FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
fcd06569944be1457bb9cf6f5876f16b.jpg

واسه من این پیام میده درحالی که من قبلا فیفا آلتیمیت زدم روی ۱۸ و ۱۷

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

تست کانکشن زدم بازم ارور داد سه چهار بار هم امتحان کردم ولی فقط تم رو دانلود می کنه و واسه بازی ارور میده. نمیدونم شانس منه یا جلوشو بستن.
داداش شما که اصرار داری امتحان کنی، حداقل یه اینترنت دیگه رو به کنسول وصل کن ، وی‌پی‌انی چیزی وصل کن، مودمی خاموش روشن کن یا DNS تغییر بده که حداقل شاید با تغییر آی‌پی وصل شی به یه سرور‌ دیگه و اگه شانس باهات همراه باشه و البته بقیه خالی نبسته باشن که دانلود کردن، بتونی دانلود کنی چون این کاری که داری میکنی منطقی نیست.
اون بنده خدا داره میگه یک مساوی است با یک نمیشه به زور بهش بگی یک مساوی نیست با یک.

آخرین ویرایش:
واسه من میخوام برم میزنه تو fut 20 club عضو نیستی و با کنسول یا PC برو اول اونجا بعد بیا اینجا! خب بازی هنوز ریلیز نشده چطور برم با کنسول!؟؟

باید حتما سال قبلش بازی کرده باشی تو التیمیت که باز شه واست این قسمت
نمیتونی پس باید صبر کنی تا با کنسول وارد شی

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
داداش شما که اصرار داری امتحان کنی، حداقل یه اینترنت دیگه رو به کنسول وصل کن ، وی‌پی‌انی چیزی وصل کن، مودمی خاموش روشن کن یا DNS تغییر بده که حداقل شاید با تغییر آی‌پی وصل شی به یه سرور‌ دیگه و اگه شانس باهات همراه باشه و البته بقیه خالی نبسته باشن که دانلود کردن، بتونی دانلود کنی چون این کاری که داری میکنی منطقی نیست.
اون بنده خدا داره میگه یک مساوی است با یک نمیشه به زور بهش بگی یک مساوی نیست با یک.
خالی بستیم؟ با علیرضا دیشب ساعت 4 زدیم دانلود علیرضا گفت تو تاپیک هم بگو
حالا بیا و خوبی کن

خالی بستیم؟ با علیرضا دیشب ساعت 4 زدیم دانلود علیرضا گفت تو تاپیک هم بگو
حالا بیا و خوبی کن
دوست عزیز من از کلمه اگر استفاده کردم! خیلی بدبینانه هم بهش نگاه کنی بازم ۵۰-۵۰ میشه.
به هرحال ما هم از خدامونه شماها سریعتر بازی رو بگیرید ببینیم چه آش شله قلمکاری شده نسخه اصلی. همین آشغالیه که توی دمو هست یا بهترش کردن یا بدتر شده.
و شما هم بین اونایی که ظاهرا بازی رو گرفتن، به نظرم میتونی منصفانه ترین نظر رو بدی. چون خیلیا اصلا توی یه دنیای دیگه هستند.

• Like

والا من دارم از تجربیات کسایی که اینکار رو کردند استفاده می کنم چون امکان دانلود بازی رو فقط از روی کنسول دارم و اینجور که پیداست پریلود هم نداره و منی که پری اردر کردم دوست دارم از روز اول به بازی دسترسی داشته باشم نه ۳ روز طول بکشه تازه دانلود شه. گلیچی هم که دوستان گفتند واقعیه و کسی مریض نیست بیاد اینجا درباره همچین چیزی دروغ بگه حالا دلیل اینکه شما اصرار داری بگی نمیشه رو نمیفهمم. لینکی که پایین میزارم هم آموزششه که مشخصه سرکاری نیست ولی من دنبال دلیلش بودم که ببینم من جایی رو اشتباه می کنم یا کلا جلوش رو بستند.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
والا من دارم از تجربیات کسایی که اینکار رو کردند استفاده می کنم چون امکان دانلود بازی رو فقط از روی کنسول دارم و اینجور که پیداست پریلود هم نداره و منی که پری اردر کردم دوست دارم از روز اول به بازی دسترسی داشته باشم نه ۳ روز طول بکشه تازه دانلود شه. گلیچی هم که دوستان گفتند واقعیه و کسی مریض نیست بیاد اینجا درباره همچین چیزی دروغ بگه حالا دلیل اینکه شما اصرار داری بگی نمیشه رو نمیفهمم. لینکی که پایین میزارم هم آموزششه که مشخصه سرکاری نیست ولی من دنبال دلیلش بودم که ببینم من جایی رو اشتباه می کنم یا کلا جلوش رو بستند.

Sent from my iPhone using Tapatalk
خب میگم که احتمالا با این کار، سروری که بهش وصلن عوض میشه. یا شایدم خیلی خوش شانس بودن و توی اون ساعتی که اینا گذاشتن دانلود، سرور در حال تغییرات بوده و یه باگ اجازه داده دانلود کنند.
سرور معمولا با توجه به IP شما تعیین میشه. شما مثلا اینترنت موبایل رو شیر کن امتحان کن، وی‌پی‌ان شیر کن اگه میتونی، تغییر DNS هم شاید جواب بده.

برنامه نویس میگه: اگر تاریخ وزمان از X گذشته بود و (مثلا) مکان کاربر بر اساس IP یا هر چیز دیگه‌ای Y بود، و ...، بذار دانلود کنه در غیراینصورت اجازه نده. خب شما هی اینو تکرار کنید که نتیجه نمیده (مگر اینکه اینقدر تلاش کنید که اینقدر زمان بگذره که زمان به همون X برسه!). اگر این شرط برای سرورای مختلف،متفاوت باشه در اونصورت میتونه نتیجه بده اگه به اون سرورای خاص وصل شین.
یه احتمال خیلی ضعیف دیگه هم هست اینه که سرور خیلی شلوغ باشه و به شما اجازه دانلود نده که از کمپانی بزرگی مثل سونی بعیده اینقدر سروراش درپیت باشن.

من که بدون دلیل نمیگم نمیشه! بیمار که نیستیم! دوست داشتید بگم بشین ۵۰۰ بار بزن تا دانلود بشه؟:| اونموقع یعنی هیچ ارزشی برای شما و وقت شما قائل نشده بودم.

بعدشم اگه به قول شما، گلیچه، تا اینا بخوان ویدئوشو توی یوتوب بذارن خود سونی سه سوته متوجه میشه و جلوشو میگیره.

آخرین ویرایش:
دوستان از فردا صبح قاعدتا باید بشه پلی زد بازی رو واسه ea access ، فردا ۱۹ سپتامبر و همون تاریخی هست که خود EA اعلام کرده ، چرا یه عده میگن تا ساعت ۱۹:۳۰ نمیشه؟ علتش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or