FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دوستان شما هم لگ داره بازیتون؟ پینگم خوبه نسبتا رو 120 تا 150 هست بعد چند مدت برگشتم بازی میکنم اون اوایل بازی ها اکثرا بدون لگ و روون بود با همین نت با اینکه 3 خط هست معمولا و با حریف های نزدیک ایران میفتم اما بازی ها اکثرا با لگ همراهه شما بازی ها تون روونه مشکل از نت منه؟

دوستان شما هم لگ داره بازیتون؟ پینگم خوبه نسبتا رو 120 تا 150 هست بعد چند مدت برگشتم بازی میکنم اون اوایل بازی ها اکثرا بدون لگ و روون بود با همین نت با اینکه 3 خط هست معمولا و با حریف های نزدیک ایران میفتم اما بازی ها اکثرا با لگ همراهه شما بازی ها تون روونه مشکل از نت منه؟
انگار اینپوت لگ زیاد شده

• Angry
Reactions: HOOMAN 120
انگار اینپوت لگ زیاد شده
اصلا شدید رو اعصابه بعد چند وقت اومدم دوباره اولتیمیت برم میبینی قبل بازی latency زده 3 خط حتی 4 خط پینگ هم کنارش حدود 80 تا 100 نوسان داره با همین شرایط و نت پارسال 19 و اوایل فیفا20 مثل افلاین بود بازی برام اما الان تو بازی لگ و دیلی هست جوری که اذیت میکنه و اون بازی که تو فکرته نمیشه پیاده کرد کسی راه حلی نداره؟ من رو pc هستم

خداوکیلی اشتباهه توبازی اگه آدم لیگ روانگلیس ببنده من اومدم امتحانی اسپانیا بستم خیلی بهتره انگلیس خیلی گرونه ودفاعشم محدوده توالتیمیت میگم.
هافبک باکس تو باکس هم انگلیس نداره اصلا هرچی داره خیلی گرونه

یعنی بلانسبت جمع این شرکت و مدیراش ته حرامزادگی و ... هستن . تو پک چه جمع کنی چه فیفا پوینت بخری هیچی نیست بعد قیمت یه بازیکن می کنن 6 7 میلیون . یا باید کوین بخری که خطر داره یا ایتقدر پک بخری تا به اون پول برسی برای خرید بازیکن مورد نظر .
حالا این وسط اقلیتی هستن که اینوست و ... می کنن که کار هر کسی نیست .
این در مورد ایکون و .... هم صدق می کنه . البته تو این فیفا بر خلاف فیفای پارسال و به علت گیم پلی اشغالش کارتا شدن فقط عدد و رقم . برای خود من پیش اومده بن یدر 87 خیلی بهتر از بن یدر 90 بوده

جالبش اینجاست عرب که سرور تو ماتحتشه هنوز با راشفورد دمبله و گومز گلد بازی می کنه و حداقل 14 تا برد راحت میاره . تنها چیزی که مهم نیست لذت بردن از بازی و توانایی طرف در بازیه . این بازی توسط یه عده روانی و شیزوفرنی طراحی شده . اینو از شادی گلاش میشه فهمید :-&

یعنی بلانسبت جمع این شرکت و مدیراش ته حرامزادگی و ... هستن . تو پک چه جمع کنی چه فیفا پوینت بخری هیچی نیست بعد قیمت یه بازیکن می کنن 6 7 میلیون . یا باید کوین بخری که خطر داره یا ایتقدر پک بخری تا به اون پول برسی برای خرید بازیکن مورد نظر .
حالا این وسط اقلیتی هستن که اینوست و ... می کنن که کار هر کسی نیست .
این در مورد ایکون و .... هم صدق می کنه . البته تو این فیفا بر خلاف فیفای پارسال و به علت گیم پلی اشغالش کارتا شدن فقط عدد و رقم . برای خود من پیش اومده بن یدر 87 خیلی بهتر از بن یدر 90 بوده

جالبش اینجاست عرب که سرور تو ماتحتشه هنوز با راشفورد دمبله و گومز گلد بازی می کنه و حداقل 14 تا برد راحت میاره . تنها چیزی که مهم نیست لذت بردن از بازی و توانایی طرف در بازیه . این بازی توسط یه عده روانی و شیزوفرنی طراحی شده . اینو از شادی گلاش میشه فهمید :-&
قبول دارم حرفتو فیفا از اون حالت پیشرفت در گیم پلی و یه بازی واقع گرایانه داره درجا که هیچ پسرفتم میکنه متاسفانه بیس بازی از فیفا 17 که خودش فیفای خوبی بود به یه حالت درجا و گیم پلی رسیده که فقط با چند تا تغییرات جزیی دارن میدنش بیرون الان شما دقت کنی این همون بیس فیفا 18هه که یادت باشه همه یک دو میکردن و تو عمق مینداختن و بدو در رو بود 19 هنوز بنظرم گیم پلیش با ایرادای زیادش جذاب تر از این بود این اولتیمیت که خودمم جذبش شدم و هر سال باهاش فیفا رو بازی میکنم پدر پیشرفت تو گیم پلی رو دراورده اخه برای پول دراوردن شرکت ea بهترین موده... اخه یعنی چی اخر بازی به هر لیگی کلی کارتای پفکی 95 97 99 اینا میدن یارو دروازه بانه مثلا بهش pace 90 میدن همین کارتای جلف و رنگارنگ از وقتی که با نیت تیغ زدن گیمرا اومد زد بالانس گیم پلی رو به هم ریخت... یکی دوستان راست میگفت دوماه قبل بازی میان چند تا انیمیشن اضاف میکنن دو تا فیس هم اسکن میکنن سه تا برنامه نویسی میکنن یه چیزو تو بازی برای گلزنی باگ میزارن تا نوبا ناراحت نشن... تا وقتی مدیریت ساخت بازی همین باشه منی که از 10 سالگی تا الان که 30 سالمه فیفا میزنم امیدی به پیشرفت بازی و واقعی شدن گیم پلی ندارم چون اینا پول دراوردن براشون مهمتره.

آخرین ویرایش:
قبول دارم حرفتو فیفا از اون حالت پیشرفت در گیم پلی و یه بازی واقع گرایانه داره درجا که هیچ پسرفتم میکنه متاسفانه بیس بازی از فیفا 17 که خودش فیفای خوبی بود به یه حالت درجا و گیم پلی رسیده که فقط با چند تا تغییرات جزیی دارن میدنش بیرون الان شما دقت کنی این همون بیس فیفا 18هه که یادت باشه همه یک دو میکردن و تو عمق مینداختن و بدو در رو بود 19 هنوز بنظرم گیم پلیش با ایرادای زیادش جذاب تر از این بود این اولتیمیت که خودمم جذبش شدم و هر سال باهاش فیفا رو بازی میکنم پدر پیشرفت تو گیم پلی رو دراورده اخه برای پول دراوردن شرکت ea بهترین موده... اخه یعنی چی اخر بازی به هر لیگی کلی کارتای پفکی 95 97 99 اینا میدن یارو دروازه بانه مثلا بهش pace 90 میدن همین کارتای جلف و رنگارنگ از وقتی که با نیت تیغ زدن گیمرا اومد زد بالانس گیم پلی رو به هم ریخت... یکی دوستان راست میگفت دوماه قبل بازی میان چند تا انیمیشن اضاف میکنن دو تا فیس هم اسکن میکنن سه تا برنامه نویسی میکنن یه چیزو تو بازی برای گلزنی باگ میزارن تا نوبا ناراحت نشن... تا وقتی مدیریت ساخت بازی همین باشه منی که از 10 سالگی تا الان که 30 سالمه فیفا میزنم امیدی به پیشرفت بازی و واقعی شدن گیم پلی ندارم چون اینا پول دراوردن براشون مهمتره.
کلا فیفا وقتی کارتای tots میان دیگه فضایی میشه...یا باید ازشون بخری و بزاری تو تیمت یا اینکه دهنت سرویسه چون همه دارن...

من که همون قبل عید تیمم رو بستم و هرچی قابل فروش داشتم رو فروختم رفت تا اومدن کارتای tots هم بازیکن خریدو فروش کردم و کوینامو رسوندم به 11 میل...بعدشم که tots لیگ انگلیس اومد چون معمولا وقتی لیگ انگلیس میاد هایپش خیلی بالاست و قیمتاشونم بالاست...قیمت کوین هم میره بالا فروختم کوینامو رفت پی کارش...از اون موقع هم با آنتریدا بازی کردم...

هر سال به هر دلیلی یه کارت رنگی میدادن...امسالم یه moment گیر آوردن این آخریا هم premium درآوردن از خودشون...دیگه زدن نابود کردن...

گیم پلی اگه اینقدر میگ میگ نبود الانم میشد جلوی تیم پر توتز رو گرفت ولی با این گیم پلی میگ میگ وار خیلی سخته دفاع کرد هرکار کنی میخوره بغیر سرعت agility بیش از حد بازیکنها هم بلای جان بازی شده کافیه یه بازیکنی بولشیت مثل بن یدر که ذخیره سویا بوده بعد میندازتش دور میره موناکو دوتا درگ بک پشت محوطه بزنه تا مثل آب خوردن دفاع رو از جای برداره و بزنه توی گل

گیم پلی اگه اینقدر میگ میگ نبود الانم میشد جلوی تیم پر توتز رو گرفت ولی با این گیم پلی میگ میگ وار خیلی سخته دفاع کرد هرکار کنی میخوره بغیر سرعت agility بیش از حد بازیکنها هم بلای جان بازی شده کافیه یه بازیکنی بولشیت مثل بن یدر که ذخیره سویا بوده بعد میندازتش دور میره موناکو دوتا درگ بک پشت محوطه بزنه تا مثل آب خوردن دفاع رو از جای برداره و بزنه توی گل
من هر چی داشتم دو هفته قبل فروختم و با انترید اون هفته و این هفته بازی کردم . هفته قبل ، قبل اپدیت نزدیک نرمال بود و 14 برد اوردم . این هفته از 25 بازی فقط 8 تا بردم. 5 تای اخرم اصلا دیگه اعصاب بازی کردن نداشتم .
مانولاس و میلیتائو تو دفاع هستن با چمیستری فول . طرف دو تا جلو عقب می کنه و یه شوت که گله . نیمار دارم نمی تونه برگرده و شوت کنه. انگار تریلی 18 چرخه . این اپدیته هم معلوم نبود چی بود بدترش کرد. بماند سیب زمینی بودن سرورها و نت ما :-&

• Like
Reactions: artour-2198

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or