FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
FIFA 20: Career Mode Spot Fixes And Balance Changes
General Improvements
  • Added an option in the player actions pop-up to add a player to the shortlist and immediately go to the transfer hub with the respective player.
  • Redesigned Team Management layout to allow for easier player attribute comparison.
  • Added an option to disable international management job offers at the start of a new career.
  • Increased the initial Composure attribute values for generated youth players and redistributed weights for player growth between physical, mental and skill attributes to allow for more physical growth.
  • Improved distribution of ethnicity within a country when generating youth players.
  • Significantly increased the initial amounts for wage budget allocation.
  • Increased the player value of defensive players based on the latest transfer market activity.
  • Fixed multiple issues with leagues that split into play-offs after the end of the regular season.
  • League objectives are now correctly tracking the play-off instead of the regular season standings. Champions celebrations are triggered at the end of the play-offs.
  • Improved the algorithm used by AI teams to determine their starting XI. Moving forward you should see far fewer instances in which the opponent isn't using their prime starting XI in important matches.
  • Re-adjusted the number of saves to eight, inside Career Mode, to address the feedback received from our players during the '19 cycle.
Competition Changes
  • Fixed multiple fixture congestion issues. The winter break roll-out this season, as well as the removal of the FA Cup 5th Round Replay, have improved fixture congestion issues in English leagues. We've slightly altered the authentic schedule of the English Championship by pushing its completion to a later date. This ensures that schedule conflict situations between Championship rounds and European football nights aren't possible. A lot of the congestion issues reported by the community were happening with mid-week league rounds happening at the same time as European football, which, although unlikely in the real world, is a common occurrence in Career Mode.
  • Added the new format and schedule of the Spanish Supercup.
  • Added support to round down the points in leagues that split into play-offs and halve the points such as the Austrian Bundesliga.
  • Updated usage of the fourth substitute in extra time to all competitions that support this new law of the game.
اینها رو ببینید تا خودم هم ببینم
  • Two new environments for dynamic negotiation cutscenes to take place in: the restaurant and the rooftop lounge.
اینها رو هم همینطور
2019-08-07_19-50-32.jpg 2019-08-07_19-51-35.jpg 2019-08-07_19-52-03.jpg

______________________________________________ بهبودها:
سیوا شدن 8 تا
تیمها دیگه نمیبینی تو بازیهای مهم با 11 تا بازیکن برترشون نیان تو زمین ،که خوبه.
جشن قهرمانی میره بعد پلی اف،یعنی چی.جشن قهرمانی لیگ میره اونموقع که عجیبه ،جشن قهرمانی پلی اف که همون موقع بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلات لیگهایی که میرفتن پلی اف،حل شده. من مشکلی نخوردم ،حالا چی بوده ،نمیدونم.
قیمت بازیکنای دفاعی بالا میره،راست میگه،حقشونه.
بودجه دستمزد هفتگی رفته بالا
توزیع قومیتی در کشورها در مورد بازیکنان جوان بهبود یافته
توزیع پیشرفت ذهنی جسمی و اسکیل بین بازیکنای جوان دوباره نویسی شده ،این خوبه اگه شاهد تغییرات جسمانی مثل قد واینها باشیم
گزینه حذف پیشنهادات ملی ،رفتن مستقیم به transfer hub و تغییراتی در team management که بشه قابلیتهای بازیکنان رو با هم بهتر مقایسه کرد.
++++++++++++++++++
فرمت و تاریخ سوپر کاپ اسپانیا عوض شده
تکرار پلی اف دور پنجم fa cup حذف شده و برنامه جوری چیده شده که تداخل لیگهای اروپایی و بازیهای وسط هفته لیگهای انگلیسی رفع بشه
یه سری لیگها خیلی خاصن مثل اتریش ، الان میگن اونا رو پیاده کردیم . تو اتریش رفت و برگشت با هم بازی میکنن بعد میشن دو گروه ،بازم با هم بازی میکنن و امتیازای دور قبل نصف میشه
و قانون تعویض چهارم در وقت اضافه در تمام لیگها بر طبق قانون جدید
++++++++++++++++++++++++++++++++++
دو تا مکان جدید هم برا مذاکره اضاف شده رستوران و LOUNGE ROOFTOP (به سالن که معمولا سربازه تو پنت هاوس میگن من واژه فارسی براش ندارم کسی داره بگه)

آخرین ویرایش:
تهش یه آواتار ساختن اضافه شده دیگه ... بعیده کسی لیگ هند براش اهمیتی داشته باشه! امروز مشخص شد که ریورپلاته هم تو فیفا 20 فیکه یوونتوسم که فیکه بوکاجونیورز هم که پارسال به فنا رفته بود درعوض اینا لیگ هند اضافه شده:D این بازی تو همین نسخه 20 افت فروش خواهد داشت بخاطر یوونتوس ولی با این فرمون تو نسل بعید رسما ول معطله

ویرایش : واکنش ها که اصلا نشون از رضایت نداره ... رسما هیچ کاری نکردن و ملت هم همینو میگن فقط امیدوارم با داینامیک کردن اورال نریده باشن به بازی چون بهبود که تو کار این قمارخونه نیست هرچند هنوز صد درصد مشخص نیست اصلا فیفا بگیرم امسال
بعد نبود ،اولا شبیه سازی یه سری لیگها مثل اتریش و اینا خودش خوبه
کونامی اینقدر میگفت اسکاتلند و ال و بل ،پارسال نیومد لیگو شبیه سازی کنه.
تغییرات بنیادی نیست و در حد رفع یه سری بایدها بوده ،ولی همینم خبر خوبیه ،که کریر رو فراموش نکردن ،نظرات تو توییتر بد نیست ،از اینکه کریر یادشون نرفته ،خوشحالن ،خودم هم بر ضد EA نوشتن ،یکم بهم توپیدن .

جالبه یه اتفاقی هر سال تکرار میشه یه تعداد pes فن میان فقط با کنایه تخریب میکنن بعد تو پروفایلشون که میری میبینی از ۱۰ تا پستشون ۹ تا تاپیک pes بوده فقط هم تعریف از بازی بعد هم یه سری دیگشون میان زیرش لایک و تایید میکنن . هیچ وقت هم نفهمیدم این کارشون سودی چیزی تو فروش بازیشون داره کلان هدفشون چیه .
حالا کافیه بری اون طرف یه انتقاد کنی ببینی چه بلایی سرت میاد

جالبه یه اتفاقی هر سال تکرار میشه یه تعداد pes فن میان فقط با کنایه تخریب میکنن بعد تو پروفایلشون که میری میبینی از ۱۰ تا پستشون ۹ تا تاپیک pes بوده فقط هم تعریف از بازی بعد هم یه سری دیگشون میان زیرش لایک و تایید میکنن . هیچ وقت هم نفهمیدم این کارشون سودی چیزی تو فروش بازیشون داره کلان هدفشون چیه .
حالا کافیه بری اون طرف یه انتقاد کنی ببینی چه بلایی سرت میاد
اينا همونايين كه اگه نوشته هاشون به زبون ژاپني ترجمه بشه و به دست سازندگان پس (بقول دوستان عزيز پييس:دي) برسه عمرا كونامي بفهمه راجع به كدوم بازي دارن حرف ميزنن :D
مثلا گرافيك ٦ بعدي شده با استفاده از تئوري استيون هاوكينگ و بوي چمن رو مخصوصا تو پلي فور پرو ميشه حس كرد يا يدونه از تماشاگرا كه اتفاقا دختر هم هست هر وقت گل ميزني برات چشمك ميزنه بعد صحنه اهسته اش از نماي مريخ نشون داده ميشه
يعني ژول ورن اينقدر قدرت تخيلش بالا نبود :D
اخرم كه ميري بازي رو ميبيني همون ريمستر شده winning eleven پلي دوئه :D

همینکه فکر میکنید من پس باز هستم نشون از سابقه کمتون تو این فروم داره ... از سال 2002 به این طرف دارم فیفا بازی میکنم و هرگز پس بازی نکردم اگر هم انتقاد جدی و شدید به فیفا میکنم دلیلش کریرمود باز بودن منه پس قیمه هارو نریزید تو ماستا ... نه پس فن هستم نه تا امروز رو 360 و الانم رو وان پس بازی نکردم البته اینبار دموش رو دانلود کردم ولی این نظرات گوهربار رو که خوندم واقعا تعجب کردم! اینم بگم که بنا باشه فیفا بخش کریرمودش تحلیل بره هیچ مشکلی با پس بازی کردن ندارم پول میدیم اونم به دلار!

اونی که کریر باز قهاری باشه میفهمه این تغییرات کاملا پشمکی هستش.من یکی که انتظار دیگه ای نداشتم.الان 1ماهه همینجوری دارم میگم منتظر تغییر تو این بخش نباشین
اگه تغییرات fut هست 100 تغییرات کریر هست 5 .
دیگه ea به چه زبونی بگه کریر رو آدم حساب نمیکنم
دلم به همین بخش خوش بود که اونم تر زد توش.خاک کل کهکشان راه شیری و اندرومدا تو سرت اقای ea .دیگه نمیدونم عصبانیتم رو چطوری بروز بدم

• Like
Reactions: Siamak61
همینکه فکر میکنید من پس باز هستم نشون از سابقه کمتون تو این فروم داره ... از سال 2002 به این طرف دارم فیفا بازی میکنم و هرگز پس بازی نکردم اگر هم انتقاد جدی و شدید به فیفا میکنم دلیلش کریرمود باز بودن منه پس قیمه هارو نریزید تو ماستا ... نه پس فن هستم نه تا امروز رو 360 و الانم رو وان پس بازی نکردم البته اینبار دموش رو دانلود کردم ولی این نظرات گوهربار رو که خوندم واقعا تعجب کردم! اینم بگم که بنا باشه فیفا بخش کریرمودش تحلیل بره هیچ مشکلی با پس بازی کردن ندارم پول میدیم اونم به دلار!
من شخصا منظورم شما نبودی یه عده هستن اگه تو پروفایلشون پست های آخرشون رو ببینی متوجه میشی هر سال هم هستن . هر کسی حق انتقاد یا نظر داره ولی این ها کلا ترول گونه کار میکنن . شما که تاپیک های فیفا های قبل هم فعال بودی فکر کنم همه بدون فیفا باز هستی

تهش یه آواتار ساختن اضافه شده دیگه ... بعیده کسی لیگ هند براش اهمیتی داشته باشه! امروز مشخص شد که ریورپلاته هم تو فیفا 20 فیکه یوونتوسم که فیکه بوکاجونیورز هم که پارسال به فنا رفته بود درعوض اینا لیگ هند اضافه شده:D این بازی تو همین نسخه 20 افت فروش خواهد داشت بخاطر یوونتوس ولی با این فرمون تو نسل بعید رسما ول معطله

ویرایش : واکنش ها که اصلا نشون از رضایت نداره ... رسما هیچ کاری نکردن و ملت هم همینو میگن فقط امیدوارم با داینامیک کردن اورال نریده باشن به بازی چون بهبود که تو کار این قمارخونه نیست هرچند هنوز صد درصد مشخص نیست اصلا فیفا بگیرم امسال

سلام

اقا من تغییرات رو دیدم به نظرم خیلی خوبه! یعنی نسبت به پیشرفت لاک پشتی که چندسال اخیر داشته واقعا دلچسب بود

نظرات همین تاپیک این بود که مصاحبه قبل و بعد بازی اضافه بشه، مشکلات تقویم بازیها حل بشه، اورال و پتانسیل بازیکن ها ثابت نباشه، بتونی به طور مشخص با یک بازیکن صحبت کنی (نمیدونم گزینه اینکه تو ترکیب جا نداری اضافه شده یا نه) و چند مورد دیگه که همه ایناها اتفاقا همین نسخه اعمال شده.

ولی خب میخوام نظر شما رو بدونم که الان چه ویژگی خاصی در کنار اینها باید اضافه میشد؟

سلام

اقا من تغییرات رو دیدم به نظرم خیلی خوبه! یعنی نسبت به پیشرفت لاک پشتی که چندسال اخیر داشته واقعا دلچسب بود

نظرات همین تاپیک این بود که مصاحبه قبل و بعد بازی اضافه بشه، مشکلات تقویم بازیها حل بشه، اورال و پتانسیل بازیکن ها ثابت نباشه، بتونی به طور مشخص با یک بازیکن صحبت کنی (نمیدونم گزینه اینکه تو ترکیب جا نداری اضافه شده یا نه) و چند مورد دیگه که همه ایناها اتفاقا همین نسخه اعمال شده.

ولی خب میخوام نظر شما رو بدونم که الان چه ویژگی خاصی در کنار اینها باید اضافه میشد؟
بخوایم خوشبینانه نگاه کنیم کریرمود از یه بخش در حال سقوط به یه بخش رو به پیشرفت تبدیل شده چون به هرحال یه سری تغییرات و بهبودهایی صورت گرفته به گفته سازندگان بازی ... من از همه تغییراتی که گفتن استقبال میکنم همه شون خوبن خصوصا اورال داینامیک که اگر درست کارشده باشه فوق العاده است مشکل انتقاد من فیک شدن یووه بوکاجونیورز و ریورپلاته هستن شاید بگی لیگ آرژانتین رو کی بازی میکنه؟ ولی من نگران ادامه روند فیک شدن تیمها هستم اصلی ترین جایی که میخوام درست بشه بخش ترنسفره که سرتاسرش مشکل داره! به راحتی میشه کاری کرد تیمها واکنش داینامیک داشته باشن تو نقل و انتقالات نه اینکه هربار کریرمود رو شروع میکنی لیورپول دفاع راستش رو بفروشه به میلان! یا به راحتی بشه از تیمهای رقیب بازیکن خرید الان نمیشه مثلا موقع خرید بازیکن یه سری آپشن هارو داشت مثل قرارداد قرضی با بند خرید دائمی این قبلا بود الان دو ساله نیست! یا خریدن و قرض دادن بازیکن یا قرض گرفتن بازیکن از تیم های دیگه تقریبا غیرممکنه مگر یه مشت بازیکن بدردنخور که تو لیست قرضی هستن ... نقل و انتقالات نقطه ضعف اصلی کریرموده البته گفتن فیکسچر بازی هارو درست کردن ولی صحبتی از بخش ترنسفر نشده و باید ببینیم درستش کردن یا همونجوری مونده؟

سلام

من یه صفحه قبل دقیقاً در مورد همین چیزا نوشتم و مثل اینکه همونها تا حد زیادی اعمال شده هرچند میتونست از وقتی بخش داستانی بازی به فیفا اضافه شد و قابلیت مصاحبه و ... ، این بخش کریر هم به همین شکل الان تغییر میکرد درسته هرچند دیر اما بازم میشه گفت برای من قابل قبوله ولی اگه فیفا بخواد 10 نسخه دیگه از بازی رو در آینده درست کنه و کریر همین مدل باقی بمونه هیچ فایده نداره ، لازمه بگم سوالات خبرنگارها در بخش مصاحبه هم شاید محدود و کم و بعد از مدتی تکراری بشه

آخرین ویرایش:
بخوایم خوشبینانه نگاه کنیم کریرمود از یه بخش در حال سقوط به یه بخش رو به پیشرفت تبدیل شده چون به هرحال یه سری تغییرات و بهبودهایی صورت گرفته به گفته سازندگان بازی ... من از همه تغییراتی که گفتن استقبال میکنم همه شون خوبن خصوصا اورال داینامیک که اگر درست کارشده باشه فوق العاده است مشکل انتقاد من فیک شدن یووه بوکاجونیورز و ریورپلاته هستن شاید بگی لیگ آرژانتین رو کی بازی میکنه؟ ولی من نگران ادامه روند فیک شدن تیمها هستم اصلی ترین جایی که میخوام درست بشه بخش ترنسفره که سرتاسرش مشکل داره! به راحتی میشه کاری کرد تیمها واکنش داینامیک داشته باشن تو نقل و انتقالات نه اینکه هربار کریرمود رو شروع میکنی لیورپول دفاع راستش رو بفروشه به میلان! یا به راحتی بشه از تیمهای رقیب بازیکن خرید الان نمیشه مثلا موقع خرید بازیکن یه سری آپشن هارو داشت مثل قرارداد قرضی با بند خرید دائمی این قبلا بود الان دو ساله نیست! یا خریدن و قرض دادن بازیکن یا قرض گرفتن بازیکن از تیم های دیگه تقریبا غیرممکنه مگر یه مشت بازیکن بدردنخور که تو لیست قرضی هستن ... نقل و انتقالات نقطه ضعف اصلی کریرموده البته گفتن فیکسچر بازی هارو درست کردن ولی صحبتی از بخش ترنسفر نشده و باید ببینیم درستش کردن یا همونجوری مونده؟
دقیقا یکی از مشکلای بزرگش اینه که میتونی ترکیب منتخب جهانو بخری و اگه همشونو یکی درمیون بازی بدی کلا مشکلی پیش نمیاد. یادمه تو فیفا 15 اصلا اینجوری نبود میخواستم مسی رو بیارم رئال که تیم رقیب بود اون موقعا اولا بارسا به سختی حاضر میشد بفروشه و بعد از سه فصل و بزور با حقوق هفتگی 1 میلیون دلار تونستم بگیرمش :D و تا اومد رونالدو درخواست خروج داد لول :D ولی الان اصلا اینجوری نیست اون دوران بازیکنا برای بالانس شدن تیما درخواست خروج میدادن (اگه خودتم حاضر نمیشدی بفروشیشون خود باشگاه اتوماتیک میفروخت) و نمیشد چند تا ستاره رو با هم تو یه تیم نگه داشت.

الان قضیه جوری شده بازیو به صورت CGI هم بدن بیرون باز یه کسایی هستن چس ناله میکنن
تا دیروز دقیقا همین چیزارو انتظار داشتن از کریر که پستاشم هست الان انتظارات رو کردن بیست برابر
باز دم ea گرم با اون سودی که تو التیمیت داره ول نکرده این بخشو از گیمپلی شاید دل خوشی نداشته باشیم ولی خب انصافا کسایی ک بازی کردن بگن التیمیت معتادی نداره؟چند فصل کریر ؟ چند دست پرو کلاب؟ بالاخره خسته میکنه
من که خودم راضیم کلا اسم فیفا سال بعد بشه التیمیت ٢١
با یه بخش دوستانه ک بشه با رفیقا بازی کرد تمااام
تا حالا نه یه دست کریر بازی کردم (بعد اشنایی با التیمیت) نه پرو کلاب نه سیزن نه جورنی مطمئنم اگه امسالم بخرم فیفا استریت هم بازی نمیکنم اصلا با وجود بازیای فشرده التیمیت دیگه وقتی نیست
به قول یکی از کاربرا توی تاپیک فوتبال (نظر شخصی)

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or