نظر مو بدون ذره ای تعصب و فن بازی میگم
شماهم همش از بازی ایراد میگیری نکات منفی فقط میگی نکات مثبت اصلا نمیگی طبیعتا بچه ها جبهه می‌گیرند در مقابلتون
امیدوارم نظر شما رو به زودی در مورد بازی ببینیم.
البته حق بدین که به کسی که همچین قیمتی پرداخت کرده که روز اول بازی رو داشته باشه و همچنین نشسته ۴۰ گیگ دانلود کرده، شک کنم که فن متعصب بازی باشه. یه دلیل دیگه هم داره، هیچ‌کس دوست نداره قبول کنه سرش کلاه رفته. شاید از هر صد نفر، یک نفر‌بیاد منصفانه نظر بده. البته منظورم شما نیستی. شما ثابت شده ای.

میتونید تاپیک سال‌های قبلو چک کنید اولش همه گفتن عالیه، بعد همونا توی تاپیک بازی سال بعد میان از ایرادهای بازی قبلی شدیدا انتقاد میکنن و میگن این جدیده اشکالای قبلیه رو نداره!

من چیزی که دارم میبینمو میگم بدون تعصب با وجود اینکه نزدیک ۳۵ گیگ برای بتا حجم مصرف کرده بودم اما لزومی نمیدیدم سرمو توی برف فرو کنم.
همونطور که قبلا گفتم PES در مقابل همین فیفا که ضعیف‌ترین فیفای ده سال اخیره(طبعیتا از نظر من!) ، باز هم حرفی برای گفتن نداره. کسی با بازی دشمنی نداره که.

ببینید گیم‌پلی بازی اصلی که نکته مثبتی نداشته و فقط افت کرده. بازی فوتباله و توپش، توپش مشکل داشته باشه دیگه کارش تمومه سیستم دفاع کردنشم که خراب کردن.
حالا چهارتا تماشاگر بعد از گل بالا و پایین بپرن پیشرفت خاصی محسوب نمیشه از نظر من.
چند ساله قسمت چینش دستی ترکیب مشکل داره و نمیذاره بازیکنو اونجایی که دوست داری قرار بدی و دایره قرمز رنگ میاد زیرش! حتی اینو هنوز درست نکردن بعد میان تماشاچی درست میکنن.

الآن ففط میمونه ولتا که من بارها گفتم تنها قسمت امیدوار کننده بازیه هرچند که توی بتا باگ‌های عجیبی داشت که قبلا گفتم. ولی بازم به خاطر جدید بودنش سرگرم کنندست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siamak61
آقا من چند تا چیز رو در مورد ترایال متوجه نشدم :D
الان دیتای بازی هم برای نسخه ترایال هم نسخه استاندارد یکیه؟ بعد اینجوریه که الان یه بار دیتا رو برای نسخه‌ی ترایال باید منتقل کرد و بعد که دوره‌ش تموم شد یه بار هم برای نسخه‌ی استاندارد؟ یا اینکه کلا یکیه فقط بعد از 8 یا 10 ساعت ترایال بازی قفل میشه تا روز انتشار؟

بعد من یه جا خوندم که این مستر کارت مجازی‌ها که برای رد کردن ثبت نام EA Access استفاده میشن از نظر سونی غیرقانونین و بفهمه اکانت رو بن میکنه کسی چیزی در این مورد میدونه؟
خیلی دوست دارم اکسس رو بگیرم ولی موندم ارزش این ریسک رو داره یا نه :D

آقا من چند تا چیز رو در مورد ترایال متوجه نشدم :D
الان دیتای بازی هم برای نسخه ترایال هم نسخه استاندارد یکیه؟ بعد اینجوریه که الان یه بار دیتا رو برای نسخه‌ی ترایال باید منتقل کرد و بعد که دوره‌ش تموم شد یه بار هم برای نسخه‌ی استاندارد؟ یا اینکه کلا یکیه فقط بعد از 8 یا 10 ساعت ترایال بازی قفل میشه تا روز انتشار؟

بعد من یه جا خوندم که این مستر کارت مجازی‌ها که برای رد کردن ثبت نام EA Access استفاده میشن از نظر سونی غیرقانونین و بفهمه اکانت رو بن میکنه کسی چیزی در این مورد میدونه؟
خیلی دوست دارم اکسس رو بگیرم ولی موندم ارزش این ریسک رو داره یا نه :D
من قبلا داشتم. دیتاها که یکیه فقط تا روز انتشار رسمی بازی ممکنه چندتا آپدیت براش منتشر بشه (با حجم بالا)
دانلود دیتا از سایتای اینترنتی برای این بازی کار عاقلانه‌ای نیست چون هر لحظه ممکنه براش آپدیت بیاد و تمام دانلود قبلیا خراب بشه
بهتره از استور خود کنسول دانلود کنید.

• Like
Reactions: keyvan1370
یه گلیچ برا دانلود فیفا با کنسول هست توضیح میدم
ریجنی که فیفا رو میخواین بخرین بسازین
دمو رو دانلود کنید
دمو رو استارت بزنید میرسید یه جا گفته پری اوردر خود بازی یا بازی دمو
باید پری اوردر بازی رو بزنید وقتی که زدید اگه زیدان اومد بزنید پری اردر اگه هازارد اومد بک بدید دوباره بزنید تا زیدان بیاد، بعد بزنید پری اردر اگه ارور داد که در دسترس نیست هیچی نزنید دکمه ps رو بزنید برید تو منوی کنسول برید توی ستینگ بعد نتورک گزینه تست کانکشن رو بزنید بعد کنسل کنید برید توی فیفا x بزنید بعد اگه تو همون استوری که فیفا و دانلود کردید باشید میذاره دانلود کنید

آخرین ویرایش:
یه گلیچ برا دانلود فیفا با کنسول هست توضیح میدم
ریجنی که فیفا رو میخواین بخرین بسازین
دمو رو دانلود کنید
دمو رو استارت بزنید میرسید یه جا گفته دانلود خود بازی یا بازی دمو
باید دانلود بازی رو بزنید وقتی که زدید اگه زیدان اومد بزنید پری اردر اگه هازارد اومد بک بدید دوباره بزنید تا زیدان بیاد، بعد بزنید پری اردر اگه ارور داد که در دسترس نیست هیچی نزنید دکمه ps رو بزنید برید تو منوی کنسول برید توی ستینگ بعد نتورک گزینه تست کانکشن رو بزنید بعد کنسل کنید برید توی فیفا x بزنید بعد اگه تو همون استوری که فیفا و دانلود کردید باشید میذاره دانلود کنید

داداش یه کم بیشتر توضیح میدی من دمو رو دارم بازی رو هم پرس اردر کردم رفتم تو دمو بای فول گیم رو زدم زیدان رو اورد پری اردر رو زدم ولی چیزی نشد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داداش یه کم بیشتر توضیح میدی من دمو رو دارم بازی رو هم پرس اردر کردم رفتم تو دمو بای فول گیم رو زدم زیدان رو اورد پری اردر رو زدم ولی چیزی نشد.

چند بار بزن ببین درست میشه یا نه یه کم شانسیه

چند بار بزن ببین درست میشه یا نه یه کم شانسیه

0cdd99e61bddd87c5e5fc31ea522bfb8.jpg

مثل اینکه جلوشو بستن ارور میده نمیزاره دانلود شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or