FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
تا کریر مود پولی نشه همینه.اگه بشه ایتم خرید با کوین یا فیفاپویینت مطمئن باش تو همین 2ماه باقی مونده تا انتشار تو این بخش انقلاب میکنن .
دقیقا همینه چون ازش پول مستمر و مداوم درنمیاد رها شده و هرسال کدهاشو کپی پیست میکنن ... البته همین التیمیت تیم هم تو بعضی کشورها قمار حساب میشه و ممنوعه ولی چون پول سنگینی به جیب اینا سرازیر میکنه تمام تمرکز بازی شده التیمیت

• Like
Reactions: ehsas1 and Siamak61
گیم پلی کندتر شده ،دیگه نمیشه چند تا اسکیل زد ،هوش دفاع بهتر شده ،شوت تخیلی حذف شده
به نظر گیم پلی بهتر شده
پشت دروازه ها کمی شلوغ تر شده .در مجموع به سمت فوتبال منطقی تر حرکت کرده .اما باید ببینیم تو نسخه نهایی شاهد چی هستیم. فیفا ثابت کرده با یه آپدیت میتونه گند بزنه به بازی.

همون ١٩ با ۴ تا انیمیشن جدید نامردا نکردن حداقل فیلتر مایل به ابی نسخه قبلو عوض کنن
توپ هم همچنان بادکنکه انیمیشن استپ ها بهتر شده ولی انیمیشن ها همچنان ناپیوسته
هسته گیمپلی از ٢٠١٠ دست نخورده
خیانتی که لایسنس به فیفا بازا از جمله خودم کرد غیر قابل انکاره

Sent from my iPhone using Tapatalk

سال پیش اگه اشتباه نکنم یه قسمتی بود تو سایت ea میشد رفت درخواست داد که بتای بازی رو بتونیم بازی کنیم .. هنوز همونجوریه ؟! یا شانسی خودشون ایمیل میزنن

یه سریا منتظرن درمورد هد بدونن مثل فیفا19 هد زدن آسونه یا نه که پیش خرید کنن یا نکنن لطفا در مورد هد هم بگین آخه یه سریا آلرژی دارن گل با هد رو و اصلا قبول ندارن، لطفا اگه مثل 19 راحته بگید تاپیش خرید نکنن

• Like
Reactions: chelsea-xbox
یه سریا منتظرن درمورد هد بدونن مثل فیفا19 هد زدن آسونه یا نه که پیش خرید کنن یا نکنن لطفا در مورد هد هم بگین آخه یه سریا آلرژی دارن گل با هد رو و اصلا قبول ندارن، لطفا اگه مثل 19 راحته بگید تاپیش خرید نکنن
خدایی من خودم جزو همینام :D توی هیچ فیفایی سانتر ها اینقدر قوی و راحت نبودن خدایی زور داره میبینی طرف ازت ضعیف تره کل راه های گل زنیش رو هم بستی واسه همین تنها کاری که میکنه سانتره. اونقدری که من توی این 19 از سانتر گل خوردم توی چندتا فیفای قبلش روی هم اینقدر نخوردم.
سانتر بد نیست به شرطی که سخت تر باشه و ببینی طرف کار خاصی انجام داده نه این که صرفا چشم بسته سانتر کنه چون میدونه احتمال زیاد یه موقیت خطرناک واسش درست میشه

• Like
Reactions: Siamak61
امثال هم فیفا مثل سال قبله، با چند تا ریزه کاری جزیی مبان فیفای جدید قالب میکنن به ملت، چند ساله داره در جا میزنه، از سال 2012 تا الان هنوز هسته فیفا تغییری نکرده، فیزیک که کلا تو فیفا معنی نداره، توپ مثل بادکنک میمونه، بازیکنا پلیر ایدی ندارن و تقریبا یه شکل هستن، البته فروش خودشو داره و لازم نمیبین تفییرات بنیادی درش ایجاد کنن، از اون طرف امسال pes خیلی پیشرفت کرده و واقعا یه تجربه نزدیک به واقعیت برات به ارمغان میاره
امیدوارم مدیران فیفا تو نسل بعد و سال اینده یه تغییرات بنیادی ایجاد کنن و بکوبن از نو بسازن و یه فیفای ناب تحویل گیمر بدن

خوب تا وقتي كه انجين بازي تغيير خاصي نكنه نميشه انتظار يه انقلاب تو گرافيك و گيم پلي رو داشت .
فيفا ١٦ و ١٧ واقعا كامل بود و ١٨ باگ زياد داشت و ١٩ هم خيلي فانتزي شده بود.
برگشت به گيم پلي ١٦ و بهبود گرافيك و ديناميك توپ اتفاق خوبيه بايد حداقل منتظر دمو موند تا ديد چه اتفاقي ميوفته و اضافه شدن استريت هم ميتونه خيلي جذاب باشه

بنظر من فیفا یه مقدار کم رنگه :D دموی PES رو دانلود کنید بازی کنید متوجه میشید چی میگم ... درمقایسه با پس بازی بی رنگه خود من سال هاست که اصلا مایل نیستم شب بازی کنم تو فیفا
پ.ن : کریرمود چی شد خبری نیومد ازش؟

• Like
Reactions: Milad_HW
بنظر من فیفا یه مقدار کم رنگه :D دموی PES رو دانلود کنید بازی کنید متوجه میشید چی میگم ... درمقایسه با پس بازی بی رنگه خود من سال هاست که اصلا مایل نیستم شب بازی کنم تو فیفا
پ.ن : کریرمود چی شد خبری نیومد ازش؟
پر رنگ تر ،غیر واقعی میشه تو 18 شب خیلی بد بود الان خوبه.
از فردا کد بتای ارسال میشه و از 8 تا 21 آگوست میشه بازیش کرد

ای کاش با تغییر کریر مود این بخش رو به واقعیت نزدیکتر کنن این تغییرات زیاد هم سخت نیست درسته کوچیکه اما بازم خوبه مثلاً

1-در دنیای واقعی شنیدیم که ( بارسلونا پیشنهاد جذب نیمار به صورت یک ساله و قرضی با بند خرید را به پی اس جی ارائه داده است ) یعنی اگه فیفا بیاد کاری کنه که مثلاً شما یه بازیکن رو قرضی بتونی بگیری و در بند قرارداد شرایط خرید رو هم داشته باشه که بشه تیک زد و بعد از اتمام قرارداد قرضی بازیکن رو از باشگاه اصلی خریداری کنی در صورت خریداری نکردن و یا نداشتن پول کافی برای خرید یه جریمه به همون باشگاه میدی ، حالا این کار برای زمانی خوبه که شما شرایط و بودجه کافی برای خرید یه بازیکن از یه تیم دیگه رو نداشته باشی و اون بازیکن مورد نظر هم در تیم خودش راضی نباشه

2-پیشنهاد معاوضه دو بازیکن برای خرید یک بازیکن از باشگاه مورد نظر و یا دو بازیکن که اینم جالب میشه در حال حاضر این مدل و معاوضه یک بازیکن در فیفا هستش ولی خوب میشه دوبازیکنش کرد که بازم جذاب تر میشه .

3-شما چند بازیکن اصلی دارین که به دلایل متفاوت دوست ندارین از دستشون بدین و یا در طول فصل ناراحت باشن ، مشکلی که وجود داره در قراردادشون به هیچ عنوان قبول نمیکنن که از بازیکن اصلی تغییر به بازیکن مهم بشن اگه فیفا شرایطی قرار بده که با افزایش دستمزد به بازیکن پیشنهاد بدی قبول کنه که هر وقت شما نیاز دونستی ازش درون ترکیب استفاده کنی .

4-در صورتی که تیمی در اختیار داشته باشی که افتخار و قهرمانی و فروش لباسش بالا داشته باشه اسپانسرهای جدید درخواست بدن و شما با بستن قرارداد و تغییر اسپانسر روی لباس ، هزینه های دریافتی به بودجه باشگاه اضافه بشه.

5-داشتن پزشک در بخش کریر مود که به انتخاب باشه و در صورت مصدوم شدن بازیکنها اگه پزشک بهتری درون تیمت داشته باشی و استخدام کرده باشی بازیکن مصدوم زودتر بهبود پیدا کنه .

6-آنالیزر در تیم که شما هم بتونی بخشی از بازی تیمی که قرار در یک جام مهم باهاش بازی کنی بازیهاشو ببینی و آنالیزر بهت پیشنهاد بده مثلاً از دقیقه اول با بازی پرس شروع کن یا دفاعی و ... که بازم اگه سطح آنالیزر استخدامی بالا باشه نتیجه بهتر و اگه ضعیف تر باشه شرایط بدتر بشه .

6-مصاحبه تصویری بازیکنان و مربی ها در اول و آخر بازی و پرسش و پاسخ های متفاوت همانند بخش داستانی journey که میتونه جذاب کنه این موارد رو مثلاً یه بازیکن کمتر بازی کرده و از شرایط ناراضی هستش و بین دو نیمه وارد بازی میشه و گل میزنه و با مساحبه آتشینش میتوپه به مربی که مثلاً نباید رو نیمکت باشه و بازتابش در گزارش بازی هم گفته بشه و یا مربی از شرایط بودجه در باشگاه راضی نباشه و بگه اگه مدیران باشگاه بودجه بیشتری در اختیار داشته باشن میشه بازیکنهای بهتری خرید و نتیجه مناسبتری کسب کرد و یا میتونه بگه من دوست دارم مربی تیم دیگه ای بشم و خودشو به تیمهای دیگه با این کار پیشنهاد بده و .... که سوال و جوابهای زیادی باشه درونش که بعد از مدتی تکراری نشه .

7-داشتن مربی گلر و بدنساز مناسب که بازیکنها بیشتر پیشرفت کنن این حالت به صورت اتوماتیک و به شکل تمرین دادن یه بازیکن هستش ولی مدل پیشرفته ترش اینه که در طول فصل به قدرت بازیکنها اضافه بشه و اگه یه مربی بدنساز قویتری داشته باشی هم پیشرفت بازیکنها بهتر بشه و هم بازیکنهای جوان پیشرفت کنن .

8-داشتن ورزشگاه اختصاصی ، و درآمدزایی از فروش بلیط ها ، البته اگه تیم نتیجه نگیره تماشاگرهای کمتری بیان به ورزشگاه که این مورد هیچ وقت در فیفا قرارداده نمیشه ، شما اگه آخر جدول هم باشی تمام تماشاگرا ورزشگاه رو پر میکنن و 10 تا گل هم بخوری ورزشگاه رو ترک نمیکنن .

9-نمایش ورود بازیکنها با اتوبوس و رختکن .

10-بین دو نیمه رختکن رو نشون بده و شما با انتخاب حرف ها روحیه دار و یا ... همانند بخش داستانی بازی به بازیکنها بگید که برن و تلاش کنن و نتیجه بهتری بگیرن .

11-قابلیت VAR و درخواست از سمت شما که انتخابی باشه اگه یه صحنه ای رو دیدید که مشکوکه .

و خیلی چیزهای دیگه میشه نوشت که مطمئنم همه دوستان میدونن اما به هیچ عنوان کوچکترین مواردی که بالا گفتم فیفا نمیاد انجام بده به دلایلی که همه میدونن باید هر سال یه فیفا جدید باشه و متاسفانه دریغ از اجرای یک مورد در بخش کریر ، متاسفانه فیفا طی این مدت جز تغییرات کم و جملات کلیشه ای از سمت دوستان پلیر هیچی نشنیدیم ، جالبه یه مقدار به این جمله ها توجه کنید : دیگه بازی مثل فیفاهای قبل نیس که با گرفتن سرعت از بقیه رد بشی ، دیگه فیفا امسال مثل قبل نیست که دروازه بان ها همه توپ هارو بگیرن ، سرعت بازی خیلی کم شده ، بازیکنها سنگین تر شدن ، توپ سنگین شده ، شوت ها فضایی نیست ، با سر کمتر میشه گل زد ، نور خیلی بهتر شده ، بازی تو شب خیلی بهتره ، تور دروازه عالیه ، تشویق تماشاگرا عالیه ، و هزاران جمله اینچنینی بعد از معرفی هر فیفا 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19- و الان هم 20 واقعاً بسه دیگه خیلی خنده دار شده شما خودتون برید مطالبی که در مورد فیفاهای قبلی نوشتین بخونین امکان نداره این جمله ها رو ندیده باشید دیگه بسه بابا اینهارو که ما همش خوندیم و دیدیم دیگه چی بهتر از این تو چنته داری رو کن خسته شدیم از بس بازی تکراری ، موفق باشید .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or